foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (22.12.2015 9:43:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Zdrži, tebi se res splača, bosta imela potem nepozabne spomine [sm=bravo.gif]. Jaz sem mu kar takoj, ko je prišel domov povedala, samo takrat ni bilo nič kaj takega v bližini, da bi bilo vredno čakati [sm=smiley36.gif]. MauMow, jaz sem tudi noro utrujena, samo poležavala bi in ko se enkrat uležem na kavč, se potem tako težko prepričam, da moram vstat [sm=smiley36.gif]. Prav noro res. Tudi slabo mi je kar pogosto, nič pa še nisem bruhala. Ostalo je vse kot ponavadi. [sm=smiley1.gif] Jaz utrujena zaenkrat še nisem, nasprotno 7.00 vstajam zadnje 2 dni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] čujem pa tako do 23.00 zaradi antibiotikov, me je pa začela glava bolet že ponoči iz petka na soboto, pa me povečkrat malo začne bolet, aja pa rado se mi malo zavrti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] temperatura pa ja že od konca O, 36.9, zadnje dni celo 37...No saj danes grem po majčko - ravno danes mora bit doma je zbolel včeraj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nič bom rekla da grem kolegici na kavo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja ups.. pač nemorem rečt da grem v BTC, ker bi reku "zakaj pa nisi šla včeraj zmano" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] cacaca hvala [sm=bravo.gif]
|
|
|
|