ribica43 -> RE: Julijke 2016 (12.5.2016 9:44:34)
|
Živ Lenča*. Ne, na porodniški še ne. Sem si vzela tri tedne dopusta pred porodniškim. Načeloma se dobro počutim in bi lahko delal do zadnjega dne, ampak ne da se mi več....[sm=zmeden.gif] Pa malo se moram dati v mir, ker je moje delo kar pestro, že to, da mi v tujino ni treba hodit, to mi je sodelavec prišparal, mi je že ful odleglo. Sicer pa spim vredu in zaenkrat nimam problemov. Pa sem mislila, da jih bom imela, ker sem bila vedno vajena zaspati na trebuhu. Spim pa s tistim "črvom", blazino za dojenje. Nekako gre. Krčev imam zelo malo, sem pa pila tudi jaz Donat, ga pa sedaj počasi ne bom več, ker so rekli v šoli za starše, da je boljše da se ga v zadnjem mesecu ne pije, drugače ni pravim krčev maternica, ki vadi za porod, al nekaj takega... Rok imam 8.7. drugače, glede na ZM pa 3.7. Predvidevam, da bo bebi prej takrat prišel, kot po izračunih ginekologa. Ali pa se motim... Bomo kmalu videli [sm=bravo.gif] Ne vem kakšna je statistika o tem, ali se več otrok rodi na datum, glede na ZM ali več na datum, k iga izračunajo ginekologi, glede na mere otročička. Sicer pa ni to tok važno, zdej že mal filozofiram :D Do sedaj (31t 6d) sem se zredila za 10kg. Sem pa bolj pri ta suhih, meni se je v trebuh takoj poznalo, ker sem bila totalen ploh in tudi v prvem trimesečju sem se takoj začela redit. Ma so te kile kar vredu, sem si rekla, da če se zredim do 15kg+ je to zame ok. Predvidevam, pa da se sedaj v teh švoh dveh mesecih ne bom zredila še 5 kg ali pač. [sm=smiley1.gif] Js mam vso opremo od prijateljice, mi jo je dala, kar vključuje posteljico, voziček in še kup drugih stvari. Voziček je pegperego pliko p3. Ona načeloma ni imela problema z majhnimi kolesi tudi po makedamskih potem, sicer bomo pa videli, kako se bo obnesel. Mi2 imava ime za fantka po nonotih :) Evo, naš migetalček/ka miga! A ni to nekaj čudovitega, kljub temu, da je kdaj celo boleče od brcik [sm=bravo.gif] Kaj pa ti Lenča*? Do kdaj delaš?
|
|
|
|