Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (8.9.2015 8:51:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Janchek81 nevem ,ker sem jo začela šele v soboto piti, bomo vidli. Nevem ali lahko tudi krvomočnico pijem, nima dost pojma o teh stvareh, se še nisem poglabljala v to. Saj veš, itak misli in upa vsak, da bo ratalo takoj, sam realnost je pa dostikrat malo drugačna. Tudi mi našo uvajamo v vrtec (do zdej je bila privat, po porodniški pri babici) in nam zaenkrat laufa nad pričakovanji. Smo probali že pri 2 letih pa ni šlo, zdaj gre pa full rada, včeraj je ža spala tam. Je že v petek rekla atiju zakaj jo je prišel iskat, da ona še ni v vrtcu počivala, danes zjutraj, da naj že zmiga, da ona bi že šla. Je pa drugače ful občutljiva in neprilagodljiva na spremembe, vedno ko gremo na dopust dobi vročino, letos prvič, da je bilo vse normalno. Upam, da tako ostane. Upam, da pri vas jok hitro mine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] To je res nekaj najhujšega, mi je prav hudo, ko slišim da kdo joka v garderobi in prosi, da nebi šel v vrtec.. Kje pa je bila do sedaj v varstvu? Mi smo se že poleti začeli o tem pogovarjati, da bo lepo, da bo spoznala nove prijatelje, kaj vse bojo delali, šli smo na dan odprtih vrat...Če je pomagalo nimam pojma, ampak zaenkrat gre brez težav.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Naša je bila do septembra pri babici in dedku v varstvu ..., vedno zlo prilagodljiv otrok, vedno, ko so bili nekje otroci je ona pristopila do njih, jih ogovorila .. ogovorila je tud starejše ljudi, jim razlagala in tko dalje ... sem mislila, da ne bo nobenega problema za v vrtec .. prvi dan je z veseljem šla, ko sem jo šla iskat pa jok [sm=zmeden.gif] potem vse druge dneve zjutraj jok .. sej pol se vnese in pravi vzgojiteljica, da je pridna in da je že super ... jaz sem naredila tko, da sem jo prvi in drugi dan tam pustila do spanja, potem četrtek in petek je že tam spala in tko dalje ... hočem čim manj komplicirat pri vseh teh uvajanjih ... nima pa nobenga veselja zjutraj it, ampak vseen upam, dase upelje in vnese in da bo še z veseljem hodila tja... Glede mace pa boš vidla, .... sej je npr tud krvomočnica za zanositev, ampak tudi uravnava cikluse in jo pijem od konca M do začetka M in je res super, ker sem zdaj prišla do ciklusa 28-30 dni, prej mi je kr pobezlala, pa sm jo na čase dobila na 40. dan al pa 36. dan, ubistvu zmešana je bla čist .... upam, da pač ostane tko na tem ciklusu kot je zdaj [sm=bravo.gif]
|
|
|
|