|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
2.2.2016 7:32:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Janchek81 sem videla tvojo super novico, in drugo ne ravno super novico...

Ceeeeeestitke za super novico user posted image .....za drugo pa glavo gor, upam da se vse vredu izide...

Hvala bejb ... ja se bo že tko zrihtalo kot se pač mora user posted image Morm bit optimist pa bo user posted image

Tako ja, optimistično naprej in uspelo bo. Vedno se vsaka stvar reši. Tudi ta se bo.
Jaz pa tudi pričakujem, da me bojo marca ven vrgli.

Zakaj bi te pa vn vrgli?
No mi se pa z julijem integriramo, samo sklepam, da sem zaščitena in me ne bojo mogl kr tko vn vržt ...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.2.2016 20:58:23   
N23OK
Živijo, da se še jaz malo javim sem nova na tej temi :) se mi je že po naslovu zdela primerna za moj problemček. Z mojim partnerjem želiva otročka stara sem 25 let poiskušava že dobre tri mesece. Prejšnji mesec sem dobila rjav izcedek ki je trajal kar en teden potem pa sem imela se menstruacijo en teden vse skupaj je trajalo 14 dni seveda sem šla do gin
. ki me je pregledala naredila tudi ultrazvok in rekla da je drugače vse ok in da če bi se ponovilo moram spet na pregled. Seveda ker sem sama velik "komplikator" sem bila živčna že ker ni ratalo v prvo ker pa sedaj to traja že par mesecev sem samo še bolj živčna. Vem da bi se morala sprostiti to mi je svetovalo že več punc ki so že zanosile ampak vseeno želja po otročku je takoooo velika :)) z mojim sva aktivna čez cel mesec kar nekajkrat na teden včasih tudi večkrat na dan hihi med samim seksom uživam a takoj ko se konča se začnem sekirati in premišljevati ali bo tokrat le ratalo. Trenutno me sprosti lahko le moj konj med jahanjem celo pozabim na otročička drugače mi pa vedno kjerkoli sem misli odplavajo k otročkom kdaj bom jaz mamica in pestovala to majčkeno štručko v naročju...
Vesela bom vseh vaših nasvetov,zgodb in prigod o zanositvi. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
2.2.2016 21:18:42   
MauMow
N23OK 3 mesece ni se cisto nic. Midva sva rabila skoraj 2 leti. Ja mogoce te zdajle jezi sploh ko drugim ratuje (vem sem bla na istem) ampak prej ko se sprijaznis da ko bo bo lazje ti bo. Po 3 mesecih se ne obremenjevati kaj je. Da si mela tak cikel je najvecja vrjetnost tvoja psiha (vrjemi ta dela prevec stvari...). Dokler ne bo leto okoli ne razmisljat kaj je narobe... jaz sem mela diagnozo ze od 17 leta dalje pa sem upala da ne bo problemov. No pa so bli in sem na koncu rabla mal pomoci tablet pa je ratal.

Odnose mejta ene 3x na teden ampak ne med njimi razmislat da otroka delata. Probaj uzivat. Pa mogoce se kake pol ure po odnosu oblezi pa bodo lazje plaval.user posted image

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
2.2.2016 22:51:04   
N23OK
Ares joj me spravi v boljso voljo ko slisim take zgodbe z srecnim koncemuser posted image .Zares mora biti nepopisen trenutek ko zagledas tiste carobne dve crtice na testku:). Ja to sem pa ze slisala da nekatere tudi lezijo z dvignjenimi nogami ima katera izkusnje ali je to zares učinkovito? :))

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.2.2016 4:44:36   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: N23OK

Ares joj me spravi v boljso voljo ko slisim take zgodbe z srecnim koncemuser posted image .Zares mora biti nepopisen trenutek ko zagledas tiste carobne dve crtice na testku:). Ja to sem pa ze slisala da nekatere tudi lezijo z dvignjenimi nogami ima katera izkusnje ali je to zares učinkovito? :))

Jaz sem vedno mal polezala ker ce sem se takoj ustala je vse vn steklo. user posted image skodi ne kolk pa pomaga pa ne vem.

