chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke II (6.9.2015 18:37:04)
|
Živjo punce! Se javljam čisto na hitro, ker ne smem dolgo viset za računalnikom, telefon mi je pa grozno neroden za pisat. Vidim, da vas je kar nekaj novih dobrodošle in veliko sreče vam želim, pa da bi vse čimprej zagledale pluske! Jaz sem še v enem kosu, še vedno strogo ležim, vstajam samo za wc, tuš in hrano, sem pa hvala bogu doma. V torek bo 30. tednov, par dni nazaj pa sem imela kontrolo rasti in izvedela, da ima naš fant že 1600 g. Še vedno me občasno boli in zvija in še vedno me je malo strah, ampak je lažje, ker vem, da me samo še dobrih 14 dni loči do tiste meje 32. tednov, ko bo moj fantek izven večjih nevarnosti, tudi, če se odloči pohiteti. Glede strahu pred otrokom pa, strah je vedno prisoten, to je povsem normalno in celo pozitivno, če le ni prehud. Še jaz se včasih vprašam, če bova res zmogla in če bova res dobra starša, ampak to je vse čisto človeško. Konec koncev postaneš odgovoren za novo življenje, ki ga sam ustvariš, kar pa res ni kar tako. Na koncu pa strah gor ali dol je lahko vsak samo presrečen, da ima ta privilegij v življenju, ker je res nekaj najlepšega in ker nimajo vsi te sreče.
|
|
|
|