|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
10.12.2015 9:37:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat user posted image

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus user posted image user posted image user posted image njam njam..dobr je user posted image user posted image ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna user posted image user posted image

Nervozna? zakaj?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.12.2015 9:38:29   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

foxy_cat ja ko se ga enkrat lotis, je potem tezko nehat user posted image

Janchek81 jaz tudi ze zacenjam malo mislit, da spet nic ne bo, ne vem no, ni nobenih znakov da bi kaj ratalo, saj vem da ni nujno, da bi kaksni bli, samo pac, kr nekaj ja...bolj kot se bliza, bolj ne vem kako bi imela mnenje..

Jaz ga že 14 dni sanjam...mmmm...prav v ustih imam okus user posted image user posted image user posted image njam njam..dobr je user posted image user posted image ma punce neki dogaja men, po drug stran sem pa kar malo nervozna user posted image user posted image

Nervozna? zakaj?

Neki sumlivu čudnu se počutm user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.12.2015 9:38:35   
Amour
Jaz tudi pogresam tatarca in sushi, oboje jem redno, no, zdaj se pac vzdrzim, imam pa oboje fuuuul rada. Glede alkohola sem imela pa ze novembra problem, en kup praznovanj je bilo, sluzbena zabava ...

Neposredna povezava do sporočila: 778
10.12.2015 9:41:57   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz tudi pogresam tatarca in sushi, oboje jem redno, no, zdaj se pac vzdrzim, imam pa oboje fuuuul rada. Glede alkohola sem imela pa ze novembra problem, en kup praznovanj je bilo, sluzbena zabava ...

Ma saj zdaj pišem da "umrem brez tega"...samo.. če bi zagledala user posted image bi bila najbolj srečna na tem planetu in bi pretehtalo vsekakor...user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.12.2015 9:43:28   
madjanca
jaz sem tut nervozna. mislim, da je vreme krivo.. pa kar vrti se mi skoz.. user posted image

me pa razvedrijo takile zapisi:

Enega prvih zapisov o ugotavljanje nosečnosti je najti na egipčanskem papirusu v 14. stoletju pred našim štetjem: »urin noseče ženske bo povzročil vzklitje pšeničnega zrna, če nosi deklico in ječmenovega zrna, če nosi fantka. Če zrno ne vzklije, ni nosečnosti.«Zanimivo je, da so leta 1963 testirali omenjeno teorijo in ugotovili, da v 70 odstotkih urin nosečnice res povzroči vzklitje omenjenih semen, urin ne-noseče ženske ali moškega pa ne.

Popularen je postal tako imenovani »žabji test«, uporabljan še v prvih letih po drugi svetovni vojni. Žabji samici so vbrizgali urin noseče ženske in že po 24 urah je žaba zvalila jajčeca.

razmišljam, da bi si omisnla eno žabo user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.12.2015 9:50:12   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

jaz sem tut nervozna. mislim, da je vreme krivo.. pa kar vrti se mi skoz.. user posted image

me pa razvedrijo takile zapisi:

Enega prvih zapisov o ugotavljanje nosečnosti je najti na egipčanskem papirusu v 14. stoletju pred našim štetjem: »urin noseče ženske bo povzročil vzklitje pšeničnega zrna, če nosi deklico in ječmenovega zrna, če nosi fantka. Če zrno ne vzklije, ni nosečnosti.«Zanimivo je, da so leta 1963 testirali omenjeno teorijo in ugotovili, da v 70 odstotkih urin nosečnice res povzroči vzklitje omenjenih semen, urin ne-noseče ženske ali moškega pa ne.

Popularen je postal tako imenovani »žabji test«, uporabljan še v prvih letih po drugi svetovni vojni. Žabji samici so vbrizgali urin noseče ženske in že po 24 urah je žaba zvalila jajčeca.

razmišljam, da bi si omisnla eno žabo user posted image

Hahahahaha žabooo hahahaha...jaz mojmu pravim da je ena žaba..misliš da je dost dobro?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.12.2015 9:54:12   
madjanca
hahaha... joj ne vem, kako bi bil on zadovoljen s tole idejo?? user posted image

v grčiji naj bi delali metodo z medom... kao toplega zvečer zaužiješ in če se zjutraj zbudiš s krči si noseč... pisalo je še, da jim je nekajkrat celo uspelo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.12.2015 9:54:50   
mana12

Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo?

Glede znakov...meni se je ta mesec vse zdelo isto kot prejšnje, nič drugače se nisem počutila. Pa se tudi še vedno ne. Malo me je špikalo, pa tiščalo spodaj, vendar to me je tudi prej. Moje joške so še zdaj normalne user posted image , me pa tudi prej niso nikoli nič bolele. Izcedek sem imela malo zbrkljan, ampak tudi ne prvič.

