Lanika007 -> RE: Julijke 2016 (9.12.2015 11:36:15)
|
gitisch, mislim, da če vprašaš svojega gin ti bo najbolje znal povedati. Moj mož težko prenaša bolnišnice in nasploh kar je povezano z zdravniki, zato sem se odločila, da bo šel z mano notri na pregled šele, ko se bo na UZ videlo preko trebuha in ne več vaginalno (čeprav ne boli je kar grozno za videt). Sicer pa gre vedno z mano na pregled, ampak me pridno čaka v čakalnici [sm=smiley36.gif] Vem pa, da ti po zakonu pri vsakem zdravstvenem pregledu (kakršnemu koli) pripada spremljevalec po tvoji želji. Sicer pa mislim, da ti gin ne bo rekel, da bodoči očka ne sme biti prisoten, saj je tudi on prispeval polovico, ane? [sm=smiley36.gif] Amour jaz jemljem Utrogestan (enak učinek kot Dabroston, le da si jih vstavljaš vaginalno - jaz sem jih dobila, ker mi je prejšnjič bilo od Dabrostona ves čas slabo). Jaz sem opazila bolj polne prsi in izbočene žile še preden sem naredila test nosečnosti, sicer bi verjetno še počakala [sm=smiley36.gif]. Zdaj pa je postalo prav neznosno, saj se mi zdi, da rastejo in rastejo in rastejo joooj! Ja, tudi mojemu možu je všeč, meni pa malo manj, sploh ko je treba spat in so mi kar v napoto. Povrh vsega pa sem še napihnjena (za trebušček je še prezgodaj), čeprav kdor me zelo dobro pozna bi že sedaj posumil, da se nekaj dogaja, saj naravno nimam prav nič trebuha [sm=smiley17.gif] čmrlj12 tudi moj vonj je grozen. Voham čudnje vonjave, stvari ki sem jih prej imela rada, mi sedaj smrdijo, da bi kar bruhala. Ne prenašam parfumov, kakšnih močnejših začimb v hrani, pa tudi mesa sploh ne jem odkar sem noseča, ker ga zelo težko prebavljam in me potem še cel dan zvija in boli trebuh (ne glede katero meso je in kako je pripravljeno). Sem pa tudi sama že od vsega začetka polna mozoljev. Imam jih predvsem veliko po licih, tudi takšnih, ki so zelo veliki, vneti in boleči že brez, da se jih dotaknem. Zelo mi pomaga, da si obraz večkrat na dan umijem z vodo (saj z rokami nosimo precej bacilov na obraz). Ličil ne uporabljam, da koža diha. Sem pa bolj bleda sedaj, to zagotovo. Drugače pa tudi jaz ne spim ponoči, predvsem, ker sem navajena spati na trebuhu, zdaj pa ne morem več, ker me prsi bolijo in sem napihnjena. Veliko tudi hodim na wc, ker veliko pijem, sicer pa so to vse simptomi, ki bodo minili, ne skrbi. Ene prenašajo to lažje, ene bomo pa pač malo bolj potrpele [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|