|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske mamice 2005
6.10.2005 9:56:15   
LONA13

Evo mene..
Dons smo tako slabo spali user posted image , tamal se kje zbujal vsako uro,nič mu ni bilo všeč. Kako so pa vaši spali?
Se moram pohvalit, da je začel Nejc kravce past in se nič več ne joka ko je na trebuhu in veselo zija naokrog.user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa vse po starem
Lep dan še naprej!!!"
Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.10.2005 16:53:45   
Meceno
Dober dan

Mi z nočmi nimamo težav, tudi čez dan nimam pritožb, je skoraj prepridnauser posted image , sem ji očitno dolgočasnauser posted image , se noče igrat,...samo spi .
Drugače pa je moja včeraj dopolnila ravno 3mesece, dobila pikico, ki jo je skoraj prespala user posted image ,...Tara je preveč potrpežljiva, še ko se po 10h spanja zbudi ona lepo rokico cucla in čaka,...user posted image
Moja bodoča tašča mi je rekla da sem Tari lepo darilo dala,...PIKICO V RITKO, ...imam kar slabo vestuser posted image

Julijke,...včasih smo sebe opisovale kakšne smo user posted image ,...sedaj pa naše bebe, je kar fino, le časa ni pravega, bi samo prečikirala kako ste ostale,...LENA kot user posted image ,...predvsem pa morem za knjige prijet !

Tara je včeraj natehtala 5470g , obseg glave 40,5cm in dolga je 60,5cm user posted image user posted image user posted image

Bodite še naprej pridne, vesele,...mamice user posted image

Lp Meceno

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.10.2005 17:09:12   
CIPRESA
No naš Žiga pa veselo miga in ni prav nič potrpežljiv kar se tiče hrane in ga moram skos guncat pa nosit. Cotke so že sedaj št. 68 pa še dva meseca nismo dopolnili, je ful velik tam okrog 62 ima že težek pa tud tam okrog 5500 noro nevem po kom ima to težo in višino. Pa moram se z njim ubadat in pogovarjat pa igračke mu kazat pa pet pa.... to da da bi ga jaz dala po jedi spat  in bi mi lepo zaspal ja ja pa še kej... nič od tega najprej en kup zajebavanja pa jokanja pol pa ko je že čist fertik pol pa za kake pol ure. Tko da čez dan smo skoraj skos pokonci ponoči pa lepo spimo od 20 pa tja do pol5 ali 5 ...no vsaj ponoči imamo mir!!!!!!!!!!!!!!! To je pa najbolj važno.
LP CIPRESA

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.10.2005 21:29:28   
bobek05
Hojla julije..

Anej pa še kar spi po 11 ali 12 ur na noč user posted image user posted image user posted image Tudi skoz dan kar pridno aja, ker se toliko zmantra z vsem tem kriljenjem, brcanjem in spuščanjem najbolj čudnih zvokov kaj sem jih kdaj slišala user posted image Je postal že ful živahen.. Zdaj sem začela nabavljat cote od 9-12 mesecev user posted image (pa saj to ni res!!) Kaj pa ima tak velikega moža!! user posted image
Ko je vreme bolj klavrno, je Anej tudi bolj "klavrn" (beri ful tečen), drugače se pa ful že smeji (pa naju šarmira user posted image ), blazno uživa v čebričku, pa nabavla sem mu baby gym, pa je nad tem čist navdušen...
Zdaj so najbolj aktualne rokice, ki so itak non stop v njegovih ustih, slini se ves čas, pa jezik ven tišči.. user posted image

