|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske mamice 2005
14.10.2005 15:02:24   
pravljica
mi smo dali tudi pikeca skozi...sploh nisem vedela, kdaj ga je pičla user posted image  reakcija? kaj pa vem, mogoče je bil drugi dan bol slabe volje in malo več je spal, drugače pa nič posebnega
velik je 62,4cm, težak 6,60 kg, glavica 43 in 44 prsi...a je vašim tudi lulčka pogledala kolk se kožica dol potegne? ali se že zdaj vidi, če bojo problemi user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 76
15.10.2005 21:27:54   
malika
Joj zgleda, da je naš pravi debelušček proti vašim, sem malo kilažo in mere primerjala ; pri dveh mesecih je imel 6450g in 59 cm. Sva pridna, ker je samo dojen.

Drugače vse po starem, prvo nočno bujenje je okoli 2 zjutraj, potem pa na 2 uri. Priden, potrpežljiv fant, ampak skoz laaaaačen!!!!!!!!!!user posted image

Mama pa bo dol padla od utrujenosti user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 77
16.10.2005 10:00:57   
bobek05
Joj, malika se mi kar smiliš s tem vstajanjem na 2 uri user posted image (jaz na srečo tega sploh ne poznam, ker se je že od rojstva dalje zbujal naprej samo 2x na noč, potem samo 1x, zdaj pa ajamo od 20h do 7h zjutraj)... Držim pesti, da bo čim prej prespal noč!! user posted image
Prva M je za mano.. saj sem bila itak presenečena, da sem jo dobila tako pozno glede na to, da se dolgo več ne dojiva user posted image , no M je bila pravo presenečenje - nič bolečin, nič posebnega, le pri hrani se mi je poznalo user posted image (vse se mi je luštalo user posted image )..

Z zdravjem se kar držimo in Anej še ni bil nič buban, čeprav se mi včasih zdi, da že kaže znake (dosti npr. kiha ali pa zakašlja user posted image ), potem pa ni nič..

Danes je Anej dopolnil 4.mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Počasi bova začela z uvajanjem sokecov, čez kakšen mesec pa verjetno že kakšno zmiksano jabolko.. Se nama nikamor ne mudi..

Držte se mamice julije.. Vsaj vreme je boljše (čeprav malo hladneje) user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
16.10.2005 21:33:53   
anckabancka
Antigona, se tudi jaz strinjam, da se mormo nujno dobit, da vidimo naše korenjake. Jaz bi lahko drug teden. A imaš v mislih kako lokacijo? Mogoče kar Tivoli - čolnarna. Je luštno za kak sprehod, pa klopic je dosti, če je treba podojit...

Pa ostale julije, a bi še katera prišla in kdaj lahko?

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.10.2005 21:59:13   
Majdi
mi smo tudi bili na prvi pikici. spala je ful. Sedaj je težka 5210 g in dolga 67 cm. Obseg glavice in prsi pa je bilo 40 cm. Je ful elegantna pa dolga. Pediatrinja pravi, da gre počasi s težo gor, samo kaj kop ona poje toliko in ko neče več se začne bunit. Je pa precej žilava in močna. Čim ji ponudiš prste bi se dvigala in sedela, ne pa ležala. Je prava mala navihanka.

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
17.10.2005 11:38:27   
Antigona
Men je vseeno kje in vseeno kdaj.
No dopoldne oz. okoli enajstih, ker je prej še prehladno...
Čolnarna se čist dobr sliš...

Dejmo punce, povejte kdaj da se dobimo...
Mislim da ta teden ne bo dežja tako da, akcija!!!

