Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske mamice 2005 19.10.2005 19:43:49
|
|
|
|
CIPRESA
|
Kaj jaz naredim zase: Ja ličenje hmmmmmmmmm glede na to da je bilo to moje najljubše opravilo (sem namreč nora na te zadeve) je še vedno prisotno ampak vsaj polovico manj. Včasih pa si tudi vzamem čas že zato da se malo odklopim Žigca pa pazi ati. Telovadba pa ...vsak dan po eno uro malo laufam - tek je zame nekaj brez katerega nemorem tko da ga še vedno prakticiram seveda takrat ko ati pazi Žigca. In tako mi ostane zeloooooo malo časa za spanje in da se vsedem in nekaj pojem ... pa pol to opravim ko Žiga spi ali pa kar zraven njega ko me gleda ko jem ali kuham. Nič več nebo tako da bom v kopalnici zabila eno uro zase....pa kaj pol pa ta čas porabim za mojega sončka in sem presrečna!!!
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 20.10.2005 9:53:35
|
|
|
|
malika
|
Meceno se ti pridružujem. Češem se sicer ne, ker imam preveliko grivo in če bi se počesala, bi imela še večjo , tako da eno opravilo manj hvalabogu, drugače pa se včasih res vstrašim, ko se pogledam v ogledalo. Sem pa resnično smotka, ker ko imam kaj prostega časa, jaz bimbo raje čistim po stanovanju, kot pa da bi se vsedla ali malo uredila. Ah saj bo, ko bodo začeli plazit oz. sami sedet bo malo lažje
|
|
RE: Julijske mamice 2005 20.10.2005 10:13:33
|
|
|
|
LONA13
|
Dobro jutro... tud pri meni ni veliko časa za urejanje - depiliram se tud samo na 1 mesec-si vsak dan rečem da moram, pa kar ne in ne. Ličim se parkrat na mesec - ni cajta. Tamal je v glavnem cel dan buden, takrat ko pa zaspi pa postorim malo po stanovanju. Sedaj si pa prvič v življenju želim da bi ime dan več ur.. Danes je Nejc star 3 mesece
|
|
RE: Julijske mamice 2005 20.10.2005 20:45:35
|
|
|
|
bobek05
|
joj, pa sem mislila, da se samo jaz zapostavljam.. mi je zadnjič celo mož že rekel, da zakaj imam zdaj tako redko gor make-up.. saj trepalnice še gre, ampak sem postala prav obupna, včasih grem kar spat brez da bi si jih sčistila (npr. če se že skoz dan kdaj stuširam), pa imam še naslednji dan gor , pa že tuširanje je prava muka ta čas lovit, ko ga mora mož gledat, tak da se že včasih kar skoz dan stuširam ali pa res pozno zvečer prej sem se pa non stop ličila.. če se mi pa ne da zjutraj pudra gor devat, pa zvečer spet dol.. ja, noge so pri meni tudi problem - pa si tudi ves čas govorim jutri, jutri.. malika, jaz sem tudi med ta smotanimi - ko mali aja, namesto, da bi si vzela kaj časa zase, jaz trola grem pospravljat.. ja kdo pa bo??? Lona, jaz bi bila blazno srečna, če bi dan imel 48ur... pa zdaj me skrbi, ker mi je začelo nekaj iz nosa tečt in se bojim, da sem se prehladila in da bo še mali zbolel zaradi mene... in se vsak dan filam z vitamiskimi tabletami pa lekadolom pa sadje jem.. pa ne vem če kaj pomaga..
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 20.10.2005 20:46:00
|
|
|
|
bobek05
|
Bravo, Nejc!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 20.10.2005 20:47:11
|
|
|
|
bobek05
|
aja, sem pozabla omenit - malika, jaz resno razmišljam o poati česanja, ker bom počasi itak brez las, ker mi tak izpadajo - najboljše bi se bilo do golega obrit pa bo mir
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 9:54:39
|
|
|
|
LONA13
|
Drage Julije, vidm da imate vse iber dela... tud jaz ker mali noče več ležat, samo razgleduje se in se hoče že v pokončnem položaju pestvat.- pa kr sedel bi že rad.. smo bili čez vikend v Čatežkih toplicah, ful je pasal bit v vodi po več kot enem letu. Luštno je bilo......... Uživajte..
