|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
14.1.2016 9:13:13   
foxy_cat
Janchek81
oče mora hodit v materinsko, drugače ne more bit pri porodu - drži.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.1.2016 9:14:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
oče mora hodit v materinsko, drugače ne more bit pri porodu - drži.

Pa kok morjo zdej plačat .. včash je blo okol 20e ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.1.2016 9:25:41   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Mami in sestra skorpijonke.. jaz pa strekla in zlooo tezko funkcioniramo. No sedaj, ko smo vsaka na svojem je super, samo včasih pa je bla to polomija.. skoz en kreg, ker sta onedve hotle met prav pa se ukazovalni znata biti...

Zanimivo .. moja best frendica pa strelka user posted image Skorpijonki ukazovalni? Uf, pol pa pomoje prevlada pri njima scedent - podznak .. ena ma sigurno leva v podznaku ... user posted image

ja verjetno res... ati je pa lev, je pa še en tak karakter pr hiši... user posted image najbolj miren je brat ribica in tudi meni bi ustrezala ribica. take nedolžne dušice so user posted image

jaz grem drugače odlično skupaj s kozorogi, ovni in pa raki =)

kar pa se tiče očetov pri porodu... je obvezna šola za starše, ampak nekaj časa se je dalo, da si samo pred porodno sobo plačal 60e al nekaj takega in je lahko bil zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 2228
14.1.2016 9:49:34   
Janchek81

Mami in sestra skorpijonke.. jaz pa strekla in zlooo tezko funkcioniramo. No sedaj, ko smo vsaka na svojem je super, samo včasih pa je bla to polomija.. skoz en kreg, ker sta onedve hotle met prav pa se ukazovalni znata biti...

Zanimivo .. moja best frendica pa strelka user posted image Skorpijonki ukazovalni? Uf, pol pa pomoje prevlada pri njima scedent - podznak .. ena ma sigurno leva v podznaku ... user posted image

ja verjetno res... ati je pa lev, je pa še en tak karakter pr hiši... user posted image najbolj miren je brat ribica in tudi meni bi ustrezala ribica. take nedolžne dušice so user posted image

jaz grem drugače odlično skupaj s kozorogi, ovni in pa raki =)

kar pa se tiče očetov pri porodu... je obvezna šola za starše, ampak nekaj časa se je dalo, da si samo pred porodno sobo plačal 60e al nekaj takega in je lahko bil zraven.

O jaaaa .... ribice so mmmmm .... moj je ribica .. obožujem ga user posted image

Drgač pa vem ja, plaču si kokr si hotu in si bil lahko zraven ... sam modro kuverto si pokazu pa aml pojamru kao da si s.p in da nisi mel časa hodt tja, pač služba je služba in so te spustil user posted image Tos e sigurno tud dons dogaja user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.1.2016 11:15:47   
Damuš

Nam so rekli, da šola za starše ni obvezna za očkote pri porodu. Tudi od mojega ni nihče zahteval nikakršnega potrdila o ŠZS (leto 2014).

Kako je pa pri drugem porodu, če je razlika med prvim in drugim porodim do 3 leta? A moram spet iti v šolo za starše?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.1.2016 11:17:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Nam so rekli, da šola za starše ni obvezna za očkote pri porodu. Tudi od mojega ni nihče zahteval nikakršnega potrdila o ŠZS (leto 2014).

Kako je pa pri drugem porodu, če je razlika med prvim in drugim porodim do 3 leta? A moram spet iti v šolo za starše?

Teb sigurno ni treba, če si enx bla ... pa tud tko je ... če ne bi bla, a te zarad tega ne bi pustil rodit? user posted image za očke je pa pač mal drgač, pač mal izkoriščajo ...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.1.2016 11:25:43   
Damuš

Teb sigurno ni treba, če si enx bla ... pa tud tko je ... če ne bi bla, a te zarad tega ne bi pustil rodit? user posted image za očke je pa pač mal drgač, pač mal izkoriščajo ...

