RE: II pričakujemo oktobra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 9:43:34)

Še jaz se moram javit...danes je 28.dan cikla, ko običajno ne pričakujem in že včeraj popoldne sem zagledala[sm=rozacrtici.gif], danes zjutraj pa spet. [sm=smiley1.gif]
V petek bom naredila še clearblue, tako da bo za sigurno. [sm=smiley17.gif]
Kar ne morem verjeet! [sm=smiley36.gif]
Lep dan vsem!
Anonimna [sm=metulj.gif]

mava1975 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 9:46:35)

[sm=bravo.gif] kar verjemi, zvezde so na tvoji strani[sm=zz_showoff.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 10:06:14)

Bravo Anonimna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cestitke in lepo nosecnost...

No pa se je zacelo...naval pluskov

Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 10:38:06)

Juhuu, bravo tudi tebi Anonimna!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, če bi se mesec takole nadaljeval do konca mislim da bi postavile rekord! [sm=smiley36.gif]

Jooj, jaz imam pa skos neke probleme, ko me že dva dni špika mal po eni in malo po drugi strani in ne vem, mogoče se zdaj namerava vsaj ciklus uredit nekje na 28 dni? Sem se pa ful ustrašla pred kakšne pol ure, ko sem kihnila in začutila ostro bolečino na levi strani spodaj, sem se prav zvila skupaj..a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Lahko čudni premiki v 1.mesecu (če bi se kaj prijelo) ali pa dvigovanje težkih stvari kaj vplivajo na samo vgnezditev??

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 10:45:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Juhuu, bravo tudi tebi Anonimna!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, če bi se mesec takole nadaljeval do konca mislim da bi postavile rekord! [sm=smiley36.gif]

Jooj, jaz imam pa skos neke probleme, ko me že dva dni špika mal po eni in malo po drugi strani in ne vem, mogoče se zdaj namerava vsaj ciklus uredit nekje na 28 dni? Sem se pa ful ustrašla pred kakšne pol ure, ko sem kihnila in začutila ostro bolečino na levi strani spodaj, sem se prav zvila skupaj..a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Lahko čudni premiki v 1.mesecu (če bi se kaj prijelo) ali pa dvigovanje težkih stvari kaj vplivajo na samo vgnezditev??

Ta bolečina lahko izhaja iz trebušne prepone ali pa kje blizu, tko da ni to nč tazga, ... [sm=smiley36.gif] velikrat se men pojavi, če se me kej loteva ... k kihnem in me zaboli k da bi me en špiknu ... pa velix se mi pojav če neki dni ne grem kakat [sm=jezicek.gif]

Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 10:52:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ta bolečina lahko izhaja iz trebušne prepone ali pa kje blizu, tko da ni to nč tazga, ... [sm=smiley36.gif] velikrat se men pojavi, če se me kej loteva ... k kihnem in me zaboli k da bi me en špiknu ... pa velix se mi pojav če neki dni ne grem kakat [sm=jezicek.gif]

Ok hvala, si me kar malo potolažila [sm=smiley1.gif] s prebavo sicer nimam težav (v bistvu se mi je to zgodilo le nekaj minut po tistem, ko sem prišla z wcja), sem pa še vedno prehlajena, tako da najbrž gre za posledico vsega skupaj. Tudi vrtoglavica se me kar naprej nekaj loteva, kar pa se mi niti ne zdi čudno glede na tole dolgočasno vreme in nizek pritisk[sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:01:02)

Ok hvala, si me kar malo potolažila [sm=smiley1.gif] s prebavo sicer nimam težav (v bistvu se mi je to zgodilo le nekaj minut po tistem, ko sem prišla z wcja), sem pa še vedno prehlajena, tako da najbrž gre za posledico vsega skupaj. Tudi vrtoglavica se me kar naprej nekaj loteva, kar pa se mi niti ne zdi čudno glede na tole dolgočasno vreme in nizek pritisk[sm=zmeden.gif]

Pa je tvoj pritisk ok? Vse je lahko povezano ... vrtoglavice sem jaz imela predn sm M dobila zarad nizkega pritiska .. je pa res, da je bla takrt lih una 'bedna' ( krvava al kakšna ) luna ... [sm=smiley36.gif]

