|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
9.12.2015 14:01:59   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pomoje vpliva ja..ker recimo odsvetujejo za spermije tudi tuširanje z vročo vodo, pa še celo sem prebrala, da je fino če tip hodi nag po fletu da se shladi vse tam spodaj user posted image user posted image user posted image ja piše svašta..

Uglavnem ...punce.. moja temperatura je zrastla na 36.7... zjutri je bla 36.1-36.2... jaz mam zdaj zelooo čudne teorije v glavi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nemorm se nehat režat user posted image  No moj se zdej z vročo tušira k je mraz, drgač se pa z mrzlo, nikol mi nebo jasn kako se lahko s tako ledeno. Mu bom rekla, da nej to še zdej prakticirauser posted image  Pa k gre tamala spat ga bom slekla pa na šetnjo poslala hahaha pomoje bo mislu, da se mi je zmešalouser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 676
9.12.2015 14:07:46   
Beat
Moj se vedno, že odkar se poznava, tušira z vročo vodo, pa pri prvem ni bilo težav, sva ga 1 2 3 naredila.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.12.2015 14:10:10   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Moj se vedno, že odkar se poznava, tušira z vročo vodo, pa pri prvem ni bilo težav, sva ga 1 2 3 naredila.

Isto je plo pri nama prvič, tko, daje to pomoje itak larifari

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.12.2015 14:29:46   
woma
Punce, še nič ne lulate?

Jaz sem že tok neučakana, da me bo konec. Danes ponoči sem sanjala, da sem delala test in je bil pozitiven.

Se bojim, da sem že čist napsihirana in bom pol tooook razočarana.

Neposredna povezava do sporočila: 679
9.12.2015 14:32:03   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Pomoje vpliva ja..ker recimo odsvetujejo za spermije tudi tuširanje z vročo vodo, pa še celo sem prebrala, da je fino če tip hodi nag po fletu da se shladi vse tam spodaj user posted image user posted image user posted image ja piše svašta..

Uglavnem ...punce.. moja temperatura je zrastla na 36.7... zjutri je bla 36.1-36.2... jaz mam zdaj zelooo čudne teorije v glavi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nemorm se nehat režat user posted image  No moj se zdej z vročo tušira k je mraz, drgač se pa z mrzlo, nikol mi nebo jasn kako se lahko s tako ledeno. Mu bom rekla, da nej to še zdej prakticirauser posted image  Pa k gre tamala spat ga bom slekla pa na šetnjo poslala hahaha pomoje bo mislu, da se mi je zmešalouser posted image

To sm zanč prebrala res user posted image user posted image user posted image pač to je tak mišljeno če ima nekdo že tko slabo spermo, jo to zgoraj napisano še bolj uničuje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 680
9.12.2015 14:32:31   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

foxy_cat pušča? kva ? Aja, sej res ja ... no pr nama je dons lih TA dan user posted image

Pr nama je tud dans ta dan..joj zdj me pa skrbi da sva zamudla.. user posted image user posted image

Aja, jst sm mislla oz. prebrala da mata dons pač obveznosti, prave obveznosti ... zmedl me je pol tist na 2 dni ... ja pismo, kako sta zamudila, če pridno na dva dni sexata .. nimata kj zamudit .. pr nam je dons tud TA obveznost user posted image pa klinc, sej ni obveznost, že včerj bi lahko, pa sva se zadržala .. komi čakam dooons user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.12.2015 14:46:21   
spela86
joj babe žabe se nasmejim vašim debatamuser posted image ne tok mislit, ker največ je v psihi. nama je ratal 2meseca nazaj ravno takrat ko me je modrostni zob bolel za popiz... in niti najmanj si takrat nism želela hopa cupa user posted image evo pa čez dobre 14 dni ni bilo M. tko da sem srečka nosečka že drugič hehe. važn je da ne delate otroka na silo :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 682
9.12.2015 14:49:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: spela86

joj babe žabe se nasmejim vašim debatamuser posted image ne tok mislit, ker največ je v psihi. nama je ratal 2meseca nazaj ravno takrat ko me je modrostni zob bolel za popiz... in niti najmanj si takrat nism želela hopa cupa user posted image evo pa čez dobre 14 dni ni bilo M. tko da sem srečka nosečka že drugič hehe. važn je da ne delate otroka na silo :)