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 10:26:08
|
|
|
|
Antigona
|
Ojla! Ja nam naši sončki kar dajo dela... Žan je pogruntal da se lahko iz polsedečega položaja dvigne v sedečega in bi sedaj samo še sedel... Pa ne vem če je to najbolj uredu zaradi hrbtenice. Jutri bom imel tri mesece in v sredo nas čaka prvo cepljenje. Upam, da ga bo dobro preživel in da ne bo preveč siten po njem... Ančkabančka kdaj se dobive za in ? Druge julije očitno res nimajo časa... No upam da bo vsaj kej vremena... Lp, Antigona
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 20:25:14
|
|
|
|
bobek05
|
Lona, kako je bilo na kopanju?? Jaz bi tudi šla s tamalim, pa me vsi strašijo, da lahko dobi ne-vem-kakšne infekcije zaradi klora, pa da ni čisto itd. in da naj počakam vsaj do njegovega 6.meseca..
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 22:01:03
|
|
|
|
pravljica
|
bobek pri meni isto...pa klor pa umazana voda (ki jo bo pil seveda) kaj jaz vem, kaj naj...bi že rada kupla tist fredov obroč, za kopalke itak ne vem, al je bolš kar navadne iz mothercare al bolje tiste rdeče fredove (so mi mal smešne)...šli bi pa tudi zdaj med počitnicami kam...ptuj ali 3000...ne vem no - nina nana, povej malo kako in kaj
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 22:02:28
|
|
|
|
pravljica
|
eh lona sori...mate tako podobne slikce, da sem nina nana napisala
|
|
RE: Julijske mamice 2005 24.10.2005 22:16:51
|
|
|
|
LONA13
|
Sm se ful razpisala, pa mi je vse skupi ven vrglo.. na kratko;tamalček se ni kopal, ker moramo zaradi operacije pazit da kakšno infekcijo ne faše- - v bazenu jih je pomoje uiber - rajš ne mislm na to. V čateških sem bila s taščo pa tastem, tako da smo se menjavali priu tamalmu in ga imeli non stop zunaj a zraku - smo imeli ful lep vreme. Zdej grem pa skrivnostni otok gledat, pa se jutri beremo..
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 7:15:17
|
|
|
|
LONA13
|
No da se mal pofočkam, sm bl mal spala, ker je moj dragiprilezel domv s fešte ob 6 ih zjutraj, pol pa nisem mogla več zaspat, tko da zdle uizi prpravljam vse ker imava s tamalčkom uz kolkov čez 1 uro. upam da bo vse ok, ker ga nisem povijala na široko. včerej zvečer sem dobila e-mail od društva operiranih otrok na srčku. Sm bla ful presenečena, kolk je takih otrok isto diagnozo kot naš Nejc, še bolj sem bla pa vesela, ko sem vidla kako pridno rastejo in kako so zdravi. Lep dan, ko pa pridem od zdravnika se vam pa javim kako je bilo.
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 10:24:52
|
|
|
|
malika
|
Mi tudi razmišljamo o kopanju, sicer pa imam jutri posvetovalnico in bom povprašala pediatra kaj meni. Pri prvem smo šli prvič na kopanje, ko je bil star 6 mesecev. Sicer pa je fredov obroč super stvar, vreden svoje cene; fredo kopalkic pa nima smisla kupovat-stran vržen denar. Mi smo kupili kar navadne( v Zari), pa jih je imel preko pleničke, kasneje kar brez, pa tudi kopalne pleničke se dobro obnesejo-imajo jih povsod. Tisti, ki ste že imeli prvo cepljenje, kako se je obneslo? Pri nas bo jutri, pa me že kar malo stiska !!!!
