|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
27.11.2015 19:45:37   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na user posted image da sigurno ne bo več tukaj..

Pa še to ... ne polagaj mi besed v usta, ki jih nikoli nisem izrekla. Kar sem napisala je bil nasvet na vprašanje, kako odmisliti ali bo user posted image ali ne bo. V vprašanje zakaj ne rata, se pa jaz nikoli nisem spuščala. Imam še preveč bolečih zgodb okoli sebe, da bi se norca delala iz take teme.

Očitno pa te ene stvari preveč bolijo in vse vzameš za slabo.

Zdaj pa ... lahko moje besede vzameš za slabo ali kot dobronamerne. Je čisto na tebi.

Točno tako ste napisala - nihče nikomur besed ne polaga v usta, še komentirala sem, da je stvar vsake posameznice ali je tukaj ali ne, da nihče nikogar ne sili, če je nekaterim lažje tukaj počakat na user posted image bomo pač tukaj, če nekomu pač ni, pač ne rabi. Nihče se ne dela norca iz ničesar napisala sem samo, kako me to tukaj vidimo. Napiše se tako kot je, če se bojite, da vas bi kdo prepoznal, pa uporabite še bolj "anonimno" ime..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.11.2015 21:04:47   
Anonimen
Evo ... samo zate Foxy-cat. Kopiram, da si boš lahko še enkrat prebrala kaj sem napisala. Kje ti vidiš, da sem napisala, da vam zato ne uspe?

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sj tud, če ne debatiramo tukej o špikanjih in k kero zagrab, sigurno pomisl 'kva je to' ... pa ponovno polno vprašanj, pa ubistvu za brezveze ... sj druzga kokr, da čakamo in smo pridne ne mormo ... sem pa svojmu že povedala, da bom dobila M in se mu je prek telefona slišalo,d a je mal razočaran, je tud on mislil, da tokrat pa bo ... ja pa ja de ... no in sva rekla, da zdj pa RES, na dva dni sex in nč več in nč manj user posted image vsaj dokler ne bo konc O ....
Eh ja ... bomo vidli kdaj bomo zagledal user posted image ... si ga že res preveč želim ... in že zarad tega ne uspe ... psiha velik pripomore, pa kaj za vraga k ne morm pa odmislt no ....
A ma katera kakšen nasvet kako odmislt????????????????????

Moj nasvet ti verjetno ne bo všeč, je pa edini, ki pomaga.

Ne beri in ne sodeluj na tehle forumih. Al pa sploh nobenih forumih o otrocih, nosečnostih itd.
Meni je edino to pomagalo. Prvi mesec sem bila cela napsihirana, delala analizer še in još ... na konc pa bila takoooo strašno razočarana.
Potem sem pa prenehala z branjem in sodelovanjem na forumih, pa je bilo takoj boljše. user posted image

Pa predno me katera napade - sedaj se šele "ogrevava", ko bomo res aktivni pri naročevanju user posted image , bom tudi jaz mrknila od tu. user posted image

Se mi zdi, da je kristalno jasno, da sem odgovarjala na stavek: Ali ima kakšna kak nasvet kako odmislit.
Ne vem no ... men se zdi, da če človek vpraša za nasvet, da pač pričakuje nasvete. In vse kar je, sem podala nasvet, iz OSEBNE IZKUŠNJE.

Pa tudi tega ne vem, zakaj me kar naenkrat vikaš. V čem je fora?

Aja ... vidim, da te moja anonimnost strašno moti. Anonimna sem pa samo zato, ker res ne maram tega da bi pol Slovenije vedelo, da si želim naraščaj (ja, ja sej imamo nick-e pa se kao ne ve kdo je kdo. Če že dlje sodeluješ na forumu, se marsikaj ve.)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.11.2015 21:24:29   
foxy_cat

Evo ... samo zate Foxy-cat. Kopiram, da si boš lahko še enkrat prebrala kaj sem napisala. Kje ti vidiš, da sem napisala, da vam zato ne uspe?

