|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
14.9.2015 9:13:01   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Sofie, to se super sliši user posted image sporoči, kaj bo pokazal test user posted image

Ubistvu jaz še vedno mislim da bo M do konca tedna prišla. Sumim da se je vse zamaknilo. Glede na to, da mi je prejšnjič test dost pozno pokazal črtico ga še 1 teden ne mislim naredit. Pa še tik pred odhodom na potovanje semuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.9.2015 11:00:09   
MauMow
janchek lahko da je bila O šele v petek. Ko hormon začne padat pride do O, ker vrhunec LH hormona je pred O. Sicer pa žensko telo je itak.....Drzim pesti za bebija.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.9.2015 11:05:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

janchek lahko da je bila O šele v petek. Ko hormon začne padat pride do O, ker vrhunec LH hormona je pred O. Sicer pa žensko telo je itak.....Drzim pesti za bebija.

Aja, če ja bla pa v petek pa nau nč user posted image ker sva nazadnje bla pridna v sredo 9. .... tok dolg se pa ne ohranjajo ... sam ni mi jasno ... nekje sem brala, da ko začne padat da je fertik z O ... kao vrhunec doseže 12 ur po tem ko ti pokaže močno črtico ... mah, to je res misija nemogoče, da jaz kdaj dobim kakšen rezultat user posted image k jst sm mela v sredo obe črtici močni, v četrtek potem ena ( kontrlna ) močna,d ruga slaba .. in zdj po tvoji teoriji je bla O lahko še po švohnati drugi črtici ... uf ja .. a bom kdaj hst to razumela user posted image nekje piše tko, nekje pol drgač ... čist sm že zmedena user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.9.2015 11:21:50   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Aja, če ja bla pa v petek pa nau nč user posted image ker sva nazadnje bla pridna v sredo 9. .... tok dolg se pa ne ohranjajo ... sam ni mi jasno ... nekje sem brala, da ko začne padat da je fertik z O ... kao vrhunec doseže 12 ur po tem ko ti pokaže močno črtico ... mah, to je res misija nemogoče, da jaz kdaj dobim kakšen rezultat user posted image k jst sm mela v sredo obe črtici močni, v četrtek potem ena ( kontrlna ) močna,d ruga slaba .. in zdj po tvoji teoriji je bla O lahko še po švohnati drugi črtici ... uf ja .. a bom kdaj hst to razumela user posted image nekje piše tko, nekje pol drgač ... čist sm že zmedena user posted image

Ker ne morejo točno napovedati O rečejo da pride med 12 in 36 ur po + na O testu. user posted image No jaz sem še vedno optimistična za tebe. Tudi plavalci bodo preživeli. Sej veš tapravi plavalci so zelo muhasti. user posted image

Pri meni je LH hormon mel vrhunec dva dni zapored - šele potem je padel. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.9.2015 11:24:34   
Janchek81
Pri meni pa ne ... v sredo ob 18h je kazal obe črtici isti, v četrtek ob isti uri pa ena že manj vidna črtica ... no ja, bomo več vedli 25. user posted image
Sicer me jajčnika kr oba bolita še vedno .... pol me pa skrbi, da ni ponovno kakšen IMN user posted image psiha nardi svoje ...
no ja, pustimo se presenetiti user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.9.2015 11:37:44   
MauMow

Pri meni pa ne ... v sredo ob 18h je kazal obe črtici isti, v četrtek ob isti uri pa ena že manj vidna črtica ... no ja, bomo več vedli 25. user posted image
Sicer me jajčnika kr oba bolita še vedno .... pol me pa skrbi, da ni ponovno kakšen IMN user posted image psiha nardi svoje ...

Bolita te ker si imela močno O. Ker tudi če si zanosila se še ni zagnezdilo. Tako da sej bo boš videla.

Neposredna povezava do sporočila: 431
14.9.2015 11:38:45   
Janchek81

Bolita te ker si imela močno O. Ker tudi če si zanosila se še ni zagnezdilo. Tako da sej bo boš videla.

