Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 12.9.2015 16:24:25
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Mene pa ponovno skrbi, ker me včeraj in danes bolijo jajčniki Pol pa kr skoz pomislm, če je lahko že spet se kj narobe vgnezdilo ( IMN ) Mene vedno bolijo med ovulacijo oz. malo po njej. Pomoje ne čutiš, če se je kaj narobe vgnezdilo. Vsaj ne takoj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 12.9.2015 20:35:40
|
|
|
|
PupaOdA
|
Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 7:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro vswm skupaj... Da se malo javim po pregledu...se jutri swm na Dabrostonu potem pa upam da se moja cimprej prikaze in zacnem z injekcijami...tako da bo v zacetku oktobra sele et in tudi v oktobru potem ne pricakujem naslednje . Cestitke vswm noseckam in vswm ki se cakate testkanje veliko srece😉
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 7:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj pozabila podpisat... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 8:27:26
|
|
|
|
kris26
|
Dobro jutro! Za vsa dekleta, ki veste naslednje. Sem na Dabrostonu pa me zanima kakšne ste imele kaj znake, če ste zanosile. Ste imele sploh kakšnega ali nobenega...... ?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 9:40:32
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: kris26 Dobro jutro! Za vsa dekleta, ki veste naslednje. Sem na Dabrostonu pa me zanima kakšne ste imele kaj znake, če ste zanosile. Ste imele sploh kakšnega ali nobenega...... ????? Jaz osebno nobenega - pa sem zanosila prvi krog z Dabrostonom (ko sem prej enkrat zanosila brez njega sem mela znake že predno sem test delala). Šele 5 teden so se začeli znaki in grozne slabosti. Pa predno nehaš jest naredi test N, če bo pozitiven nadaljuj jemanje - ker če takoj nehaš lahko slabo povzročiš malemu. Sej tudi na navodilih piše da če zanosiš jej vsaj še en mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 17:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Janchek81, mene je tudi ves cas spikalo pa se je potem izkazalo kot, da je to to. Zdaj me pa zelo skrbi :( nobenih znakov nimam razen napihnjenosti. Joske me ne bolijo, okus ni vec zanic, utrujena sem bila, pa nisem kaj bolj, ne lulam kaj drugace kot prej :( in vsak dan strah, da je kaj narobe. Od prejsnje nosecnosti me zdaj vse skrbi. In se 3t do pregleda... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:29:46
|
|
|
|
kris26
|
MauMow hvala za tele informacije. Ko nisem jedla dabrostona sem imela tipične znake PMS -sa ,grozno boleče prsi en teden pred sedaj, ko jem Dabroston pa čisto nič napetih ali bolečih prsi nič nič. Prav hecno mi je. Aha še to MauMow pozitivni O test sem imela 2. septebra(sreda) v soboto sem začela jemat Dabroston, kdaj naj bi naredila test in bi naprimer kazal pravilno?(jutri bo 10-ti dan)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:36:45
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: kris26 MauMow hvala za tele informacije. Ko nisem jedla dabrostona sem imela tipične znake PMS -sa ,grozno boleče prsi en teden pred sedaj, ko jem Dabroston pa čisto nič napetih ali bolečih prsi nič nič. Prav hecno mi je. Aha še to MauMow pozitivni O test sem imela 2. septebra(sreda) v soboto sem začela jemat Dabroston, kdaj naj bi naredila test in bi naprimer kazal pravilno?(jutri bo 10-ti dan) Ja jaz tudi nobenega znaka pri Dabrostonu zato sem bla ziher da ni nič. Jaz sem delala test 14 dan po + na O testu, se pravi nekje 12 dan jemanja Dabrostona. Ker sem se ravno zbudila ob 6 sem ga lepo z jutranjim urinom naredila, pa šla spat nazaj, ne da bi čakala rezultat. No ob 8 zjutraj pa je šok sledil ker pogledam na test in je bil + (pa itak nisem vrjela tako da sem šla še po tri v lekarno pa jih z vmesnim urinom nardila pa vsi +). Pri meni je telo zgleda potreboval Dabroston. Sedaj ga pa ravno v 18t počasi ukinjam. Ker sem mela še malo krvavih izcedkov potem sem ga lepo jemala cel 1 tromesečje pa še mal v drugem. Sedaj pa počasi ukinjamo ker baje nima več učinka, ker placenta vse ureja. Ko boš noseča in če boš na Dabrostonu ti je lahko še malo bolj slabo kot bi bilo brez njega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:45:20
|
|
|
|
kris26
|
MauMow iz tvojih ust saj veš v katera ušesa . Čeprav nimam nekega upanja, da bo s te moke kaj kruha ta mesec- (ali pa si ga nočem ustvarit, da me tisti padec ko dobim tako ne potre)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:47:01
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: kris26 MauMow iz tvojih ust saj veš v katera ušesa . Čeprav nimam nekega upanja, da bo s te moke kaj kruha ta mesec- (ali pa si ga nočem ustvarit, da me tisti padec ko dobim tako ne potre) Boš videla da bo. Vem kako je. Zato jaz ko ni bilo enega znaka sem si itak že rekla test delam sam za to da lahko neham jest in dobim . Ker tako sproščena ga še nikoli prej nisem delala razen takrat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:51:40
