|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
9.12.2015 20:30:59   
madjanca
ja sem se spomnila nate, ma sem rekla, mogoče bi njej ratalo.. pa če ima kako drugo pasto =)

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.12.2015 20:46:32   
mana12
Res hvala vsem za čestitke user posted image . Res sem ful vesela.

Test s pasto mogoče res poskusim (moram preverit, če imam doma belo), samo najprej bom še enega pravega naredila user posted image .

Amour hvala za informacijo glede tega testa, bom pomirjena tudi če bo še vedno rahla črtica. Ti si se potem kar naročila na pregled ali si še krvne teste delala? Sem nova v tem in mi je vse tuje, pa malo sem še zmedena cela user posted image user posted image .

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.12.2015 20:58:29   
foxy_cat
Ko bom jaz prišla na vrsto pomoje dokler nebom imela materinske knjižice v roki nebom vrjela da je res user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.12.2015 21:04:05   
Amour
Ma, če bi bile paste malo cenejše in če bi lahko takoj videl, ali so notri res čisto bele, bi za foro malo bolj konkretno stestirala, tako mi je pa BZ, ker evrčki glih ne letijo z neba. Imam pa doma še eno belo poleg colgate, iz serije curaprox/curasept, bi morala še s tisto stestirati :)

Mana, jaz sem se kar takoj naročila - prvi test sem naredila v nedeljo, potem v ponedeljek / torek ponovila, ker sem bila tolk šokirana in se nato na torek ali sredo že naročila. Sem si rekla, da mi bo lažje prej dala termin, če se prej naročim, itak pa lahko, če bi šlo kar koli narobe, termin odpovem. Pa sem res dobila termin takrat čez 4 tedne, pa mogoče bi lahko še malo izbirala (kak dan ali dva kasneje), ker mi ura ni ustrezala, a sem itak vzela prvega možnega, v službi sem si pa tisti dan potem vzela dopust, ker sem ga imela res sredi svojega delovnega dne. Pa kar takoj mi je dala tudi termin za NS, ker ima moja G tudi licenco za NS.

Foxy_cat, jaz je še nimam user posted image , jo dobim čez dva tedna na nuhalni svetlini šele, imam pa že eno UZ fotko, to tudi šteje, čeprav, kot sem že rekla, meni se še vse zdi uiber surrealistično, čeprav mi je npr. danes slabo že od polnoči user posted image

Mimogrede, je katera v dvojezični zvezi? Kako razmišljate o vzgajanju otrok oz. če jih že imate, kako vam jih uspeva vzgajati dvojezično?

< Sporočilo je popravil Amour -- 9.12.2015 21:06:15 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.12.2015 21:09:49   
mana12
Ja tudi jaz nevem kdaj bom prav dojela user posted image . Foxy_cat upam, da boš tudi ti kmalu na vrsti, bi bilo lepo pričakovati skupaj z vami vsemi.

Amour, bom potem jaz test ponovila v petek in potem v ponedeljek poklicala G. Verjetno me bo naročila enkrat po novem letu. Bomo videli.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.12.2015 21:21:25   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Ja tudi jaz nevem kdaj bom prav dojela user posted image . Foxy_cat upam, da boš tudi ti kmalu na vrsti, bi bilo lepo pričakovati skupaj z vami vsemi.

Amour, bom potem jaz test ponovila v petek in potem v ponedeljek poklicala G. Verjetno me bo naročila enkrat po novem letu. Bomo videli.

mana12 pa bos zdrzala do ponedeljka, sa poklices za termin user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.12.2015 21:26:06   
mana12
Verjetno user posted image user posted image . Čez vikend tako ne delajo, tako bo malo lažje user posted image .

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.12.2015 21:44:23   
foxy_cat
Amour,kako pa to da je še nimaš? A ni ponavadi,da jo dobiš na prvem Uz?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.12.2015 21:46:36   
foxy_cat

Verjetno user posted image user posted image . Čez vikend tako ne delajo, tako bo malo lažje user posted image .

Na tvojem mestu bi jaz jutri ponovila test in se naročila user posted image
Jaz sem človek ki imam vse rada čimprej "pošlihtano" user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.12.2015 21:55:37   
Amour
Foxy_cat, nimam pojma, mi je rekla, da jo dobim pri naslednjem pregledu, ki bo pač tudi že NS (prazniki malo porušijo urnike, upam, da bo NS ok in da ne bom hotela na vrat na nos na biopsijo horionskih resic).
Ne vem sicer, kaj vpisujejo vanjo, sestrine sem sicer videla, a je tega že 10+ let in se ne spomnim več, ampak mogoče po porvem pregledu mirno vse vpišejo in ti jo nato izročijo. Saj tudi rezultatov krvnih in urinskih preiskav še ne vem, mi je rekla, da izvem vse naslednjič, razen če bodo kakšna ekstra odstopanja. Skrbi me le zaradi toksoplasmoze, ker imam mačka, sicer strogo notranjega, a bi bila bolj mirna, če bi vedela, da sem jo morda že prebolela.