Sj tud, če ne debatiramo tukej o špikanjih in k kero zagrab, sigurno pomisl 'kva je to' ... pa ponovno polno vprašanj, pa ubistvu za brezveze ... sj druzga kokr, da čakamo in smo pridne ne mormo ... sem pa svojmu že povedala, da bom dobila M in se mu je prek telefona slišalo,d a je mal razočaran, je tud on mislil, da tokrat pa bo ... ja pa ja de ... no in sva rekla, da zdj pa RES, na dva dni sex in nč več in nč manj user posted image vsaj dokler ne bo konc O ....
Eh ja ... bomo vidli kdaj bomo zagledal user posted image ... si ga že res preveč želim ... in že zarad tega ne uspe ... psiha velik pripomore, pa kaj za vraga k ne morm pa odmislt no ....
A ma katera kakšen nasvet kako odmislt????????????????????

Moj nasvet ti verjetno ne bo všeč, je pa edini, ki pomaga.

Ne beri in ne sodeluj na tehle forumih. Al pa sploh nobenih forumih o otrocih, nosečnostih itd.
Meni je edino to pomagalo. Prvi mesec sem bila cela napsihirana, delala analizer še in još ... na konc pa bila takoooo strašno razočarana.
Potem sem pa prenehala z branjem in sodelovanjem na forumih, pa je bilo takoj boljše. user posted image

Pa predno me katera napade - sedaj se šele "ogrevava", ko bomo res aktivni pri naročevanju user posted image , bom tudi jaz mrknila od tu. user posted image

Se mi zdi, da je kristalno jasno, da sem odgovarjala na stavek: Ali ima kakšna kak nasvet kako odmislit.
Ne vem no ... men se zdi, da če človek vpraša za nasvet, da pač pričakuje nasvete. In vse kar je, sem podala nasvet, iz OSEBNE IZKUŠNJE.

Pa tudi tega ne vem, zakaj me kar naenkrat vikaš. V čem je fora?

Aja ... vidim, da te moja anonimnost strašno moti. Anonimna sem pa samo zato, ker res ne maram tega da bi pol Slovenije vedelo, da si želim naraščaj (ja, ja sej imamo nick-e pa se kao ne ve kdo je kdo. Če že dlje sodeluješ na forumu, se marsikaj ve.)

Točno to piše user posted image kar sem napisala,težava je edino v tem,da želiš kreg. Ne vem kaj imaš od tega? Tvoja stvar "kdo si in pred kom se skrivaš". Jaz bom uglavnem ignorirala tvoje poste,ker nisem ravno človek,ki bi se mu dalo "prepirat" ampak samo povem kaj me moti-naravnost,če ti ne paše me pa "spreglej". Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.11.2015 21:31:47   
peregrina
user posted image user posted image

Lej, men je žal, da tako dojemaš moje pisanje. To vsekakor ni bil moj namen.

Vidim pa, da zelo potrebuješ tole temo in to čvekanje, zato bom uvidevna in bom že "predčasno" zapustila tole temo. Da ti ne bom povzročala dodatnega stresa.

A prav?user posted image

Pozdrav vsem čvekam. Upam, da vam čim prej uspe zagledati magične user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil peregrina -- 27.11.2015 21:33:27 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.11.2015 21:46:03   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: peregrina

Vidim pa, da zelo potrebuješ tole temo in to čvekanje, zato bom uvidevna in bom že "predčasno" zapustila tole temo. Da ti ne bom povzročala dodatnega stresa.

A prav?user posted image

Pozdrav vsem čvekam. Upam, da vam čim prej uspe zagledati magične user posted image user posted image

Ups..si odpisala iz napačnega "nicka".

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.11.2015 21:56:49   
peregrina
Ups ... kdo zdaj išče prepir?