Lp,Antigona
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 81
17.10.2005 14:39:29   
Meceno
Hojla punce user posted image

Malo se javlam, sicer bolana user posted image ,smo vsi zboleli, moj user posted image  je imel vročino 40.2 , jaz 38 ,Tara jo zaenkrat še nima, je ravno danes zbolela kljub temu, da sem čuvala da nisva vanjo kihala,...Mi težko spi, ima polni nosek, od pol petih do trinajste ure sem jo po rokah nosila,nisva še šli k pediatru, svečke za zbijanje vročine imam, pa smrekovo olje kuham v posodi,...nam vso stanovanje dišiuser posted image

No,...se je revica že zbudila, morem končat

Očitno nimamo časa za user posted image ,
Jutri se bo baje zelo shladilo, danes je potrebno še it sončeka izkoristit, samo medve ne, čeprav moja sestra meni pravi da kar naj grem, klub temu da sva bolani user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 82
17.10.2005 15:02:48   
anckabancka
Ne vem kaj je z vami julke... Očitno vas vaši user posted image tako zaposlujejo, da ni časa za RR. A se bova sam midve zmenle, Antigona? Bom do večera še malo pogledela, če se še katera javi...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 83
17.10.2005 16:13:44   
Antigona
Ančkabančka zmenjeno. Če se nobena druga ne javi, se lahko tud same dobive...
Lahko tud na Vrhniki, če boš šla na Zaplano,
drgač pa midva prideva v Lj., sploh ni panike...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 84
17.10.2005 16:28:09   
pravljica
jaz šele zdaj vidim napako...sam za ene pol kile preveč sem napisala user posted image

torej 6060 g ima naš tibor pri 62,4 cm

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
17.10.2005 20:40:03   
bobek05
Ja, Anej bi tudi rad že kar sedel, pa se mi to še ne zdi pametno, ali?? user posted image In sploh mu več ne odgovarja če prenizko leži - se tuli kot da bi mu kožo odirali, ko pa dam višje pa je OK user posted image In zdaj mi mali hudiček povzroča prave preglavice, ker si je zmislil, da bi on televizijo gledal in vsakič ko ima pogled na TV, takoj izkoristi in potem je tiho kot miška in na začetku sploh nisva pokapirala zakaj se je tak umiril in je tak tiho, zdaj se pa non stop mantrava, da ga obračava, ker glavico enostavno obrača proti TV.. Na koncu nama ne preostane drugega kot da Tv ugasneva user posted image

Pa zdaj ima že ene 2 tedna ta novo foro, da se vsakič preden zaspi (tudi podnevi) tuli - pravijo, da je to zato, ker je zdaj že ful aktiven (ogromno opazuje, pa krili z rokami, brca z nogami, se igra..) in ga vse to blazno utrudi in je potem PREVEČ utrujen, pa postane tečen in tuli. To običajno traja ene 10 min, potem pa se umiri in zaspi.. Jezi me samo to, da ga je moja mama tak razvadla, da bi on samo na rokicah zaspal in si lahko katera predstavlja kako naj po rokah (več krat na dan) nosim 7,5kg težkega junaka user posted image (še ko je v kengurujčku mi skoraj rame zvije, ker je že tak težki, moje uboge roke pa se bodo itak prelomle user posted image ) - bom vsaj mišice dobla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
17.10.2005 20:55:12   
CIPRESA
No da še jaz malo napišem kako je z nami. Žiga veselo miga tko da ga komaj lovim pa jokamo tudi kar veliko spimo pa tudi dosti tako da prav hudo nam zaenkrat še ni.
KG nevem kolk ima sedaj je pa pravi mali požerušček ker pojemo od 130-170 na obrok se pravi tam okoli 950 ml na dan...ja vem groooozzaaaaa. Velik je kot kak košarkaš so nam nekatere cunce št. 68 prekratke.
O M pa raje ne govorim ker sem jo pomoje dobila prva ...in sicer sem prebolela že dve ...pojavila se je takoj po kakem mescu takrat bolj za okras no par dni nazaj pa sem dala skos že drugo tko da nimam kaj sem med srečnicamiuser posted image user posted image .

Se še kaj javim...imam pa tudi slikice že nove za ogled....pa pa!!!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.10.2005 9:37:18   
Antigona
Jutro punce!!!
Jaz sem ravnokar popila user posted image  in se odločila da dam Žanove slikce na ogled.
Je že pravi mali frajer.
In tako sem jih dodala kar k tistim ta prvim, ko smo prišli iz porodnišnice...

Ančkabančka očitno bove šle same na user posted image ??? Povej kdaj imaš čas pa se zmenive...