V soboto greva z možem SPET nabavljat cote, ker mu več nič ni prav user posted image user posted image user posted image (mislim, da bova bankrotirala na njegovih cotah, ker je enostavno preveč če si vsaka 2 tedna v trgovini). Saj sploh ni izbire, kajne?? user posted image Fant pač hitro raste.. Upam, da se bo zdaj malo ustavlo user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.10.2005 21:30:51   
bobek05
spet sem se zatipkala...mislila sem napisat, kaj pa IMAM tak velikega moža (Anej verjetno res ne) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.10.2005 22:37:26   
PBJ
Ja, s cotkami je pri nas tudi postal problem. Št. 68 je v veliki večini premala, le če kakšen posebno velik model še lahko oblečemouser posted image . Pri 2. mesecih je bil težak 6050 g in velik 59 cm. Naslednji teden pa imamo pri 3. mesecih zopet posvetovalnico in po oblačilih sodeč je kar precej zrasel, ker ga pajaci po dolžini že skoraj vsi vlečejo. Najbolj komot je v tistih od 6-9m.

Se pa bojim kako bo prenesel pikico naslednji teden .... bobek, si me kar prestrašilauser posted image .
Eh, bomo že nekako. Mogoče pa bo naš imel reakcijo, ki se ji reče pridnost in spančkanjeuser posted image user posted image .

Lepo nočko.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.10.2005 7:57:25   
CIPRESA
Naš Žiga je pa danes star 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj nemorem verjet da je že 2 meseca odkar sva se matrala da bi naša mala štručka pogledala na svet.
Drugače se imamo kar vredu joka toliko kolikor je treba (da ne pozabimo da ga imamo) smeje se tudi že pa govori tiste gaaaaaaa, pa eeeeeeee pa mal vzdihuje pa brca kot utrgan tko da na povijalni moram bit že pravi mojster da ga normalno previjem. Pa skos smo laaaaaaaaaaaaaaaaaačččččččniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.10.2005 9:46:09   
LONA13

A ni zanimivo kako so otročki pridni. Jokajo se samo tAakrat ko so lačni ali pa česo zaspani. Nejc se drugače skoz smeje, čez 11 dni bo star že tri mesece.

Lepo se imejte!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.10.2005 10:03:44   
sky
Naša Tinkara pa je danes stara 3 meseceuser posted image ! Je pa prava "mala zahtevnica". Joka, ko jo matrajo krči, pa prdka nonstop, tako da bo vse postrelala. Kar se pa lakote tiče, je pa prava groza, saj mora biti v 1 sekundi priklopljena. In to vsako urouser posted image ! Drugače je prava čvekica, ki najbolj uživa, ko kam gre.
LP,Saša

BK.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.10.2005 15:54:49   
LONA13

Drage Julije......
mislm da sem ta prva....k sm jo dobila....... M namreč....
sem besna ko user posted image user posted image . Čeprav še malček dojim, ni mogla počakat še par mesecv....
Smbla en let čist srečna ker je ni bilo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
P.s.: zgleda pa da drži ugotovitev, da če te pred porodom ful boli, da te potem ne...Mene zaenkrat še ne boli in upam da bo tako tudi ostalo...

Imejte se lepo...............user posted image user posted image

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.10.2005 16:56:41   
Anhelo2
Pozdravljene Julije!!

No vidim, da se pri vseh kar podobne reči dogajajo. Mi se tudi že dober mesec smejemo, žlabudrimo ( pogovarjamo ) se igramo, sedaj pa že prijemamo igrače in so jih po hitrem postopku vtikamo v usta. Seveda, da ne pozabim rokice v ustih pa so itak zakon.
Glavico že tudi lepo sami držimo je pa tako kot je napisala Cipresa prava umetnost previjanje, ker s tako brzino meče te nogice na vse strani.
Drugače pa čakamo na 3 posvetovalnico, ki jo imamo komaj 10.11 bo Liam že stra 3,5 mesece.
Pri 2. posvetovalnici je bil star točno 2 meseca pa smo bili veliki 61,5 cm in imeli 5440 g.

In tudi mi imamo zložene kupe cotik v omari, ki so nam žal že premali.