Ne, to sem naredila po vsem hote. Saj vem, da ne verjameš. Ampak mi je vseeno.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.11.2015 23:04:28   
madjanca
luna tut tuki??

dejmo punce... če sodelujemo na forumu: bodoče nosečke smo verjetno zadosti stare, da se ne pričkamo kar tja v tri dni ali kaj??

#mojemnenje

dejte raje malo pojambrat, kako vas špika to in ono in kako bolijo bradavice in kako otroci nočjo ubogat in kako lovite O, da ne boste prepozno user posted image ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.11.2015 8:17:09   
Janchek81

potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na user posted image da sigurno ne bo več tukaj..

Pa še to ... ne polagaj mi besed v usta, ki jih nikoli nisem izrekla. Kar sem napisala je bil nasvet na vprašanje, kako odmisliti ali bo user posted image ali ne bo. V vprašanje zakaj ne rata, se pa jaz nikoli nisem spuščala. Imam še preveč bolečih zgodb okoli sebe, da bi se norca delala iz take teme.

Zdaj pa ... lahko moje besede vzameš za slabo ali kot dobronamerne. Je čisto na tebi.

Oprosti, ampak sej ne mormo vedt punce kaj je v ozadju ...
Pod drugo pa si mene kritizirala z frustracijami, ker sem vsako samo opozorila, da lahko pride do IMN...vidš,nočm bit nesramna ampak najlažje je kritizirat druge ... opažam pa, da lahko sama po sebi sodiš ljudi user posted image
Pa čist tko, tud sama imam za sabo veliko slabih zgodb, izkušenj, ampak pač sprejmeš, preboliš, pozabiš itak nikoli ne, in se prepustiš ... tud midva sva mogla čakat na zeleno luč ( neprehoden jajcevod ) pa tist čas vseeno nisem govorila, da delava na otroku, po drug stran pa da morva čakat na zeleno luč ...
Mogoče je foxy_cat zmotilo to, da si zadnjič napisala, da ne delata na otroku, včeraj pa da delata ... kako za boga nej punce vemo kako in kaj ... o tej dvoličnosti je pomoje govorila in pač se strinjam z njo, dokler nisi omenila kje je problem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.11.2015 8:23:51   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: peregrina

A prav?user posted image

Pa zakaj za boga je treba enih provokacij? Pa praviš, da nisi dvolična? Če ne bi bla, ne bi niti razkrila svojega nicka ... user posted image
Ni mi všeč, da ko imaš slab dan se znašaš nad puncami - tudi nad mene, pa sploh nobene ne poznaš .. se mi zdi skrajno ne fer...
Sodelujemo vse, delimo svoje zgodbe, svoje znake...itd, pa nbena nbene ne 'napada' in 'žali' ... pač smo skupaj v tej temi ( hočemo ali nočemo ), se pa podpiramo in si vlivamo upanje ...
Odločitev je pa definitivno tvoja ali ostajaš v tej temi ali ne ...
Vedno pa bom napisala svoj mnenje, pa če to sprejmeš ali ne ... tiho pa ne bom, ... bi bila, če bi imela prav oz. bi potrdila tvoje mišljenje ...

Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.11.2015 14:58:26   
foxy_cat

Oprosti, ampak sej ne mormo vedt punce kaj je v ozadju ...
Pod drugo pa si mene kritizirala z frustracijami, ker sem vsako samo opozorila, da lahko pride do IMN...vidš,nočm bit nesramna ampak najlažje je kritizirat druge ... opažam pa, da lahko sama po sebi sodiš ljudi user posted image
Pa čist tko, tud sama imam za sabo veliko slabih zgodb, izkušenj, ampak pač sprejmeš, preboliš, pozabiš itak nikoli ne, in se prepustiš ... tud midva sva mogla čakat na zeleno luč ( neprehoden jajcevod ) pa tist čas vseeno nisem govorila, da delava na otroku, po drug stran pa da morva čakat na zeleno luč ...
Mogoče je foxy_cat zmotilo to, da si zadnjič napisala, da ne delata na otroku, včeraj pa da delata ... kako za boga nej punce vemo kako in kaj ... o tej dvoličnosti je pomoje govorila in pač se strinjam z njo, dokler nisi omenila kje je problem...

user posted image točno o tem,ker v eni temi piše tako v drugi drugač..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
30.11.2015 8:20:22   
Tara9
Jutro punce kako ste? Nekam napeto se je končal prejšnji teden. Upam da bo ta teden bolje ;). Zdaj pa da na hitro pozdravim svoje stare čvekice.

