Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 8:49:27
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: mana12
Super ideje, hvala . Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem .
O ja lahko je velik. Jaz sem ravno zanosila ko so se začele zabave pomladi/poleti in pikniki. Pa smo imeli izgovor da sem na antibiotikih, in noben ni niti pomislil da ni res. Mal sem zgodbico zapletla da sem mela vročino pa da so rekli da je neka angina in še zdej jem.
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 8:56:34
madjanca
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow
Super ideje, hvala . Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem .
O ja lahko je velik. Jaz sem ravno zanosila ko so se začele zabave pomladi/poleti in pikniki. Pa smo imeli izgovor da sem na antibiotikih, in noben ni niti pomislil da ni res. Mal sem zgodbico zapletla da sem mela vročino pa da so rekli da je neka angina in še zdej jem.
kolegica je zaradi kože imela antibiotike 3 mesece... tak da rečeš, da si na tabletih (nič se ne zlažeš, saj dejansko ješ folno... samo tega noben ne ve )
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:16:44
katjesss
Morm rect da mi je kar vsec kako se december odvija ...kako se kazejo Samo kje sem se jaz na seznamu, pa ze zdaj cist neucakana...ampak ja punce z vami je cakanje malce lazje, sploh pri pozitivnih novicah, me kar zene naprej..
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:18:15
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss
Morm rect da mi je kar vsec kako se december odvija ...kako se kazejo Samo kje sem se jaz na seznamu, pa ze zdaj cist neucakana...ampak ja punce z vami je cakanje malce lazje, sploh pri pozitivnih novicah, me kar zene naprej..
Ja, sej sm jst tud kr nekje med zadnjimi ja Sam je pa lepo brat kako nalulajo plusek in se pol čist vživim in sm vesela za njih
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:19:22
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča?
Hehe, nič bolj
Malo me muči kako neopazno ne piti alkohola zdaj decembra .
Pa kako se izognit bifteku.. Hehe
Tale zadevica me pa najbolj muči če dobim za božička ...tatarc po domače to je pa meni najboljša zadevca na tem planetu in 1 leto komaj čakam novo leto ker takrat je najboljši.. tako da TEŽKA BO
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:21:27
Janchek81
Hehe, nič bolj
Tale zadevica me pa najbolj muči če dobim za božička ...tatarc po domače to je pa meni najboljša zadevca na tem planetu in 1 leto komaj čakam novo leto ker takrat je najboljši.. tako da TEŽKA BO
No tkole ... jaz sem bla 1 mesec pred PDPjem in sm pač prašala svojo G če lahko mal biftka pojem za Božič oz. novo leto in je rekla, da če ga bom kupila ala Mercator, Špar..itd ( pač ne domače ), da lahko, ker je že vse skupej tok termično obdelano da joj .. isto majoneza, če kupiš Tommy, Helmans...itd so vse termično obdelane in ni nikjer surovega jajca, tko, da ... jaz se majonezo kr jedla k mi je zapasala in tud biftek ...
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:22:30
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Ja, sej sm jst tud kr nekje med zadnjimi ja Sam je pa lepo brat kako nalulajo plusek in se pol čist vživim in sm vesela za njih
Jaz sem za tabo tko da...jaz bom mesec al polepšala al pa pokvarila upam, da bo učerajšnja 2-na zaloga plavalcev pomagala da ga polepšam če pa to nebo ratal..pol pa un gor ve da se nebom mogla upret tatarcu
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:23:50
foxy_cat
Hehe, nič bolj
No tkole ... jaz sem bla 1 mesec pred PDPjem in sm pač prašala svojo G če lahko mal biftka pojem za Božič oz. novo leto in je rekla, da če ga bom kupila ala Mercator, Špar..itd ( pač ne domače ), da lahko, ker je že vse skupej tok termično obdelano da joj .. isto majoneza, če kupiš Tommy, Helmans...itd so vse termično obdelane in ni nikjer surovega jajca, tko, da ... jaz se majonezo kr jedla k mi je zapasala in tud biftek ...
Ma če jaz pridem domov - našim pa rečem "da nebom biftka" ker mami ve da bi ubijala za njega..bodo vsi takoj vedel kok je ura kupujemo ga pa v tušu tko da pomoje neki mal spet nebi smelo bit problem..
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:24:05
Janchek81
Jaz sem za tabo tko da...jaz bom mesec al polepšala al pa pokvarila upam, da bo učerajšnja 2-na zaloga plavalcev pomagala da ga polepšam če pa to nebo ratal..pol pa un gor ve da se nebom mogla upret tatarcu
men se vse zadeve isto odvijajo kot prejšnji mesec, tko, da ... jaz kr mislm, da jo bom dobila nekje 18.
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:24:49
katjesss
Hehe, nič bolj
Hehe ja pa razlozit, zakaj ga tokrat ne jes, ko pa ga vsako leto tako mazes ja...ja ja, ampak foxy_cat upam, da se bova res morale izogibat bifteku
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:24:51
Janchek81
Hehe, nič bolj
Ma če jaz pridem domov - našim pa rečem "da nebom biftka" ker mami ve da bi ubijala za njega..bodo vsi takoj vedel kok je ura kupujemo ga pa v tušu tko da pomoje neki mal spet nebi smelo bit problem..
Jaz vem, da če zagledam da ga jem vseeno .... vsaj 2 kosa na prepečenc ... mjamiiii
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:26:49
foxy_cat
katjesss
pa jaz ga pojem ene pol kg hahahahah... vsi vejo da ga nebi smela zrad mojega dragega želodca ampak ojojo..raje trpim kot da ga nebi tko da težka bo tole mah ga bom pa domov vzela pa ga bom magar spekla
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:26:54
Janchek81
Janchek81 jaz pa šele 23.gaaaa...mi je pa že zdaj slabo..ma tko se mi kar zdi da včeraj je pa blo toto in je moglo ratat oh ja... mal vroče je blo
No, mene je ta mesec vse skp s temi testi pomoje mal zamoril ... in zato jo kr pričakujem tko kot ponavadi, najkasneje na 28. dan .... tud joške me isto bolijo k prejšnji mesec ... tko, da ... no ja, pustmo no Dons me vse skp mal bega no, kaj bi nardila, da bi uspelo pač ... Mi je čudn dan pomoje mal ...
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:32:55
katjesss
foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat
Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:33:36
foxy_cat
Janchek81 jaz pa šele 23.gaaaa...mi je pa že zdaj slabo..ma tko se mi kar zdi da včeraj je pa blo toto in je moglo ratat oh ja... mal vroče je blo
No, mene je ta mesec vse skp s temi testi pomoje mal zamoril ... in zato jo kr pričakujem tko kot ponavadi, najkasneje na 28. dan .... tud joške me isto bolijo k prejšnji mesec ... tko, da ... no ja, pustmo no Dons me vse skp mal bega no, kaj bi nardila, da bi uspelo pač ... Mi je čudn dan pomoje mal ...
Ah..moji joški nimam komentarja..še 13 dni do M..pa nevem kuga se že tako zgodej pripravljajo
RE: II pričakujemo decembra 2015 10.12.2015 9:34:48
foxy_cat
foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat
Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..
Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus njam njam..dobr je ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna