Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 9:13:01
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Sofie, to se super sliši sporoči, kaj bo pokazal test Ubistvu jaz še vedno mislim da bo M do konca tedna prišla. Sumim da se je vse zamaknilo. Glede na to, da mi je prejšnjič test dost pozno pokazal črtico ga še 1 teden ne mislim naredit. Pa še tik pred odhodom na potovanje sem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:00:09
|
|
|
|
MauMow
|
janchek lahko da je bila O šele v petek. Ko hormon začne padat pride do O, ker vrhunec LH hormona je pred O. Sicer pa žensko telo je itak.....Drzim pesti za bebija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:05:21
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow janchek lahko da je bila O šele v petek. Ko hormon začne padat pride do O, ker vrhunec LH hormona je pred O. Sicer pa žensko telo je itak.....Drzim pesti za bebija. Aja, če ja bla pa v petek pa nau nč ker sva nazadnje bla pridna v sredo 9. .... tok dolg se pa ne ohranjajo ... sam ni mi jasno ... nekje sem brala, da ko začne padat da je fertik z O ... kao vrhunec doseže 12 ur po tem ko ti pokaže močno črtico ... mah, to je res misija nemogoče, da jaz kdaj dobim kakšen rezultat k jst sm mela v sredo obe črtici močni, v četrtek potem ena ( kontrlna ) močna,d ruga slaba .. in zdj po tvoji teoriji je bla O lahko še po švohnati drugi črtici ... uf ja .. a bom kdaj hst to razumela nekje piše tko, nekje pol drgač ... čist sm že zmedena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:21:50
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow janchek lahko da je bila O šele v petek. Ko hormon začne padat pride do O, ker vrhunec LH hormona je pred O. Sicer pa žensko telo je itak.....Drzim pesti za bebija. Aja, če ja bla pa v petek pa nau nč ker sva nazadnje bla pridna v sredo 9. .... tok dolg se pa ne ohranjajo ... sam ni mi jasno ... nekje sem brala, da ko začne padat da je fertik z O ... kao vrhunec doseže 12 ur po tem ko ti pokaže močno črtico ... mah, to je res misija nemogoče, da jaz kdaj dobim kakšen rezultat k jst sm mela v sredo obe črtici močni, v četrtek potem ena ( kontrlna ) močna,d ruga slaba .. in zdj po tvoji teoriji je bla O lahko še po švohnati drugi črtici ... uf ja .. a bom kdaj hst to razumela nekje piše tko, nekje pol drgač ... čist sm že zmedena Ker ne morejo točno napovedati O rečejo da pride med 12 in 36 ur po + na O testu. No jaz sem še vedno optimistična za tebe. Tudi plavalci bodo preživeli. Sej veš tapravi plavalci so zelo muhasti. Pri meni je LH hormon mel vrhunec dva dni zapored - šele potem je padel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:24:34
|
|
|
|
Janchek81
|
Pri meni pa ne ... v sredo ob 18h je kazal obe črtici isti, v četrtek ob isti uri pa ena že manj vidna črtica ... no ja, bomo več vedli 25. Sicer me jajčnika kr oba bolita še vedno .... pol me pa skrbi, da ni ponovno kakšen IMN psiha nardi svoje ... no ja, pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:37:44
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Pri meni pa ne ... v sredo ob 18h je kazal obe črtici isti, v četrtek ob isti uri pa ena že manj vidna črtica ... no ja, bomo več vedli 25. Sicer me jajčnika kr oba bolita še vedno .... pol me pa skrbi, da ni ponovno kakšen IMN psiha nardi svoje ... no ja, pustimo se presenetiti Bolita te ker si imela močno O. Ker tudi če si zanosila se še ni zagnezdilo. Tako da sej bo boš videla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 11:38:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Pri meni pa ne ... v sredo ob 18h je kazal obe črtici isti, v četrtek ob isti uri pa ena že manj vidna črtica ... no ja, bomo več vedli 25. Sicer me jajčnika kr oba bolita še vedno .... pol me pa skrbi, da ni ponovno kakšen IMN psiha nardi svoje ... no ja, pustimo