Žabinčica draga kako si? Je počitje kaj bolje? Upam da ste se doma zdaj vsi pozdravili in da si si nabrala moči za finalno dejanje. Je ime zdaj dokončno? Sem te brala pri novembrkah, všeč so mi vsi predlogi. Me pa prav zanima katero bo zmagalo? Drži se. Pošiljam pozitivne misli in malo svoje energije, čeprav je nimam ravno veliko user posted image . Upam da se še kaj javiš.

Maumow kako je tvoj buši? Brcka na polno?

Asykaaaaa tebe tako nestprno čakam, a se že crkljate mogoče???

Čokoladka tudi ti še dolguješ poročilo kako se imate.

Pa še moja bluegirl, kje si? Dejmo se malo javit. Prej smo bile take čveke zdaj smo se pa razbežale :).

Vsem ostalim pa lep teden!

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.11.2015 8:22:37   
foxy_cat
Nič izgleda da ste vse pobegnile user posted image

Za mano je tak čuden vikend.. No kot sem že napisala v sredo sem dobila user posted image .. v sredo sta bila čez cel dan 2 plunka, v četrtek 3-je..v petek praktično nič, tako da sem že mislila, da je konec. V soboto pozno popoldne ko sem šla na Wc spet 1 plunk vodene krvi ko sem se obrisala.. OK... Ponavadi če se neha se neha, je samo še kaj rjavega prihodnje dni. Me je pa začelo skrbet, ker so me jajčniki na čase še vedno čudno boleli. Zvečer sva vseeno.... in potem grem, ko sva končala kot ponavadi na WC in tam kri... Men nič jasno.. včeraj čez dan spet praktično nič, potem zvečer sva bla pa spet pridna..in potem spet..kri.. Ampak od srede do nedelje to je bila skos bolj vodena kri, ni bila tista temno rdeča. Nič sem šla na internet malo brat kaj bi lahko blo, tam pa lih toliko da te ne obsodijo že takoj na smrt user posted image . Zjutraj sem mojega poslala da mi gre po test, pa ne zato da bi mislila, da sem user posted image , ampak bolj zato ker me je skrbelo, da se je kje drugje kaj zasidralo, kjer se nebi smelo. No test sem nardila, sam ni nič pokazal, me pa še vedno skrbi kaj se dogaja tam spodaj, ponavadi če čutim jajčnike če imam krče jih imam prvi dan M to je to.. Zdaj pa že na dan M je bilo čudno me je peklo, pa pritiskalo, potem pa se ni nehalo ampak je še kar vsak dan malo.. in potem še te čudne "krvavitve".. Tudi če pokličem G..niti ne vem kaj naj ji rečem.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
30.11.2015 8:26:12   
Janchek81
foxy_cat ja, če pokličeš G ji poveš kako in kaj, pa da ti ona maybe obrazloži al pa ti reče, da se pridi pokazat, da te pregleda. Ja, vse skupaj je nekam čudno user posted image Čeprou mene so jajčniki tud kr bolel v soboto in včeraj, danes pa že spet, pa ni še čas O .. sm nardila v soboto test in ni pokazal nič, danes je itak 11. dan, tko, da O pričakujem v teh dneh .... zdj bom itak dobila une ta dobre O teste, ki merijo še strogen pa da vidmo kje smo ... Pa te prav jajčniki bolijo ali črevo? Velikrat ( vsaj pri sebi ) sem mislila, da me jajčniki boljo, v resnici me je bolelo črevo user posted image sam pr men je res, da nimam tok dobre prebave user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
30.11.2015 8:33:35   
MauMow
Jaz sem brala ampak sem videla da je blo napeto... Pa še prejšni teden sem mela nori tempo tako da sem vsak večer samo dol še padla....

