Anonimen -> RE: Julijke 2016 (12.12.2015 15:16:13)
|
Živjo, komaj vas uspem brat [sm=smiley36.gif] Sem si zdajle vzela par minutk in vse prebrala, kar ste natipkale-zakon ste [sm=bravo.gif]. Glede prvih pregledov, sem prav žalostna še jaz za nekatere izmed vas. Naj bo naslednji lepši in bolj natančen. V prvi N je bil pri meni zraven partner, tkao da mi je naredil tudi pregled preko trebuha in sva vse videla in nama je lepo razložil. Upam, da bo tudi tokrat tako. No zdaj samo še dober teden do tja. PO mojih izračunih sem v 8 tednu trenutno, me prav zanima kaj bo G rekel. Magnesol-sama sem ga jemala v prvo nosečnosti-predlagal, mi ga je celo G, jemala sme ga pa malo kasneje zaradi krčev, ki so se pojavljali po nogah. Z njim sem bila zadovoljna. Elevit-v prvi N, mi je bilo po njem strašansko slabo, zato sedaj jemljem Femibion, ampak mi je še vedno neprestano slabo. Pa tabletko pojem z večerjo. Bi jo verjento ob kosilu, če bi potem lahko ležala ene 2 uri. Glede same prebave nimam težav, upam, da tako ostane do konca oz čimdlje. Prsi -imam boleče, ni neprijetno oz da čutim bolečino se jih je potrebno dotakniti, drugače so take kot so bile prej-kar naj tako ostane še en čas. Hrana-no tukaj imam pa težave. Glede na to, da nisem še prebolela toksoplazmoze imam prepovedane vse variante suhih salam, biftek, pozorna moram bit pri zelenjavi in sadju-dobro oprano, čisto etc etc. To mi je med. sestra zabičala že po telefonu. Kar se teh salam tiče kar trpim, ker jih imam zelo rada. OStalih salam ne maram preveč, mesa tudi ne najbolj. Tako, da.. Prekuhana zelenjava pa riž in krompir. Malo pretiravam, ampak ja komaj čakam, da spet lahko jem vse normalno. Kako leto še torej. Aaaaaah. Jem večkrat po malem, sladkarije mi tudi kar dišijo, ampak samo določene npr. čokolada ni variante, da jo jem [sm=smiley36.gif]. Malo se moram disciplinirat še glede pijače-več pit vodo npr. Gazirane pijače sem opustila, pijem občasno belo kavo, alkohola itak ne. Kar se tiče hormonskih krvnih testov, se ponavadi delajo zato, da se prepričaš, da je z otrokom vse ok. Sama v prejšnji N, nisem naredila nobenega, bila sem samo na NS. Nekaj je povezano s starostjo mame, pa tudi s tem, če imat kako bolezen v družini in ti potem svetujejo, da naredi kak dodaten test in pregled. Nekateri so res tako natančni, da zveš čisto vse od spola otroka (za 100%) do njegove krvne skupine, tega če je kar narobe z njim-karkoli, ampak zadeva je pač draga, dobre 2 leti nazaj nekje med 500 in 1000 eur. Tako, da jaz potem res nisem šla na to. Lep vikend vam vsem želim, anoninimna [sm=zz_sluggish.png]
|
|
|
|