|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske mamice 2005
19.10.2005 19:43:49   
CIPRESA
Kaj jaz naredim zase:

Ja ličenje hmmmmmmmmm glede na to da je bilo to moje najljubše opravilo (sem namreč nora na te zadeve) je še vedno prisotno ampak vsaj polovico manj. Včasih pa si tudi vzamem čas že zato da se malo odklopim Žigca pa pazi ati.
Telovadba pa ...vsak dan po eno uro malo laufam - tek je zame nekaj brez katerega nemorem tko da ga še vedno prakticiram  seveda takrat ko ati pazi Žigca.
In tako mi ostane zeloooooo malo časa za spanje in da se vsedem in nekaj pojem ... pa pol to opravim ko Žiga spi ali pa kar zraven njega ko me gleda ko jem ali kuham.

Nič več nebo tako da bom v kopalnici zabila eno uro zase....pa kaj pol  pa ta čas porabim za mojega sončka in sem presrečna!!!

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 101
20.10.2005 9:53:35   
malika
Meceno se ti pridružujem.
Češem se sicer ne, ker imam preveliko grivo user posted image  in če bi se počesala, bi imela še večjouser posted image user posted image  , tako da eno opravilo manj hvalabogu, drugače pa se včasih res vstrašim, ko se pogledam v ogledalo.
Sem pa resnično smotka, ker ko imam kaj prostega časa, jaz bimbo raje čistim po stanovanju, kot pa da bi se vsedla ali malo uredila.

Ah saj bo, ko bodo začeli plazit oz. sami sedet bo malo lažje user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 102
20.10.2005 10:13:33   
LONA13
Dobro jutro...
tud pri meni ni veliko časa za urejanje - depiliram se tud samo na 1 mesec-si vsak dan rečem da moram, pa kar ne in ne. Ličim se parkrat na mesec - ni cajta. Tamal je v glavnem cel dan buden, takrat ko pa zaspi pa postorim malo po stanovanju. Sedaj si pa prvič v življenju želim da bi ime dan več ur..
Danes je Nejc star 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 103
20.10.2005 20:45:35   
bobek05
joj, pa sem mislila, da se samo jaz zapostavljam..user posted image mi je zadnjič celo mož že rekel, da zakaj imam zdaj tako redko gor make-up..user posted image saj trepalnice še gre, ampak sem postala prav obupna, včasih grem kar spat brez da bi si jih sčistila (npr. če se že skoz dan kdaj stuširam), pa imam še naslednji dan gor user posted image , pa že tuširanje je prava muka ta čas lovit, ko ga mora mož gledat, tak da se že včasih kar skoz dan stuširam ali pa res pozno zvečer user posted image prej sem se pa non stop ličila.. če se mi pa ne da zjutraj pudra gor devat, pa zvečer spet dol.. user posted image ja, noge so pri meni tudi problem - pa si tudi ves čas govorim jutri, jutri..

malika, jaz sem tudi med ta smotanimi - ko mali aja, namesto, da bi si vzela kaj časa zase, jaz trola grem pospravljat.. ja kdo pa bo???

Lona, jaz bi bila blazno srečna, če bi dan imel 48ur...

pa zdaj me skrbi, ker mi je začelo nekaj iz nosa tečt in se bojim, da sem se prehladila in da bo še mali zbolel zaradi mene...user posted image in se vsak dan filam z vitamiskimi tabletami pa lekadolom pa sadje jem.. pa ne vem če kaj pomaga.. user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 104
20.10.2005 20:46:00   
bobek05
Bravo, Nejc!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 105
20.10.2005 20:47:11   
bobek05
aja, sem pozabla omenit - malika, jaz resno razmišljam o poati česanja, ker bom počasi itak brez las, ker mi tak izpadajo user posted image - najboljše bi se bilo do golega obrit pa bo mir user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 106
24.10.2005 9:54:39   
LONA13
Drage Julije, vidm da imate vse iber dela... tud jaz ker mali noče več ležat, samo razgleduje se in se hoče že v pokončnem položaju pestvat.- pa kr sedel bi že rad..
smo bili čez vikend v Čatežkih toplicah, ful je pasal bit v vodi po več kot enem letu.
Luštno je bilo.........
Uživajte..

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 107
24.10.2005 10:26:08   
Antigona
Ojla!