Trenutno pa smo vsi bolani jaz, mož in tudi Liam ima ful zamašen nosek,tako, da so trenutno noči neprespane.

MECENO jaz sem takoj zato, da se dobimo meni absolutno paše med tednom samo rečte kdaj in se vidimo.

LP buu

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 61
9.10.2005 21:46:35   
bobek05
Cipresa, čestitke za 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona12, jaz sem jo tudi danes dobila prvič po porodu user posted image (zaenkrat je še Ok, vsaj nič ne boli)

16.10. pa bomo mi že 4.mesece!! user posted image user posted image user posted image

Kak ste preživele pikece? Ste jih že imele???

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 62
9.10.2005 21:47:32   
bobek05
Eh, Lona sorry, saj ne vem zakaj sem napisala 12 user posted image  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 63
9.10.2005 22:40:07   
pravljica
ženskice, dajte si v ime nastavit vsaj rojstni datum bejbekov, da se točno ve kako in kaj in kdaj :)

joj, da še user posted image  ne bi tako kmalu dobila...prvič se je že pojavila nekje okoli 3 mesecev po porodu...upam da bo zdaj pozneje

v torek bo 3 mesece in posvetovalnica user posted image  komaj čakam! a bo tudi pikica? nič ne vem user posted image  auč

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.10.2005 8:11:19   
bobek05
pravljica, verjetno bo res 1. cepljenje.. Kaj ti ni pediatrinja nič omenila? user posted image

Mi imamo 2. cepljenje šele konec novembra (baje da morajo biti v roku 6. mesecev pikani 3x user posted image )

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.10.2005 8:13:21   
bobek05
pravljica, kako to misliš, da naj si v ime nastavimo roj. datum naših sončkov?? user posted image Jaz imam samo trakec.. si mislila to? 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 66
10.10.2005 8:51:19   
pravljica
ja bobek, al pa trakec...glavno da se ve, koliko so stari sončki...to sem mislila

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.10.2005 9:11:10   
LONA13

Dobro jutro!!!!
Se lahko pohvalim da me M ni nič bolela user posted image user posted image user posted image .
Ker pred porodom sem imela take bolečine, da sem vedno vzela tri tablete pa še cel dan sem samo ležala.
Pravljica jest mam tud trakec, pa piše tud kdaj je bil Nejc rojenuser posted image .

Mi mamo pa pikanje točno čez 10 dni, Tamal bp pa takrat star točno tri mesece.
Me prov zanima če bo ful jokol, ker je že iz Londona navajen ful špikanja, pa še šive os mu na živo ven jemal.

Neposredna povezava do sporočila: 68
10.10.2005 11:30:03   
pravljica
joj lona ti si pa tole user posted image  ful hitro dobila...pa bogi tvoj user posted image , kaj vse je že dal skozi...menda si ja taki mali še vsega ne zapomnijo user posted image  danes je tak lep dan user posted image ...uživajte!

yeah, thats me ;)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 69
10.10.2005 13:00:55   
PBJ
Mi pa imamo danes 3. posvetovalnico in cepljenje...bom poročala o splošnem počutju našega sončka ...user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 70
10.10.2005 14:49:53   
Grascakinja
No, da se še jaz pofočkam po dolgem času. O reakcijah na cepljenje in vsem podobnem sem že jamrala, če katero zanima... skratka, po mojem današnjem jamranju se je čudežno malo unesla in zdajle leži pod baby gym-om in se pogovarja z visečimi igračkami.
Sicer pa vidno napreduje, zdaj že drži predmete v rokah, počasi jih začenja nosit v usta. Tja tud non stop vtikuje rokice. Žlobudra kar naprej, razen od cepljenja do danes je bilo samo e,e,e,e; sicer pa so na repertoarju vsi samoglasniki in kak g in d vmes.
Naučila se je opret na nogice, ko leži, in dvigovat ritko, tako da jo položiš na en konec, pa zleze na drugega.
Kadar imam slučajno prižgan TV, se tako zvije, da ga vidi, magari je obrnjena čist kontra. Kadar je budna, je zdaj TV off, ker ne maram, da bulji v ekran.
Kravce tudi pase, malo jo v eno stran zanaša, ampak gre.
Aja, pri posvetovalnici (3m) smo imeli mere 63, 41(glavica) cm in 6300g.
Tako, toliko mi napredujemo... upam, da bo boljša volja držala, vam pa želim milejše reakcije na cepljenje!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 71
10.10.2005 18:36:14   
PBJ
In 3. posvetovalnica je že za namiuser posted image . Cepljenje tudi in prva reakcija: SPANČKA ŽE DVE URI, kar ni v njegovi navadi. Kako bo ponoči in jutri pa še ne vemo.
Jure bo čez tri dni star 3 mesece in njegove mere so: 7000g, 61 cm, glavica 42,5.
Čez en mesec ima zopet cepljenje - II. dozo.