Jz se sprasujem ce je res kaksen bedak od kaksnega (bodocega) oceta v porodnisnici zahteval potrdilo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.1.2016 11:27:23   
Janchek81
Dejte mi punce, nosečke povedat neki ... antibiotik in nosečnost?
Jaz mam pomoje ornk zamašene sinuse in se sploh k seb ne spravm .. probavam naravne metode kokr so spiranje z fiziološko, inhalacije, pa se zadeva ne izboljšuje ... bojim se pa da se mi bo stanje samo poslabšalo, če bom odlašala z obiskom pri zdravniku...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.1.2016 11:31:12   
MauMow

Jaz mam pomoje ornk zamašene sinuse in se sploh k seb ne spravm .. probavam naravne metode kokr so spiranje z fiziološko, inhalacije, pa se zadeva ne izboljšuje ... bojim se pa da se mi bo stanje samo poslabšalo, če bom odlašala z obiskom pri zdravniku...

Kar k zdravniku pojdi, ker samo oni bodo vedeli kaj ti lahko predpišejo. Jaz sem mela grozen nahod in kašelj non stop en mesec nazaj in sem šla da so mi dali nekaj kar lahko v nosečnosti. In je pomagalo. Ker sama k sebi nikakor nisem prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.1.2016 11:32:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kar k zdravniku pojdi, ker samo oni bodo vedeli kaj ti lahko predpišejo. Jaz sem mela grozen nahod in kašelj non stop en mesec nazaj in sem šla da so mi dali nekaj kar lahko v nosečnosti. In je pomagalo. Ker sama k sebi nikakor nisem prišla.

Kaj so ti pa dal? Jah men so nazadnje za zamašene sinuse ( marca 2015 ) dal Amoksiklav...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.1.2016 11:39:41   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kaj so ti pa dal? Jah men so nazadnje za zamašene sinuse ( marca 2015 ) dal Amoksiklav...

Meni so brise nardil najprej, da smo videli da ni kaka angina al pa kej, potem sem dobila nekaj za nos in za grlo (nek sirup). Če bi blo rezultati še slabši bi mi dala pa še antibiotike. Ampak že ta sirup je pomagal.

Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.1.2016 11:44:58   
madjanca

Jz se sprasujem ce je res kaksen bedak od kaksnega (bodocega) oceta v porodnisnici zahteval potrdilo? user posted image

jaz teh težav ne bom imela, ker moža sploh se spustim blizu takrat user posted image da še na koncu on tam dol pade in majo delo še z njim?? user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.1.2016 11:47:43   
Amour
Meni so sodelavci, ki so v zadnjih nekaj mesecih oz. bodo v neposredni prihodnosti (prvič) postali očki, da šola za starše ni več obvezna, je pa plačilo za očeta, ki želi prisostvovati pri porodu, višje za tiste, ki šole nima opravljene.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.1.2016 11:49:29   
Damuš

jaz teh težav ne bom imela, ker moža sploh se spustim blizu takrat user posted image da še na koncu on tam dol pade in majo delo še z njim?? user posted image

user posted image Jaz sem mu pa pri prvem porodu dala proste roke, da se odloči. Pa se je sam odločil, da želi biti zraven. In si ne predstavljam, da bi morala sam biti v porodni sobi. No, ok, itak ni bil dogo z mano, ker sem mela carskega, ampak dokler je bil, je bila njegova prisotnost blagodejna. Zelo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.1.2016 11:51:16   
MauMow

user posted image Jaz sem mu pa pri prvem porodu dala proste roke, da se odloči. Pa se je sam odločil, da želi biti zraven. In si ne predstavljam, da bi morala sam biti v porodni sobi. No, ok, itak ni bil dogo z mano, ker sem mela carskega, ampak dokler je bil, je bila njegova prisotnost blagodejna. Zelo.