Ja nam naši sončki kar dajo dela...
Žan je pogruntal da se lahko iz polsedečega položaja dvigne v sedečega user posted image  in bi sedaj samo še sedel...
Pa ne vem če je to najbolj uredu zaradi hrbtenice.

Jutri bom imel tri mesece in v sredo nas čaka prvo cepljenje. Upam, da ga bo dobro preživel in da ne bo preveč siten po njem...

Ančkabančka kdaj se dobive za user posted image  in user posted image ? Druge julije očitno res nimajo časa... No upam da bo vsaj kej vremena...

Lp, Antigona
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 108
24.10.2005 20:25:14   
bobek05
Lona, kako je bilo na kopanju?? Jaz bi tudi šla s tamalim, pa me vsi strašijo, da lahko dobi ne-vem-kakšne infekcije zaradi klora, pa da ni čisto itd. in da naj počakam vsaj do njegovega 6.meseca.. user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.10.2005 22:01:03   
pravljica
bobek pri meni isto...pa klor pa umazana voda (ki jo bo pil seveda) user posted image  kaj jaz vem, kaj naj...bi že rada kupla tist fredov obroč, za kopalke itak ne vem, al je bolš kar navadne iz mothercare al bolje tiste rdeče fredove (so mi mal smešne)...šli bi pa tudi zdaj med počitnicami kam...ptuj ali 3000...ne vem no - nina nana, povej malo kako in kaj

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 110
24.10.2005 22:02:28   
pravljica
eh lona sori...mate tako podobne slikce, da sem nina nana napisala user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
24.10.2005 22:16:51   
LONA13
Sm se ful razpisala, pa mi je vse skupi ven vrglo..
na kratko;tamalček se ni kopal, ker moramo zaradi operacije pazit da kakšno infekcijo ne faše- - v bazenu jih je pomoje uiber - rajš ne mislm na to.
V čateških sem bila s taščo pa tastem, tako da smo se menjavali priu tamalmu in ga imeli non stop zunaj a zraku - smo imeli ful lep vreme.
Zdej grem pa skrivnostni otok gledat, pa se jutri beremo..

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
25.10.2005 7:15:17   
LONA13
No da se mal pofočkam,
sm bl mal spala, ker je moj dragiprilezel domv s fešte ob 6 ih  zjutraj, pol pa nisem mogla več zaspat, tko da zdle uizi prpravljam vse ker imava s tamalčkom uz kolkov čez  1 uro. upam da bo vse ok, ker ga nisem povijala na široko.
včerej zvečer sem dobila e-mail od društva operiranih otrok na srčku. Sm bla ful presenečena, kolk je takih otrok  isto diagnozo kot naš Nejc, še bolj sem bla pa vesela, ko sem vidla kako pridno rastejo in kako so zdravi.

Lep dan, ko pa pridem od zdravnika se vam pa javim kako je bilo.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 113
25.10.2005 10:24:52   
malika
Mi tudi razmišljamo o kopanju, sicer pa imam jutri posvetovalnico in bom povprašala pediatra kaj meni. Pri prvem smo šli prvič na kopanje, ko je bil star 6 mesecev.

Sicer pa je fredov obroč super stvar, vreden svoje cene; fredo kopalkic pa nima smisla kupovat-stran vržen denar. Mi smo kupili kar navadne( v Zari), pa jih je imel preko pleničke, kasneje kar brez, pa tudi kopalne pleničke se dobro obnesejo-imajo jih povsod.

Tisti, ki ste že imeli prvo cepljenje, kako se je obneslo? Pri nas bo jutri, pa me že kar malo stiska !!!!

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 114
25.10.2005 10:36:50   
Antigona
Ojla!

Tudi mi razmišljamo o kopanju, ampak naš pediater tega v naših toplicah ne priporoča, predvsem zaradi čistoče oz. velike možnosti da dobi glivice.
vseeno sem se odločila da gremo januarja na tečaj. Bo do takrat še mal zrastu pa bo že mal bolš...

Malika, tudi midva imava jutri prvo cepljenje. Jaz srčno upam da ga bo dobr prestal, vam pa seveda sporočim jutri... Pa za vaju tud pesti držim da bo vse ok.

