ribica43 -> RE: Julijke 2016 (10.6.2016 13:19:38)
|
Zivjo zenskice! No js moram rect, da sem ze kar malo neučakana. Vsake toliko pogledam še na forum od junijk in one majo že akcijo,iiiiii! Js mam torbo že pripravljeno in papirje sva tudi že zrihtala. Pa fajn je , da izjavo o očetovstvu naredite na UE, ker na CSD-ju ne gre takoj v neke njihove evidence in se lahko potem čaka na rojstni list nekej več časa. Vsaj tako so meni to razložili in slišala sem že primere, ki so imeli probleme če tega niso uredili na UE. Samo se od partnerja očetovski bom nesla drugi teden, potem se samo naknadno pokliče in sporoči točen datum poroda in ime in priimek otroka. Mene še vedno nič ne tišči dol, tako, da sem še kar aktivna. Tudi z otekanjem nog nimam problemov, še dobro. Je pa res, da vedno, ko pridem iz sprehodov, vidim, da so rahlo zatečene in jih po tuširanju obvezno še s hladno vodo umijem. Se mi zdi, da to res pomaga. Js sem se na začetku nosečnosti zelo bala, da bom polna strij. Moja mami jih je dobila ogromno in sem mislila, da imam podobno kožo k ona. No zaenkrat nimam še nobene in upam, da je ne bom dobila. Se pa res redno mažem z enim dragim ojlem, ne vem če poznate (mama mio tummy oil). Ga kupujem v milerju, priporocila mi ga je pa kolegica k je rodila januarja in ni dobila niti ene strije. Upam, da bo tako tudi pri meni.[sm=smiley1.gif] A ve jih imate dost? Kok ste pa kg pridelale?:) A kompletek za s porodnišnice že mate? Js sm mela kar neki tezav, k mi ni bilo nic pretirano všeč, ce mi je pa bilo, je bilo roza ali pa modro:). V glavnem sem dobila na koncu v Italiji srčkan kompletek v zeleni kombinaciji.[sm=bravo.gif] Uzivajte se zadnje tedne s svojimi trebuscki in migetalcki! Pol pa akcija!
|
|
|
|