Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske mamice 2005 26.10.2005 10:04:02
|
|
|
|
malika
|
Mi nismo nikoli uporabljali teh fredovih hlačk, to pa zato, ker jih je kupila za svojo pupo svakinja in ni bil z njimi niti malo zadovoljna. Toploto že zadržijo, ampak jo potem zadržijo samo tam kjer so, če se pritrdijo na obroč pa ne vem,pomoje ne, ker ni nič omenila . No ko se je pupika polulala, ali pokakcala, je vse steklo pri strani ven , sploh če sta bili ravno takrat v vodi. Jaz sem pri prvem uporabljala navadne kopalkice in so se čisto OK obnesle, pa še dosti cenejše so. Naslednji teden gremo ravno na kopanje in če bo pediatrinja danes dala žegen, bomo tudi tamalega namočili v vodo, ampak zanj bom kupila kopalne pleničke, ker je za kopalkice še premajhen oz. tako malih še nisem našla.
|
|
RE: Julijske mamice 2005 26.10.2005 10:10:11
|
|
|
|
malika
|
Aja, Bobek to sem še pozabila. Te kopalke dobiš tudi v DM s tem, da v DM prodajajo tudi plavalne kopalke za enkratno uporabo.Navadne kopalke pa sem jaz kupila v Zari. S temi pižamicami iz Mothercare je pa res en velik križ. Številke so totalno mimo. Meni jih je kupila kolegica in sicer je na njih pisala št. 3-6, jih pa nosi mali že od 1 meseca dalje. Zdaj ko je star 3 mesece, pa so mu že premale in nosi št. 6-9; tako da kupi kar večjo št, mogoče od 12-18. Ma res so neke čudne. Životek je ful kratek, nogice pa dolge, drugače kar se kvalitete tiče, pa so meni super!
|
|
RE: Julijske mamice 2005 26.10.2005 16:07:04
|
|
|
|
Antigona
|
Ojla! Midva sva se danes cepila in je samo malo zajokal ko je dobil inekcijo. Ker sva se obadva z atijem medtem z njim pogovarjala se je naslednji trenutek že smejal... Zaenkrat nimamo še nobene reakcije in upam da bo tako tudi ostalo... Veliki smo 64 cm in imamo 6500 g. Še zmeraj rastemo z veliko hitrostjo, mami bo pa glihkar bankrot prjavla, k tok hitr preraste cunjce... Lp, Antigona
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 8:02:47
|
|
|
|
Barbela
|
Dobro jutro! Danes sva pa midva prva Sem že zvečer vedela, da bo danes bolj zgodnji - ob 6.00 - ker je zaspal med hranjenjem ob 21.00 in ga nisem mogla več prebuditi. Pojedel je premalo, da bi lahko dlje spal. Sicer me je že to presenetilo, ker je zdržal tako dolgo. Sem bila 100% da bo ob 3.00 že buden in zahteval malo papice. Zdej se spet malce oglaša....tako da šibam. lep dan vam želim. Ste že nabavle kaj zimske garderobe za malčke? In če, kaj? Barbara
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 9:16:56
|
|
|
|
malika
|
Joj ta zimska "oprema" . Kar precej stvari mi je ostalo od prvega(preveč nakupujem, potem pa omare pokajo), moram pa še nabavit kakšno stvar v št. 68, ker imam ravno tukaj luknjo(prvi je zimski in je to št. nosil poleti). Drugače pa smo že kupili zimski kombinezon, imam tudi še termo hlače in najmanj dve prehodni jaknici; ostalo pa bo treba kupit . Ma prav jezna sem nase, ker ko pridem v trgovino na otroški oddelek se ne znam ustavit in namesto dveh stvari kupim najmanj 6. Potem pa ati grdo gleda na blagajni , omare se polnijo in na dosti stvari pozabim, da jih sploh imam. Bomo morali imet še enega . Ja pa tudi zimsko vrečo za v voziček že imam, pa ovčjo kožo-to ful priporočam, ker je res super izolator toplote, sploh če je bebek samo v športnem delu vozička.
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 10:16:14
|
|
|
|
Barbela
|
A ovčjo kožo, ki je posebej narejena za vozičke? (mal sem nepoučena na tem področju). Ne vem kaj točno si mislila malika?
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 11:06:15
|
|
|
|
LONA13
|
ojla, ja baje je ovčja koža ful the best*samo ne vem kje se jo dobi? A kej veste ? no midva greva ven na sprehod-pa se beremo
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 16:02:03
|
|
|
|
Eca
|
Zdravo! Tudi sama sem julijska mamica, le da se bolj poredko javim. Upam, da ti lahko pomagam. To kožo prodaja Ikea za cca. 45EUR na oddelku za tepihe. Mogoče še obstaja kdo drug, pa bodo se že javile ostale in me še dopolnile. Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 17:36:13
|
|
|
|
malika
|
ja, lahko kupiš prav original kožo za v voziček, ki ima narejene že luknje za v voziček, ampak te so kar drage, imajo jo npr. tudi v toysu, pa babx cebter bi jih tudi skoraj moral imet. Jaz imam navadno ovčjo kožo(tepih), tam ko so paski sem s kulijem začrtala črto in jo nato z olfa nožkom zarezala in je nastala lepa luknjica za pas od vozička. Za kožo pa sem odštela 7500 sit. Jo pa res toplo priporočam.
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 18:36:45
|
|
|
|
Barbela
|
Sva se glih najedla. Do šestih sva bila zunaj - kok je toplo danes Pa hvala za odgovore. Bom poiskala po trgovinah.
|
|
|
|
RE: Julijske mamice 2005 27.10.2005 22:49:52
|
|
|
|
pravljica
|
no malika, kaj so rekli za kopanje??? aja, jaz mam že tudi kombinezon, ampak je takooo prevelik, pa je št 74...upam da ga še dolgo ne bomo rabli drugače imam namen še kakšno bundico kupit, za vrečo pa še ne vem, ker 15000 za quinnyjevo ne bom dala, rabljene ne dobim...mogoče od mothercare...ne vem še pri meni je tako, da se spravim kam kaj iskat (bundo npr) pa prehodim vse možne trgovine, všeč mi pa ni nič..povsod tako kompliciram da je joj!...ampak ko mi je pa enkrat nekaj pade v oči, pa ni važno kolk stane
|
|
RE: Julijske mamice 2005 28.10.2005 12:25:18
|
|
|
|
malika
|
Za kopanje ni moj dr. nič kompliciral. Rekel je, da naj gledamo, da voda ne bo prehladna in predolgo za prvič naj ne bi bil v vodi, mogoče za začetek samo par minutk.Vprašala sem ga tudi glede klora ipd. pa je samo zamahnil z roko in rekel, da se bomo po kopanju tako ali tako stuširali in pa da naj malega ne pozabim namazat z ojlem/mlekom-to pa tako ali tako delam po vsakem kopanju. Tako, da v sredo veselo potujemo na morje . Fredov obroč že čaka, samo kopalne pleničke še nabavim pa akcija!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.