|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
11.2.2016 10:28:32   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Tega nisem takoj napisala, da Maumow ne prestrašim, ampak ja sej smo vsaka zase in ne veš kako bo pr kateri. Sm bla kr ornk šivana ja, mela notranje in zunanje šive. Nisem niti upala vprašat kolko je tega..ampammmm sej mine ;). Pa ti?

Ma glede šivanja se še najmanj bojim (čeprav je grozno neprijetno). Ker tudi moja mami je bla pri obeh šivana pa sem mela jaz samo 34.5cm glavo... Tako da mene je bolj groza da to vn ne bo šlo. Ker klešč pa nočem, pol mam raje CR v naprej.

Maumow meni se je to zgodilo, da se je na koncu udel v kanalu in ni šlo nikamor. So mi tri babice po trebuhu skakale, da bi ga porinile čim nižje in na koncu jim je toliko uspelo ga spravit dol, da mi ga je doktor z vakuumom ven potegnu. Sem bila pa tudi jaz seveda rezana in šivana.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.2.2016 10:36:34   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Tega nisem takoj napisala, da Maumow ne prestrašim, ampak ja sej smo vsaka zase in ne veš kako bo pr kateri. Sm bla kr ornk šivana ja, mela notranje in zunanje šive. Nisem niti upala vprašat kolko je tega..ampammmm sej mine ;). Pa ti?

Enako .. sej zato me zanima, ker mi je ena znanka razlagal,d a njena tamala je mela isto 37,5cm obseg glave in da ni bla nč šivana...ko sm pa otroka vidla je mel pa mejhno glavo user posted image oz. manjšo kot naša user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.2.2016 12:34:50   
Bluegirl
Ojla,

na hitro se javljam.

Janchek, super za službo!! Kako sem vesela, končno se stvari postavljajo na svoje mesto, a ne? user posted image user posted image

Maumow, srečno! Pa ne obremenjuj se. Ni vse odvisno samo od obsega glavice. Moj je imel normalen obseg (34, 35 cm) pa se je zataknil. Mamice smo superženske in vse preživimo. Vsaka rana se pa s časom lepo zaceli in je!user posted image

Tara, lepo te je brat. Si ena redkih starih bork, ki se še javiš. Prav pogrešam ostale... Kar lovi svojo princesko, boš pridobila na kondiciji. user posted image

Mi smo v redu. Pred časom sva bila sicer v bolnici, ker je zdravje malo ponagajalo. A sedaj sva doma in je super. Se veselimo pomladi in komaj čakamo, da vse te viroze minejo. Drugače pa vsak dan bolj čebljamo in je prav posrečeno.user posted image

Lepo bodite...user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.2.2016 12:36:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Ojla,

na hitro se javljam.

Janchek, super za službo!! Kako sem vesela, končno se stvari postavljajo na svoje mesto, a ne? user posted image user posted image

Ja, ja, super ... sam ... sej pravm, se mi zdi, da vedno se pol kej najde zarad česa se maš za sekirat user posted image
Upajmo, da je res to to in da bo vse tako kot mora biti ... služba, otroček,....itd itd ... pomembno je res, da smo zdravi pa da mamo službe za preživetje ...

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.2.2016 15:11:52   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Ojla,

na hitro se javljam.

Ja, ja, super ... sam ... sej pravm, se mi zdi, da vedno se pol kej najde zarad česa se maš za sekirat user posted image
Upajmo, da je res to to in da bo vse tako kot mora biti ... služba, otroček,....itd itd ... pomembno je res, da smo zdravi pa da mamo službe za preživetje ...

Pod tole se podpišem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
12.2.2016 21:39:40   
Amour
Evo, dobila rezultate amnio, tocno 3 tedne po posegu - vse ok, cakamo pupo :)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.2.2016 21:53:44   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

user posted image user posted image Bravo, super novica user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.2.2016 4:10:34   
MauMow
Punce samo na hitro da vam javim. Vrjamete al pa ne vceraj smo dobili nasega korenjaka. En teden pred PDP. 54cm in 3960g. Mamico fajn raztrgal notri pa mal zuni ampak bomo mogl prezivet. Vec pa drugic.

Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.2.2016 7:57:15   
..noname..
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam MauMow. Super novica. Tega pa res nisem pričakovala, zato je presenečenje še toliko lepše.

Imam pa jaz slabo novico. Test sem ponovno naredila in je negativen. Tako, da samo še počakam na M in grem v marec...Na koncu bo res tako, da bom imela otroka ravno tisti mesec, ki si ga najmanj želim. Jooooj, ni mi všeč user posted image Sicer pa samo, da bo in bom najbolj vesela ko bo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.2.2016 8:28:33   
Tara9
Iiiiiiii Maumow iskrene čestitke za malo štruco, pa je končno prišla tvoja ljubezen, zelo zelo zelo sem vesela in kar malo podoživljami tiste prve občutke, ko se zaljubiš na prvi pogled :). Lepo se cartajte in hitro okrevanje želim. Ko boš zmogla, se pa le javi še kaj.

Bluegirl ja res sva eni od redkih starih, ki se javljava, pogrešam naše klepetuljice. Ufff ni luštno brati, da vas je zdravje pohecalo, samo da je zdaj ok.

Noname ponavadi res nanese mesec, ki si ga kao "ne želimo". Tudi jaz sem vedno govorila, da če lahko izbiram ne maram aprila in novembra, ampak zdaj je pa april zame najljubši mesec :).

Pa lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.2.2016 11:05:52   
Lianna

Punce samo na hitro da vam javim. Vrjamete al pa ne vceraj smo dobili nasega korenjaka. En teden pred PDP. 54cm in 3960g. Mamico fajn raztrgal notri pa mal zuni ampak bomo mogl prezivet. Vec pa drugic.

Čestitkeuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.2.2016 11:06:17   
Lianna

Super za pupouser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.2.2016 19:01:21   
Marčevka2010
MauMow iskrene čestitke! Naj se ti vse čim prej vse zaceli. Prve dni bo hudo, potem se bo pa poštimalo.
Je bil kar velik fant. Sedaj pa cartanje!

Amour super, da so rezultati vredu. In čestitam za punco! Imava obe punco v trebuščku.

Noname držim pesti za naprej. Saj bo enkrat, mesec sploh ni pomemben. Meni tudi junij ni idealen, predvsem zaradi varstva, saj v vrtec jemljejo šele septembra. Ampak bomo že. Da bi le bilo vse vredu z našo punči, drugo bomo že rešili.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.2.2016 19:06:21   
Marčevka2010
Janchek super za službo, sem vedela, da se bo uredilo! Sedaj pa še zdravega dojenčka in ste na konju.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.2.2016 21:17:04   
mimi_ka
MauMow čestitke za sinčka! Res pravi korenjak user posted image uživajte v cartanju!

Amour super za dobre rezultate in čestitke za pupo! user posted image zdaj pa uživaj do konca v nosečnosti..

Janchek odlična novica, pa je tvojemu le uspelo urediti glede dela. Malo je še takih firm, kjer zmaga poštenje in trdo delo, tako da očitno je v res dobrem podjetju z dobrim kolektivom. Zdaj pa končno bolj sproščeno uživajta v nosečnosti in pričakovanju user posted image

noname, glavo pokonci, tudi zate pride ta pravi mesec in ne glede kateri bo to, bo sigurno najlepši v tvojem življenju user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.2.2016 22:37:40   
MauMow
Amour iskrene cestitkee.

