Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 11:01:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya Juhuu, bravo tudi tebi Anonimna!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, če bi se mesec takole nadaljeval do konca mislim da bi postavile rekord! [sm=smiley36.gif] Jooj, jaz imam pa skos neke probleme, ko me že dva dni špika mal po eni in malo po drugi strani in ne vem, mogoče se zdaj namerava vsaj ciklus uredit nekje na 28 dni? Sem se pa ful ustrašla pred kakšne pol ure, ko sem kihnila in začutila ostro bolečino na levi strani spodaj, sem se prav zvila skupaj..a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Lahko čudni premiki v 1.mesecu (če bi se kaj prijelo) ali pa dvigovanje težkih stvari kaj vplivajo na samo vgnezditev?? Ta bolečina lahko izhaja iz trebušne prepone ali pa kje blizu, tko da ni to nč tazga, ... [sm=smiley36.gif] velikrat se men pojavi, če se me kej loteva ... k kihnem in me zaboli k da bi me en špiknu ... pa velix se mi pojav če neki dni ne grem kakat [sm=jezicek.gif] Ok hvala, si me kar malo potolažila [sm=smiley1.gif] s prebavo sicer nimam težav (v bistvu se mi je to zgodilo le nekaj minut po tistem, ko sem prišla z wcja), sem pa še vedno prehlajena, tako da najbrž gre za posledico vsega skupaj. Tudi vrtoglavica se me kar naprej nekaj loteva, kar pa se mi niti ne zdi čudno glede na tole dolgočasno vreme in nizek pritisk[sm=zmeden.gif] Pa je tvoj pritisk ok? Vse je lahko povezano ... vrtoglavice sem jaz imela predn sm M dobila zarad nizkega pritiska .. je pa res, da je bla takrt lih una 'bedna' ( krvava al kakšna ) luna ... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|