RE: II pričakujemo oktobra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (11.10.2015 21:45:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Marčevka, vidim da je danes tvoj dan D..kako kaže?[sm=smiley1.gif] stiskam pesti!!

Zaenkrat je še ni! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Upam, da tako ostane.[sm=smiley1.gif] Držite pesti na rokah in nogah.[sm=smiley36.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (11.10.2015 21:57:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Amour: ni treba plačevat spermiograma, tvoj enostavno dobi napotnico pri svojem osebnem zdravniku.

To mi je jasno [sm=smajl.gif], ampak sumim, da ga bom za ta način težko prepričala, ker je njegov osebni zdravnik njihov družinski prijatelj [sm=smiley29.gif], zato me zanima, kako to izgleda samoplačniško (in kako drago je, na netu nikjer ne najdem cen [sm=smiley22.gif]). No, saj, mislim, da bi vseeno šel, ko / če bi nama voda v grlo tekla, prej se bo pa najbrž z vsemi štirimi upiral. Se morava pogovoriti, itak, nekako mi ni za jemati klomifena kar tako na lepe oke, pa je trenutno spet odsoten, po telefonu pa nočem takih resnih zadev načenjat ...

Marčevka, tebi pa seveda stiskam vseh 20 prstov v pesti in navijam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 7:31:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Marčevka, vidim da je danes tvoj dan D..kako kaže?[sm=smiley1.gif] stiskam pesti!!

Zaenkrat je še ni! [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Upam, da tako ostane.[sm=smiley1.gif] Držite pesti na rokah in nogah.[sm=smiley36.gif]

Držim pestkeeee .... mislim nateeee, da zagledaš [sm=rozacrtici.gif]
Kdaj maš namen delat test?

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 7:48:15)

Amour sou je samoplacnisko ker pri nas je tudi os zdravnik druzinski prijatelj[sm=smiley1.gif]
Poklices v dravlje se narocis in dobis datum...mi2 sva dubla v roku enga mesca..placal 45 e in to je blo to

Anonimna[sm=zajcek.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 12:05:15)

Amour in Janchek hvala. Upam, da se [sm=hudicek1.gif] ne bo prikazala.

Test bom mogoče jutri delala, če je še ne bo. Pa je zanimivo, da me niti ne matra test delat. Po svoje se bojim, da ne bo nič, pa m tudi ne, kot ene par mesecev nazaj. Imam pa precej belega toka, krče dol spodaj,...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 12:08:46)

Amour in Janchek hvala. Upam, da se [sm=hudicek1.gif] ne bo prikazala.

Test bom mogoče jutri delala, če je še ne bo. Pa je zanimivo, da me niti ne matra test delat. Po svoje se bojim, da ne bo nič, pa m tudi ne, kot ene par mesecev nazaj. Imam pa precej belega toka, krče dol spodaj,...

Držim pestke ... res res res .... oh zaboga kako ti prvoščim, res ... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 12:21:11)

Hvala. Saj jaz tudi tebi, resnično![sm=smiley31.gif] Da nama le rata![sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 12:34:58)

Hvala. Saj jaz tudi tebi, resnično![sm=smiley31.gif] Da nama le rata![sm=bravo.gif]

Ma sej enx nam pa ja bo .. in upam, da teb že jutri pokaže test [sm=rozacrtici.gif] oz. ko ga boš pač delala ... bom mislila nate in pošiljam pozitivoooo .... [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 12:37:27)

[sm=smiley31.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 16:39:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Punce, začela sem tudi razmišljati, da bi začela maco piti? Ima katera izkušnje z njo? Je pripomoglo k zanositvi ali je to samo stran vržen denar?

Maca lahko celo skrajša oz. pobrklja cikluse. Za urejanje cikla je boljši vitex. Jaz sem si kapsule z iherb-a naročila, so mi kar pomagale. Na netu je ogromno napisanega o vitex-u, malo poglej. Imam pa ravno novo škatlico nabavljeno in upam, da je ne bo treba več jest.[sm=jezicek.gif]

Ali pa čaj krvomočnice, zadebeli sluznico, da se lažje vgnezdi. Lahko kar oboje, se ne izključuje.

