Ashaya -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (14.10.2015 15:35:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Anonimna [sm=metulj.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] srečno do konca [sm=bravo.gif] Tole glede kihanja in bolečin. V prvi nosečnosti se spomnim, da me je ene 3 dni pred tem, ko bi morala dobiti M, ki je potem ni bilo [sm=smiley36.gif] takole špiknilo, če sem kihnila. Zdelo se mi je tam nekje v predelu maternice. In to vedno, ko sem kihnila, to pa se mi je potem dogajalo še nekaj časa, potem pa se je nehalo. Tako da je to lahko tudi znak nosečnosti, kot pri meni [sm=bravo.gif] Uuuf, da bi to le bilo to!! [sm=jezicek.gif] se mi ponavlja ja, sploh danes, ko več kiham ker sem nekam smrkava [sm=smiley36.gif] ne upam pa nič prehitro sklepat in se kaj veselit, ker mi je še vedno do zdaj [sm=hudicek1.gif] ubila vse upe...ampak kaj vem, mogoče pa bo kaj zdaj po operaciji, ko so mi malce zbudili stvari tam notri[sm=jezicek.gif] da bi ja že enkrat spoznala kako je, ko zagledaš tisti magični [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]! Ampak gremo lepo po vrsti..nekaj vas je na vrsti še pred menoj, stiskamo pestke! Vse nove pa tudi dobrodošle! Več nas je, bolj je živahno! Res prav uživam na tem forumu in komaj čakam, da katera objavi kaj novega [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|