Lenča* -> RE: Julijke 2016 (25.5.2016 13:49:19)
|
Kooooončno mi je uspelo tiste obrazce za CSD izpolnit, bravo jaz [sm=bravo.gif]! Najprej, da ne pozabim: Majska pikica, kako je s tvojim pritiskom? Sem našla primerjavo, kako čutim, ko pravim, da imam občutek, kot da mi spodaj nekaj ven leze. Kot takrat, ko si tampon malo premalo notri vstaviš, če se katera še spomni tega občutka, ker so že skorajda iz prejšnjega stoletja [sm=smiley36.gif]. Imam v ponedeljek G, ji bom povedala za to, ker v petek šibnemo na morje pa ne bi tam doživela kakšnih čudnih presenečenj. Čmrlj, mi imamo stene tudi že prepleskane, edino posteljico je še treba sestavit. Smo eno steno zdaj porozili, ker bosta le dve pupki na kupu sedaj pa sovice gor nalepili, full lepo izgleda [sm=bravo.gif]. Jaz imam cunjce še vse v eni veliki škatli pa še jih dobim, ampak jih bom šla šele proti koncu junija iskat, ker mi prej itak ne bo uspelo nič poštimat. Jaz edino rabljenih bodijev nisem uporabljala, ampak sem kupila nove, ker mi gre res na jetra, če niso čisto beli. Edino, če so bili kateri res kot novi. Aja, pa rabljene nogavičke so meni katastrofa, ker so čisto zmuckane. Te sem tudi nove kupila. Kje si pa naročila tiste hlačke in bodi? Jaz moram še za našo drugo pikapoko tudi nekaj novega za iz porodnišnice nabavit. Jaz handlinga nisem najbolje dojela, pa je naša prva pupa kar preživela [sm=smiley36.gif] Si bom pa pred porodokom še enkrat pogledala te prijeme na netu, da malo spomin osvežim. Uh, če imaš toliko nečakov, potem pa stvari po mojem že kar dobro obvladaš [sm=bravo.gif]. Jaz se s predavanj za starše najbolj spomnim tega, da bog ne daj, da poližemo dudo, ki pade na tla, ker je na njej potem toliko bakterij, da te kap. To babicam in dedijem sicer ne gre v glavo, ampak glede tega sem bila pa zares zoprna. Tudi ne dovolim, da ji s svojo žlico ali vilico kaj v usta nosijo. Mmm, ta orehova rolada s kislo smetano je dobra, naša mami jo dostikrat naredi, jaz pa občasno. Tudi z lešniki pride full dobra. Pa vanilijeva krema z jagodnim pirejem, mmmm [sm=smiley36.gif]. Dobro, da ravno kavo pijem, drugače bi mi kar po želodcu začelo krulit. Jutri torej ne pozabimo it v Hoferja. Blazinic za dojenje jaz nisem potrebovala, tako da bom kar mojega poslala ponje, če bo res slučajno v drugo naval mleka toliko večji [sm=smiley36.gif]. Mene bi pa po mojem na tistem spustu ravno kap ruknila [sm=jezicek.gif]. Doživim že čisti naval adrenalina, če samo z malo višje skakalnice v vodo skočim. Mene mala vedno na desno stran reber brcne in tisto zares zaboli. Pri zgagi mi še vedno pomaga Donat. Jaz nimam majhnega trebuščka, tako da dvomim, da bom kaj takšnega slišala [sm=jezicek.gif]. Dvomim, da samo na podlagi velikosti trebuha lahko govorijo o zastoju rasti. To lahko le na podlagi merjenj izjavijo. Jaz sem v prvo imela majhen trebušček in ni nikoli nihče tega komentiral. Edino, če so ji rekli, da ima otroček premajhen obseg trebuščka?? Ker ta podatek pa naj bi nakazoval na zastoj rasti. Čeprav te meritve so en tak lari-fari in nosečnici samo živčke kravžljajo. No, zdaj sem pa še jaz napisala roman [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|