|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
10.12.2015 8:49:27   
Ni novih sporočil
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Super ideje, hvala user posted image . Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem user posted image .

O ja lahko je velik. Jaz sem ravno zanosila ko so se začele zabave pomladi/poleti in pikniki. Pa smo imeli izgovor da sem na antibiotikih, in noben ni niti pomislil da ni res. Mal sem zgodbico zapletla da sem mela vročino pa da so rekli da je neka angina in še zdej jem. user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.12.2015 8:55:16   
Ni novih sporočil
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Katera zdj naslednja lula?

Joj kok bo lep seznamček user posted image user posted image

mojamiška in Minikimi po seznamu... Lumpa91 se pa nič ne oglasi... upam, da praznuje user posted image pa ne utegne priti na forum user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.12.2015 8:56:34   
Ni novih sporočil
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super ideje, hvala user posted image . Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem user posted image .

O ja lahko je velik. Jaz sem ravno zanosila ko so se začele zabave pomladi/poleti in pikniki. Pa smo imeli izgovor da sem na antibiotikih, in noben ni niti pomislil da ni res. Mal sem zgodbico zapletla da sem mela vročino pa da so rekli da je neka angina in še zdej jem. user posted image

kolegica je zaradi kože imela antibiotike 3 mesece... tak da rečeš, da si na tabletih (nič se ne zlažeš, saj dejansko ješ folno... samo tega noben ne ve user posted image )

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.12.2015 8:57:00   
Ni novih sporočil
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Katera zdj naslednja lula?

Joj kok bo lep seznamček user posted image user posted image

mojamiška in Minikimi po seznamu... Lumpa91 se pa nič ne oglasi... upam, da praznuje user posted image pa ne utegne priti na forum user posted image

Lumpa91 sem jo zutri vidla, da je bla na tej strani, sam nč ni objavila user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.12.2015 9:01:51   
Ni novih sporočil
mana12

Lumpa91 sem jo zutri vidla, da je bla na tej strani, sam nč ni objavila user posted image

Upam, da je tudi ona nalulala user posted image user posted image user posted image .

Ja nekaj si bom mogla zmisliti user posted image , verjetno je to s tabletami še najboljše user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 755
10.12.2015 9:04:55   
Ni novih sporočil
madjanca
ja je nalulala šibke user posted image in ne ve zdaj, ali naj napiše ali naj prej še en test naredi user posted image

jaz ponavadi ne pijem nič, tko da s tem ne bom imela problemov user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.12.2015 9:06:25   
Ni novih sporočil
Janchek81

ja je nalulala šibke user posted image in ne ve zdaj, ali naj napiše ali naj prej še en test naredi user posted image

jaz ponavadi ne pijem nič, tko da s tem ne bom imela problemov user posted image

Kako pa veš, da je nalulala šibko user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.12.2015 9:06:47   
Ni novih sporočil
Janchek81

Upam, da je tudi ona nalulala user posted image user posted image user posted image .

Ja nekaj si bom mogla zmisliti user posted image , verjetno je to s tabletami še najboljše user posted image .

Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.12.2015 9:15:54   
Ni novih sporočil
madjanca

Kako pa veš, da je nalulala šibko user posted image

ma živim v svojem domišljijskem svetu in naglas razmišljam zakaj se ne oglasi... kaj pa je dejansko pa ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 759
10.12.2015 9:16:44   
Ni novih sporočil
katjesss
Morm rect da mi je kar vsec kako se december odvija ...kako se user posted image user posted image kazejo user posted image Samo kje sem se jaz na seznamu, pa ze zdaj cist neucakana...ampak ja punce z vami je cakanje malce lazje, sploh pri pozitivnih novicah, me kar zene naprej..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
10.12.2015 9:17:46   
Ni novih sporočil
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? user posted image user posted image user posted image

Hehe, nič bolj user posted image user posted image user posted image

Malo me muči kako neopazno ne piti alkohola zdaj decembra user posted image .

Ah..kakšen žlunkec nebo škodil user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.12.2015 9:18:15   
Ni novih sporočil
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Morm rect da mi je kar vsec kako se december odvija ...kako se user posted image user posted image kazejo user posted image Samo kje sem se jaz na seznamu, pa ze zdaj cist neucakana...ampak ja punce z vami je cakanje malce lazje, sploh pri pozitivnih novicah, me kar zene naprej..user posted image user posted image

Ja, sej sm jst tud kr nekje med zadnjimi ja user posted image Sam je pa lepo brat kako nalulajo plusek in se pol čist vživim in sm vesela za njih user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.12.2015 9:19:22   
Ni novih sporočil
foxy_cat

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? user posted image user posted image user posted image

Pa kako se izognit bifteku.. Hehe user posted image

Tale zadevica me pa najbolj muči če dobim za božička user posted image ...tatarc po domače to je pa meni najboljša zadevca na tem planetu in 1 leto komaj čakam novo leto ker takrat je najboljši.. tako da TEŽKA BO user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.12.2015 9:21:27   
Ni novih sporočil
Janchek81

Tale zadevica me pa najbolj muči če dobim za božička user posted image ...tatarc po domače to je pa meni najboljša zadevca na tem planetu in 1 leto komaj čakam novo leto ker takrat je najboljši.. tako da TEŽKA BO user posted image user posted image

