RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Twixie22 -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 8:00:51)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Twixie22

Ja tudi O teste sem delala..

Potem pa priporočam krvni test. Ta ti bo ziher povedal kaj se dogaja v telesu. DRŽIM PESTI!!!!

Bom šla na krvni test. Hvala punce! :)

Twixie22 -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 12:44:53)

Evo punce..krvni test sm nrdila, rezultati so:
Vrednost: <0,1
Orientacijska ref. Vrednost: 0.00-5.00
Glede na branje na internetu glede rezultatov to ni, kajne? :(

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 12:46:10)

Ja nažalost to pomeni da ni nosečnosti. Sedaj je samo vprašanje ali je bla slučajno M prejšni teden ko je bila tista krvavitev.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 12:47:47)

Žal ni to nosečnost [sm=smiley19.gif]

Twixie22 -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 13:00:01)

Orodja

Mozno, sam ravno to se mi zdi cudno ker je bla samo en dan krvavitev. Jah nic :( bomo pa se poskusali:) hvala za nasvete punce

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (17.9.2015 13:02:25)

Orodja

Mozno, sam ravno to se mi zdi cudno ker je bla samo en dan krvavitev. Jah nic :( bomo pa se poskusali:) hvala za nasvete punce

Jaz sem vmes kdaj mela tudi samo en do dva dni krvavitve... Ma nič ni presenečalo....

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:37:56)

Punceee, je pri kateri že kaj novega?? [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:40:51)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Punceee, je pri kateri že kaj novega?? [sm=smiley36.gif]

Mi mormo vsaj še en teden počakat [sm=zmeden.gif]
[sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:41:33)

No..vas "potolažim" en teden ni tako veliko [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:44:22)

No..vas "potolažim" en teden ni tako veliko [sm=bravo.gif]

Ja sej bo minil 1,2,3 ... sej vem [sm=jezicek.gif] Če ne bo že prej kr sama pršla ( predčasno ), pa niti en teden nau treba čakat [sm=jezicek.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:48:04)

Mogoče vas pa preseneti [sm=smiley36.gif] pa se kje izgubi [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:49:28)

Mogoče vas pa preseneti [sm=smiley36.gif] pa se kje izgubi [sm=smiley36.gif]

Iz tvojih ust v Božja ušesa [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:52:30)

Jaz pa ta mesec niti nevem ali bi rada da pride ali ne [sm=smiley36.gif]ravno se meniva o enem potovanju pa je odhod šele po 1.11. pa sem skeptična [sm=smiley36.gif] no če mi bo (že) slabo, ravno nebi šla [sm=smiley36.gif] potem je pa moj rekel da počakava če oktobra pride ali ne, če pride rezervirava če ne pa ne.. Potem je pa še dodal "saj najvrjetneje bo potem tam ratal" [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:55:14)

Jaz pa ta mesec niti nevem ali bi rada da pride ali ne [sm=smiley36.gif]ravno se meniva o enem potovanju pa je odhod šele po 1.11. pa sem skeptična [sm=smiley36.gif] no če mi bo (že) slabo, ravno nebi šla [sm=smiley36.gif] potem je pa moj rekel da počakava če oktobra pride ali ne, če pride rezervirava če ne pa ne.. Potem je pa še dodal "saj najvrjetneje bo potem tam ratal" [sm=smiley36.gif]

Kje pa piše, da bi ti blo slabo? Ene nosečnost čist lepo prenašajo ... [sm=smiley36.gif]
Nč pisat, da ne veš a bi rada da pride al ne ... NE, pa konc ... vse drugo se bo poštimal .. v najsrajnem primeru pa odpoveš - pa zdj plačaš riziko odpovedi ... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:57:28)

Žal ni v tem primeru rizike odpovedi [sm=smiley36.gif] saj zato.. P.s. meni je že par let tako slabo sem imela trebušni bakterijo ipd. [sm=smiley36.gif] tako da slabosti in problemi s kislino so ostali..joj upam, da ko bom [sm=nosecka.gif]da bo šlo to vse mimo [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 8:58:28)

Žal ni v tem primeru rizike odpovedi [sm=smiley36.gif] saj zato.. P.s. meni je že par let tako slabo sem imela trebušni bakterijo ipd. [sm=smiley36.gif] tako da slabosti in problemi s kislino so ostali..joj upam, da ko bom [sm=nosecka.gif]da bo šlo to vse mimo [sm=smiley36.gif]

Lahko pa da boš nosečnost čist normalno prenašala ... takrt hormoni tok bolj divjajo in lahko, da bo vse BP ... edin utrujenost pa mislm, da majo kr vse no ... vsaj prve tri mesce ...

