Ayla.F -> RE: Julijke 2016 (26.12.2015 20:49:16)
|
Živjo punce! Kako ste preživele praznike? :) Najprej dobrodošle vse nove, bodite aktivne tudi tukaj, ne samo na FBju! :) In pa čestitam vsem nosečkam, ki so že dale skozi preglede, na katerih so videle svoje zdrave pikicepokice. :) Jaz še čakam do nuhalne, samo še nekaj dni!! Komaj čakam, da vidim, da je vse v redu!! Ker kar se počutja tiče v nosečnosti, jaz še vedno kot da nisem noseča, popolnoma brez vsakršnih pozitivnih ali negativnih 'posledic' nosečnosti, vse bp, vse enako kot pred nosečnostjo. Vmes sem imela ene dva tedna strašno povečan apetit, no tega ni več.. ostala sem pri kilah, ki sem jih nabrala v teh požrešnih tednih, buša se mi je pa tudi povečala.. ampak kakor kdaj, včasih sem ful napihnjena, včasih se mi ne zdi nič dramatično.. tako da se nuhalne res veselim, da vidim, da je notri vse bp, da se mali pikec ima lepo in uživa v 'topli vodici'.. [sm=smiley36.gif] Lanika007, tudi jaz sem mnenja, če imaš namen otročka obdržat v vsakem primeru, potem res ni smiselno delati teh testov. In ja, vsekakor, sedaj si naša, nimaš kej počet pri avgustovkah! :P
|
|
|
|