Jaz mojemu nisem dala možnosti ali hoče ali ne biti. Jaz sem rekla da ne grem rodit sama. user posted image No ampak sedaj mu je ideja všeč. Preživel bo pa tudi saj je uradno veterinar po izobrazbi. user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.1.2016 13:11:38   
madjanca
hehe.. no moj pa si drugače želi biti zraven, ko pač bo enkrat treba, samo jaz se ne dam.. tam hočem bit sama in pika user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.1.2016 13:15:28   
Janchek81
No, jaz sem bla obakrat sama ... ok, prvič je šlo hitr, logično ... ker je bla upn ..
drugič sem se pa matrala 12 ur .. in da bi bil bivši ob men .. no go .. on bi tm vse pobil, pomoje bi ušel ven od samga kričanja mene ... k sm mela umetne .. tko, da zdj se bo pa sam odloču a bo zraven al ne...sem mu pa povedala, da samo rojevanje ni kaj prijetno za gledat in slišat - razen unih k majo res hiter porod ...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.1.2016 14:12:29   
Damuš

No, jaz sem bla obakrat sama ... ok, prvič je šlo hitr, logično ... ker je bla upn ..
drugič sem se pa matrala 12 ur .. in da bi bil bivši ob men .. no go .. on bi tm vse pobil, pomoje bi ušel ven od samga kričanja mene ... k sm mela umetne .. tko, da zdj se bo pa sam odloču a bo zraven al ne...sem mu pa povedala, da samo rojevanje ni kaj prijetno za gledat in slišat - razen unih k majo res hiter porod ...

No, takega partnerja pa tudi jaz ne bi želela imeti ob sebi. Že drugače v življenju, kaj šele pri porodu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.1.2016 14:27:34   
Janchek81

No, takega partnerja pa tudi jaz ne bi želela imeti ob sebi. Že drugače v življenju, kaj šele pri porodu. user posted image

Verjem, da je sam na gobcu gor zrastu .. velix k se je razburu je reku, da bi kakšnga kr ubil pa take, ... pol se ga pa niti pogledat ni upou, tko da ... jaz sem se pač takrt odločila, da bom raje sama, ker bi mel samo probleme z njim,...on se je pa strinjal .. vem, da mi ne bi bil v oporo in ja, se strinjam ... žal se takrat nisem zavedala kakšen zna biti oz. kakšen je ... šele potem ko se je tamala rodila je začel kazati svoj obraz v upanju oz. v mišljenjo, da itak ne bom nikamor šla oz. bla sama z otrokom ....

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.1.2016 15:25:48   
mamica deklicam
glede šole za starše. Jaz vem naslednje:

Moj jo je naredil leta 2008, a je v LJ porodnišnici moral plačati, da je bil zraven pri porodu. Takrat je bilo cca.20€, leta 2011 sem šla jaz še enkrat v šolo in so rekli, da papir za očete velja 5 let. Tako da tiste, ki imate manjšo razliko v letih, upam da papir imate še v materinski in si ga dajte v novo.

Imam pa eno drugo vprašanje, ker me je pol ure nazaj pogrelo, ko sem šla malo gledat na portal or RTV, kaj je kaj novega. In zasledim, da naj bi ZZZS plačal zdravstveno oskrbo za begunce. Jaz sem že 3 leta in 7 mesecev brez službe, živimo od ene plače in OD, pa mi ne priprada socialna pomoč in posledično moram vsak mesec plačat dopolnilno zavarovanje. Pa kaj se ta vlada gre? Saj bodo zanetili tretjo svetovno voljo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.1.2016 16:32:34   
MauMow
Jaz ko sem mela predlani splav, bi če bi mu dovolili bil z mano cel dan v porodnišnici.... Tako da ga pol nisem vprašala če hoče bit pri porodu ampak mu kr povedala da brez njega ne grem user posted image - se pa v skoraj vseh porodnišnicah mora plačati. Samo v dveh v SLO je brezplačno. Pravijo kao da mora oče v šolo za starše - ni nujno, je pa priporočljivo. V vsakem primeru je lahko zraven. Bi mu pa jaz priporočala. Moj je veliko odnesel. Je spraševal več kot katera koli ženska tam in se je predavateljica kar smejala.user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.1.2016 19:12:56   
Tara9
Moj je aprila v Lj porodnišnici plačal 20evrov za prisotnost na porodu. Naredil je tudi šolo, sva skupaj hodila, je bilo prav luštno. Pri porodu si ne predstavljam, da ga ne bi imela zraven, ga pa seveda nisem silila, je bil sam od začetka odločem da bo tam. Sem mu hvaležna za to, sem umetne popadke lažje preživela z njegovo moralno oporo..me je poskušal v smeh spravit, za kar se danes samo smejim, ker mi je bilo takrat najmanj do smeha.

