|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
12.9.2015 16:24:25   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Mene pa ponovno skrbi, ker me včeraj in danes bolijo jajčniki user posted image Pol pa kr skoz pomislm, če je lahko že spet se kj narobe vgnezdilo ( IMN ) user posted image

Mene vedno bolijo med ovulacijo oz. malo po njej. Pomoje ne čutiš, če se je kaj narobe vgnezdilo. Vsaj ne takoj.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.9.2015 20:35:40   
PupaOdA
Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.9.2015 7:23:25   
Anonimen
Jutro vswm skupaj...
Da se malo javim po pregledu...se jutri swm na Dabrostonu potem pa upam da se moja user posted image cimprej prikaze in zacnem z injekcijami...tako da bo v zacetku oktobra sele et in tudi v oktobru potem ne pricakujem naslednje user posted image .
Cestitke vswm noseckam in vswm ki se cakate testkanje veliko srece😉

(odgovor članu PupaOdA)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
13.9.2015 7:47:37   
Anonimen
Joj pozabila podpisat...
Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
13.9.2015 8:27:26   
kris26
Dobro jutro!
Za vsa dekleta, ki veste naslednje. Sem na Dabrostonu pa me zanima kakšne ste imele kaj znake, če ste zanosile. Ste imele sploh kakšnega ali nobenega...... ?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.9.2015 9:40:32   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: kris26

Dobro jutro!
Za vsa dekleta, ki veste naslednje. Sem na Dabrostonu pa me zanima kakšne ste imele kaj znake, če ste zanosile. Ste imele sploh kakšnega ali nobenega...... ?????

Jaz osebno nobenega - pa sem zanosila prvi krog z Dabrostonom (ko sem prej enkrat zanosila brez njega sem mela znake že predno sem test delala). Šele 5 teden so se začeli znaki in grozne slabosti. Pa predno nehaš jest naredi test N, če bo pozitiven nadaljuj jemanje - ker če takoj nehaš lahko slabo povzročiš malemu. Sej tudi na navodilih piše da če zanosiš jej vsaj še en mesec.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.9.2015 17:54:31   
Anonimen
Janchek81, mene je tudi ves cas spikalo pa se je potem izkazalo kot, da je to to.

Zdaj me pa zelo skrbi :( nobenih znakov nimam razen napihnjenosti. Joske me ne bolijo, okus ni vec zanic, utrujena sem bila, pa nisem kaj bolj, ne lulam kaj drugace kot prej :( in vsak dan strah, da je kaj narobe. Od prejsnje nosecnosti me zdaj vse skrbi. In se 3t do pregleda...
Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
13.9.2015 18:29:46   
kris26
MauMow hvala za tele informacije. Ko nisem jedla dabrostona sem imela tipične znake PMS -sa ,grozno boleče prsi en teden pred user posted image sedaj, ko jem Dabroston pa čisto nič napetih ali bolečih prsi nič nič. Prav hecno mi je.user posted image Aha še to MauMow pozitivni O test sem imela 2. septebra(sreda) v soboto sem začela jemat Dabroston, kdaj naj bi naredila test in bi naprimer kazal pravilno?(jutri bo 10-ti dan)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.9.2015 18:36:45   
MauMow

MauMow hvala za tele informacije. Ko nisem jedla dabrostona sem imela tipične znake PMS -sa ,grozno boleče prsi en teden pred user posted image sedaj, ko jem Dabroston pa čisto nič napetih ali bolečih prsi nič nič. Prav hecno mi je.user posted image Aha še to MauMow pozitivni O test sem imela 2. septebra(sreda) v soboto sem začela jemat Dabroston, kdaj naj bi naredila test in bi naprimer kazal pravilno?(jutri bo 10-ti dan)

Ja jaz tudi nobenega znaka pri Dabrostonu zato sem bla ziher da ni nič. Jaz sem delala test 14 dan po + na O testu, se pravi nekje 12 dan jemanja Dabrostona. Ker sem se ravno zbudila ob 6 sem ga lepo z jutranjim urinom naredila, pa šla spat nazaj, ne da bi čakala rezultat. No ob 8 zjutraj pa je šok sledil ker pogledam na test in je bil + (pa itak nisem vrjela tako da sem šla še po tri v lekarno pa jih z vmesnim urinom nardila pa vsi +). Pri meni je telo zgleda potreboval Dabroston. Sedaj ga pa ravno v 18t počasi ukinjam. Ker sem mela še malo krvavih izcedkov potem sem ga lepo jemala cel 1 tromesečje pa še mal v drugem. Sedaj pa počasi ukinjamo ker baje nima več učinka, ker placenta vse ureja.

Ko boš noseča in če boš na Dabrostonu ti je lahko še malo bolj slabo kot bi bilo brez njega. user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.9.2015 18:45:20   
kris26
MauMow iz tvojih ust saj veš v katera ušesauser posted image . Čeprav nimam nekega upanja, da bo s te moke kaj kruha ta mesec- (ali pa si ga nočem ustvarit, da me tisti padec ko dobimuser posted image tako ne potre)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.9.2015 18:47:01   
MauMow

MauMow iz tvojih ust saj veš v katera ušesauser posted image . Čeprav nimam nekega upanja, da bo s te moke kaj kruha ta mesec- (ali pa si ga nočem ustvarit, da me tisti padec ko dobimuser posted image tako ne potre)

Boš videla da bo. Vem kako je. Zato jaz ko ni bilo enega znaka sem si itak že rekla test delam sam za to da lahko neham jest in dobim user posted image . Ker tako sproščena ga še nikoli prej nisem delala razen takrat. user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.9.2015 18:51:40   
Pajama
WOW Mava1975, PupaOdA in Anonimna user posted image in še 1x WOW ČESTITAM!!!! user posted image user posted image
Super ste otvorile septembrski seznamček!!!!