Lp, Antigona
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 88
18.10.2005 9:57:17   
Meceno
Antigona sem ravno slikice pogledala, imaš lepega fanteka, tisto ozadje na morju izgleda pa res fantastično, kot da ni naravno.
Drugače punce smo mi še kar bolani, Tara kar dobro prenaša, kiha kot šus,...user posted image
Sem pa jaz tudi dodala nekaj slik ko smo bili na dopustu, z precejšno zamudo kot sem obljubila user posted image

MB jaz bi šla na user posted image  drugi teden nap. v ponedeljek ob 12h,...upam da bomo zdrave, kaj pa ve ?

Lp

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 89
18.10.2005 10:11:58   
Antigona
Ja zahod je bil res fantastičen. Smo bili v oboto v Ankaranu na poroki, potem pa smo šli domov. In ker je bil tako lep zahod smo se zapeljali še do Strunjana kjer so nastale te fotkice...
Res je blo ful lepo, tud za vidt....

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 90
18.10.2005 10:29:42   
malika
Pravljica a se meni samo zdi, ali imaš trakec narobe ? user posted image

Midva pa greva veselo ven na sonček user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Neposredna povezava do sporočila: 91
18.10.2005 15:05:39   
mana7
pozdravček!

Da se še tukaj javim, rok sem imela 01.07.2005, rodila sem pa 30.06.2005, včasih sem bila zvezdica22, zdaj pa sem si spremenila ime. Kljub temu, da me je porod prehitel, se še vedno štejem pod julijke.
imam punčko Laro, ki zelo pridno raste. težka je že več kot 6700g in dolga 64 cm. ne morem verje, da je tako hitro minilo vse skupaj. Vidim, da se še vedno pridno zbirate na portalu. naša punčka je imela kar precej krčev, zdaj pa se mi zdi, da počasi pojenjajo. kako pa je kaj za vašimi sončki, jih še kaj črviči!

lep dav vsem in se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
18.10.2005 15:11:45   
Barbela
Živjo mamice zlatih sončkov

Ste naredile že kar nekaj strani, zato sem se odločila, da še jaz dodam kakšen okvirček več. Pri nas je pa takole. Zjutraj vstanemo okoli 8.00 in se lepotičimo pol pa hranimo. Čez dan je potem še 5 obrokov - ta zadnji ob 21.00. Povzetek:ponoči vse mirno spi user posted image  user posted image  user posted image

V četrtek je bil Jaka v razvojni ambulanti in zelo lepo napreduje user posted image . Tudi kar se tiče kg in mase (5970g in 62cm). Danes pa je bil prvič cepljen in spi kot ubit. Ponavadi čez dan spi le 2 uri, danes pa je tečen, že če ga zbudim za jest user posted image

Glede M pa te moram Cipresa potolažit, saj nisi edina, ki si jo tako hitro dobila. Ker ne dojim, je pač prišla v 5t po porodu. user posted image Groza!!!user posted image  

Takole, lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.

Barbara

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 93
18.10.2005 15:35:50   
pravljica
ja malika, hvala, vem da je narobe trakec, pa se mi ga ne da popravit...bom zdaj user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 94
18.10.2005 22:19:14   
LONA13
ojla julije se od mene....
me nekaj casa ni bilo,ker se mi je računalnik sesul - dobila virus gor in je šlo vse u tri p.......user posted image . Drugače se imamo uredu, pridno jemo, spimo in rastemo. Nejc bo čez 2 dni star tri mesece in takrat se greva špiknt. Ima okoli 6300g - po moji vagi in cca 66 cm - - pol veste da ma številko 68,ali pa kašen model tudi že 74.
Vsak dan mi na veliko razlaga, kaj se mu dogaja-gru, gggg,eee - v glavnem ima veliko za povedat. Najbolj so mu zanimive njegove roke, tako za gledat kot za probat. Je pa že začel igračke v rokah držat i jih v usta nosit user posted image user posted image user posted image .

