Popotnica4715 -> RE: Julijke 2016 (16.12.2015 9:06:42)
|
OOooo punce pa se spet jaz po dolgem času oglašam in končno z dobrimi novicami. Za mano sta peklenska dva tedna negotovosti...sem pa v ponedeljek prvič zagledala srček malega fižolčka. Odvalil se mi je en velik kamen, čeprav je strah še vedno prisoten. Po krčih in rjavih izcedkih sem pristala na Estimi kapsulah, a mi je G rekel po ponedeljkovem pregledu, da mi jih ni več potrebno jemati. Me je pa strah, da se bo spet ponovilo zdaj (sem pa 2x na dan imela). Torej čeprav sem imela redne menstruacije na 27 dni in sem O spremljala (vedno je bila na 14. dan cikla), je bila ta mesec O očitno zeloooo pozna in sicer šele na 22. dan....kar pa pomeni, da mi je glede na velikost ploda izračunal nov rok in sicer 3.8. :D Upam, da me vseeno še obdržite tu :D bom pa vseeno malo k avgustovkam pogledala :D ste pa ve čist preveč fajne, da bi vas zapustila :) Glede mojih znakov...slabost se mi je pričela 8 dni nazaj in čeprav sem izgubila 2 kg, me zadnje 3 dni hlače že zelo tiščijo. Utrujenost je postala neverjetna...spim od sedmih zvečer (včasih še prej), ampak potem se zbudim ob štirih ali petih zjutraj in sem s spancem zaključila :D Ker delam v vrtcu pri najmlajših se moram malo paziti glede dvigovanja. Bruham sicer ne, je bilo pa včeraj prvič zelo blizu, ko sem preoblekla enega zeloooo grdo pokakanega malčka :D vonjave so pa vse premočna :S No upam, da bo od zdaj naprej vse ok in tudi ostalim želim srečno. Aja a še katera je samo Tifol, kar se vitaminov tiče? Moj G je zelo poseben...za njega nobena stvar ni potrebna (še po Tifol sem šla na lastno roko), nič nevarno (npr. trenutni pojav škarlatinke v vrtcu)...tko da ja...:D
|
|
|
|