|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
15.9.2015 13:51:57   
Anonimen
janchek, zaenkrat nič pametnega..user posted image Ampak dokler tečke ni, je upanje, a ne?user posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
15.9.2015 14:01:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

janchek, zaenkrat nič pametnega..user posted image Ampak dokler tečke ni, je upanje, a ne?user posted image
Anonimna user posted image

Kdaj bi jo pa mogla dobit ... a test si nardila? Al še ne..
itak, upanje umre zadnje - dokler ne pride ... upam da ne pride ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.9.2015 14:16:08   
Anonimen
Nazadnje sem jo imela 16.8, imam jo pa nekje na 28 dni, tako da včeraj pa do jutri najkasneje je ne pričakujem.. Zamuja pa mi sicer nikoli (razen, ko sem bila user posted image )
Saj bom počakala še en teden in če je ne bo, ponovim testek..

Neposredna povezava do sporočila: 453
15.9.2015 14:17:56   
mava1975
Vas spremljam in navijam za vas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.9.2015 14:51:41   
Beat
Sofie, malo še počakaj s testom, mogoče je še prehitro, če si imel pozno O. Držim pesti. Anonimna tudi zate držim pesti, da si user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.9.2015 14:56:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Vas spremljam in navijam za vas user posted image

Kako se pa ti kej počutiš? user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.9.2015 15:15:34   
sitka mala
Pri meni tudi še nič... Razen bruhanja, danes po južni. user posted image Testek sem naredila FS zjutraj, in nič. A mogoče kak virus razsaja?

Neposredna povezava do sporočila: 457
15.9.2015 15:17:39   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

Pri meni tudi še nič... Razen bruhanja, danes po južni. user posted image Testek sem naredila FS zjutraj, in nič. A mogoče kak virus razsaja?

Ja, virus razsaja user posted image sam kokr sm slišala majo ta virus zdj, da bruhajo, driskajo, otroci ... user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.9.2015 15:38:00   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, malo še počakaj s testom, mogoče je še prehitro, če si imel pozno O. Držim pesti. Anonimna tudi zate držim pesti, da si user posted image

Ja sej ponavljam test konec tedna, če bo potrebno. Neki me namreč špika v jajčnikih.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.9.2015 15:46:03   
sitka mala
Hmmmm ja moja ni v vrtcu, tako da ... user posted image No ja, bomo videli. Čakamo.user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.9.2015 17:37:44   
Neli3
No da se vam končno spet malo javim... user posted image

O je mimo, pridno sva user posted image v tistih dnevih. Sedaj pa lahko samo še stiskava pesti, da je končno uspelo.
Joj kako je težko, ko vsi okoli mene samo o tem govorijo kdo pričakuje dojenčka...in nama govorijo češ ja kaj pa vidva čakata... kako težko je to poslušati...
Ampak saj bo, enkrat mora uspeti...user posted image

Mi lahko slučajno katera pomaga glede štetja dnevov pri menstruaciji. Težava je, da nikoli ne vem od katerega dne začeti šteti. Vedno preden se user posted image dobesedno ulije traja nekaj dni rjavo/krvav izcedek. Pa nikoli ne vem ali že te dni z izcedkon šteti ali šele potem ko se dejansko ulije? Vsak mi pove drugače.. Moja ginekologinja pravi da od takrat ko je krvavo. Samo kaj pa če je rahko krvavo 5 dni preden se ulije? Rekla mi je tudi, da ti izcedki niso nič posebnega če trajajo manj kot teden dni. Kaj mislite ve?

Pa čestitke vsem srečkam nosečkam!user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.9.2015 17:41:48   
MauMow
Jarka tudi sama sem cedno imela do 5 fni prej izcedke. 1dan M pa strjem ko se orng ulije nic prej. Tut moja G je rekla da je to samo predpriprava na M.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.9.2015 17:47:37   
Neli3
MauMow no potem pa vidim, da nisem edina user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.9.2015 17:50:24   
MauMow
Aja drugace pa ti izcedki lahko pomenijo pomanjkanje hormona progesterona. Ni nujno je pa velika moznost da je to. Pri meni je bilo zato tudi bil problem zanositve.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.9.2015 18:02:19   
Neli3
Ojej.. Samo kaj pa lahko naredim glede tega? Dokler ni leto naokrog verjetno nič? Jaz sem sklenila, da še ene 2 meseca počakam potem se spet naročim na pregled.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.9.2015 18:05:17   
MauMow
No meni je za 3 mesece dala za probo Dabroston. In prvi mesec zanosila. Ja treba je pa pocakat da mine vsaj kako leto. Zdej pri meni je pomenilo premalo hormona in slaba sluznica. Ni nujno da je pri vseh tako.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.9.2015 18:11:09   
Neli3
Zdaj je 7 mesec... ja glede sluznice mi je pa svetovala naj jem šumeče tablete kalcija in C vitamina. Tako, da tega se sedaj držim.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.9.2015 18:13:20   
MauMow
Sumece tablete za sluznico? Prvic slisim. Ce.ne bo nic po enem letu kar pojdi do nje.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.9.2015 18:25:00   
Neli3
Ja rekla mi je da kalcij ni samo za kosti temveč tudi za celice, mišice, menstrualne krče...no škoditi mi ne more ker tako in tako mlečnih zadev skoraj ne jem.user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.9.2015 20:46:01   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jarka

Zdaj je 7 mesec... ja glede sluznice mi je pa svetovala naj jem šumeče tablete kalcija in C vitamina. Tako, da tega se sedaj držim.