Žabinčica še vedno v enem kosu? Tudi jaz te sledim v novemberkah user posted image

Tara9 o ja mali ma nore borce v trebuhu, pa še premetava se sem in tja, tako da mi kar prestavlja trebuh user posted image Joj smo bili včeraj na enem RD-ju in glih začnem jesti sladico pa se ena zadere (tk da so vsi pogledal) tega pa ne smeš, so notri surove jajce.... No tisti del ko sem js jedla je bil pečen, in čisto surove tudi v drugem delu niso ker je v pečici pečeno. Joj kaj sem se čudn počutla ker sej ne da so me vsi gledal kot da sem ne vem kaj......

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.11.2015 8:37:26   
Janchek81
Hm .. napeto ... sej se zmer nekdo najde, ki zna mal 'popestrit' zadeve in mal 'srat' user posted image Samo vseeno mislim, da ni fer do drugih, da nas nekdo obsoja na podlagi določenega pisanja ...
Tko, da .. sej smo se lepo 'zmenili' oz. povedali svoje ...

Vem, da za nosečnice tud pravjo, da ne smejo jest majoneze, men je pa tok pasala, da sm si jo vsaj 1x mesečno vseeno privoščila user posted image mam občutek, da so nekatere stvari že tok termično obdelane, da je zlo mal verjetnosti za okužbo ... ok, surova jajca je drugo ... pol je boljš, da domačega tiramisuja NE ješ ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.11.2015 8:40:18   
foxy_cat

foxy_cat ja, če pokličeš G ji poveš kako in kaj, pa da ti ona maybe obrazloži al pa ti reče, da se pridi pokazat, da te pregleda. Ja, vse skupaj je nekam čudno user posted image Čeprou mene so jajčniki tud kr bolel v soboto in včeraj, danes pa že spet, pa ni še čas O .. sm nardila v soboto test in ni pokazal nič, danes je itak 11. dan, tko, da O pričakujem v teh dneh .... zdj bom itak dobila une ta dobre O teste, ki merijo še strogen pa da vidmo kje smo ... Pa te prav jajčniki bolijo ali črevo? Velikrat ( vsaj pri sebi ) sem mislila, da me jajčniki boljo, v resnici me je bolelo črevo user posted image sam pr men je res, da nimam tok dobre prebave user posted image

Jajčniki me pečejo, tko čudn uglavnem. Kar se tiče moje prebave pa ni problem user posted image user posted image sem ena tistih ki je velikokrat na dan na Wcju user posted image user posted image Mah bolj mi je..ker moja G je tako glupa, da nebo nič "ukrepala" oz. pomoje tudi po tel nebom do nje pršla, tam sestri razlagat ker mi itaq nemore nič povedat, mi pa tudi ni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.11.2015 8:41:24   
MauMow

Hm .. napeto ... sej se zmer nekdo najde, ki zna mal ''popestrit'' zadeve in mal ''srat'' user posted image Samo vseeno mislim, da ni fer do drugih, da nas nekdo obsoja na podlagi določenega pisanja ...
Tko, da .. sej smo se lepo ''zmenili'' oz. povedali svoje ...

Vem, da za nosečnice tud pravjo, da ne smejo jest majoneze, men je pa tok pasala, da sm si jo vsaj 1x mesečno vseeno privoščila user posted image mam občutek, da so nekatere stvari že tok termično obdelane, da je zlo mal verjetnosti za okužbo ... ok, surova jajca je drugo ... pol je boljš, da domačega tiramisuja NE ješ ...