MD sem vesela da si nazaj in da si preprodila krizo, ki je čisto razumljiva. Mislim da je tukaj vsako izmed nas, ki smo se dolgo trudile malo stisnilo ob plusku druge, čeprav smo ji hkrati od srca privoščile.

Janchek čestitke!!!!! Zelo vesela zate in prepićana da bo vse ok. Vem, da se ne boš sprostila, upam pa vseeno da bo stres na minimumu. Aja jajčniki so tud mene na začetku noro boleli, sem ležala vsako popoldne in imela občutek da se bo vlilo. Srečno in pogumno!!!

Marčevka naj ti hitro mine cas do izvidov. Vse bo dobro boš videla.

Blugirl tudi mi smo fino. Vsak dan kaj novega in vsak dan bolj zabavna je moja lumpa. Zelo je živahna, še zmeraj se zbujamo ob 5, 6 da ja ne bi česar zamudili :). Oooo mogče boš kmalu čakala plusek praviš. Le glej da javiš da bomo navijali.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.1.2016 20:44:15   
Bluegirl

Ojla,

Tara, pri nas isto, ob 5, 6h pokonci, s tem da je še ponoči pestro. Zadnji teden pa se recimo zbuja kar ob štirih. Jao. No, pa samo, da je zdrav. Sem v zadnjem tednu slišala par žalostnih zgodbic. In te potem kar strezni, da se zaveš, da je zdrav otrok čudež.

Še nismo šli nič v akcijo, samo razmišljamo še. Verjetno se pa še v tem letu spravimo k delu. Javim, seveda, bom rabila podporo.user posted image

Punce, lahko noč. Za nazaj vas drugič preberem.

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.1.2016 6:36:24   
MauMow
O Tara ob 5 zjutraj ste pokonci? No tale naš v trebuhu ma ritem da med 11 in 5 zjutraj spi. Potem pa akcija. Me zanima če bo zunaj isti ritem user posted image Tvoja punca bo ja kmalu 1 leto stara?? Kaj čas leti....

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.1.2016 8:50:11   
Tara9
Maumow ja od 5 smo pokonc, sj posledicno grem spat s kurami, najkasnej ob pol 10, čeprav me zmanjka tudi prej. Sj pol jo ob pol 9 spet zmanjka, ampak se jaz do takrat razdramim in ne morm nazaj zaspat. V trebuhu je bila ponoči pridna, zunaj je pa razgrajačka. Dobra noč traje od 19 do max 6 pol pa akcja, ampak v kosu je spala lih 2x pomoje. Drgač se vsaj 2x zbudi. Slaba noč pa....hmmm 100x pomoje ustanem :D. Ampak kot pravi Bluegirl samo da so zdravi, še prehitro mine tole. Res gre hitro no. Poglej tebe, se mi zdi da si vceraj plusek nalulala, zdaj pa že praktično odštevaš madonca.

Me pa zanima Bluegirl kako funkconiraš v službi? Kr jst sm tak zaspanc, da komaj živim že doma :).

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.