Na silo? kdo pa dela otroka na silo?
Je pa nekej ... tista, ki mi reče, da nej odmislm ... bi jo 2x okol ušes ... resno ... lahko je rečt, težje je to realizirat in vsaka, ki dela na otroku sigurno vsaj 1x na dan pomisl kako bi blo fajn ko uspe, sploh pa takrat večx na dan pomisl na to, ko ji M zamuja al pa začenja zamujat ... psiha je psiha .. ampak podzavest je pa še vedno močnejša od zavesti ... tudi tista, ki mi reče, da odmisl ji pač NE vrjamem .. edin, če je stara 25 let in ima še pred sabo časa na pretek .. pa da je vse z njo vredu ane ...
Verjamem, pa če te je bolel zob, da nisi mislila na sex, to je logično .. tud jaz al pa moj k sva bolana nikakor ne silva v sex, samo zato, da bo uspelo ... po en stran pa prebiram, da če je bolan moški ali ženska je tisti mesec zlo mal verjetnosti, da uspe ...

(odgovor članu spela86)
Neposredna povezava do sporočila: 683
9.12.2015 14:56:22   
spela86
ja očitno pri meni to ne drži. ja sej vem da pomisliš na to, mi je pa tko mal hecno kupovat teste za ovulacijo pa neki gledat na uro aha zdej pa akcija...to sem mislila. pa nekatere ko jim ne uspe ne vem, ene tri cikluse zanosit že vso paniko zaženejo ja zdej je pa neki narobe al z njo al s partnerjem. sej sem tud js bila nestrpna ko sem čakala M ampak sem že prej vedla da sem noseča ker sem pred M dobila neke čudne krčke in takoj so me ponoči začele joške bolet ko me nikol niso. sej nisem hotla nič slabega ne mi zamerituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
9.12.2015 14:58:15   
foxy_cat

foxy_cat pušča? kva ? Aja, sej res ja ... no pr nama je dons lih TA dan user posted image

Pr nama je tud dans ta dan..joj zdj me pa skrbi da sva zamudla.. user posted image user posted image

Aja, jst sm mislla oz. prebrala da mata dons pač obveznosti, prave obveznosti ... zmedl me je pol tist na 2 dni ... ja pismo, kako sta zamudila, če pridno na dva dni sexata .. nimata kj zamudit .. pr nam je dons tud TA obveznost user posted image pa klinc, sej ni obveznost, že včerj bi lahko, pa sva se zadržala .. komi čakam dooons user posted image

Ma mene skos skrbi da je kr premal user posted image user posted image najraj bi kar ene par rund plavalcu tam naštukala, da sigurno en čez pride user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
9.12.2015 14:59:03   
Janchek81

ja očitno pri meni to ne drži. ja sej vem da pomisliš na to, mi je pa tko mal hecno kupovat teste za ovulacijo pa neki gledat na uro aha zdej pa akcija...to sem mislila. pa nekatere ko jim ne uspe ne vem, ene tri cikluse zanosit že vso paniko zaženejo ja zdej je pa neki narobe al z njo al s partnerjem. sej sem tud js bila nestrpna ko sem čakala M ampak sem že prej vedla da sem noseča ker sem pred M dobila neke čudne krčke in takoj so me ponoči začele joške bolet ko me nikol niso. sej nisem hotla nič slabega ne mi zamerituser posted image

ne, ne, sj vem, da nisi mislla slabo, vem kaj si hotla povedat. Samo mislm, da tuki ni nobene, ki bi delala samo 3 mesce na tem in bi že paniko nažigala. O teste pa striktno punce delajo/delamo zato, da bi ugotovile kdaj imamo O - vsaj zase lahko tko rečem user posted image drgač pa nben pomoje ni na čas vezan .. sexaš ko imaš čas ... pri meni je pač vedno tko, da gre tamala spat in šele pol je akcija, nikakor pa ni tkole kot v kakšnih komedijah, da pogledava na uro in evo:hop, hop user posted image jaz sem tud že dostkrat mislla, da sem noseča ( pač sem mela kr en občutek v novembru sploh ), pa nism bla ... tko, da ... te občutki so tud tko tko user posted image

(odgovor članu spela86)
Neposredna povezava do sporočila: 686
9.12.2015 15:01:18   
spela86
jaz osebno točno vem oz. sem vedela kdaj imam ovulacijo. začelo me je spodaj špikati in dobila sem izcedek. in potem imaš itak par dni da uspe user posted image saj vam bo ratalo brez skrbi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
9.12.2015 15:01:24   
foxy_cat

Če ti tako hitro uspe "ne rabiš pomislit na to"... večina nas je pa tukaj takšnih, ki niso samo 3-je meseci okoli.. Tako da, če nisi bila na tem je tole malo nerodno obsojat druge.