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 10:36:50
|
|
|
|
Antigona
|
Ojla! Tudi mi razmišljamo o kopanju, ampak naš pediater tega v naših toplicah ne priporoča, predvsem zaradi čistoče oz. velike možnosti da dobi glivice. vseeno sem se odločila da gremo januarja na tečaj. Bo do takrat še mal zrastu pa bo že mal bolš... Malika, tudi midva imava jutri prvo cepljenje. Jaz srčno upam da ga bo dobr prestal, vam pa seveda sporočim jutri... Pa za vaju tud pesti držim da bo vse ok. Lp, Antigona
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 11:56:23
|
|
|
|
LONA13
|
Mi smo imeli cepljenje v četrtek--je ful dobro prestal, zajokal je za par sekund, potem se je pa že veselo smejal kot da ni bilo nič. Naslednji dan jeimel malce povišano temperaturo - tam okrog 37,2. Ni bil nič siten, niti zamorjen ne - v glavnem je super prestal. Danes pa sva imel uz kolkov -- so bp obadva 1a - niti enkrat ni bil široko povit. lep dan še naprej
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 12:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo, mi imamo pa drug teden že DRUGO cepljenje Za plavanje na DIFu bi se pa Ljubljančanke lahko zmenile, da gremo skupi.Midva bova sigurno šla. Nej se mulc navadi čofotat Drugač pa pridno rastemo no, ne tko velik kot pri Bobek05) smo mal prehlajeni, amopak bo kmal bolš...že udarjamo po tipkovnici...se smejimo na ves glas...se slinimo in veselo čebljamo. Jaz se počutim okej...sicer še malo krvavim po Mireni...no, kilce so pa še vedno minus 4 Edino probleme imam z zobmi in dlesni...no, pa sej zato so pa zobarji, a ne
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 12:51:25
|
|
|
|
Barbela
|
Tudi jaz sem že razmišljala o kopanju, obročku, kopalkah, pleničkah. Novo leto bomo praznovali v Čatežu in smo z mislimi že malce na lepšem Res me zanima, kako se bo Jaka obnesel v bazenu. Takrat bo star 6 mesecev. Če naju bo kdo prehitel, pa javite, kako se je obneslo. Prvo cepljenje smo prestali dokaj solidno. Jokanja je bilo precej. Ponoči malo vročine in dva dni je bil neješč, tečen in zelo zaspan. Bomo vidli, kako bo naslednjič. Sicer pa imamo v 4.11. kontrolo pri ortopedu v Lj in upamo na najboljše. Držite pesti Tinka 74: Jaka je tud včasih pri meni v naročju ko sem pred računalnikom in veselo udarja po tipkovnici. Zanima me, ali je tudi računalniški ekran škodljiv kot televizijski. Ali ve katera? lepo se imejte, Barbara
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 12:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbara, odkar imamo LCD smo nekako brez skrbi...ne vem pa, če upravičeno Sem pa nekje prebrala, da otroci do 18 meseca TV ne vidijo tako kot mi, ampak vidijo neke rdeče lise in ne vem kaj še za enga boga Sicer pa...rajš ugasnjen TV, pa otročka imet samo par minutk pred monitorjem. Pa bo! PS nove slikce sem dodala v album
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 12:58:58
|
|
|
|
Barbela
|
Ja, bo res najbolje tako. Grem gledat tvoje slikce. Tudi jaz sem danes dala notri nove.
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 13:02:36
|
|
|
|
Barbela
|
Tinka74 lepe slikce. Dobra je tista z Lupotom
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 15:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Barbara Lepčkan je Jaka korenjak
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 25.10.2005 20:52:29
|
|
|
|
bobek05
|
malika, kje se pa da nabavit fredov obroč??? sem gledala kopalke v mothercare (tiste, ki so kot pleničke), pa sem zadnje čase nad mothercare malo razočarana - imajo same male številke, pa robe bolj malo.. sem hotla danes kupit še nekaj pižamic za Aneja (od 9-12 mesecev ) pa jih NI.. njegove št. skoraj nič nimajo.. Anej pa nogic več ne more stegnit v pižamicah od 6-9 mesecev
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 26.10.2005 9:30:51
|
|
|
|
malika
|
http://www.plavanje-dojenckov.com/ tukaj lahko naročiš. Drugače pa smo ga mi kupili v intersportu v Avstriji. cena je bila ista.
|
|
RE: Julijske mamice 2005 26.10.2005 9:54:03
|
|
|
|
Barbela
|
Živjo! Tudi jaz sem obiskla internetno stran, ki jo je priporočila malika. Zanima me kako pa zgleda ko se otrok podela v kopalke? Ker pravijo da so te hlačke (z internet. str.) najboljše - zadržijo toploto in se lahko pritrdijo na fredov obroč. Ali mislite, da so boljše plavalne pleničke? Škoda je samo, da ni teh plavalnih vadb blizu našega kraja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.