Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (21.12.2015 8:59:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek a so ti naredili to preiskavo prehodnost jajcevodov? a je boleča preiskava? kako potem naprej recimo če imaš en neprehoden jacevod ? Mene ni bolel ... je pač mal neprijetno k čutiš kako se ti una tekočina pretaka, ampak ni sile - vsaj men ne .. Jaz mam en jajcevod neprehoden in zato mi ni pripadala laparoskopija, ker edn je pa prehoden [sm=zmeden.gif] pač naše zdravstvo, ki pač špara ane [sm=smiley19.gif] Če maš možnost pejd po napotnico,d a ti vsaj to naredijo .... Hvala [sm=smiley1.gif] Koliko casa pa ti delas [sm=duda.gif] in po kolkem casu so time dali napotnico za preiskavo prehodnost jajcevodov. A si jim mogla sama rect da ti jo dajo? Da zatezim Resu naslednjic. Ta ciklus naj bi se jemala tale klomid in estimo ampak kr ne vem ce bi, ne maram tega filanja s tableti. Jaz sem mela marca IMN, tko, da mi je iz tega naslova že to pripadalo in mi je moja G sama dala .... je blo ap res, da marca sva prvi mesec sploh probavala na bejbiju, sam se pač ni dobr izšlo ... pol sm mela 5.5. zdravljenje z metatreksatom, tko, da je plod šel iz jajčnika in avgusta sva ponovno dobila zeleno luč ... tko, da od takrat pa nobenega uspeha zdej ... samo se je men vse sfižilo, od M, do O ... tko, da zdej 5.1. mam pregled in da vidmo a mi bo kj dala, kakšno hormonsko terapijo, zaenkrat pa nimam upanja in sem ta čas samo navijačica .... Ja, sej to filanje s tableti ni prijetno, ampak jaz pa UPAM, da kej dobim, da se mi kje potem pozna in da postanem nosečka [sm=bravo.gif]
|
|
|
|