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.2.2016 7:35:39   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: N23OK

Jst ti za tole zadnjo teorijo lahko samo rečem: BLA BLA BLA .... pol jst NIKOL ne bi bla noseča user posted image Najboljši nasvet je, da probaš čim bolj odmislt ( da nisi obremenjena, odmislt itak ne boš mogla v celoti ), sexejta kadar vama zapaše in uživajta v tem, tko da .... bo ratalo, verjem, ko boš najmanj pričakovala! user posted image

(odgovor članu N23OK)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.2.2016 7:36:05   
Janchek81
MauMaw ravno včeraj sem mislila nate ... kako si kej, ... še mal ane user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.2.2016 7:38:43   
MauMow

MauMaw ravno včeraj sem mislila nate ... kako si kej, ... še mal ane user posted image user posted image

Am trenutno še vedno 2V1 user posted image . Komaj se premikam ker sem tako ogromna, tišči vse,.... Hja smo v 38t tako da upam da se mali kmalu odloči in pride - MIDVA SVA READY user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.2.2016 8:03:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Am trenutno še vedno 2V1 user posted image . Komaj se premikam ker sem tako ogromna, tišči vse,.... Hja smo v 38t tako da upam da se mali kmalu odloči in pride - MIDVA SVA READY user posted image

te zadnji tedni se vlečejo k pr norcih user posted image
Naj čimprej priveka že na ta naš svet user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.2.2016 8:04:25   
MauMow

Sam je res... Prej je letelo tk hitro zdej pa nikamor ne gre user posted image Upajmo da bo priden in ubogal mamico da čim prej pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.2.2016 8:43:42   
Janchek81

Sam je res... Prej je letelo tk hitro zdej pa nikamor ne gre user posted image Upajmo da bo priden in ubogal mamico da čim prej pride.

No, men na splošno ni neki FUUUL letel .. sam na konc se pa VEDNO vleče ko ne vem kaj user posted image
NO ja, nben še ni notr ustal .. tko, da ... čimprej da ga stisneš k sebi ... in da se crkljanje prične user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.2.2016 9:32:44   
Tara9
Maumow tudi jaz sem včeraj nate mislila in premijevala, če je že kaka akcija. Še malo pa bo. Ker sem zelo malo tukaj, ti kar zaželim eno lepo porodno izkušnjo in čudovito kepo v naročje. Meni je tvoja nosečnost šla ekspresno, no vse vaše mi grejo, sama pa se mi zdi, kot bi bila 3leta noseča, vse se mi je vleklo za znoret. Skratka srečno.

Dobrodošla nova čveka. Tudi jaz svetujem čim manj obremenjevanja, vem, lažje je govorit kot se zares sprostit, ampak 3meseci res niso nič. Tudi sama sem rabila kar nekaj truda in potrpljenja, s pomočjo tabletk je na koncu po več kot letu le ratalo in zdaj uživam s svojo lepotičko. Noge v luft nisem nikoli držala ;). Pa srečno.

Janchek kako ti? Se že počutiš kot nosečka, mislim slabosti itd?

Pozdravčki vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.2.2016 9:41:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow tudi jaz sem včeraj nate mislila in premijevala, če je že kaka akcija. Še malo pa bo. Ker sem zelo malo tukaj, ti kar zaželim eno lepo porodno izkušnjo in čudovito kepo v naročje. Meni je tvoja nosečnost šla ekspresno, no vse vaše mi grejo, sama pa se mi zdi, kot bi bila 3leta noseča, vse se mi je vleklo za znoret. Skratka srečno.

Dobrodošla nova čveka. Tudi jaz svetujem čim manj obremenjevanja, vem, lažje je govorit kot se zares sprostit, ampak 3meseci res niso nič. Tudi sama sem rabila kar nekaj truda in potrpljenja, s pomočjo tabletk je na koncu po več kot letu le ratalo in zdaj uživam s svojo lepotičko. Noge v luft nisem nikoli držala ;). Pa srečno.

Janchek kako ti? Se že počutiš kot nosečka, mislim slabosti itd?