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (18.9.2015 11:01:08)

Se tolažim stem da bo potem bolje [sm=smiley36.gif]

jeannine -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 9:00:10)

pozdravljene :-)

Še ena med tistimi, ki si želi :-) upam, da me sprejmete medse :-)

jeannine -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 9:09:46)

no, pa da kr pojamram :-) se trudimo in trudimo, že nekaj let! No do lani, ko nas je spomladi presenetil plusek, ki se je na žalost končal s SS [sm=smiley19.gif]
a to je sedaj za nami. sedaj gledamo le še naprej. Sedaj smže nekaj mesecev na Duphastonu in metforminu. 7. septembra je bil prvi dan [sm=hudicek1.gif]. 10- septembra sem imela termin pri ginekologinji, ki je ugotovila, da je bil en izmed jajčnikov ta mesec priden, in pridelal eno jajčece [sm=bravo.gif].je rekla, da bo ovulacija v roku dveh dni, zato mi je dala injekcijo Pregnyl 5000, in naročila, da morava [sm=sloncek.gif] od 30-36ur po injekciji. In če ti ginekologinja napiše recept za"telovadbo"navodila seveda upoštevaš [sm=jezicek.gif]. no danes zjutraj me je presenetila krvavitev in ker je 16 dan ciklusa, upam, da ni [sm=hudicek1.gif]. [sm=zmeden.gif] kako pa ste kaj ve?

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 9:15:06)

Držim pesti da ni [sm=hudicek1.gif]

Pri meni nič novega, ta mesec sem se odločila, da se nebom s tem obremenjevala, če bo bo če ne ne..[sm=smiley36.gif]

Ashaya -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 11:04:07)

Držim pesti, da gre morda samo za vgnezditveno! [sm=smiley1.gif]
Pri meni pa še nič posebnega, [sm=hudicek1.gif] se poslavlja, tako da počasi bomo končno lahko šli tudi pri nas v akcijo! [sm=jezicek.gif]

jeannine -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 11:23:46)

kako pa izgleda vgnezditvena? Sej lahko najdeš odgovor na netu, pa si s tem nemorem kaj pomagat,... Vem, da sem lani, ko sem zanosila, imela tri tedno po zadnji M, dva dni krvavitev, in je očitno to bila vgnezditvena, samo da tega takrat še nism vedela, in se niti ne spomnim kako je bilo. sedaj v bistvu,vsakič ko grem lulat, je na papirju krvavo. bomo videli, če bo tekom dneva kaj močnejše.... malo hitro je za [sm=hudicek1.gif] saj sem jo imela 16 dni nazaj(prvi dan), ovulacijo pa en teden nazaj. sovražim te dneve,ko smo totalno zmešane od nevedenja-no vsaj jaz sem [sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 15:56:30)

Tudi jaz bi se pridružila.

Počasi tudi pri nas razmišljamo o naraščaju. Sicer res počasi, ker bi rada v drugo rodila po naravni poti (prvič je bil carski pa mora minit 2 leti, da sploh lahko razmišljam o naravnem porodu). Pa vendar se me že loteva tisto čudovito pričakovanje.

Vam vsem želim, da čim prej zagledate + [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 16:11:13)

Dobrodosle vse nove bodoce nosecke.

Kako pa kaj ta "stare"? Cokoladka si se 2V1

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (22.9.2015 19:07:13)

Držim pesti za vse ki čakate in pričakujete [sm=smiley36.gif]

Res veliko novih. Kje se kaj "stare" čvekice?

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>