Ja .. ne bom se zdj obremenjevala .. bom pa naslednji mesec pol ponovila s testi ... pa tud takrt k bo še slabša druga črtica bova bla pridna - tokrat žal ni šlo, ker je moj bil bogi user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.9.2015 19:27:16   
Anonimen
Hey!
Eno hitro javljanje, potem grem pa otroka v posteljo našibat. user posted image Najprej čestiiiitke vsem trem nosečkam!!!! user posted image
Moj datum je tukaj, o tečki zaenkrat ni sledi in upaam, da je ne bo. Zjutraj delam Cb, pa bomo videli, če bo kaj.. ;)

Še vedno stiskam pestke za vse!
Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
14.9.2015 20:42:19   
Sofie
Hojla.

Mene že nekaj dni glava boli in je prav tečno. Ne želim pa nič pojesti dokler ne vem pri čem sem

Verjetno je malo tudi vreme krivo.

Kako ste kaj ostale? Kakšen nov plusek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.9.2015 21:27:40   
Beat
Sofie, malo sem razmišljala o tvojem primeru. Ali veš, kdaj imaš ovulacije ali si pač računala 12-16 po M? Ker če ne veš, kdaj imaš O, je možno, da imaš O kasneje, kot po pravilih, kljub recimo 28-dnevnemu ciklusu in si zdaj zanosila. Tudi glede na to, da ti je test tako pozno pokazal +, bi sklepala, da zato, ker imaš O kasneje in se potem vse zamakne. Tako da po moje si user posted image user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.9.2015 21:57:08   
Sofie

Sofie, malo sem razmišljala o tvojem primeru. Ali veš, kdaj imaš ovulacije ali si pač računala 12-16 po M? Ker če ne veš, kdaj imaš O, je možno, da imaš O kasneje, kot po pravilih, kljub recimo 28-dnevnemu ciklusu in si zdaj zanosila. Tudi glede na to, da ti je test tako pozno pokazal +, bi sklepala, da zato, ker imaš O kasneje in se potem vse zamakne. Tako da po moje si user posted image user posted image

Ja jaz imam 28-30 dni dolg ciklus. Vsaj pred SS sem ga imela. Sedaj pa bi bila to moja prva M po SS. Tako, da ubistvu je čisto mogoče, da se je O zamaknila. Joj, čisto sem zmedena. M danes zamuja že 6 dni. Počakala bom še do konca tedna, potem pa naredim test, če M še ne bo.

Ko se prej nekaj časa trudiš, da dočakaš plusek potem sploh ne razmišljaš, da bi se lahko kar tako po enem ali dveh nezaščitenih spolnih odnosih to zgodil user posted image

Kako si ti? Kdaj sedaj ne pričakuješ M?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.9.2015 22:06:43   
Beat
To, da ta mesec nista prav načrtovala, samo še poveča možnosti, da je to to. Ker bolj kot se trudiš, manj gre user posted image Držim pesti, da M ne bo in maja dobita dojenčka user posted image

Jaz ne pričakujem M nekje okoli 6. oktobra. Ampak nisem ravno več nekaj optimistična, se mi zdi, da se samo prekladam iz meseca v mesec, iz seznama na seznam, pa vedno znova nič. Upam, da bo vsaj letos.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.9.2015 22:11:03   
Sofie

To, da ta mesec nista prav načrtovala, samo še poveča možnosti, da je to to. Ker bolj kot se trudiš, manj gre user posted image Držim pesti, da M ne bo in maja dobita dojenčka user posted image

Jaz ne pričakujem M nekje okoli 6. oktobra. Ampak nisem ravno več nekaj optimistična, se mi zdi, da se samo prekladam iz meseca v mesec, iz seznama na seznam, pa vedno znova nič. Upam, da bo vsaj letos.