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:31:28)

Punce hvala vam za tako lepo dobrodoslico. :) upam da boste tut ve cim prej zagledale plusek.
Jaz do [sm=hudicek1.gif] mam se 2 dni in vceraj zvecer me zelo zacela boleti trtica :/
Ali je to lahko znak nosecnosti ali znak da bom dobila?
Jaz sicer ne vem kdaj mam ovulacijo. Delava pa 6 mesecev prb na otrocicku. Imava redne spolne odnose. Zacela sem si zapisovat na katere dneve cikla imam odnose. Pa ce ne bo ratalo bom zbrala druge dneve.
Drzim vam pesti za [sm=rozacrtici.gif] ! [sm=bravo.gif]
Hvala vsem skupaj zelo ste prijazne :) [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:33:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Punce hvala vam za tako lepo dobrodoslico. :) upam da boste tut ve cim prej zagledale plusek.
Jaz do [sm=hudicek1.gif] mam se 2 dni in vceraj zvecer me zelo zacela boleti trtica :/
Ali je to lahko znak nosecnosti ali znak da bom dobila?
Jaz sicer ne vem kdaj mam ovulacijo. Delava pa 6 mesecev prb na otrocicku. Imava redne spolne odnose. Zacela sem si zapisovat na katere dneve cikla imam odnose. Pa ce ne bo ratalo bom zbrala druge dneve.
Drzim vam pesti za [sm=rozacrtici.gif] ! [sm=bravo.gif]
Hvala vsem skupaj zelo ste prijazne :) [sm=smiley1.gif]

Trtica me še nikol ni bolela .. ali ko sem zanosila, ali pa ko je prišla M [sm=zmeden.gif]
kaj pa če bi delala kakšne O teste, da se prepričaš kdaj jo imaš in takrat sta bolj aktivna?

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:33:40)

Cestitke Anonimen za [sm=rozacrtici.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:41:20)

Jaz sem brala na internetu po forumih da veliko punc se srecuje z bolecinami trtice nekatere v zgodnji nosecnosti nekatere kasneje.
Zato sem upala da je to to neki znak da sem zanosila.
Tako ali tako pocakam do petka pa ce [sm=hudicek1.gif] ne bo .. bom naredila test v soboto in upam da bo [sm=rozacrtici.gif]
Meni pa ubistvi ni pomembno kdaj imam ovulacijo ker z mojim imava redno odnose. :)
Sicer se ta mesec ne pocutim nic drugace Jaz se ob usaki M srecujem s hudimi krci in zelo bolecimi prsi. Baje da se moje telo pripravlja na nosecnost taksne M mam zadnje case. :)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:43:53)

Jaz sem brala na internetu po forumih da veliko punc se srecuje z bolecinami trtice nekatere v zgodnji nosecnosti nekatere kasneje.
Zato sem upala da je to to neki znak da sem zanosila.
Tako ali tako pocakam do petka pa ce [sm=hudicek1.gif] ne bo .. bom naredila test v soboto in upam da bo [sm=rozacrtici.gif]
Meni pa ubistvi ni pomembno kdaj imam ovulacijo ker z mojim imava redno odnose. :)
Sicer se ta mesec ne pocutim nic drugace Jaz se ob usaki M srecujem s hudimi krci in zelo bolecimi prsi. Baje da se moje telo pripravlja na nosecnost taksne M mam zadnje case. :)

SEm mislila, da želiš vedeti kdaj imaš O, če si zapisuješ kdaj sexata ... jaz si drgač nisem znala razlagati .. če imata redne spolne odnose je pol čist vseen kdaj imaš O, ker je ne zgrešita [sm=smiley36.gif]
Kar se tiče bolečie v trtici pa žal ne vem, jih nisem imela nikol .... tko kot sem zapisala, niti pred M, niti pri nosečnosti ...