Zanimivo.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.9.2015 22:48:19   
Beat
sitka mala, kdaj ti ne pričakuješ user posted image ? Ker sem opazila, da te ni na seznamu, pa bi te dala goruser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.9.2015 7:42:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Jarka

Ja rekla mi je da kalcij ni samo za kosti temveč tudi za celice, mišice, menstrualne krče...no škoditi mi ne more ker tako in tako mlečnih zadev skoraj ne jem.user posted image

Za mišice, menstrualne krče ni kalcij ampak magnezij ... jaz bi ti priporočila, da si nabaviš krvomočnico ... jaz sem imela prej tud vedno rjave izcedke predn sm dobila M, ampak ko pijem krvomočnico tega i več .. mi je pa rekel Pušenjak, da če so te izcedki 3 dni pred M, da nimamo kej skrbet, večji problem bi bič, če bi bili izcedki 7 - 10 dni pred M ...

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.9.2015 8:31:07   
kris26
Dobro jutro!
Da se vam malo javim user posted image žalostna.
Danes zjutraj sem lulala,( zaradi dabrostona, sem morala preverit situacijo, da bi vedela ali ga jemati naprej ali ga preneham jemati) test tako bel kot antarktikauser posted image . Čeprav si nisem ustvarjala nekih pričakovanj sem
vseeno upalauser posted image , da mi bo pa mogoče le Dabroston pomagal user posted image user posted image pa pri meni očitno tudi to ne deluje. Tako, da bom morala očitno čakat zopet dve leti, da bo kajuser posted image potem pa za nameček še SS pa sem na začetku.... sedaj je že 4 leto od kar upam, da se bo zgodil ta čudež in da dobimo še enga dojenčka a očitno čakanja še ni dovolj. Sine pa me po vrhu tega ves čas sprašuje zakaj on nima nobenega braca ali sestrice meni pa se trga srceuser posted image , ker mu sploh več ne znam odgovorit. user posted image user posted image RESNIČNO IMAM POLEN K..... VSEGA
VSEM ,KI ČAKATE ŽELIM, DA IMATE VEČ DOBRE VOLJE (kot jaz) ZA NOVE BOJE ,ŽELIM PA VAM ,DA ČIM PREJ UGLEDATE TISTI DVE MAGIČNI ČRTICI NA TESTU IN POTEM ZDRAVO IN USPEŠNO NOSEČNOST VSE DOKONCA IN DA DOBITE MAJHNE ZDRAVE DOJENČKE.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
16.9.2015 8:36:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: kris26

Dobro jutro!
Da se vam malo javim user posted image žalostna.
Danes zjutraj sem lulala,( zaradi dabrostona, sem morala preverit situacijo, da bi vedela ali ga jemati naprej ali ga preneham jemati) test tako bel kot antarktikauser posted image . Čeprav si nisem ustvarjala nekih pričakovanj sem
vseeno upalauser posted image , da mi bo pa mogoče le Dabroston pomagal user posted image user posted image pa pri meni očitno tudi to ne deluje. Tako, da bom morala očitno čakat zopet dve leti, da bo kajuser posted image potem pa za nameček še SS pa sem na začetku.... sedaj je že 4 leto od kar upam, da se bo zgodil ta čudež in da dobimo še enga dojenčka a očitno čakanja še ni dovolj. Sine pa me po vrhu tega ves čas sprašuje zakaj on nima nobenega braca ali sestrice meni pa se trga srceuser posted image , ker mu sploh več ne znam odgovorit. user posted image user posted image RESNIČNO IMAM POLEN K..... VSEGA
VSEM ,KI ČAKATE ŽELIM, DA IMATE VEČ DOBRE VOLJE (kot jaz) ZA NOVE BOJE ,ŽELIM PA VAM ,DA ČIM PREJ UGLEDATE TISTI DVE MAGIČNI ČRTICI NA TESTU IN POTEM ZDRAVO IN USPEŠNO NOSEČNOST VSE DOKONCA IN DA DOBITE MAJHNE ZDRAVE DOJENČKE.user posted image user posted image user posted image

Kok časa sta se pa 'mučila' pri prvem? Kok časa pa je sin star?
Mene pač to FUL bega ... čeprou OK, je 4 leta od tega, ampak ko sem prvič zanosila je bilo to v drugem krogu, drugič je bilo v 5 krogu .. zdej pa kr ne rata in ne rata .. oz. prvič IMN, zdej pa bomo vidli no user posted image
Jaz se velikokrat vprašam zakaj za boga je treba tega, zakaj vedno rpide nekaj vmes, zakaj ne more iti brez težav ... je pa res, da prvega in drugega sem bila še z bivšim .. pri zdajšnjem je prišlo do IMN - problem v meni ane ( neprehoden jajcevod ... ma za boga ej, se vprašam a sm takrt tud že mela en neprehoden jajcevod in je blo pač splet okoliščin, da ni prišlo do IMN ... sem na čase kr žalostna user posted image user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.9.2015 9:03:55   
kris26
Janchek81

TAKOLE SE JE DOGAJALO
1 nosečnost začela aprila 2008 zanosila aprila 2010 donosila- nosečnost superrrruser posted image
2 nocečnost začela junija 2011 zanosila konec marca 2013 SS V 8 TEDNU user posted image
3 nosečnost začela takoj po SS ker sem se sama ščistila zanosila marca 2015 SS v 8 tednu plodu nehalo biti srceuser posted image
(pri zadnji nosečnosti sem bila že prvič na pregledu v neplodnostni ,ker sem zanosila nisem več šla na nadalno obravnavo).
Sicer pa bi mogoče še šla samoplačniško na hormonske preiskave,ki jih predlaga Pušenjak ,(sem se že pozanimala pri Adrialabu vsaj mislim, da je tako ime labaratoriju- cena vsega pride mislim da nekje 80 €), da malo vidim kaj se dogaja.....

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?