Amour
|
Ma, če bi bile paste malo cenejše in če bi lahko takoj videl, ali so notri res čisto bele, bi za foro malo bolj konkretno stestirala, tako mi je pa BZ, ker evrčki glih ne letijo z neba. Imam pa doma še eno belo poleg colgate, iz serije curaprox/curasept, bi morala še s tisto stestirati :) Mana, jaz sem se kar takoj naročila - prvi test sem naredila v nedeljo, potem v ponedeljek / torek ponovila, ker sem bila tolk šokirana in se nato na torek ali sredo že naročila. Sem si rekla, da mi bo lažje prej dala termin, če se prej naročim, itak pa lahko, če bi šlo kar koli narobe, termin odpovem. Pa sem res dobila termin takrat čez 4 tedne, pa mogoče bi lahko še malo izbirala (kak dan ali dva kasneje), ker mi ura ni ustrezala, a sem itak vzela prvega možnega, v službi sem si pa tisti dan potem vzela dopust, ker sem ga imela res sredi svojega delovnega dne. Pa kar takoj mi je dala tudi termin za NS, ker ima moja G tudi licenco za NS. Foxy_cat, jaz je še nimam , jo dobim čez dva tedna na nuhalni svetlini šele, imam pa že eno UZ fotko, to tudi šteje, čeprav, kot sem že rekla, meni se še vse zdi uiber surrealistično, čeprav mi je npr. danes slabo že od polnoči Mimogrede, je katera v dvojezični zvezi? Kako razmišljate o vzgajanju otrok oz. če jih že imate, kako vam jih uspeva vzgajati dvojezično?
< Sporočilo je popravil Amour -- 9.12.2015 21:06:15 >
|