Meceno
|
Sem opazila da so se stara znanke malo javile, me zanima kje je Eca, sicer se je itak že v malo javljala,...sva bile cimre v porodnišnici,...je rodila fanteka po imenu Mark,...v glavnem, če katera zasledi da se je kje javila, ji napišite da je Meceno njeno telefonsko narobe zapisala ,..mogoče pa bo kaj sem pogledala ,... ,...privat piši !!! Me nekaj zanima,...kako ste kaj VE JULIJKE, a ste čisto noter padle v , ali še kaj zase skrbite,...mislim predvsem če ste urejene doma, ali ste take kot jaz ko zvečer ugotovim da se še nisem počesala,...en dan sem se morala pod nujno depilirat, se nisem celi mesec in pol,....a se to dogaja tudi vam ? Saj ni tako hudo, le zamislim se nad tem,... da sem polovico manj urejena kot prej, moti me to da sem bila totalni nasprotnik temu in sem si rekla da se ne bom jaz nikoli niti za malo pustila zanemarjeno in ekola kaj me doleti,... Moj dan ,...zjutraj ob 7h dojim,...od 8h do 9h se z Taro igram,...ji dam še malo jest,... in ker je ona zaspala in sem ji jaz dala samo iz ene prsi papico, si črpam drugo dojko ,...če imam srečo grem malo na RR kjer tudi zajtrkujem,...se Tara zbudi ob 11h in malo potelovadiva, spravi prdece vse ven ,...ob pol 12.tih se hraniva in greva ob 12h na sprehod,...prideva nazaj in se zopet urediva in hraniva ,....MA SAJ VESTE,....dojim, previjam, pospravljam, likam, kuham, pa še z črpalko skačem naokoli ,... Kaj pa telovadba??? ,...tečti pa tudi ne morem,...gravitacija MOREM IT,...JE ŽE POKONCI Lp
|