Grascakinja
|
No, da se še jaz pofočkam po dolgem času. O reakcijah na cepljenje in vsem podobnem sem že jamrala, če katero zanima... skratka, po mojem današnjem jamranju se je čudežno malo unesla in zdajle leži pod baby gym-om in se pogovarja z visečimi igračkami. Sicer pa vidno napreduje, zdaj že drži predmete v rokah, počasi jih začenja nosit v usta. Tja tud non stop vtikuje rokice. Žlobudra kar naprej, razen od cepljenja do danes je bilo samo e,e,e,e; sicer pa so na repertoarju vsi samoglasniki in kak g in d vmes. Naučila se je opret na nogice, ko leži, in dvigovat ritko, tako da jo položiš na en konec, pa zleze na drugega. Kadar imam slučajno prižgan TV, se tako zvije, da ga vidi, magari je obrnjena čist kontra. Kadar je budna, je zdaj TV off, ker ne maram, da bulji v ekran. Kravce tudi pase, malo jo v eno stran zanaša, ampak gre. Aja, pri posvetovalnici (3m) smo imeli mere 63, 41(glavica) cm in 6300g. Tako, toliko mi napredujemo... upam, da bo boljša volja držala, vam pa želim milejše reakcije na cepljenje!
|