No tkole ... jaz sem bla 1 mesec pred PDPjem in sm pač prašala svojo G če lahko mal biftka pojem za Božič oz. novo leto in je rekla, da če ga bom kupila ala Mercator, Špar..itd ( pač ne domače ), da lahko, ker je že vse skupej tok termično obdelano da joj .. isto majoneza, če kupiš Tommy, Helmans...itd so vse termično obdelane in ni nikjer surovega jajca, tko, da ... jaz se majonezo kr jedla k mi je zapasala in tud biftek ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.12.2015 9:22:30   
Ni novih sporočil
foxy_cat

Ja, sej sm jst tud kr nekje med zadnjimi ja user posted image Sam je pa lepo brat kako nalulajo plusek in se pol čist vživim in sm vesela za njih user posted image

Jaz sem za tabo tko da...jaz bom mesec al polepšala al pa pokvarila user posted image user posted image user posted image upam, da bo učerajšnja 2-na zaloga plavalcev pomagala da ga polepšam user posted image user posted image user posted image če pa to nebo ratal..pol pa un gor ve da se nebom mogla upret tatarcu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
10.12.2015 9:23:50   
Ni novih sporočil
foxy_cat

No tkole ... jaz sem bla 1 mesec pred PDPjem in sm pač prašala svojo G če lahko mal biftka pojem za Božič oz. novo leto in je rekla, da če ga bom kupila ala Mercator, Špar..itd ( pač ne domače ), da lahko, ker je že vse skupej tok termično obdelano da joj .. isto majoneza, če kupiš Tommy, Helmans...itd so vse termično obdelane in ni nikjer surovega jajca, tko, da ... jaz se majonezo kr jedla k mi je zapasala in tud biftek ... user posted image

Ma če jaz pridem domov - našim pa rečem "da nebom biftka" ker mami ve da bi ubijala za njega..bodo vsi takoj vedel kok je ura user posted image user posted image user posted image kupujemo ga pa v tušu tko da pomoje neki mal spet nebi smelo bit problem..

Neposredna povezava do sporočila: 766
10.12.2015 9:24:05   
Ni novih sporočil
Janchek81

Jaz sem za tabo tko da...jaz bom mesec al polepšala al pa pokvarila user posted image user posted image user posted image upam, da bo učerajšnja 2-na zaloga plavalcev pomagala da ga polepšam user posted image user posted image user posted image če pa to nebo ratal..pol pa un gor ve da se nebom mogla upret tatarcu user posted image user posted image

men se vse zadeve isto odvijajo kot prejšnji mesec, tko, da ... jaz kr mislm, da jo bom dobila nekje 18. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.12.2015 9:24:49   
Ni novih sporočil
katjesss

Hehe ja pa razlozit, zakaj ga tokrat ne jes, ko pa ga vsako leto tako mazes ja...ja ja, ampak foxy_cat upam, da se bova res morale izogibat biftekuuser posted image

Ja jaz se tudi cisto vzivim v te pluske user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.12.2015 9:24:51   
Ni novih sporočil
Janchek81

Ma če jaz pridem domov - našim pa rečem "da nebom biftka" ker mami ve da bi ubijala za njega..bodo vsi takoj vedel kok je ura user posted image user posted image user posted image kupujemo ga pa v tušu tko da pomoje neki mal spet nebi smelo bit problem..

Jaz vem, da če zagledam user posted image da ga jem vseeno .... user posted image vsaj 2 kosa na prepečenc ... mjamiiii

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.12.2015 9:25:24   
Ni novih sporočil
foxy_cat
Janchek81 jaz pa šele 23.gaaaa...mi je pa že zdaj slabo..ma tko se mi kar zdi da včeraj je pa blo toto in je moglo ratat oh ja... mal vroče je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
10.12.2015 9:26:49   
Ni novih sporočil
foxy_cat
katjesss
pa jaz ga pojem ene pol kg user posted image user posted image user posted image hahahahah... vsi vejo da ga nebi smela zrad mojega dragega želodca ampak ojojo..raje trpim kot da ga nebi tko da težka bo tole user posted image user posted image mah ga bom pa domov vzela pa ga bom magar spekla user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.12.2015 9:26:54   
Ni novih sporočil
Janchek81

Janchek81 jaz pa šele 23.gaaaa...mi je pa že zdaj slabo..ma tko se mi kar zdi da včeraj je pa blo toto in je moglo ratat oh ja... mal vroče je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mene je ta mesec vse skp s temi testi pomoje mal zamoril ... in zato jo kr pričakujem tko kot ponavadi, najkasneje na 28. dan .... tud joške me isto bolijo k prejšnji mesec ... tko, da ... no ja, pustmo no user posted image
Dons me vse skp mal bega no, kaj bi nardila, da bi uspelo pač ... user posted image Mi je čudn dan pomoje mal ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 772
10.12.2015 9:32:55   
Ni novih sporočil
katjesss
foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat user posted image

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Neposredna povezava do sporočila: 773
10.12.2015 9:33:36   
Ni novih sporočil
foxy_cat

No, mene je ta mesec vse skp s temi testi pomoje mal zamoril ... in zato jo kr pričakujem tko kot ponavadi, najkasneje na 28. dan .... tud joške me isto bolijo k prejšnji mesec ... tko, da ... no ja, pustmo no user posted image
Dons me vse skp mal bega no, kaj bi nardila, da bi uspelo pač ... user posted image Mi je čudn dan pomoje mal ...

Ah..moji joški nimam komentarja..še 13 dni do M..pa nevem kuga se že tako zgodej pripravljajo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
10.12.2015 9:34:48   
Ni novih sporočil
foxy_cat

foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat user posted image

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus user posted image user posted image user posted image njam njam..dobr je user posted image user posted image ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.