Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Janček me veseli, da je z vašo pikico vse OK: Naj bo tako še naprej. Če boli glava kar vzemi lekadol, 2, če bolj pomagata. Mene je tudi matralo sedaj vsake nekaj dni. In vzamem. Baje delaš večjo škodo otroku, če trpiš bolečino, ker se sproščajo neki hormoni in to vpliva nanj. Je bolje vzet in ne trpet. Lekadol je dovoljen. V katerem tednu si sedaj? Evo, sem se mal prikazala tukej gor, prejšn teden sm obležala - trebušna viroza shujšala za 4kile ... OBUP ... dons pa nuhalna, me je tok strah, če je vse ok z bejbijem .... matr, kva me še čaka v tej nosečnosti Dogajajo se mi take stvari ( bolezni ) k jih nisem mela niti, ko nisem bla noseča ... nej se to že enkrat neha ... držte pesti dons!!! Aja, drgač sm pa dons v 12T ... Kako je šlo??? Vrjetno vse ok? Ste že spol gledal? Ojlaaaa.... Evo končno na šihtu, sicer še ne OK, še vedno ne jem normalnih stvari, sploh ne vem kdaj jih bom lahko vsakič ko nekaj drugagea ( razen prepečenca, bobi palčk, kuhanga ... ) dam v usta me zašraufa in nažene na wc Nuhalna BP ... rezultati OK, sem se odločila še za DHT, tko, da bojo rezultati čez 10 dni ... ne, za sploh ne bom vprašala dokler ne bom vedla, da je vse ok ... sledi zdj v 17T zgodnja morfologija, pol pa v 23 morfologija - takrat bom pa vprašala, če bo vse tako kot mora biti ... Je pa neki res, pa sej sva laika, pa vseeno, nama se je zdelo, da sva vidla jajčka in lulčka čeprou sem prej jedla temno čokolado ( bala sem se, da ne bi zdržala pregleda, da bi mogla kam letet od živčnosti ) in je biu tok poskočen, da se je kr matrala, da je vse ujela, tko, da smo bli notr več kot 40min Ma, važno je, da je vse zaenkrat OK .. tud preverla je že za nevralno cev, čeprav to zdaj ni 100%, tako, da je svetovala zaradi moje napetosti, da naj se naročiva v 17T ...
|