Ja enako. Tudi jaz se samo prekladam iz seznama na seznam oz. zadnje čase sem kar navijačica, da ne razmišljam preveč o vsem. Mi je zanimivo, ene pridejo, klepetajo z nami en mesec in že je plusek....ene smo pa tukaj že celo večnostuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.9.2015 22:15:58   
Beat
Se strinjam. Saj sem za vsako vesela, če uspe. Samo ful si želim, da bi tudi meni in sem potem vsak mesec razočarana. Pa kaj se pritožujem, greva šele v 7. krog, eni se trudijo leta, preden rata. Samo vsak mesec sem bolj zaskrbljena, kaj pa če sploh ne bo ratalo. Ker na umetno jaz ne bi šla, nisem za to in ne bi zmogla, niti si tega ne želim. Bi pa rada še kakšnega otročka imela.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.9.2015 22:25:45   
Sofie

Se strinjam. Saj sem za vsako vesela, če uspe. Samo ful si želim, da bi tudi meni in sem potem vsak mesec razočarana. Pa kaj se pritožujem, greva šele v 7. krog, eni se trudijo leta, preden rata. Samo vsak mesec sem bolj zaskrbljena, kaj pa če sploh ne bo ratalo. Ker na umetno jaz ne bi šla, nisem za to in ne bi zmogla, niti si tega ne želim. Bi pa rada še kakšnega otročka imela.

Vidva enega otročka že imata? Ja sej pri nama tudi še eno leto ni minilo, ampak vsak mesec je težje čakati.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.9.2015 22:31:47   
Beat
Ja, enega že imava. Na srečo. Drugače bi se verjetno še dosti bolj sekirala. Če je z obema vse ok in mi umetna ne pride v poštev, drugo kot čakat in upat, da enkrat bo, tako ne morem.
Pri nama še tudi ni 1 leto, imava še 3 mesece, vključno s tem še 4 user posted image Ampak jaz še vedno ful upam, da bo še letos user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.9.2015 22:35:18   
Sofie

Ja, enega že imava. Na srečo. Drugače bi se verjetno še dosti bolj sekirala. Če je z obema vse ok in mi umetna ne pride v poštev, drugo kot čakat in upat, da enkrat bo, tako ne morem.
Pri nama še tudi ni 1 leto, imava še 3 mesece, vključno s tem še 4 user posted image Ampak jaz še vedno ful upam, da bo še letos user posted image

Ja če enega imaš je pomoje malo lažje. Jaz si želim enegauser posted image

Držim pesti, da letos obe zagledava plusek.

Je pri prvem tudi toliko časa trajalo?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.9.2015 22:37:11   
Beat
Ah, ne, pri prvem nama je v drugo uspelo. Zdaj pa kar ne gre in ne gre.
Pa po moje si ti user posted image tako da ti je že uspelo user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.9.2015 22:43:50   
Sofie

Ah, ne, pri prvem nama je v drugo uspelo. Zdaj pa kar ne gre in ne gre.
Pa po moje si ti user posted image tako da ti je že uspelo user posted image

No potem vama bo še eden uspeluser posted image

Mah ne vem...nočem preveč upat, ker je potem razočaranje večje. Je pa res da čez nekaj dni odhajava na počitnice in bo vsaj malo lažje...se že zelo veselim. In če ne bo zdaj, se pa s počitnic vrnemo trijeuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.9.2015 22:44:47   
Beat
Sofie, držim pesti user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 445
15.9.2015 6:45:00   
Sofie
Jutro.

Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 446
15.9.2015 7:46:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hey!
Eno hitro javljanje, potem grem pa otroka v posteljo našibat. user posted image Najprej čestiiiitke vsem trem nosečkam!!!! user posted image
Moj datum je tukaj, o tečki zaenkrat ni sledi in upaam, da je ne bo. Zjutraj delam Cb, pa bomo videli, če bo kaj.. ;)

Še vedno stiskam pestke za vse!
Anonimna user posted image

In, kaj pravi testek? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
15.9.2015 7:47:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Jutro.

Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja.

A pa veš kdaj si imela O?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.9.2015 8:18:06   
Sofie

Jutro.

Hm...ne vem več. Čisto sem že zmedenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
15.9.2015 8:19:50   
Janchek81

Jutro.

Hm...ne vem več. Čisto sem že zmedenauser posted image

Lahko, da si mela pozno O in da ti zato test ne pokaže še ničesar .. počaki še mal, pa čez kakšen dva, če ne bo še tečke ponovi test ...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?