madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (18.12.2015 20:58:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Živjo punce! Prejšnji mesec sem se odločila, da bom ta mesec samo navijačica in, da vas ne bom spremljala in, da bom v temo pokukala šele, ko pride [sm=hudicek1.gif] ali pa zagledam [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]. Ker sem bila čist napsihirana od teh znakov, pol je pa vedno [sm=hudicek1.gif] prišla. Čestitke vsem srečkam [sm=nosecka.gif], za ostale bom pa navijala in držala pesti v naslednjem mesecu. Moram vam povedat, da sem vas prebirala dva dni, pa še nisem vse prebrala, ste bile pridne ta mesec [sm=jezicek.gif]. Ta mesec sem jo pričakovala 17.12., vendar prijateljica ni prišla, sem pa danes zagledala [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]. Tako, da tudi mi pričakujemo [sm=duda.gif]. Ful sem vesela, ne vem kako bom zdržala 1 teden, da ne odprem goflje, bom mojmu povedala za božič. hihi... škoda, ker nisi bila na seznamu.. lepo ga bi polepšala.. in dejansko nekaj je na tem, da ko si samo navijačica, takrat se zgodi.. tako je bilo že prejšnji mesec čim bolj mirno nosečnost ti želim.!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|