Drugače mi pa dnevi minevajo kot še nikoli.......
se beremo..........
Lp, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

Neposredna povezava do sporočila: 95
19.10.2005 8:11:23   
smrka
Jutro julijke!!! Nasa puncara je danes stara tocno 3 mesce, velika je 63,5 cm, teška pa 5980 gr. Po dnevi nic ne spi, zadrema vsake toliko ali pa ko se sprehajave zunaj mi zaspi v kengerujcku. Ponoci spancka celo noc - 8 ur skupaj, ali pa se zbudi da se mal pociza. Zelo je pridna.

Ponosna mami smrka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
19.10.2005 10:30:31   
Meceno
Sem opazila da so se stara znanke malo javile, me zanima kje je Eca, sicer se je itak že v user posted image malo javljala,...sva bile cimre v porodnišnici,...je rodila fanteka po imenu Mark,...v glavnem, če katera zasledi da se je kje javila, ji napišite da je Meceno njeno telefonsko narobe zapisala user posted image ,..mogoče pa bo kaj sem pogledala ,...user posted image ,...privat piši !!!

Me nekaj zanima,...kako ste kaj VE JULIJKE, a ste čisto noter padle v user posted image , ali še kaj zase skrbite,...mislim predvsem če ste urejene doma, ali ste take kot jaz ko zvečer ugotovim da se še nisem počesala,...en dan sem se morala pod nujno depilirat, se nisem celi mesec in pol,....a se to dogaja tudi vam ?
Saj ni tako hudo, le zamislim se nad tem,... da sem polovico manj urejena kot prej, moti me to da sem bila totalni nasprotnik temu in sem si rekla da se ne bom jaz nikoli niti za malo pustila zanemarjeno in ekola kaj me doleti,...
Moj dan ,...zjutraj ob 7h dojim,...od 8h do 9h se z Taro igram,...ji dam še malo jest,... in ker je ona zaspala in sem ji jaz dala samo iz ene prsi papico, si črpam drugo dojkouser posted image ,...če imam srečo grem malo na RR kjer tudi zajtrkujem,...se Tara zbudi ob 11h in malo potelovadiva, spravi prdece vse ven user posted image ,...ob pol 12.tih se hraniva in greva ob 12h na sprehod,...prideva nazaj in se zopet urediva in hraniva ,....MA SAJ VESTE,....dojim, previjam, pospravljam, likam, kuham, pa še z črpalko skačem naokoli ,...
Kaj pa telovadba??? ,...tečti pa tudi ne morem,...gravitacijauser posted image user posted image user posted image

MOREM IT,...JE ŽE POKONCI

Lp

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
19.10.2005 10:40:45   
Meceno
Je nazaj zaspala, vidim da sem se zelooo razpisala,...
Še to,..
Imam pomoč, saj mi od mojega fanta mati zelo pomaga, ampak veste kaj, takrat pa ne znam izkoristituser posted image da bi se nap. vsaj vsedla na balkon kjer sedaj od jeseni do spomladi sije sonček, le če je vreme .

Sedaj pa res zapuščam RR

Me Tara kliče,.... 

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 98
19.10.2005 12:36:29   
Barbela
OJLA!

Maceno, glede urejenosti: tudi meni se dogaja podobno. Obraz in zobe še zrihtam, pa lase tudi, kaj več pa ne. Naličim in bolj uredim se takrat ko gremo v mesto in to šele takrat če je Jaka pri volji (dam ga na pralni stroj in me potem v ležalniku opazuje ter se pogovarjava). Ja, tako je to zdaj ko imamo user posted image  in se moramo prilagajat njim. Drugače pa grem 2x na teden na  aerobiko. To je vse kar naredim zase.

Je že katera začela z uvajanjem goste hrane - sploh tiste, ki ste rodile bolj na začetku julija ali konec junija?

Lepo se imejte, midva greva zdej ven na sprehod.

Barbara in Jaka

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 99
19.10.2005 19:00:34   
mana7
Jaz sem rodila 30.06 in sem naši pikici včeraj dala prvo kašico. res da ne veliko, ampak jedla pa je s takim apetitom.Malo sem ji jo razredčila z mlekom in sem ji dala kar po žlički, je bila zelo presenečena, ko je pogoltnila prvo žličko.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.