Lenča* -> RE: Julijke 2016 (30.5.2016 12:26:20)
|
Pa je še en vikend mimo in smo smo še en teden bližje našim [sm=duda.gif]! V soboto sem dopoldan še delala, nedelja mi je pa tik-tak minila. In ravno petek in sobota, ko sem bila na terenu, je bilo za znoret vroče. Vročino pa zares težko že prenašam. Sem prav vesela, ker na morju napovedujejo samo okoli 25 stopinj. Lani nisem bila noseča in smo bili med vročinskim valom na morju in mi je bilo za umret. Čmrlj, po mojem ti majske plače ne bodo upoštevali, ker je zadnja upoštevana plača, plača iz predpreteklega meseca. Pa še dobiš plačo verjetno okoli 5. junija, tako da potem nikakor ne more pasti v tista dva meseca prej, ki ju zahtevajo. Žal. Je tudi meni žal, ker se mi zadnji plači ne bosta upoštevali! Lepe sovice! Mi smo jih v Bauhasu nabavili, pa sta dvakrat po dve na veji, štiri so bile pa same, pa smo jih potem po svoje prilepili sem in tja. Res super zadeva! In ko se jih naveličah, jih odlepiš, nabaviš nov motiv in voila, nova sobica je tu [sm=bravo.gif]. Naša je bila tri tedne prej rojena in so ji bile cunjice 56 čisto prevelike, smo morali iti prav številko 50 nabavit. Če se pa otročki ob roku rodijo, pa verjetno res hitro 56-ko prerastejo. Čeprav ima H & M full velike številke, naši je bil body 68 še prav, ko je bila že več kot eno leto stara. Ampak naša je res drobižek. Zara ima pa majhne stvari, naši še najbolj njena oblačila ustrezajo. Meni je uspelo v Hoferja it šele v nedeljo, in so ostale itak samo še palčke za ušesa [sm=smiley36.gif]. Pa videla sem tiste tetra pleničke s srčki, so res lepe, ampak jaz sem že tiste, spet sovice [sm=smiley36.gif], iz Baby centra dobila. Dobro, da mi je mami to.to krpice vzela. Slinčki iz blaga so zame uporabni samo takrat, ko se otroček slini, kasneje, ko začne jesti, so full boljši takšni plastični slinčki z zavihkom, ne vem, kako se jim reče: http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana/8057/minus-67-odst-za-2-otroska-slincka-po-izbiri-placajte-le-8-50-za-navihana-slincka-za-vasega-malcka?isPreview=False Jih samo splakneš pa še vse se vanje ujame, tudi če dete full veliko tekočine polije. Bezgovega sirupa pa jaz ne maram. Menda je pa super bezgov sladoled, to bom pa enkrat poskusila naroditi. Medtem, ko bom čakala, da dete pride na svet [sm=smiley1.gif]. Sem pa zdajle prvič na RR prebrala, da naj bi bila šebesa diuretik. Ribica, se ti tudi hitro utrudiš ali lahko delaš še dolge sprehode?
|
|
|
|