se presenetiti Bolita te ker si imela močno O. Ker tudi če si zanosila se še ni zagnezdilo. Tako da sej bo boš videla. Ja .. ne bom se zdj obremenjevala .. bom pa naslednji mesec pol ponovila s testi ... pa tud takrt k bo še slabša druga črtica bova bla pridna - tokrat žal ni šlo, ker je moj bil bogi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 19:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hey! Eno hitro javljanje, potem grem pa otroka v posteljo našibat. Najprej čestiiiitke vsem trem nosečkam!!!! Moj datum je tukaj, o tečki zaenkrat ni sledi in upaam, da je ne bo. Zjutraj delam Cb, pa bomo videli, če bo kaj.. ;) Še vedno stiskam pestke za vse! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 20:42:19
|
|
|
|
Sofie
|
Hojla. Mene že nekaj dni glava boli in je prav tečno. Ne želim pa nič pojesti dokler ne vem pri čem sem Verjetno je malo tudi vreme krivo. Kako ste kaj ostale? Kakšen nov plusek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 21:27:40
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, malo sem razmišljala o tvojem primeru. Ali veš, kdaj imaš ovulacije ali si pač računala 12-16 po M? Ker če ne veš, kdaj imaš O, je možno, da imaš O kasneje, kot po pravilih, kljub recimo 28-dnevnemu ciklusu in si zdaj zanosila. Tudi glede na to, da ti je test tako pozno pokazal +, bi sklepala, da zato, ker imaš O kasneje in se potem vse zamakne. Tako da po moje si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 21:57:08
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Sofie, malo sem razmišljala o tvojem primeru. Ali veš, kdaj imaš ovulacije ali si pač računala 12-16 po M? Ker če ne veš, kdaj imaš O, je možno, da imaš O kasneje, kot po pravilih, kljub recimo 28-dnevnemu ciklusu in si zdaj zanosila. Tudi glede na to, da ti je test tako pozno pokazal +, bi sklepala, da zato, ker imaš O kasneje in se potem vse zamakne. Tako da po moje si Ja jaz imam 28-30 dni dolg ciklus. Vsaj pred SS sem ga imela. Sedaj pa bi bila to moja prva M po SS. Tako, da ubistvu je čisto mogoče, da se je O zamaknila. Joj, čisto sem zmedena. M danes zamuja že 6 dni. Počakala bom še do konca tedna, potem pa naredim test, če M še ne bo. Ko se prej nekaj časa trudiš, da dočakaš plusek potem sploh ne razmišljaš, da bi se lahko kar tako po enem ali dveh nezaščitenih spolnih odnosih to zgodil Kako si ti? Kdaj sedaj ne pričakuješ M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:06:43
|
|
|
|
Beat
|
To, da ta mesec nista prav načrtovala, samo še poveča možnosti, da je to to. Ker bolj kot se trudiš, manj gre Držim pesti, da M ne bo in maja dobita dojenčka Jaz ne pričakujem M nekje okoli 6. oktobra. Ampak nisem ravno več nekaj optimistična, se mi zdi, da se samo prekladam iz meseca v mesec, iz seznama na seznam, pa vedno znova nič. Upam, da bo vsaj letos.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:11:03
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat To, da ta mesec nista prav načrtovala, samo še poveča možnosti, da je to to. Ker bolj kot se trudiš, manj gre Držim pesti, da M ne bo in maja dobita dojenčka Jaz ne pričakujem M nekje okoli 6. oktobra. Ampak nisem ravno več nekaj optimistična, se mi zdi, da se samo prekladam iz meseca v mesec, iz seznama na seznam, pa vedno znova nič. Upam, da bo vsaj letos. Ja enako. Tudi jaz se samo prekladam iz seznama na seznam oz. zadnje čase sem kar navijačica, da ne razmišljam preveč o vsem. Mi je zanimivo, ene pridejo, klepetajo z nami en mesec in že je plusek....ene smo pa tukaj že celo večnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:15:58
|
|
|
|
Beat
|
Se strinjam. Saj sem za vsako vesela, če uspe. Samo ful si želim, da bi tudi meni in sem potem vsak mesec razočarana. Pa kaj se pritožujem, greva šele v 7. krog, eni se trudijo leta, preden rata. Samo vsak mesec sem bolj zaskrbljena, kaj pa če sploh ne bo ratalo. Ker na umetno jaz ne bi šla, nisem za to in ne bi zmogla, niti si tega ne želim. Bi pa rada še kakšnega otročka imela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:25:45