Sej tiramisuja si itak ne privoščim to je šlo pa za čokoladno torto, ki ima bolj tekočo sredico, ki meni tako ne paše sploh ker je bla še z enim sadjem.... Problem je itak v tem da niti solate nebi smel jest nikjer razen doma,.... Jaz niti nisem takoj poštudirala na surovo jajce notri.... Sam lahko bi vsaj bolj lepo povedala.... Itak vsi hočemo vse najboljše za otročke, sam js pač res probam stran držati od res tipičnih stvari ki so surove stvari notri. Vsako hrano pa res ne pogooglam kaj je notri.....

< Sporočilo je popravil MauMow -- 30.11.2015 8:43:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1842
30.11.2015 8:42:30   
Janchek81

Jajčniki me pečejo, tko čudn uglavnem. Kar se tiče moje prebave pa ni problem user posted image user posted image sem ena tistih ki je velikokrat na dan na Wcju user posted image user posted image Mah bolj mi je..ker moja G je tako glupa, da nebo nič "ukrepala" oz. pomoje tudi po tel nebom do nje pršla, tam sestri razlagat ker mi itaq nemore nič povedat, mi pa tudi ni. user posted image

Ooo to pa verjamem, če ne prideš do G, pa tud če prideš in ti ne pove nč konkretnga je pol brezveze klicat user posted image Zanimivo je to k opisuješ pekoč občutek ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
30.11.2015 8:42:33   
foxy_cat

Hm .. napeto ... sej se zmer nekdo najde, ki zna mal 'popestrit' zadeve in mal 'srat' user posted image Samo vseeno mislim, da ni fer do drugih, da nas nekdo obsoja na podlagi določenega pisanja ...

Za "popestritev" pa škoda besed, no saj v kratkem bomo najvrjetneje dobili še eno "novo" članico.. še pod tretjim imenom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1844
30.11.2015 8:43:51   
Janchek81
MauMaw no sej valda, da ne poguglaš, sam itak veš kaj ne smeš in kaj smeš ... sem pa vidla že, da je nosečnica jedla biftek user posted image npr tega si jaz res ne bi upala user posted image pa mi je takrt ta rekla, da se ona nč ne merka ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
30.11.2015 8:46:54   
Janchek81

Za "popestritev" pa škoda besed, no saj v kratkem bomo najvrjetneje dobili še eno "novo" članico.. še pod tretjim imenom user posted image user posted image

Sej je škoda besed, samo, če bi bla tih pa tud ... WTF? Zakaj bi se nekdo tukej nad mano znašal in me obsojal? A nismo tuki zato, da se bodrimo, pišemo o svojih doživetjih, o dobrih in slabih dnevih ... pomoje, da ni lih to tema, da vsak pove kaj si o kom misl ...
Pa na splošno smo mele enekrat debate o tem kaj keri ni všeč in sem že takrat povedala, da enostavno ne maram ljudi z dvema obrazoma - dvoličnosti .. pismo, stoj za svojimi besedami in pika ... no ja, men je vseen, nej se pojav še po stotim nickom ane, sam nej bo mal bol razumljiva in nej ne sodi na podlagi svojih dejanj in izkušenj .. kej druzga si žal ne znam predstavljati kje je tičal problem ... pismo, sej smo vse mele slabe izkušnje, ene so se po več let trudila da zanijo, pa niso ble zarad tega nesramne do unih, ki jih je ratalo npr v prvo ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
30.11.2015 8:50:09   
MauMow

MauMaw no sej valda, da ne poguglaš, sam itak veš kaj ne smeš in kaj smeš ... sem pa vidla že, da je nosečnica jedla biftek user posted image npr tega si jaz res ne bi upala user posted image pa mi je takrt ta rekla, da se ona nč ne merka ... user posted image

No sej vem ene jedo vse. Jaz pa res probam poskrbeti da jem tako kot je treba. Ampak včeraj sem res v šoku bla. No js sem bla pač prepričana da ne bo ne vem kaj s to sladico ampak ok. Očitno je zelo problematična čeprav se meni ni zdela... Bolje da ne hodim več po gostilnah do februarja.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 30.11.2015 8:51:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1847
30.11.2015 8:51:35   
foxy_cat

