|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
10.2.2016 8:52:54   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow tudi jaz sem včeraj nate mislila in premijevala, če je že kaka akcija. Še malo pa bo. Ker sem zelo malo tukaj, ti kar zaželim eno lepo porodno izkušnjo in čudovito kepo v naročje. Meni je tvoja nosečnost šla ekspresno, no vse vaše mi grejo, sama pa se mi zdi, kot bi bila 3leta noseča, vse se mi je vleklo za znoret. Skratka srečno.

Pozdravčki vsem

Hvala. Ja trenutno še mirno... No se vidi da se pripravlja sam upam da ne bom predolgo čakala na škrata.

Janchek jaz sem v 8t mela že nosečniške hlače.... Nič ni šlo druga gor. Zdej pa da ne govorim, še moževe pižame ne spravim gor user posted image

Ma men je res to čudn, obe nosečnosti sm zdržala nekje do 15 tedna, zdj mam pa tud jaz že nosečniške hlače, pa sem šele v 9T user posted image
In, ti .. si še v enem kosu? user posted image

Našemu se nikamor ne mudi... Sem se že sprijaznala da bo PDP prišel in šel....

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.2.2016 8:54:00   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

No pa da se se jaz malo javim po tednu hude krize. Nova sluzba, nove nosecke, luna in verjetno se kaj... je pripomoglo k temu, da sem se cisto sesula. Imela hude glavobole, ki so se koncali z bruhanjem, glasnim prepirom in koncno je sledil se dolg pogovor z mojim mozekom, ki m je spravil k sebi....

Sedaj ko sem čista (ze tri mesece brez kakrsnihkoli dodanih hormonov) se ocitno spet vzpostavlja v meni neko ravnovesje in sem grozna.. ampak ali sem dobrega alisabega pocutja, pa mi nekaj ne da miru. Tkole ko berem o Pusenjaku in ko vidim, da ste zadovoljne z njim sem si tudi sama prebrala kar nekaj njegovih ogovorov. In moram reci, da sem kar malce razocarana. Vecinoma odgovarja dvoumno in do dostih sprasevalcev se obnasa malce napadalno in pa nesramno. Zdaj pa ne vem, a dejansko taki je ali se samo meni zdi. user posted image user posted image

Pušenjak je meni všeč ker direkt pove. Tudi če mogoče kdaj zgleda nesramen. Sicer pa ga določene res tudi tako sprašujejo da vem zakaj pol tako odgovarja. Meni je vedno do sedaj BP odgovoril ker sem mu tudi zastavla taka vprašanja.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.2.2016 15:34:22   
Anonimen
Hej punce
Kako ste? Sama sem bila v vaši temi pred časom. Potem sem po 4ih letih zagledala user posted image . Doma imamo 6m lumpa. Odločili smo se za se enega. Upam na plusek 14.2.
Lp

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.2.2016 17:39:41   
Marčevka2010
Ojla punce, se javljam po dolgem času. Malo je net zezal, prejšnji teden sva oba zbolela za gripo, mene sedaj matra tak kašelj, da je groza. Skoraj bruham ob napadih kašlja. Morfologijo sem morala prestavit na ponedeljek.

Kako ste ostale?

Janchek vidim, da nosečnost vredu napredujem. Glede tvojega so zelo grdo naredili, ampak sem optimist, da bo dobit boljšo slużbo in šefe, ki ga bodo bolj spoštovali. Plus moški lażje dobijo slużbo kot żenske.
Tudi jaz sem to rundo prej nosečniške hlače začela nosit, samo prvič se kasneje vidi. Jaz sem sedaj v 22 tednu że ful obilna, kaj še bo.

MauMow vidim, da se vašemu nikamor ne mudi. Saj bo, še vsak je ven prišel.

Pišem na počasni tablici moram kar zaključit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.2.2016 21:19:24   
Amour

Kako pa to, da si imela amnio, a si že čez 38 stara?
Jaz sem včerj klicala za nuhalno in mi je povedala, da mi ne pripada zastonj, ker ne bom 35 dokler rodim, ampak 2 mesca kasnej user posted image tko, da ne vem zakaj je men moja dala napotnico user posted image ampak ok, pač bom samoplačnik, nč hudga ...
Boš vidla, kr naenkrat ti bo pa trebušček tok zrasu da ne boš mogla verjet svojim očem .. user posted image

Ob porodu bom stara 37, tako da mi amnio pripada. Nuhalno sem pa iz istega razloga morala plačati user posted image
Kdo bi štekal to naše zdravstvo. Sploh ne štekam, zakaj za vraga je nuhalna brezplačna za nosečke, ki bodo ob porodu stare 35 do 37 let, starejšim pripada brezplačno amnio (a ti je ni treba delati, če si ne želiš), mlajšim pa sploh nič ...

No, kakor koli že, imela sem sicer zelo dobre rezultate NS in DHT (sem tisti teden, ko bi morala to opravljati, ravno na lotu zadela nekaj 100 EUR, pa sem si potem privoščila oboje user posted image ), pa sva se s partnerjem vseeno odločila za amnio, saj mislim, da nisva pripravljena obdržati otroka, če se pokažejo kakšne kromosomske napake. Razlogi za to so različni, dejstvo pa je tudi, da ne vem, kako se bova odločala, če se bo slučajno potrebno odločati.

Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.2.2016 8:05:40   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ojla punce, se javljam po dolgem času. Malo je net zezal, prejšnji teden sva oba zbolela za gripo, mene sedaj matra tak kašelj, da je groza. Skoraj bruham ob napadih kašlja. Morfologijo sem morala prestavit na ponedeljek.

Kako ste ostale?

Janchek vidim, da nosečnost vredu napredujem. Glede tvojega so zelo grdo naredili, ampak sem optimist, da bo dobit boljšo slużbo in šefe, ki ga bodo bolj spoštovali. Plus moški lażje dobijo slużbo kot żenske.
Tudi jaz sem to rundo prej nosečniške hlače začela nosit, samo prvič se kasneje vidi. Jaz sem sedaj v 22 tednu że ful obilna, kaj še bo.

O lejo lejo lejo ... nej ti javim, da bo moj dobil za nedoločen čas, je šel direktor gledat rezultate in videl kok je resnično naredil v pol leta, tko, da user posted image SE je zadeva kr dobr iztekla ...
Ja nosečnost drgač OK; ravno danes sem bla na polikliniki, dala 5 epruvetk krvi in urin .. pismo, niti do polovice nism napolnila skodeličke, pomoje, da ne bo to OK user posted image Bomo vidli user posted image
Kdaj maš pa ti rok?

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.2.2016 8:08:11   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Kako pa to, da si imela amnio, a si že čez 38 stara?
Jaz sem včerj klicala za nuhalno in mi je povedala, da mi ne pripada zastonj, ker ne bom 35 dokler rodim, ampak 2 mesca kasnej user posted image tko, da ne vem zakaj je men moja dala napotnico user posted image ampak ok, pač bom samoplačnik, nč hudga ...
Boš vidla, kr naenkrat ti bo pa trebušček tok zrasu da ne boš mogla verjet svojim očem .. user posted image

Ob porodu bom stara 37, tako da mi amnio pripada. Nuhalno sem pa iz istega razloga morala plačati user posted image
Kdo bi štekal to naše zdravstvo. Sploh ne štekam, zakaj za vraga je nuhalna brezplačna za nosečke, ki bodo ob porodu stare 35 do 37 let, starejšim pripada brezplačno amnio (a ti je ni treba delati, če si ne želiš), mlajšim pa sploh nič ...

No, kakor koli že, imela sem sicer zelo dobre rezultate NS in DHT (sem tisti teden, ko bi morala to opravljati, ravno na lotu zadela nekaj 100 EUR, pa sem si potem privoščila oboje user posted image ), pa sva se s partnerjem vseeno odločila za amnio, saj mislim, da nisva pripravljena obdržati otroka, če se pokažejo kakšne kromosomske napake. Razlogi za to so različni, dejstvo pa je tudi, da ne vem, kako se bova odločala, če se bo slučajno potrebno odločati.