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Se strinjam. Saj sem za vsako vesela, če uspe. Samo ful si želim, da bi tudi meni in sem potem vsak mesec razočarana. Pa kaj se pritožujem, greva šele v 7. krog, eni se trudijo leta, preden rata. Samo vsak mesec sem bolj zaskrbljena, kaj pa če sploh ne bo ratalo. Ker na umetno jaz ne bi šla, nisem za to in ne bi zmogla, niti si tega ne želim. Bi pa rada še kakšnega otročka imela. Vidva enega otročka že imata? Ja sej pri nama tudi še eno leto ni minilo, ampak vsak mesec je težje čakati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:31:47
|
|
|
|
Beat
|
Ja, enega že imava. Na srečo. Drugače bi se verjetno še dosti bolj sekirala. Če je z obema vse ok in mi umetna ne pride v poštev, drugo kot čakat in upat, da enkrat bo, tako ne morem. Pri nama še tudi ni 1 leto, imava še 3 mesece, vključno s tem še 4 Ampak jaz še vedno ful upam, da bo še letos
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:35:18
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Ja, enega že imava. Na srečo. Drugače bi se verjetno še dosti bolj sekirala. Če je z obema vse ok in mi umetna ne pride v poštev, drugo kot čakat in upat, da enkrat bo, tako ne morem. Pri nama še tudi ni 1 leto, imava še 3 mesece, vključno s tem še 4 Ampak jaz še vedno ful upam, da bo še letos Ja če enega imaš je pomoje malo lažje. Jaz si želim enega Držim pesti, da letos obe zagledava plusek. Je pri prvem tudi toliko časa trajalo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:37:11
|
|
|
|
Beat
|
Ah, ne, pri prvem nama je v drugo uspelo. Zdaj pa kar ne gre in ne gre. Pa po moje si ti tako da ti je že uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:43:50
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Ah, ne, pri prvem nama je v drugo uspelo. Zdaj pa kar ne gre in ne gre. Pa po moje si ti tako da ti je že uspelo No potem vama bo še eden uspel Mah ne vem...nočem preveč upat, ker je potem razočaranje večje. Je pa res da čez nekaj dni odhajava na počitnice in bo vsaj malo lažje...se že zelo veselim. In če ne bo zdaj, se pa s počitnic vrnemo trije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 22:44:47
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 15.9.2015 6:45:00
|
|
|
|
Sofie
|
Jutro. Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 15.9.2015 7:46:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hey! Eno hitro javljanje, potem grem pa otroka v posteljo našibat. Najprej čestiiiitke vsem trem nosečkam!!!! Moj datum je tukaj, o tečki zaenkrat ni sledi in upaam, da je ne bo. Zjutraj delam Cb, pa bomo videli, če bo kaj.. ;) Še vedno stiskam pestke za vse! Anonimna In, kaj pravi testek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 15.9.2015 7:47:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jutro. Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja. A pa veš kdaj si imela O?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 15.9.2015 8:18:06
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jutro. Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja. A pa veš kdaj si imela O? Hm...ne vem več. Čisto sem že zmedena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 15.9.2015 8:19:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sofie Jutro. Sem naredila CB, ker sedaj pa M že cel teden zamuja in je bil -. Očitno M še prihaja. A pa veš kdaj si imela O? Hm...ne vem več. Čisto sem že zmedena Lahko, da si mela pozno O in da ti zato test ne pokaže še ničesar .. počaki še mal, pa čez kakšen dva, če ne bo še tečke ponovi test ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?