(odgovor članu spela86)
Neposredna povezava do sporočila: 688
9.12.2015 15:02:18   
spela86
sem bila na tem in ne samo 3 meseca, pomoje je pol leta trajal.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 689
9.12.2015 15:08:00   
Janchek81

sem bila na tem in ne samo 3 meseca, pomoje je pol leta trajal.

No ja, roko na srce, pol leta ni dolga doba, se strinjaš?
Pri nama bo naslednji mesec že 7 mesec, s tem, da veva, da imam en jajcevod neprehoden, tko, da strah seveda še vedno ostaja tudi ko zagledam + .... user posted image
Ma jst sam pravm, hvala bogu, da enim tako hitro uspe, ... jaz sem prej čist odmislla, ko sva začela delat na tem, sam pol k zveš en problem pa ni vrag, da bi kr odmislu in bil prepričan v to, da bo pa sigurno uspelo ..
Je kr težka tema o kateri bi lahko diskutiral na dolgo in široko ... res je ja, odmisl če le lahko, samo vse dobr vemo, da ne mormo, je tako user posted image

(odgovor članu spela86)
Neposredna povezava do sporočila: 690
9.12.2015 16:03:36   
woma

Na silo? kdo pa dela otroka na silo?
Je pa nekej ... tista, ki mi reče, da nej odmislm ... bi jo 2x okol ušes ... resno ... lahko je rečt, težje je to realizirat in vsaka, ki dela na otroku sigurno vsaj 1x na dan pomisl kako bi blo fajn ko uspe, sploh pa takrat večx na dan pomisl na to, ko ji M zamuja al pa začenja zamujat ... psiha je psiha .. ampak podzavest je pa še vedno močnejša od zavesti ... tudi tista, ki mi reče, da odmisl ji pač NE vrjamem .. edin, če je stara 25 let in ima še pred sabo časa na pretek .. pa da je vse z njo vredu ane ...
Verjamem, pa če te je bolel zob, da nisi mislila na sex, to je logično .. tud jaz al pa moj k sva bolana nikakor ne silva v sex, samo zato, da bo uspelo ... po en stran pa prebiram, da če je bolan moški ali ženska je tisti mesec zlo mal verjetnosti, da uspe ...

Spela86 koliko si stara? Mene osebno že malo leta preganjajo, zato si tok bolj želim user posted image ASAP. In odmislit se ne da, tudi ko sem bila stara 25let in sem delala na bebici nisem mogla odmislit. Tako pač jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
9.12.2015 16:30:46   
mana12
Punce nama je uspelo user posted image user posted image user posted image

Sem delala test in videla user posted image user posted image user posted image . Druga je bila sicer čisto rahla, komaj vidna, ampak mislim da je to to. Bom pa test ponovila še enkrat v petek.

Joj kako sem srečna user posted image .

Gremo zdaj naprej v veseli december user posted image . Katera bo naslednja? user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.12.2015 16:38:24   
katjesss
user posted image user posted image user posted image to ja, cestitke mana12 ....ful vesela za tebe user posted image jeeeeejeeeejej

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.12.2015 16:46:31   
mana12
ala katjesss, saj sploh ne morem verjeti, da je res user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.12.2015 16:47:27   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

ala katjesss, saj sploh ne morem verjeti, da je res user posted image

* Hvala (sem se zatipkala user posted image )

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.12.2015 16:48:09   
katjesss
Hehe si mislim ja, ampak kar verjami, to je to kar si cakala :D hm zjutraj si delala test??

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.12.2015 16:50:32   
Sandyy
Zivjo punce...danes sem kupila test MEDISMART ki zazna nosecnost ze 7 do 14 dni od spolnega odnosa. Do user posted image mam se 1 dan. Ampak sem ga naredila danes in je bil negativen... malo sem razocarana ker sem mislila da je uspelo ta mesec. Brezveze sem delala test....:(

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.12.2015 16:51:00   
mana12
Vem ja, samo nekaj časa rabim, da čisto dojamem user posted image . Enkrat dopoldan sem ga naredila.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.12.2015 16:51:36   
Sandyy
user posted image cestitkeee user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.12.2015 16:52:34   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Zivjo punce...danes sem kupila test MEDISMART ki zazna nosecnost ze 7 do 14 dni od spolnega odnosa. Do user posted image mam se 1 dan. Ampak sem ga naredila danes in je bil negativen... malo sem razocarana ker sem mislila da je uspelo ta mesec. Brezveze sem delala test....:(

Dokler se ti ne vlije, ostaja upanje. Držim pesti user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!