Ah, bo že, po naravi nisem nek dramaqueen in potem niti ne kompliciram, če ni res nujno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.12.2015 22:00:02   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Foxy_cat, nimam pojma, mi je rekla, da jo dobim pri naslednjem pregledu, ki bo pač tudi že NS (prazniki malo porušijo urnike, upam, da bo NS ok in da ne bom hotela na vrat na nos na biopsijo horionskih resic).
Ne vem sicer, kaj vpisujejo vanjo, sestrine sem sicer videla, a je tega že 10+ let in se ne spomnim več, ampak mogoče po porvem pregledu mirno vse vpišejo in ti jo nato izročijo. Saj tudi rezultatov krvnih in urinskih preiskav še ne vem, mi je rekla, da izvem vse naslednjič, razen če bodo kakšna ekstra odstopanja. Skrbi me le zaradi toksoplasmoze, ker imam mačka, sicer strogo notranjega, a bi bila bolj mirna, če bi vedela, da sem jo morda že prebolela.

Ah, bo že, po naravi nisem nek dramaqueen in potem niti ne kompliciram, če ni res nujno user posted image

Uh saj res mačke.. To pa odsvetujejo a? Ah manj se sekiraš bolje in lažje je..

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.12.2015 22:03:53   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Malo me je še vseeno strah, ker je šibka črtica in ker je v petek šele 32. dan (sem pa mela zadnje mesece tudi tako dolge cikle; nekje med 26 in 32 dni), bom zaradi tega verjetno počakala na 32. dan user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.12.2015 22:13:09   
foxy_cat

Malo me je še vseeno strah, ker je šibka črtica in ker je v petek šele 32. dan (sem pa mela zadnje mesece tudi tako dolge cikle; nekje med 26 in 32 dni), bom zaradi tega verjetno počakala na 32. dan user posted image

First s.si delala? A ne rabiš pri tem kar dosti hcgja? Pomoje je zaradi tega šibka črtica.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.12.2015 5:35:17   
woma

Punce nama je uspelo user posted image user posted image user posted image

Sem delala test in videla user posted image user posted image user posted image . Druga je bila sicer čisto rahla, komaj vidna, ampak mislim da je to to. Bom pa test ponovila še enkrat v petek.

Joj kako sem srečna user posted image .

Gremo zdaj naprej v veseli december user posted image . Katera bo naslednja? user posted image

super. čestitke!!!

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.12.2015 5:36:17   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Zivjo punce...danes sem kupila test MEDISMART ki zazna nosecnost ze 7 do 14 dni od spolnega odnosa. Do user posted image mam se 1 dan. Ampak sem ga naredila danes in je bil negativen... malo sem razocarana ker sem mislila da je uspelo ta mesec. Brezveze sem delala test....:(

user posted image user posted image user posted image držim pesti za naslednjič.

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.12.2015 7:42:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Da te poltolažim,...mi mamo tud mačko, skoz cepljeno, občasno zunaj ( poleti kakšen dan za kakšno urco ) pa nism staknila tokse, samo čuvaj se pri čiščenju wcja, da si res roke ornk umiješ zaradi preventive. Sicer tokso lahko fašeš prej od kakšne zelenjave kakor pa od mačke ....

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.12.2015 8:23:16   
mana12

First s.si delala? A ne rabiš pri tem kar dosti hcgja? Pomoje je zaradi tega šibka črtica.

Ja, saj me je Amour že malo potolažila, ker je ona tudi tega naredila in imela 2x šibko črtico.

woma hvala user posted image

Glede mačk...po moje je tudi največja nevarnost surova zelenjava, verjetno pa ni panike, če se jo dobro opere.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.12.2015 8:28:28   
foxy_cat

Ja, saj me je Amour že malo potolažila, ker je ona tudi tega naredila in imela 2x šibko črtico.

woma hvala user posted image

Glede mačk...po moje je tudi največja nevarnost surova zelenjava, verjetno pa ni panike, če se jo dobro opere.

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.12.2015 8:35:48   
mana12

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? user posted image user posted image user posted image

Hehe, nič bolj user posted image user posted image user posted image

Malo me muči kako neopazno ne piti alkohola zdaj decembra user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.12.2015 8:39:57   
katjesss

Pa kako se izognit bifteku.. Hehe user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.12.2015 8:42:42   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

No tega že prej nisem jedla, tako da vsaj s tem ne bom imela težav. Me pa res muči alkohol, ker je ravno december in bo res zeo vpadljivo, da nikoli ne bom spila niti kozarca (sploh silvestrovo user posted image ), ne bi pa rada takoj vsem povedala.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.12.2015 8:44:32   
madjanca

reci, da maš antibiotike... user posted image al pa vozi, ko kam greste in se lahko zgovarjaš na policaje... decembra jih povsod po cestah mrgoli ;)

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.12.2015 8:44:39   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

No tega že prej nisem jedla, tako da vsaj s tem ne bom imela težav. Me pa res muči alkohol, ker je ravno december in bo res zeo vpadljivo, da nikoli ne bom spila niti kozarca (sploh silvestrovo user posted image ), ne bi pa rada takoj vsem povedala.

En kozarec penine kamot lahko spiješ. Jaz sem imela izgovor da sem na antibiotikih in da ne smem alkota. In so nasedli. user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.12.2015 8:47:20   
mana12
Super ideje, hvala user posted image . Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.12.2015 8:48:16   
Janchek81
Katera zdj naslednja lula?

Joj kok bo lep seznamček user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.