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 19:05:26)

Marčevka, tut moje pestke imaš!!! [sm=smiley4.gif]

Jaz ta mesec sploh nisem testa kupila in če se gospa tečka do petka ne prikaže, ga bom šla šele v petek popoldne kupit in potem delala v soboto ali nedeljo. [sm=smiley1.gif] Sita sem tistega ugibanja, a je šibka črtica al je ni, pol se pa čez en dan ulije [sm=hudicek1.gif]

Anonimna [sm=metulj.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (12.10.2015 19:58:48)

Ma, ja, jaz tudi pravim, da ne bom delala testa ... sem sicer malo nestrpna vedno znova, ampak res imam feeling, da s testom samo jinxam :)

Punce, ker sem bolj nova na tem forumu - v čem je razlika med tole temo in temo "bodoče nosečke"? Vidim, da ful istih punc klepeta v obeh temah. (se opravičujem za tale off topic)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 7:42:21)

Marčevka2010 to ne morš verjet .. sploh se osebno ne poznava, pa se mi je sanjal o teeeeeb ...
čakam na dobre novice o [sm=rozacrtici.gif] da začnem skakat tukej na šihtu [sm=bravo.gif]

mojamiška -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 8:14:36)

Ena je spraševala za maco....jaz jo pijem zdaj drugi mesec, ker sm brala, da naj bi uravnavala ciklus.....Imela sem zelo neredne m, od 28-72 dni, s tem, da se niti ne spomnim več kdaj je prišla na 28 dni. Pa sem rekla ajde saj nimam kej zgubit. In evo prvi cikllus je prišla 31 dan, čutila sem tudi o. Ali je naklučje ali ne, nevem ampak jaz sem nadaljevala. Če ta mesec ne rata, začnem še s krvomočnico.

Ta mesec ni še nobenega pluska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hitr lulat tiste, ki ste na vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Moja m se je poslovila, tko,da akcijaaaaa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:05:37)

Janchek, kaj, celo sanjala si o meni? Saj jaz sem tudi malo preden sem vstala zjutraj, sanjala kako sem delala test, še doma pri mojih starših, v kurilnici. [sm=jezicek.gif] Da o tem, da včeraj zvečer nisem mogla zaspat raje ne bi.

Torej narejen test iz Muellerja. Druga črtica bolj svetla, a je bila vidna.[sm=bravo.gif] To je to kajne? Ne glede na to koliko je močna črtica?
Sem šla prej pa še krvnega delat v Adrialab, sem preklela dež. Upam, da pokaže kaj hormona. Ampak saj mora, kajne?
Ne dojemam najbolj, kakor je videt. [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:09:27)

Janchek, kaj, celo sanjala si o meni? Saj jaz sem tudi malo preden sem vstala zjutraj, sanjala kako sem delala test, še doma pri mojih starših, v kurilnici. [sm=jezicek.gif] Da o tem, da včeraj zvečer nisem mogla zaspat raje ne bi.

Torej narejen test iz Muellerja. Druga črtica bolj svetla, a je bila vidna.[sm=bravo.gif] To je to kajne? Ne glede na to koliko je močna črtica?
Sem šla prej pa še krvnega delat v Adrialab, sem preklela dež. Upam, da pokaže kaj hormona. Ampak saj mora, kajne?
Ne dojemam najbolj, kakor je videt. [sm=jezicek.gif]

Jaaa, jaaaa, jaaaaa .... to je to ... sej ti bo krvni tud pokazal ...
Tuki me gledajo k budalo ( namreč sem dons v eni drugi pisarni, ker nadomeščam bolniško ) k nism sama v svoji pisarni [sm=jezicek.gif]
Wiiii wiii wiiii ..... veš kako sem vesela ... ZELO!
Pa še ... VEDLA sm nooooo [sm=smiley36.gif] k se mi sanjalo ... pa se niti ne poznava nooooo ....
wiiii wiii ... ne morm ti povedat kako sem vesela zateeeeeee ......
Kdaj dobiš še test iz Adria laba?