|
|
|
|
Pajama
|
WOW Mava1975, PupaOdA in Anonimna in še 1x WOW ČESTITAM!!!! Super ste otvorile septembrski seznamček!!!! Jaz pa čakam ovulacijske črtice in jih ni od nikoder!!! Hmmmmm ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:55:55
|
|
|
|
Pajama
|
Še nekaj, jaz sem ful radovedna. Kdaj vam G predpiše Dabroston??? S kakšnimi težavami se upadate, da ga predpišejo???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 18:57:36
|
|
|
|
Sofie
|
Moja M zamuja že 5 dni. Počakam še nekaj dni potem pa naredim test. Hm....a je mogoče, da bi zanosila 1 teden pred predvideno M? Namreč takrat nisva več pazila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 19:00:01
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama Še nekaj, jaz sem ful radovedna. Kdaj vam G predpiše Dabroston??? S kakšnimi težavami se upadate, da ga predpišejo??? Ker dolgo nisem zanosila in ker so se mi okoli ovulacije pojavile manjše krvavitve in pred M sem imela od 4-6 dni prej izcedke. In ko je z UZ pogledala je blo vse zelo občutljivo... Slaba sluznica (kar bi lahko bil razlog da se ne more zagnezdit). No meni je takoj pomagal.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 19:11:21
|
|
|
|
PupaOdA
|
Sofie pomojem je mogoče, ker sem malo brala in ta faza med O in M je lahko dolga od 9-14 dni. Torej lahko nastopi O samo 9 dni pred ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 19:12:44
|
|
|
|
PupaOdA
|
Hvala pajama zdaj upam samo, da bo vse ok šlo do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 19:28:55
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Sofie pomojem je mogoče, ker sem malo brala in ta faza med O in M je lahko dolga od 9-14 dni. Torej lahko nastopi O samo 9 dni pred .... Nekako se nisem obremenjevala s tem da bi pred M zanosila, ker je kar tajalo, da sem prvič sploh zanosila. Tako, da to bi bilo sedaj res presenečenje, saj sem imela SS 1m nazaj.
< Sporočilo je popravil Sofie -- 13.9.2015 19:29:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 19:30:37
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Hvala pajama zdaj upam samo, da bo vse ok šlo do konca Ti si majčica ane? Držim pesti, da bo vse ok. Imaš kmalu prvi pregled?
< Sporočilo je popravil Sofie -- 13.9.2015 19:31:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 13.9.2015 22:04:49
|
|
|
|
Beat
|
Sofie, to se super sliši sporoči, kaj bo pokazal test
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 0:12:47
|
|
|
|
PupaOdA
|
No sej ravno to, ko ne pričakuješ te zna presenetiti držim pesti za testek. Ja majčica naj bi bila, prvi pregled je pa še zelooo daleč 15.10. se bom kar na čakala Dobro da mam mojga, ker se je kar odločil da bo vse ok vam povem da tako srečnega človeka že dolgo nisem videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 7:30:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah .. A bolel te je do 5 dni, pol je pa ponehalo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 7:36:33
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah .. A bolel te je do 5 dni, pol je pa ponehalo? Če je test O pokazal v četrtek, je čisto možno da si vrhunec imela v petek, soboto zjutraj - in te je zaradi folikla bolel jajčnik Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 7:45:30
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah .. A bolel te je do 5 dni, pol je pa ponehalo? Če je test O pokazal v četrtek, je čisto možno da si vrhunec imela v petek, soboto zjutraj - in te je zaradi folikla bolel jajčnik Držim pesti V sredo 9.9. je druga črtica bila identična kontrolni črtici, tko, da sklepam ja, da sm mela O pol v četrtek, čeprav v četrtek ko sem delala ob istem času kot v sredo ( ob 18h ) je bila pa druga črtica že slabša ... pač tko ugotavljam, da sm mela O pol nekje v četrtek dopoldne al pa v sredo zvečer, čez noč pač moje ugibanje V četrtek in dalje pol nisva bla nč pridna, ker je moj zbolel.... v soboto sva šla na metelkovo, ker je imel že vročine 39,6 in so mu dal diagnozo akutni bronhitis, dobil AB tko, da zdj je bolje, čeprav gre danes ponovno k svoji zdravnici zaradi slabih izvidov ( CRP 160 ) .... Bomo vidl, a smo kj pridelali .. lahko,d a je smao v moji glavi, glede na to, da je biu tudi v sredo že kr mal slab, čeprou ne zelo in to vse vpliva na semenčka ... bomo vidli 25.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 14.9.2015 8:46:14
|
|
|
|
mava1975
|
Jaz sem tudi zdaj zanosila takoj v prvem ciklusu Dabrostona. Znake sem imele samo napete prsi, ampak te sem imela tudi pri PMS... Mi je pa zdaj grozno slabo, slabo mi je bilo že preden je test pokazal tako da sem že na bolniški, ampak vseeno sam da bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?