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:50:49)

Hvala za odgovor :)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:57:11)

Hvala za odgovor :)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
No, ... nama ni treba zapisovati katere dneve sva aktivna, ker sva vsak dan, razen če je kdo od naju bolan al pa dela [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Lahko bi si zapisovala une dneve, ko nisva pridna [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:00:25)

Supeer haha [sm=bravo.gif]
Pole sta pa kar aktivna vidva [sm=smiley1.gif]
Mi pa na usaka 2 dni ksn krat veckrat kdaj manj.
Odvisno kolko je moz utrujen ko pride z dela.
Jaz pa ponavadi zadnji teden pred [sm=hudicek1.gif] sploh ne morem imeti odnose. :)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:01:38)

Jaz pa ponavadi zadnji teden pred [sm=hudicek1.gif] sploh ne morem imeti odnose. :)

Zakaj ne [sm=zmeden.gif]

ULA8 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:15:36)

Pozdravljene puce, tudi jaz pričakujem [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif],pa je vsak mesec [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif].
Že 4 ciklus jemlem tablete Femara, prvo sem jih jemala po eno tableto od 3-7dni [sm=hudicek1.gif], zdaj jemlem dve tableti. Me že zelo skrbi kaj če nebom [sm=nosecka.gif] saj si želima zelo zelo in je kar težko iz meseca v mesec čakat na [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=smiley13.gif].Ali katera jemlje tablete Femara ali da jih je jemala?

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:21:54)

Zakaj ne [sm=zmeden.gif]

Enostavno pac ne morem zaradi simptomov. Imam ih velikoo pred [sm=hudicek1.gif] full me moti in tut nemorem se skoncentrirat. Moje telo enostavno noce.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:32:32)

IZVIRNO SPOROČILO: ULA8

Pozdravljene puce, tudi jaz pričakujem [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif],pa je vsak mesec [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif].
Že 4 ciklus jemlem tablete Femara, prvo sem jih jemala po eno tableto od 3-7dni [sm=hudicek1.gif], zdaj jemlem dve tableti. Me že zelo skrbi kaj če nebom [sm=nosecka.gif] saj si želima zelo zelo in je kar težko iz meseca v mesec čakat na [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=smiley13.gif].Ali katera jemlje tablete Femara ali da jih je jemala?

ŽE 4 cikluse? To se tebi zdi veliko?
Preberi malo ta forum .. punce se trudijo več mesecev pa potem zagledajo [sm=rozacrtici.gif]
Glavo pokonci pa optimistično naprej [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:33:18)

Zakaj ne [sm=zmeden.gif]

Enostavno pac ne morem zaradi simptomov. Imam ih velikoo pred [sm=hudicek1.gif] full me moti in tut nemorem se skoncentrirat. Moje telo enostavno noce.

Auch [sm=smiley19.gif] kaj pa če ravno takrat pride do O? Jaz bi na tvojem mestu vseeno probala en mesec z O testi, da vidiš kdaj imaš O .. lahko da ravno zgrešita tiste dni v mesecu [sm=zmeden.gif]

ULA8 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:34:16)

Trudima se že 20 mesecov,zdaj sem dobila tablete Femara za pol leta.

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:34:16)

Zakaj ne [sm=zmeden.gif]

Auch [sm=smiley19.gif] kaj pa če ravno takrat pride do O? Jaz bi na tvojem mestu vseeno probala en mesec z O testi, da vidiš kdaj imaš O .. lahko da ravno zgrešita tiste dni v mesecu [sm=zmeden.gif]

Saj sem lih ta mesec mela uceraj in 3 dni nazaj. :)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:37:02)

Sandyy kaj si mela včeraj in 3 dni nazaj?

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:37:44)

IZVIRNO SPOROČILO: ULA8

Trudima se že 20 mesecov,zdaj sem dobila tablete Femara za pol leta.

Pri tabletih ti ne znam pomagati, ker jih nisem imela [sm=zmeden.gif]
Vseeno pa glavo gor ... pa si ali pa sta bila na kakšnih preiskavah, vseeno 20 mesecev pa le ni malo [sm=zmeden.gif]

Sandyy -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 12:43:07)

Sandyy kaj si mela včeraj in 3 dni nazaj?

Odnos s mozem. Sem mela uceraj in 3 dni nazaj. [sm=hudicek1.gif] pa bi morala dobiti v petek.
Tako da sem ta mesec mela spolne odnose pred [sm=hudicek1.gif]
Drugace pa ob ovulaciji baje da zenske cutimo vecjo potrebo po sexu.

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>