chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke II (10.9.2015 17:25:20)
|
MauMow Potem je zdaj 100%, da je fantek? Čestitke še v mojem imenu. [sm=bravo.gif] Vse tiste, ki čakate na pluske točno vem kako vam je, ko sva midva izvedela, da ima partner zelo slab spermiogram sem v slabih 2 tednih izvedela, da so noseče moja sestrična, njegova sestrična, kolegica, soseda, sošolka iz faksa in sošolka iz osnovne. Ne, da jim nebi privoščila me je pa takrat čisto potrlo. Na srečo sem se krogu nosečk prej kot v pol leta pridružila tudi jaz, tako, da res držim pesti, sploh za tiste, ki že malo dlje čakate. Glede O testov, pa jim jaz ne verjamem, sem namreč zanosila v času, ko so mi vsi kazali negativno, in nisem imela res ovulacije, ko so mi vsi kazali pozitivno. Mogoče so krivi tudi moji zblojeni hormoni, ampak meni je res škoda denarja in živcev, da bi še kdaj kupila kakšen listič. Nekaterim se pa super obnese, res odvisno od osebe. Tudi jaz sem sprobala vsa zelišča od mace, krvmočnice, acai jagod, matičnega mlečka... pa težko rečem, da bi kaj od tega pomagalo, ker nič ni kazalo, da se mi bodo ciklusi kaj uredili. Tudi zanosila sem v enem čisto čudnem ciklusu, ko že 3 mesece prej ni bilo menstruacije. Še najbolj mi je pomagala plahtica, še odprla nisem paketka, pa sem že izvedela da sem noseča, tako, da sem novega, še zaprtega podarila naprej[sm=smiley36.gif]. Bluegirl in Tara lepo, da sta se oglasile in se veselim z vama, da se "stare sablje" spet zbiramo. Mi je lepo brat, da tako uživata v materinstvu in da razmišljata o novem otročičku, sta mi kar malo poguma dali, da dopuščam kakšen % šans, da se mogoče pa tudi jaz še kdaj odločim za to pot. Marčevka2010 Lepo da si se javila. Super, da je bila tvoja zadnja M normalna in upam, da se ti bo zdaj stanje uredilo, imava kar podoben odnos do te kemije in ti res želim, da ti čimprej uspe tudi brez tega. Žabinčica Seveda se nam lahko pridružiš pri čvekanju, smo prov lušna skupinica in ves čas nekaj klepetamo. Lahko mi pošlješ na privat link od tvojega facebook profila pa te bom dodala. Najprej te bom dodala za prijateljico, ko me potrdiš pa še v skupino. Drugače ne gre, ker je skupina skrita. Drugače sem OK, zadnje dni mi je malo težko ležat, ker me matra slabost in zgaga, ki se v ležečem položaju še poslabša. Ampak se tolažim, da še 12 dni pa bo 32. tednov, potem sem pa ven iz najhujšega. Danes sem ravno naročila previjalno, posteljico že imamo, večina oblačila 56 in 62 tudi, voziček že zdavnaj. Manjka še banjica, kozmetični pripomočki in izdelki zame in za malega in par malenkosti. Tudi ime imava že izbrano, samo problem je v tem, da še vedno vsak svojega [sm=smiley36.gif]. Zdaj bi ati na vsak način Kevina, mami pa Filipa, nek kompromis bi bil Aleks ali Aleksej. Upam, da nam dojenček kaj namigne, da se lažje odločimo [sm=smiley36.gif]. A se mogoče tukaj katera ukvarja z numerologijo? A verjamete v te stvari? Boste kaj upoštevale ali ste upoštevale pri izbiri imen? Pa ostale nosečke? Kako daleč ste z nakupovanjem in izborom imen?
|
|
|
|