Edino kar lahko rečem, da je izstopalo je bilo to, da sem kakšen teden nazaj dobila na licu en velik mozolj in potem ko je ta zginil še enega en dan pred testom. Takrat sem prvič pomislila, da je mogoče to to, ker prej res nikoli nisem imela mozoljev sredi lica user posted image in mi je bilo čudno, da bi se pa zdaj kar dva naenkrat pojavila.

< Sporočilo je popravil mana12 -- 10.12.2015 9:55:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 783
10.12.2015 9:56:10   
foxy_cat

hahaha... joj ne vem, kako bi bil on zadovoljen s tole idejo?? user posted image

v grčiji naj bi delali metodo z medom... kao toplega zvečer zaužiješ in če se zjutraj zbudiš s krči si noseč... pisalo je še, da jim je nekajkrat celo uspelo user posted image

Haha..še danes ni pogruntal zakaj je še zmer "žaba" in ne princ...hahaha... Katera ugane zakaj tko pravim? user posted image user posted image user posted image to z medom sem pa probala, samo jaz mam že tako problem z slabostmi in krči in vsem tko da raje nebi tvegala user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.12.2015 9:59:19   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Zdj se ne spomnem .. a si ti mela kakšne znake, da si že prej vedla, da je možno, da je uspelo?

Glede znakov...meni se je ta mesec vse zdelo isto kot prejšnje, nič drugače se nisem počutila. Pa se tudi še vedno ne. Malo me je špikalo, pa tiščalo spodaj, vendar to me je tudi prej. Moje joške so še zdaj normalne user posted image , me pa tudi prej niso nikoli nič bolele. Izcedek sem imela malo zbrkljan, ampak tudi ne prvič.

Edino kar lahko rečem, da je izstopalo je bilo to, da sem kakšen teden nazaj dobila na licu en velik mozolj in potem ko je ta zginil še enega en dan pred testom. Takrat sem prvič pomislila, da je mogoče to to, ker prej res nikoli nisem imela mozoljev sredi lica user posted image in mi je bilo čudno, da bi se pa zdaj kar dva naenkrat pojavila.

Men se zdi ko da se že cel teden pripravlja user posted image ... ah ja..se mi zdi da bom čisto razočarana 23.ga ko bom dobila "obiske", ker je vse isto kot prejšnji mesec , samo bradavice so mi 1 teden prej kot ponavad začele se čudno obnašat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 785
10.12.2015 10:01:50   
madjanca

hah tudi jaz sem fasala tri ogroooooomne mozolje kar sredi lica in to taki, da sem mogla spat na določeni strani, ker so me tolk bolel... zdej bom nazaj začela upat, da je ratalo user posted image še sestra mi zarad tega govori, da sem noseča, ker se me ne spomni, da bi bla kdaj mozoljasta..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.12.2015 10:10:36   
Minikimi
joj punce kako se nasmejim ko vas beremuser posted image pri meni je z mozolji ravno obratno, ponavadi sm en teden pred m katastrofalna fasem zihr vsaj en orng podkozni mozoljuser posted image , zdej pa nobenga pojutrisnem jo pa nepricakujem, js res upam da bova po tocno letu truda lepo poplacanauser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.12.2015 10:11:16   
foxy_cat

hah tudi jaz sem fasala tri ogroooooomne mozolje kar sredi lica in to taki, da sem mogla spat na določeni strani, ker so me tolk bolel... zdej bom nazaj začela upat, da je ratalo user posted image še sestra mi zarad tega govori, da sem noseča, ker se me ne spomni, da bi bla kdaj mozoljasta..

Whop whopp vse gre po planu user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.12.2015 10:13:42   
Lumpa91
Punce,
se opravičujem ker res nisem nič pisala ampak nekako ni blo časa, čist sm se zgubila v obveznostih. Sem si šele sedaj vzela čas in prebrala vaše objave.
mana12 čestitke :)

Pri meni pa žal user posted image je prišla user posted image . Upam, da bo naslednji mesec več uspeha.

Čeprav, sumim da nekak ne najdem pravega termina ovulacije, glede na moj dolg cikel (40 dni). A so vam ti O-testi prav pokazali? Se jih splača uporabit? Katere ste uporabile? pa....kako sploh veš kdaj začet delat te teste?

PS: upam, da nisem tečna ko tok sprašujem in se bom potrudla da bom bolj pridno spremljala tale forum

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.12.2015 10:19:13   
Janchek81

Krepaaaam ... men sta je včerj naredila na licu 2 mazolja ... pa prej NIKOL ne .. ampak, sklepam da zarad čokolade user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 790
10.12.2015 10:21:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91

Punce,
se opravičujem ker res nisem nič pisala ampak nekako ni blo časa, čist sm se zgubila v obveznostih. Sem si šele sedaj vzela čas in prebrala vaše objave.