Men je rekla ta v porodnišnici k sm se naročila na nuhalno, da amni pripada če si ob porodu star 38 let in ne 37 ... jao no, povsod majo dregač ... k isto pr men, ker bom ob porodu stara šele 34 in ne 35, mi nuhalna zastonj NE pripada ...
Ja, tudi sama bom šla na nuhalno in dvojni test ... v porodnišnici pride 115 - koliko pa pri vas? DRugače pa, ko doživiš to, da je z otrokom nekaj narobe ornk premisliš kako in kaj naprej ... kakšne so možnosti za njegovo dobro življenje in vseh okoli njega user posted image To so res težke odločitve user posted image user posted image ampak ... lej .. vse je ok in tako je prav .. ne smemo tko razmišljati - mormo bit optimisti user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.2.2016 8:09:02   
MauMow

Kako ste ostale?

O lejo lejo lejo ... nej ti javim, da bo moj dobil za nedoločen čas, je šel direktor gledat rezultate in videl kok je resnično naredil v pol leta, tko, da user posted image SE je zadeva kr dobr iztekla ...
Ja nosečnost drgač OK; ravno danes sem bla na polikliniki, dala 5 epruvetk krvi in urin .. pismo, niti do polovice nism napolnila skodeličke, pomoje, da ne bo to OK user posted image Bomo vidli user posted image
Kdaj maš pa ti rok?

A res???? Je dobil za nedoločen čas???? TOP sedaj pa samo še bebija počakate pol pa imate vse. No jaz urina dam sam kak pol cm do 1 cm višine več ne... Sej majo dost da testirajo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.2.2016 8:11:32   
Janchek81

Kako ste ostale?

Kdaj maš pa ti rok?

A res???? Je dobil za nedoločen čas???? TOP sedaj pa samo še bebija počakate pol pa imate vse. No jaz urina dam sam kak pol cm do 1 cm višine več ne... Sej majo dost da testirajo. user posted image

Ja v tork so mu povedat oz. direktor je pristopil do njega in povedal ... ja od veselja me je začela glava bolet user posted image presrečna sva bla .. itak ...
Aja? K jaz se spomnem, da mi je enkrat komplicirala, ker je blo ful mal urina ... upam, da zdj ne bo ... k tole je obup .. tale poliklinika ... sami penzionisti in bog ne daj da prideš prej po stopnicah pred njimi, te naderejo, da bi mogu čakat njih, ker so prej čakali spodaj pred vrati ( varat so dvoja ) ... a oni majo cel dan časa, res ... se mi zdi, da je ta nestrpnost odraslih postala nemogoča ... sej sm ji lepo povedala, da ma ona cel dan najbrž čas, jaz mam pa ob 7.30 službi in da nej bo mal strpna ... pa jo je pol mož dregnil in rekel, da nej ne bo tečna user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.2.2016 8:14:33   
MauMow

Kako ste ostale?

Kdaj maš pa ti rok?

Ja v tork so mu povedat oz. direktor je pristopil do njega in povedal ... ja od veselja me je začela glava bolet user posted image presrečna sva bla .. itak ...
Aja? K jaz se spomnem, da mi je enkrat komplicirala, ker je blo ful mal urina ... upam, da zdj ne bo ... k tole je obup .. tale poliklinika ... sami penzionisti in bog ne daj da prideš prej po stopnicah pred njimi, te naderejo, da bi mogu čakat njih, ker so prej čakali spodaj pred vrati ( varat so dvoja ) ... a oni majo cel dan časa, res ... se mi zdi, da je ta nestrpnost odraslih postala nemogoča ... sej sm ji lepo povedala, da ma ona cel dan najbrž čas, jaz mam pa ob 7.30 službi in da nej bo mal strpna ... pa jo je pol mož dregnil in rekel, da nej ne bo tečna user posted image

Meni nikoli ne komplicirajo da ga je premalo. Res je da ene polne nalulajo js pa sam tolk dam notri. Pa majo zgleda dovolj. Itak moram vsak pregled dat tut urin. Zdej mi je sploh tečno ker sem vsak teden tam in vsak teden urin... Ampak se tolažim da bo mnda kmal konc - no če se bo mali odločil priti. Sva zdej ugotovila da če bo čakal PDP al pa še kej dlje bo v ribico prešel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.2.2016 8:17:33   
Janchek81
MauMaw ribice so zakon, sploh fantki user posted image kdaj maš dejansko rok?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.2.2016 8:21:14   
MauMow