Jaz pa čakam ovulacijske črtice in jih ni od nikoder!!! Hmmmmm ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.9.2015 18:55:55   
Pajama
Še nekaj, jaz sem ful radovedna. Kdaj vam G predpiše Dabroston??? S kakšnimi težavami se upadate, da ga predpišejo???

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.9.2015 18:57:36   
Sofie

Moja M zamuja že 5 dni. Počakam še nekaj dni potem pa naredim test.

Hm....a je mogoče, da bi zanosila 1 teden pred predvideno M? Namreč takrat nisva več pazila user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.9.2015 19:00:01   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Še nekaj, jaz sem ful radovedna. Kdaj vam G predpiše Dabroston??? S kakšnimi težavami se upadate, da ga predpišejo???

Ker dolgo nisem zanosila in ker so se mi okoli ovulacije pojavile manjše krvavitve in pred M sem imela od 4-6 dni prej izcedke. In ko je z UZ pogledala je blo vse zelo občutljivo... Slaba sluznica (kar bi lahko bil razlog da se ne more zagnezdit). No meni je takoj pomagal.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.9.2015 19:11:21   
PupaOdA
Sofie pomojem je mogoče, ker sem malo brala in ta faza med O in M je lahko dolga od 9-14 dni. Torej lahko nastopi O samo 9 dni pred user posted image ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.9.2015 19:12:44   
PupaOdA
Hvala pajama zdaj upam samo, da bo vse ok šlo do konca user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.9.2015 19:28:55   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Sofie pomojem je mogoče, ker sem malo brala in ta faza med O in M je lahko dolga od 9-14 dni. Torej lahko nastopi O samo 9 dni pred user posted image ....

Nekako se nisem obremenjevala s tem da bi pred M zanosila, ker je kar tajalo, da sem prvič sploh zanosila. Tako, da to bi bilo sedaj res presenečenje, saj sem imela SS 1m nazaj.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 13.9.2015 19:29:49 >

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.9.2015 19:30:37   
Sofie

Hvala pajama zdaj upam samo, da bo vse ok šlo do konca user posted image

Ti si majčica ane? Držim pesti, da bo vse ok. Imaš kmalu prvi pregled?

< Sporočilo je popravil Sofie -- 13.9.2015 19:31:08 >

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.9.2015 22:04:49   
Beat
Sofie, to se super sliši user posted image sporoči, kaj bo pokazal test user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.9.2015 0:12:47   
PupaOdA
No sej ravno to, ko ne pričakuješ te zna presenetiti user posted image držim pesti za testek.

Ja majčica naj bi bila, prvi pregled je pa še zelooo daleč 15.10. se bom kar na čakala user posted image Dobro da mam mojga, ker se je kar odločil da bo vse ok user posted image vam povem da tako srečnega človeka že dolgo nisem videla user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.9.2015 7:30:53   
Janchek81

Janchek mene tudi bolijo vedno po O in to ene 2-5 dni po tem ko se zgodi. Ne me prašat po kakšni logiki user posted image

O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah ..
A bolel te je do 5 dni, pol je pa ponehalo?

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.9.2015 7:36:33   
MauMow

O sem mela ( po testih ) 10.9., potem me je pa začela v petek, soboto in včeraj špikati spodej ... in to zdj na levem jajčniku bolj ( neprehoden imam pa desn jajcevod ), in valda, da pomislim, da bi blo že spet IMN, ker me je takrat tudi bolelo ves čas tam ... danes me je zjutraj pa desn jajčnik bolel, zdaj zaenkrat nič ... in valda me je strah ..

Če je test O pokazal v četrtek, je čisto možno da si vrhunec imela v petek, soboto zjutraj - in te je zaradi folikla bolel jajčnik user posted image Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 423
14.9.2015 7:45:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Če je test O pokazal v četrtek, je čisto možno da si vrhunec imela v petek, soboto zjutraj - in te je zaradi folikla bolel jajčnik user posted image Držim pesti

V sredo 9.9. je druga črtica bila identična kontrolni črtici, tko, da sklepam ja, da sm mela O pol v četrtek, čeprav v četrtek ko sem delala ob istem času kot v sredo ( ob 18h ) je bila pa druga črtica že slabša ... pač tko ugotavljam, da sm mela O pol nekje v četrtek dopoldne al pa v sredo zvečer, čez noč user posted image pač moje ugibanje user posted image V četrtek in dalje pol nisva bla nč pridna, ker je moj zbolel.... v soboto sva šla na metelkovo, ker je imel že vročine 39,6 in so mu dal diagnozo akutni bronhitis, dobil AB tko, da zdj je bolje, čeprav gre danes ponovno k svoji zdravnici zaradi slabih izvidov ( CRP 160 ) .... Bomo vidl, a smo kj pridelali .. lahko,d a je smao v moji glavi, glede na to, da je biu tudi v sredo že kr mal slab, čeprou ne zelo in to vse vpliva na semenčka ... bomo vidli 25. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.9.2015 8:46:14   
mava1975
Jaz sem tudi zdaj zanosila takoj v prvem ciklusu Dabrostona. Znake sem imele samo napete prsi, ampak te sem imela tudi pri PMS... Mi je pa zdaj grozno slabo, slabo mi je bilo že preden je test pokazal user posted image tako da sem že na bolniški, ampak vseeno sam da bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?