Pozdravčki vsem

Jst sm presenetljivo OK ... nikol nisem mela slabosti, tko, da mislm, da jih tud tokrat ne bom imela user posted image UPAM ... počutim se samo tok nosečo kot čutim napihnjenost spodej ... matr, zdj v tretje pomoje, da ne bom mogla skrivat do 15. tedna, ker se mi že zdj ( v 8T ) zdi, da se mi pozna in tud nobenih več hlač, kavbojk ne morm zapet, pol jih pa nosim kar z odpetim gumbom in čez tuniko dolgo, ali pa že nosečniške hlače ( čeprav so mi pa seveda preširoke še v pasu ) ... sm si ene clo nabavla, jih mam dons gor, da se vsaj OK počutim ... tko, da ... to je to o men user posted image čakam na pregled 26.2., ki se mi zdi še deeelč user posted image in valda k pomislm na ta dan, me spreleti ponovno strah user posted image kar bo ITAK vedno prisoten .. tko, da poleg tega da sm utrujena ni drugih tegob - hvala bogu user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.2.2016 11:31:25   
MauMow

Pozdravčki vsem

Hvala. Ja trenutno še mirno... No se vidi da se pripravlja sam upam da ne bom predolgo čakala na škrata.

Janchek jaz sem v 8t mela že nosečniške hlače.... Nič ni šlo druga gor. Zdej pa da ne govorim, še moževe pižame ne spravim gor user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.2.2016 15:00:09   
..noname..

Zakaj bi te pa vn vrgli?
No mi se pa z julijem integriramo, samo sklepam, da sem zaščitena in me ne bojo mogl kr tko vn vržt ...

Zaradi tega, ker se s trenutno šefico ne razumem najbolje, ker trenutno naša linija ne deluje,...

Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.2.2016 15:09:38   
mojamiška
joj tale tema je čist zamrlauser posted image

Se mi zdi, da so že vse nosečke in so pobegnile na druge teme. Sm pa js mela MawMow na sumu, da je že šla po user posted image pa vidm, da je še tle, še maluser posted image

Punce upam, da se vam tole s službami izide v vašo koristuser posted image

moje počutje je pa nekam čudno zadnje dni, včeraj zvečer sem imela vročino, danes sem zaenkrat ok, sam mi manjka energijeuser posted image

Pogrešam sonček

Neposredna povezava do sporočila: 2391
4.2.2016 15:31:58   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

joj tale tema je čist zamrlauser posted image

Se mi zdi, da so že vse nosečke in so pobegnile na druge teme. Sm pa js mela MawMow na sumu, da je že šla po user posted image pa vidm, da je še tle, še maluser posted image

Punce upam, da se vam tole s službami izide v vašo koristuser posted image

moje počutje je pa nekam čudno zadnje dni, včeraj zvečer sem imela vročino, danes sem zaenkrat ok, sam mi manjka energijeuser posted image

Pogrešam sonček

Ja, res so se punce kar porazgubila. Veliko "starih" čvekic je odšlo v svet mamic. Upajmo, da se jim kmalu pridružimo, ker vrjamm, da imajo dost manj časa tukaj čvekat kot prej ko so imele trebuščke :)

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.2.2016 12:08:38   
Amour
Evo, da se malo oglasim.
Začela sem 19. teden, pa še vedno nimam zares feelinga, da sem nosečka, edino prsi imam res vsak dan večje user posted image ... na veselje mojega dragega.
Počasi se mi sicer začenja poznati, res pa je, da še normalno nosim svoje hlače (me pa začenjajo po malem motiti, če dlje časa sedim).

Sicer se pa ubadam s prenovo stanovanja, iskanjem vozička in čakam rezultate amnio.

Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.2.2016 9:26:58   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Evo, da se malo oglasim.
Začela sem 19. teden, pa še vedno nimam zares feelinga, da sem nosečka, edino prsi imam res vsak dan večje user posted image ... na veselje mojega dragega.
Počasi se mi sicer začenja poznati, res pa je, da še normalno nosim svoje hlače (me pa začenjajo po malem motiti, če dlje časa sedim).

Sicer se pa ubadam s prenovo stanovanja, iskanjem vozička in čakam rezultate amnio.

Vauv še vedno svoje hlače??? Super da ti rata. Jaz sem v 8t začela z nosečniškimi hlačami.