Ja jaz sem tudi ribica ker mam 6.3. RD user posted image . Uradni PDP je 19.2. (začetek ribice) čeprav G ma dva datuma po dveh izračunih en 19.2. drug 22.2. - ok razlike je 3 dni ampak našemu se itak ne mudi nikamor. user posted image - moj je rekel kar naj bo ribica da bo tak nežni kot ti user posted image

Datuma pa mi niso nič prestavljal ker je samo večji otrok. Itak pa vem kdaj sem zanosila in prvi rok kr dobro drži sam velikega poba mamo v bušiju user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 11.2.2016 8:23:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.2.2016 8:27:57   
Janchek81

Ja jaz sem tudi ribica ker mam 6.3. RD user posted image . Uradni PDP je 19.2. (začetek ribice) čeprav G ma dva datuma po dveh izračunih en 19.2. drug 22.2. - ok razlike je 3 dni ampak našemu se itak ne mudi nikamor. user posted image - moj je rekel kar naj bo ribica da bo tak nežni kot ti user posted image

Datuma pa mi niso nič prestavljal ker je samo večji otrok. Itak pa vem kdaj sem zanosila in prvi rok kr dobro drži sam velikega poba mamo v bušiju user posted image

ja, ribice so res nežne ... user posted image Moj je tud nežen ...
Aja, jst sm mislla, da si šla že čez rok in da zdej čakaš ... no pol maš še en teden časa ... user posted image Navijam za ribico user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.2.2016 8:30:14   
MauMow

Aja, jst sm mislla, da si šla že čez rok in da zdej čakaš ... no pol maš še en teden časa ... user posted image Navijam za ribico user posted image

Ne nismo še čez rok. Je pa res da se bom drug teden mal mogla zmenit da kej preveč dolgo čez rok ne bomo čakal ker če ne ne vem kdo bo uspel tole rodit user posted image . Ja js tut po eni strani upam da bo raje ribica kot vodnarček. Ampak bomo videli kako se bo odločil. Že zdej mi nagaja - recimo pridemo na CTG pa prej itak skos miga sredi CTG-ja pa zaspi in ga ne zbudiš user posted image ko je pa CTG-ja konec pa spet miga skos user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 11.2.2016 8:31:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.2.2016 8:33:02   
Janchek81

Ne nismo še čez rok. Je pa res da se bom drug teden mal mogla zmenit da kej preveč dolgo čez rok ne bomo čakal ker če ne ne vem kdo bo uspel tole rodit user posted image . Ja js tut po eni strani upam da bo raje ribica kot vodnarček. Ampak bomo videli kako se bo odločil. Že zdej mi nagaja - recimo pridemo na CTG pa prej itak skos miga sredi CTG-ja pa zaspi in ga ne zbudiš user posted image ko je pa CTG-ja konec pa spet miga skos user posted image

To me pa spominja na mojo pupiko user posted image mi je isto take zganjala ..
Mi mamo vodnarko, za znort tečna bitja user posted image trmasta ... provokatorska user posted image no ja, pa vseen jo mamo najrajš na celem svetu user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.2.2016 8:36:36   
MauMow

To me pa spominja na mojo pupiko user posted image mi je isto take zganjala ..
Mi mamo vodnarko, za znort tečna bitja user posted image trmasta ... provokatorska user posted image no ja, pa vseen jo mamo najrajš na celem svetu user posted image

Itak važno da so super in zdravi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.2.2016 8:39:20   
Janchek81
MauMaw točno tako ... pa naj ti čimprej mine porod ... aja drgač pa PS: moja pikica je mela obseg glave 37,5cm ... pa so jo spravl ven... sicer pustmo detajle kaj so vse men nardil tam spodej ... ampak je vredno! user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.2.2016 8:41:44   
MauMow

MauMaw točno tako ... pa naj ti čimprej mine porod ... aja drgač pa PS: moja pikica je mela obseg glave 37,5cm ... pa so jo spravl ven... sicer pustmo detajle kaj so vse men nardil tam spodej ... ampak je vredno! user posted image user posted image

Hvala user posted image Drug teden - če bomo dočakal še mam spet UZ da vidimo kako velika je kaj glavica (v 36t bla že 34.5cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.2.2016 9:31:27   
Tara9
Tudi jaz sem 37,5 cm velko glavco ven spravila, vse se da. Aja pa doro jutro mimogrede. Sem prišla samo na brzino pozdravit.