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:14:33)

Zivjo punce...evo tudi jaz se javljam z enim velikim PLUSKOM[sm=bravo.gif]

Srecna do neba in nazaj...
Tebi Marcevka pa cestitke...to je to[sm=smiley36.gif]
Za ostale drzim pestiiii

Anonimna [sm=zajcek.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:16:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo punce...evo tudi jaz se javljam z enim velikim PLUSKOM[sm=bravo.gif]

Srecna do neba in nazaj...
Tebi Marcevka pa cestitke...to je to[sm=smiley36.gif]
Za ostale drzim pestiiii

Anonimna [sm=zajcek.gif]

Uuu čestitke .... [sm=bravo.gif]
No pa so se odprli oktoberski pluski [sm=bravo.gif]

PupaOdA -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:21:54)

Waaaa super punci čestitke [sm=bravo.gif]
Marčevka 2010 pri meni je bla tut najprej bleda pa mi zamuja že 5.teden [sm=jezicek.gif] tako da kar začni dojemati to je to [sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:40:58)

Janchek hvala. [sm=smiley31.gif] Ti si naslednja. Pazi se. [sm=jezicek.gif]
Rezultati bodo do 15. Dolga bo še.

Anonimna [sm=zajcek.gif] čestitke tudi tebi! Srečno do konca. No, pa so se plusi le začeli kazat. [sm=bravo.gif]

Hvala vsem za držanje pesti.[sm=smiley31.gif]

mojamiška -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:44:01)

Anonimna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]čestitke in srečno do konca
Marčevka tudi tukaj čestitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Končno malo lepši seznamček, tole drugo polovico bi bilo lepo, da je cel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], če je že prvo tko žalostno, ostale pa sledimo v novembru[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:45:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Punce, ker sem bolj nova na tem forumu - v čem je razlika med tole temo in temo "bodoče nosečke"? Vidim, da ful istih punc klepeta v obeh temah. (se opravičujem za tale off topic)

Na Bodočkah smo tiste, ki že dlje čakamo na plus, tiste, ki so v tem času že zanosile,...malo mešano vglavnem. Vsak mesec se pa še posebej tema odpre. Tam so pa lahko iste članice ali pa tudi čisto nove. In potem pišeš na dveh temah hkrati, kot jaz danes. [sm=jezicek.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:47:51)

[sm=duda.gif] O K T O B E R [sm=duda.gif]

[sm=hudicek1.gif] NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

4.10.2015
[sm=smiley19.gif]mojamiška[sm=smiley19.gif]

7.10.2015
[sm=smiley19.gif]Beat[sm=smiley19.gif]

11.10.2015
[sm=bravo.gif]Marčevka2010[sm=bravo.gif]

14.10.2015
dejkaa
SRCE

15.10.2015
[sm=bravo.gif]Anonimna [sm=zajcek.gif][sm=bravo.gif]

16.10.2015
Anonimna [sm=metulj.gif]

21.10.2015
Anonimna [sm=zz_skip.gif]

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81
Amour

31.10.2015
Beat

x. oktober 2015
Sofie
Sandyy

[sm=bravo.gif] NAVIJAČICE [sm=bravo.gif]
Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama

Beat -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 12:49:07)

Marčevka2010 in Anonimna [sm=zajcek.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Supeeer [sm=bravo.gif] Čestitam [sm=bravo.gif] Je že malo lepši seznamček [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (13.10.2015 13:04:30)

Hvala punce...noro lepo...po 18 mesecih se nama je le nasmehnila sreca...sicer s pomocjo a vendarle[sm=smiley36.gif]

Sj se nisem dojela da je to res..
Tudi za ostale mocno navijam[sm=smiley1.gif]

Anonimna [sm=zajcek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>