Pri meni pa žal user posted image je prišla user posted image . Upam, da bo naslednji mesec več uspeha.

Čeprav, sumim da nekak ne najdem pravega termina ovulacije, glede na moj dolg cikel (40 dni). A so vam ti O-testi prav pokazali? Se jih splača uporabit? Katere ste uporabile? pa....kako sploh veš kdaj začet delat te teste?

PS: upam, da nisem tečna ko tok sprašujem in se bom potrudla da bom bolj pridno spremljala tale forum

Lumpa91
kok si stara? kakšne probleme? Če ne, pol ti iskreno priporočam res te Clear bluie ovulation teste ... k ti pokaže low, high in peak fertility .. jaz sem pomoje bla prestara za te teste ... user posted image

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 791
10.12.2015 10:21:55   
madjanca

Punce,

ohh oprosti, ker sem tak hitro predvidevala.. samo z mislimi sem navijala zate user posted image

user posted image user posted image user posted image

ampak ne vržt puške v koruzo. mogoče se splača upoštevat nasvet user posted image na dva dni, če le utegneta.

si drugače poizkusila maco?

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.12.2015 10:36:15   
katjesss
Lumpa91
user posted image user posted image user posted image drzim pesti za drugi mesec

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.12.2015 10:43:26   
foxy_cat

Punce,

ohh oprosti, ker sem tak hitro predvidevala.. samo z mislimi sem navijala zate user posted image

user posted image user posted image user posted image

ampak ne vržt puške v koruzo. mogoče se splača upoštevat nasvet user posted image na dva dni, če le utegneta.

si drugače poizkusila maco?

Nama ta mesec uspešno ratuje na 2dni..če tokrat nebo uspelo pa nevem več kaj naj si mislim..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.12.2015 11:10:21   
Lumpa91
Stara sem 24. Problem so PCO. Ampak baje da ni tok hudo. Zdej se mi je po dolgem csu spet ustalila user posted image na 40 dni. Bom poskusla z testi. Hvala.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.12.2015 11:19:07   
Janchek81

Stara sem 24. Problem so PCO. Ampak baje da ni tok hudo. Zdej se mi je po dolgem csu spet ustalila user posted image na 40 dni. Bom poskusla z testi. Hvala.

Aja, če maš PCO pol mislm, da ne bojo prišli v poštev veš ... ampak ne samo te, katerikoli .. probaj magar prvo z enim poceni pa da vidiš kako bi ti uni pokazal ...

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.12.2015 11:25:15   
madjanca
ja tejle testi pri PCO niso neki zanesljivi. ali pač jaz nimam O... =)

Ovul testi meni do sedaj še niso pokazal nič... mogoče bojo zdej, ko sem pridna z maco =)

Neposredna povezava do sporočila: 797
10.12.2015 11:27:21   
Minikimi
hah si nisem mogla pomagat in pocakat do sobote ko jo nepricakujem in sem nardila test sicer ne prav z jutranjim urinom ampak ok, in sm dobila kjer pac naj bi bila testna crtica, tako res tanko crtico, vidna je ampak je res tankaaa zelo, hmmmuser posted image bo treba pocakat in ponovituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
10.12.2015 11:27:31   
Janchek81

ja tejle testi pri PCO niso neki zanesljivi. ali pač jaz nimam O... =)

Ovul testi meni do sedaj še niso pokazal nič... mogoče bojo zdej, ko sem pridna z maco =)

Ja k sva zadnjič brala tiste bloge, kjer ženske pišejo in jim strokovnjaki odgovarjajo, je bla ena, ki je imela PCO pa ji je svetoval, da nej jih ne dela, ker ji ne bodo pokazali NIČ :(
Žalostno, sej meni dejansko tud niso pokazali peak-a ane ... pa nej ne bi mela PCO user posted image No ja, jaz sem se odločila, da če jo dobim ta mesec se še isti dan naročim v Leonišču pri svoji G in še to, da bom napisala, da nej mi termin dajo lepo v januarju pa pika .... TKO sm se odločila in bom odločna pri tem ...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.12.2015 11:30:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Minikimi

hah si nisem mogla pomagat in pocakat do sobote ko jo nepricakujem in sem nardila test sicer ne prav z jutranjim urinom ampak ok, in sm dobila kjer pac naj bi bila testna crtica, tako res tanko crtico, vidna je ampak je res tankaaa zelo, hmmmuser posted image bo treba pocakat in ponovituser posted image

NO ja, sam če je bla je to to .... wiiii ... ponovi test čez ene 2 dni ja, pa boš vidla, da bo bolj vidna user posted image

(odgovor članu Minikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.