Janchek vesela za službo dragega, pa se le vse obrača v pravo smer, odlično tole brati!!! Pri lulanju meni niso težili, sem velikokrat le par kapljic tam pustila, več ni šlo hehehe.

Maumow zdaj pa res srečnoooo!!!!! Naj bo vodnar al ribca, je čist vseeno. Samo da je zdav in se vama hitro pridruži.

Mi smo super, nimam casa za nič od nič. Tamala se stalno na novice dvia in lumparije zganja, tako da jo pol dneva samo lovim. Zvečer samo dol padem.

Pozdravčki in bodite lepo

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.2.2016 9:32:45   
Tara9
Ups na nogice ne na novice :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.2.2016 9:34:29   
MauMow

Tudi jaz sem 37,5 cm velko glavco ven spravila, vse se da. Aja pa doro jutro mimogrede. Sem prišla samo na brzino pozdravit.

Maumow zdaj pa res srečnoooo!!!!! Naj bo vodnar al ribca, je čist vseeno. Samo da je zdav in se vama hitro pridruži.

Točno tako samo da je zdrav, druga je čisto nepomembno. Upam da pride kmalu ker je mamica neučakana user posted image

No super da ste uspele roditi tako velike glavice. Upajmo na najboljše user posted image

Vrjamem da zvečer samo dol padeš. Nas to vse še čaka user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 11.2.2016 9:35:11 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.2.2016 9:42:47   
Janchek81

Janchek vesela za službo dragega, pa se le vse obrača v pravo smer, odlično tole brati!!! Pri lulanju meni niso težili, sem velikokrat le par kapljic tam pustila, več ni šlo hehehe.

Mi smo super, nimam casa za nič od nič. Tamala se stalno na novice dvia in lumparije zganja, tako da jo pol dneva samo lovim. Zvečer samo dol padem.

Pozdravčki in bodite lepo

In kok si bla kej šivana?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.2.2016 9:52:05   
Tara9
Tega nisem takoj napisala, da Maumow ne prestrašim, ampak ja sej smo vsaka zase in ne veš kako bo pr kateri. Sm bla kr ornk šivana ja, mela notranje in zunanje šive. Nisem niti upala vprašat kolko je tega..ampammmm sej mine ;). Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.2.2016 10:13:47   
MauMow

Tega nisem takoj napisala, da Maumow ne prestrašim, ampak ja sej smo vsaka zase in ne veš kako bo pr kateri. Sm bla kr ornk šivana ja, mela notranje in zunanje šive. Nisem niti upala vprašat kolko je tega..ampammmm sej mine ;). Pa ti?

Ma glede šivanja se še najmanj bojim (čeprav je grozno neprijetno). Ker tudi moja mami je bla pri obeh šivana pa sem mela jaz samo 34.5cm glavo... Tako da mene je bolj groza da to vn ne bo šlo. Ker klešč pa nočem, pol mam raje CR v naprej.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.2.2016 10:17:31   
mimi_ka
Janchek naš mali je tudi vodnarček kot tvoja pupika in enako drži tudi za nega..trmast za znoret, uveljavlja svoje na vse možne načine, hkrati pa tako zvit, da te v sekundi obrne okrog prsta in se kar stopiš ob njegovih besedah user posted image moj pa isto ribica in ja dosti bolj nežna duša, čeprav zna tudi zarohnet kdajuser posted image ampak to ni nič v primerjavi z mojimi izpadi, ko me kaj vrže s tira..jaz sem pa dvojček drugače user posted image

Ko se ravno pogovarjate o pdp-jih in obsegu glavice. Sem imela iste probleme. Moj tudi ni hotel ven sam od sebe. So mi na koncu 10 dni čez rok mogli sprožit in je bil že zeloooo velik in težak, sploh za mojo postavo (52 kilc) user posted image pa glavo je imel tudi 36,5, tako da sem se tudi fuuul namatrala, ampak kot ste že rekle, se je splačalo, ko dobiš na koncu to štručko v roke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!