Nomame bos videla ko najmanj pricakujes preseneti user posted image

Hvala vam za cestitke. Zdej vam lahko mal vec napisem. No mi smo mel v sredo se pregled in itak vse mirno in smo se ze pogovarjal o rem da kaj dolgo cez rok ne bomo cakal. Ker itak ga ne bo prej, ker mu je prelepo v busiju. No pa js v petek ponoc dobim mal krcev takih ko jih imam ob M al pa ko mam s prebavo probleme. Nic rednega nic kej ful bolecega tako da sem prespala se kr neki. Lepo zjutraj se psa sprehodim in zajtrk pripravim. Vmes mogoce me parkrat krc prime sam ko ni bil mocen sem si pa rekla lej vauv koncno lazni popadki. Pol pa predno gre moz v sluzbo pri meni mal krvavega izcedka. Sem rekla tole treba it pokazat ker kri je kri. Itak tudi G odpisala da nej kr takoj pridema. In meňe veselo pogleda, js ji razlozim kaki so krci pa rece vi ste ze 3cm odprti in to so pravi popadki sam ker je mehur se cel ni tako bolece. In jaz v soku moj pa se bolj. Ker sva mislala da grema sam pogledat ce je se vse ok ne pa rodit. No in kri za to ker sem se hitro odpirala. V 2 urah bla na 7cm pol pa smo mehur predrl sem pa mogla vzet EA (prej sem se pa sprehajala skozi popadke) ker so ratale bolecine NORE. In zaradi EA sem mogla lezat tako da se je odpiranje mal upocasnil ampak se vedno dokaj hitro. Ko smo bli 10 smo se odlocl se 1 uro pocakat da so popadki spravili glavico cim nizje. Pol pa smo ekipno v pol ure vn spravili korenjaka ki je imel glavo 38cm. Tako da super izkusnja sive bom pa tudi prezivela ker danes je ze mnogo bolje. Aja pa skos imela samo svoje popadke ampak obupno mocne.

Joj to je sedaj cel roman nastal user posted image . No mudva z mozem vsa bla cist v soku ko tk nepricakovano ko je plusek prisel je tudi porod in nas "mali" misek.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.2.2016 7:01:58   
Amour
Maumow, cestitke :) :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.2.2016 7:13:52   
..noname..
Zelo lepa porodna zgodba. Zelo rada berem to. Kakšno ime pa ste dali vašemu škratku?

Jaz še kar čakam M. Ne vem kaj me heca. Če je do konc tedna ne bo, bom pa še en test nrdila. Ampak če sta bla že 2 negativna pol ne bo nč.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.2.2016 7:36:23   
Janchek81

Iiiii punčkico ... user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.2.2016 7:37:03   
Janchek81

Čestitkeeee ... nisi pa nč javla kakšno ime je dobil tale vaš korenjak ...
Ja, tele raztrganine so en drek, ampak ... 14 dni pa boš ok ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.2.2016 7:38:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Janchek super za službo, sem vedela, da se bo uredilo! Sedaj pa še zdravega dojenčka in ste na konju.

Ja, ja ... sicer pogodbe še ni dobil ane,...mnidva vseen mal cvikava ampak vseen pozitiva obvelja ..
Glede dojenčka pa .... matr, tok se mi vleče do pregleda ... zdi se mi, da me je una nosečniška zadeva ( boleče prsi, napihnjenost ... ) minilo in me je kr mal strah, da nekej ne štima user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.2.2016 7:53:25   
MauMow
Ime mu je Vall Nikolai.

Ja sivi so kr groza. No prvi dan po porodu sem umirala ko je tk kluval pa vse. Zdej je pa ok. Zdej pa kosti bolijo ko se nazaj glihajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.2.2016 7:59:42   
Janchek81

Ime mu je Vall Nikolai.

Ja sivi so kr groza. No prvi dan po porodu sem umirala ko je tk kluval pa vse. Zdej je pa ok. Zdej pa kosti bolijo ko se nazaj glihajo.

Jp, poznam ta občutek user posted image
Ampak ... bi šla še enkrat za tazga sončka, ane? user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.2.2016 10:44:24   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ime mu je Vall Nikolai.

Jp, poznam ta občutek user posted image
Ampak ... bi šla še enkrat za tazga sončka, ane? user posted image

Defenitivno. Za takega miseka takoj se enkrat cez to

Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.2.2016 11:03:44   
mojamiška

user posted image user posted image user posted image

Česti8tke, zdaj pa uživajte maximalno....Tebi pa čimprejšnje okrevanje....

noname....user posted image upam, da se vsaj čimprej ulije, da gresta lahko dalje
amour....user posted image za bejbiko in, da je vse ok

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za fantka
BeChi

Katero je lepše?

Rok (26%)

Luka (42%)

Žan (32%)

Število vseh glasov: 1033

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!