Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kako pa to, da si imela amnio, a si že čez 38 stara? Jaz sem včerj klicala za nuhalno in mi je povedala, da mi ne pripada zastonj, ker ne bom 35 dokler rodim, ampak 2 mesca kasnej tko, da ne vem zakaj je men moja dala napotnico ampak ok, pač bom samoplačnik, nč hudga ... Boš vidla, kr naenkrat ti bo pa trebušček tok zrasu da ne boš mogla verjet svojim očem .. Ob porodu bom stara 37, tako da mi amnio pripada. Nuhalno sem pa iz istega razloga morala plačati Kdo bi štekal to naše zdravstvo. Sploh ne štekam, zakaj za vraga je nuhalna brezplačna za nosečke, ki bodo ob porodu stare 35 do 37 let, starejšim pripada brezplačno amnio (a ti je ni treba delati, če si ne želiš), mlajšim pa sploh nič ... No, kakor koli že, imela sem sicer zelo dobre rezultate NS in DHT (sem tisti teden, ko bi morala to opravljati, ravno na lotu zadela nekaj 100 EUR, pa sem si potem privoščila oboje ), pa sva se s partnerjem vseeno odločila za amnio, saj mislim, da nisva pripravljena obdržati otroka, če se pokažejo kakšne kromosomske napake. Razlogi za to so različni, dejstvo pa je tudi, da ne vem, kako se bova odločala, če se bo slučajno potrebno odločati. Men je rekla ta v porodnišnici k sm se naročila na nuhalno, da amni pripada če si ob porodu star 38 let in ne 37 ... jao no, povsod majo dregač ... k isto pr men, ker bom ob porodu stara šele 34 in ne 35, mi nuhalna zastonj NE pripada ... Ja, tudi sama bom šla na nuhalno in dvojni test ... v porodnišnici pride 115 - koliko pa pri vas? DRugače pa, ko doživiš to, da je z otrokom nekaj narobe ornk premisliš kako in kaj naprej ... kakšne so možnosti za njegovo dobro življenje in vseh okoli njega To so res težke odločitve ampak ... lej .. vse je ok in tako je prav .. ne smemo tko razmišljati - mormo bit optimisti
|