Marčevka2010 -> RE: II pričakujemo oktobra 2015 (15.10.2015 8:42:27)
|
Hvala za predlog, bom si zapisala. Bom najprej z oljem probala, pri tašči je delovalo, pa še okus je čisto soliden. Ma, pri nas imajo celo leto opozorilo glede uši. Včeraj je moj rekel, da so starši mlajših otrok v eni skupini morali prav podpisat, da so prejeli obvestilo in, da pregledujejo. Naša je imela pred kakšnima dvema mesecema eno uško, smo brž šampon pacali. Včeraj so bile nad čelom gnide, enih 6. So take sive pike, ki počijo, če daš med dva nohta. Je pa šampona zmanjkalo, upam, da je povsod delovalo. Plus v vrtcu pravijo, da je treba ponovit šampon po ene 3-4 dneh, ne po 7, so ugotovili, da je po 7 prepozno, ker se lahko spet kaj zaredi. Ma never ending story, na žalost. Problem je, ker eni ne pregledujejo, potem so pa že uši in jih veselo na druge stresajo. Sprej imamo tudi, sem ji danes našpricala, kar malo preveč, da so ji prav mastni lasje potem izgledali. Ma, vsaj upam, da bo pomagalo. Norice je naša imela pred dvemi leti, in sem jih fasala še jaz. Očitno v otroštvu nisem imela dovolj močne bolezni in sem jih dobila kot odrasla. To pa je trpljenje, 3 tedne sem bila kot cunja, vročina, slabo počutje, srbi za znoret. Samo ležala sem lahko, še na wc sem komaj šla. Jest ne moreš, ker so tudi v ustih. Grozno vglavnem. Ne privoščim odraslemu, da to doživi. Bolje, da se fajn prekuži v otroštvu. V nosečnosti pa ni fajn.
|
|
|
|