Anonimen -> RE: Julijke 2016 (24.12.2015 20:39:12)
|
Živjo, tudi za nama (ja mojega sem vlekla zraven ;) ) je prvi pregled. Malo bitje skače sem in tja, srček lepo bije, tako da je vse ok. Vsaj zaenkrat. Sem kar vesela. Dobila par navodil glede hrane in slabosti, mogoče pa kaj pomaga in mi neha slabit. Počutim se odvisno od trenutka-slabosti še vedno, zmatrana kar precej-predvsem, ker lahko počivam šele ob večerih. Kar se tiče roka samega poroda je rekel, da zaenkrat pustimo 29, glede na velikost ploda mi pa zna po NS prestaviti. Kaže, da je otroček malo večji kot naj bi bil po ZM. V prvi N so se mi pojavljali trije različni dnevi, rodila pa itak čez rok po vseh treh dnevih ;) Tokrat upam, da ostanem v juliju, ampak mogoče pa gremo v avgust ;) MOja teža zaenkrat ostaja taka kot pred N, itak nimam nobenega pametnega apetita, redim se samo od sladkarij ;) Kalorije gredo pa ob teku za navihancem stran. NS imam 19 januarja. Lanika itak, da ostani z nami. ulaah-kaj pa vem. načeloma se mi zdi dokaj nepotrebno, zna pa biti, da bi v tvojem primeru šla. tako, kot bi šla, če bi se mi rodil otrok, ki bi imel kakršnekoli težave. Vse ostale nove dobrodošle :) Zdaj pa komaj čakam nuhalno. lep večer in lepe praznike vsem, anonimna[sm=zz_sluggish.png]
|
|
|
|