Smo se pa v čakalnici prav nasmejali, ker sta se z enim dojenčkom veselo pogovarjalauser posted image user posted image , pa je moj mož rekel, da je Jure končno srečal nekoga, s katerim se razumetauser posted image .

lp

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 72
10.10.2005 20:45:40   
Anonimen
Po dolgem času še jaz user posted image
Gašper je bil prejšnji teden cepljen, pa ni imel čist nobene reakcije user posted image
Je pa korenjak težek 6400, dolg 61, pa priden ko stouser posted image    user posted image  user posted image user posted image
Spimo od 19.30 do 1.30 pa do 4.30 pa do 8ih - meni se to zdi kar okej...čeprav bi rada že 1x prespala noč user posted image  
M nimam.....ker dojim...jutri šibam po Mireno, da bojo user posted image  brez skrbi user posted image
No, moram pa povedat, da je končno user posted image  postal v en sam velik užitek user posted image  nisem vedla, da traja kar 3 mesce, da se libido vrne user posted image

En lep user posted image  pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
13.10.2005 22:25:15   
Rabarbara
Živjo!

Včeraj je bila Eva stara 3 mesece. Danes smo imeli cepljenje. Malo smo jokali, ampak se je hitro pomirila... Kakšnih rekacij ni videti, tako da prav super, glede na to kako sem se bala današnjega špikanja...
Naše nove mere pa so: 6070 g in 61,5 cm user posted image
Pa še nov rekord smo postavili - je spala od 22.30 do 7.30 - nisem mogla verjet zjutraj, da ne govorim da sem bila čisto mokra, saj so bile prsa že močno prepolna...

No, kako pa ste ostale... ste kar utihnile za par dni...

Lp, Rabarbara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
14.10.2005 12:10:18   
Antigona
Ojla!

Mi smo bili pa vsi prehlajeni in bolani. Žan pravzaprav še najmanj oz. vsaj vročine ni imel.
Je pa zato kašljak ko kak star ata, ki se ne more odkšljat. Je blo prov grdo slišat.

No jst sem M dobila že kake dva tedna nazaj in polno dojim. Jezna sem bla k user posted image ...
Hvala bogu vsaj dolg ni trajal... Mislim da vsega skup 2-3 dni, pa še to je blo čist švoh....

Tretjo posvetovalnico pa imamo mi šele čez slaba dva tedna, ko bo mišek star 3 mesece. Me že prov firbec matra kok je spet zrastu in kolk se je kej zredil...
Se mi zdi da raste k gobe po dežju user posted image ....

No Ljubljanske mamice???
Kaj je zdej z našo user posted image  in sprehodom???
Lona, Ančkabančka, Tinka74 Petra CBU in ostale s katerimi smo se že dobile pred porodom???
Seveda so dobrodošle tudi vse ostale ki bi utegnile priti...
Enkrat drug teden dopoldne? Če ne bo dežja???

Lp, Antigona
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.