Lp, Antigona
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 115
25.10.2005 11:56:23   
LONA13
Mi smo imeli cepljenje v četrtek--je ful dobro prestal, zajokal je za par sekund, potem se je pa že veselo smejal kot da ni bilo nič. Naslednji dan jeimel malce povišano temperaturo - tam okrog 37,2. Ni bil nič siten, niti zamorjen ne - v glavnem je super prestal.user posted image user posted image
Danes pa sva imel uz kolkov -- so bp obadva 1a - niti enkrat ni bil široko povit.user posted image user posted image

lep dan še naprej 

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 116
25.10.2005 12:17:19   
Anonimen
oooo, mi imamo pa drug teden že DRUGO cepljenje user posted image
Za plavanje na DIFu bi se pa Ljubljančanke lahko zmenile, da gremo skupi.Midva bova sigurno šla. Nej se mulc navadi čofotat user posted image
Drugač pa pridno rastemo no, ne tko velik kot pri Bobek05) user posted image  smo mal prehlajeni, amopak bo kmal bolš...že udarjamo po tipkovnici...se  smejimo na ves glas...se slinimo in veselo čebljamo.
Jaz se počutim okej...sicer še malo krvavim po Mireni...no, kilce so pa še vedno minus 4 user posted image  
Edino probleme imam z zobmi in dlesni...no, pa sej zato so pa zobarji, a ne user posted image user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
25.10.2005 12:51:25   
Barbela
Tudi jaz sem že razmišljala o kopanju, obročku, kopalkah, pleničkah. Novo leto bomo praznovali v Čatežu in smo z mislimi že malce na lepšem  user posted image   Res me zanima, kako se bo Jaka obnesel v bazenu. Takrat bo star 6 mesecev. Če naju bo kdo prehitel, pa javite, kako se je obneslo.

Prvo cepljenje smo prestali dokaj solidno. Jokanja je bilo precej. Ponoči malo vročine in dva dni je bil neješč, tečen in zelo zaspan. Bomo vidli, kako bo naslednjič. Sicer pa imamo v 4.11. kontrolo pri ortopedu v Lj in upamo na najboljše. Držite pesti user posted image

Tinka 74: Jaka je tud včasih pri meni v naročju ko sem pred računalnikom in veselo udarja po tipkovnici. Zanima me, ali je tudi računalniški ekran škodljiv kot televizijski. Ali ve katera?

lepo se imejte, Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
25.10.2005 12:55:34   
Anonimen
Barbara, odkar imamo LCD smo nekako brez skrbi...ne vem pa, če upravičeno user posted image
Sem pa nekje prebrala, da otroci do 18 meseca TV ne vidijo tako kot mi, ampak vidijo neke rdeče lise in ne vem kaj še za enga boga user posted image
Sicer pa...rajš ugasnjen TV, pa otročka imet samo par minutk pred monitorjem. Pa bo!

PS nove slikce sem dodala v album user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
25.10.2005 12:58:58   
Barbela
Ja, bo res najbolje tako. Grem gledat tvoje slikce. Tudi jaz sem danes dala notri nove. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
25.10.2005 13:02:36   
Barbela
Tinka74 lepe slikce. Dobra je tista z Lupotom user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 121
25.10.2005 15:31:00   
Anonimen
Hvala Barbara user posted image
Lepčkan je Jaka korenjak user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
25.10.2005 20:52:29   
bobek05
malika, kje se pa da nabavit fredov obroč???

sem gledala kopalke v mothercare (tiste, ki so kot pleničke), pa sem zadnje čase nad mothercare malo razočarana - imajo same male številke, pa robe bolj malo.. user posted image

sem hotla danes kupit še nekaj pižamic za Aneja (od 9-12 mesecev user posted image ) pa jih NI.. njegove št. skoraj nič nimajo.. Anej pa nogic več ne more stegnit v pižamicah od 6-9 mesecev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.10.2005 9:30:51   
malika
http://www.plavanje-dojenckov.com/  tukaj lahko naročiš.

Drugače pa smo ga mi kupili v intersportu v Avstriji. cena je bila ista.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.10.2005 9:54:03   
Barbela
Živjo!

Tudi jaz sem obiskla internetno stran, ki jo je priporočila malika.

Zanima me kako pa zgleda ko se otrok podela v kopalke? Ker pravijo da so te hlačke (z internet. str.) najboljše - zadržijo toploto in se lahko pritrdijo na fredov obroč. Ali mislite, da so boljše plavalne pleničke? user posted image  

Škoda je samo, da ni teh plavalnih vadb blizu našega kraja user posted image  

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.