Držim pesti za amnio.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.2.2016 10:29:41   
Amour
Hvala, MauMow :)
Se tolažim, da je prvih 14 dni po amnio mimo. Na posegu so namreč rekli, da če kaže na slabe rezultate, pokličejo po 14 dneh na posvet h genetiku ... No, upam, da se zdaj nisem zajinxala user posted image

Sicer pa ja, hlače še nosim svoje, bp, je pa res, da je to moja prva nosečnost. Sem pa nehala nositi pas na hlačah, ker me je začel motiti. PO mojem jih bom lahko še kak teden ali dva.
Mi je sicer kar kul, da počasi rastemo, upam, da potem ne bo podivjalo dete user posted image . Aprila se poročiva in bi vseeno rada izgledala še relativno OK na fotkah user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.2.2016 10:52:17   
..noname..

Se tolažim, da je prvih 14 dni po amnio mimo. Na posegu so namreč rekli, da če kaže na slabe rezultate, pokličejo po 14 dneh na posvet h genetiku ... No, upam, da se zdaj nisem zajinxala user posted image

Sicer pa ja, hlače še nosim svoje, bp, je pa res, da je to moja prva nosečnost. Sem pa nehala nositi pas na hlačah, ker me je začel motiti. PO mojem jih bom lahko še kak teden ali dva.
Mi je sicer kar kul, da počasi rastemo, upam, da potem ne bo podivjalo dete user posted image . Aprila se poročiva in bi vseeno rada izgledala še relativno OK na fotkah user posted image

Jeeeej, super :) Kok je pa to lepo slišat...trebušček, poroka...same lepe stvari te čakajouser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.2.2016 11:20:11   
MauMow

Itak da bo vse ok. Tudi moja prva uspela nosečnost je tole pa sem bla najprej full napihnjena pol pa kr takoj že trebušček... Ga mam čisto spredaj in me razteguje.... Če mam zdajle v 39t obseg 119cm user posted image No pa tut to je da naš fant je ogromen baje user posted image Superca za poroko.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
9.2.2016 21:47:34   
madjanca
No pa da se se jaz malo javim po tednu hude krize. Nova sluzba, nove nosecke, luna in verjetno se kaj... je pripomoglo k temu, da sem se cisto sesula. Imela hude glavobole, ki so se koncali z bruhanjem, glasnim prepirom in koncno je sledil se dolg pogovor z mojim mozekom, ki m je spravil k sebi....

Sedaj ko sem čista (ze tri mesece brez kakrsnihkoli dodanih hormonov) se ocitno spet vzpostavlja v meni neko ravnovesje in sem grozna.. ampak ali sem dobrega alisabega pocutja, pa mi nekaj ne da miru. Tkole ko berem o Pusenjaku in ko vidim, da ste zadovoljne z njim sem si tudi sama prebrala kar nekaj njegovih ogovorov. In moram reci, da sem kar malce razocarana. Vecinoma odgovarja dvoumno in do dostih sprasevalcev se obnasa malce napadalno in pa nesramno. Zdaj pa ne vem, a dejansko taki je ali se samo meni zdi. user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.2.2016 7:34:48   
Janchek81

Pozdravčki vsem

Hvala. Ja trenutno še mirno... No se vidi da se pripravlja sam upam da ne bom predolgo čakala na škrata.

Janchek jaz sem v 8t mela že nosečniške hlače.... Nič ni šlo druga gor. Zdej pa da ne govorim, še moževe pižame ne spravim gor user posted image

Ma men je res to čudn, obe nosečnosti sm zdržala nekje do 15 tedna, zdj mam pa tud jaz že nosečniške hlače, pa sem šele v 9T user posted image
In, ti .. si še v enem kosu? user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.2.2016 7:36:43   
Janchek81

Evo, da se malo oglasim.

Kako pa to, da si imela amnio, a si že čez 38 stara?
Jaz sem včerj klicala za nuhalno in mi je povedala, da mi ne pripada zastonj, ker ne bom 35 dokler rodim, ampak 2 mesca kasnej user posted image tko, da ne vem zakaj je men moja dala napotnico user posted image ampak ok, pač bom samoplačnik, nč hudga ...
Boš vidla, kr naenkrat ti bo pa trebušček tok zrasu da ne boš mogla verjet svojim očem .. user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.