Ooo to pa verjamem, če ne prideš do G, pa tud če prideš in ti ne pove nč konkretnga je pol brezveze klicat user posted image Zanimivo je to k opisuješ pekoč občutek ... user posted image

Ma saj pravim po eni strani sem vesela da je test "negativen"..ker drugače bi znalo bit res kaj narobe - kar bi bilo še težje, po drugi strani me pa skrbi kaj se dogaja. V soboto sem bila čist iz sebe, pol zvečer sem pa začela jokat kot dež... Nevem zakaj... Samo solze so se mi vlile. Počutila sem se,...kot bi nekaj izgubila... Potem pa še PIKA NA I..jaz nekaj berem včeraj, pa tako piše da v zgodnji nosečnosti če imaš G pregled lahko naslednji dan pride do krvavitve.. WTF...me je skor kap, js sm mela 27.10 pregled 28.10. sem pa KAO dobila M, pa še to 3 dni prehitro.. Pol me je pa še bolj ruknlo k prejšnji mesec sploh nisem testa delala user posted image user posted image Tko da, mogoče se nam res zdi BV delat te teste po vsaki M..ampak pol ko pregooglaš kaj gre vse lahko narobe ČE NE VEŠ, da si lahko user posted image ker pač misliš da NISI.. te pa še bolj obrne.

Neposredna povezava do sporočila: 1848
30.11.2015 8:52:20   
foxy_cat

Jaz obožujem tatarca.. Joooj..moram ga čimprej kupit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
30.11.2015 9:01:38   
foxy_cat

Sej je škoda besed, samo, če bi bla tih pa tud ... WTF? Zakaj bi se nekdo tukej nad mano znašal in me obsojal? A nismo tuki zato, da se bodrimo, pišemo o svojih doživetjih, o dobrih in slabih dnevih ... pomoje, da ni lih to tema, da vsak pove kaj si o kom misl ...
Pa na splošno smo mele enekrat debate o tem kaj keri ni všeč in sem že takrat povedala, da enostavno ne maram ljudi z dvema obrazoma - dvoličnosti .. pismo, stoj za svojimi besedami in pika ... no ja, men je vseen, nej se pojav še po stotim nickom ane, sam nej bo mal bol razumljiva in nej ne sodi na podlagi svojih dejanj in izkušenj .. kej druzga si žal ne znam predstavljati kje je tičal problem ... pismo, sej smo vse mele slabe izkušnje, ene so se po več let trudila da zanijo, pa niso ble zarad tega nesramne do unih, ki jih je ratalo npr v prvo ... user posted image

Ja nevem jaz sem zato tukaj, da malo počvekam, da vem, da je še kdo tukaj, ki dela na isti "nalogi" user posted image .. Ne pa da se bom "skrivala" pod različnimi imeni, zato ker se pač "veliko o meni ve".. A zdaj se bom pa skrivala, ker pač kdo ve kakšno izkušnjo sem doživela (primer).. Zakaj? To je nekako tako, kot bi se ti skirvala, ker nekatere tu vedo da si imela IMN ipd...ker se tega sramuješ? Zakaj..ja valda ti je bilo hudo, ampak si se pobrala si šla naprej, deliš to z drugimi, da so pozorne, če se kaj takega lahko pri njih zgodi.. Ja je pa res..lahko se pa skrivaš če si že več takšnih "akcij" užgal tukaj gor, kot je bila ta konec tedna, samo v tem primeru si tudi pod novim imenom ne upaš pisat "resnice", ker se bojiš, da bo kdo pogruntal "da si nazaj"..AH to so OTROČARIJE. Da bo pa nekdo pisal, da imam pa neke resne težave in da nujno rabim ta forum, ker napišem nekomu kar mu gre?! BOLANO in BOLANO. Nimam besed..Pa..dajmo s tem zaključit, so lepše stvari, o katerih se izplača govorit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.