Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (22.12.2015 7:39:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana [sm=zmeden.gif] ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš? Klomid imam 1/2 tbl id 3.-7. Dne ciklusa in potem Estimo od 15. Dne ciklusa do 30.dne Stranski ucinki...napihnjenost v trebuhu, slabosti vrtiglavice, glavoboli Lej, če ti bo pomagal potem vzameš to v zakup, je tako ... sej v nosečnosti boš tud napihnjena, mela boš lahko vrtoglavice in migrene ali glavobole .. pa pač ženske vse požremo za zdravega otročka ... kaj jaz, ko mam vrtoglavice in slabosti pa nisem ne na tabletih, niti noseča... samo vrti se mi nenormalno skozi (pritisk uredu)... in za piko na i, me punca v lekarni nagnala k zdravnici zaradi mojih srbečih izpuščajev (pravi, da je verjetetno bakterija[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]) je možno, da so vse to posledice stresa?? (ne zdi se mi, da bi bila pod stresom.. in če že bi bila, bi se mi zraven verjetno spet pojavil refluks, pa ga ni...) A uporabljaš kakšno kremo za telo? Zdj je zlo suih zrak, ker se notr kuri in je lahko srbečica posledica le tega ... jaz sem imela tko dokler nism kupila eno kremo in je zdj ok...
|
|
|
|