|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
20.11.2015 12:40:36   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

SEj veš .. oni majo datoteke, eno pred drugo, mi mamo pa vse 'pomešano' user posted image
Pač je res to, da jih ne bomo NIKOL 100% razumel in oni NE nas, žal to tko je ... sj je Avdič prkazu dobre primerjave kako je, če pohvali moški žensko in kako je, če ženska moškega user posted image

Se strinjam user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.11.2015 12:44:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

SEj veš .. oni majo datoteke, eno pred drugo, mi mamo pa vse 'pomešano' user posted image
Pač je res to, da jih ne bomo NIKOL 100% razumel in oni NE nas, žal to tko je ... sj je Avdič prkazu dobre primerjave kako je, če pohvali moški žensko in kako je, če ženska moškega user posted image

Se strinjam user posted image user posted image

Ti se sam nasmej in glavo pokonc ... in bo še vse vreduuuu user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.11.2015 13:19:22   
madjanca
Berem eno dobro knjigo o razmerjih in prebrala notri nekaj, kar vidim da dejansko nuca za boljse razmerje. Jaz ne pricakujem vec od njega, da me bo pokazal da me ma rad, ker vem da me ma... Pokazem pa jaz njemu veckrat da ga spostujem in mu dostikrat povem, ko kaj dobro naredi... Nekakoima moski spol vecjo potrebo po spostovanju in s tem, ko jim to jasno povemo, vejo da delajo prav in so boljlj sprosceni... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.11.2015 13:30:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Berem eno dobro knjigo o razmerjih in prebrala notri nekaj, kar vidim da dejansko nuca za boljse razmerje. Jaz ne pricakujem vec od njega, da me bo pokazal da me ma rad, ker vem da me ma... Pokazem pa jaz njemu veckrat da ga spostujem in mu dostikrat povem, ko kaj dobro naredi... Nekakoima moski spol vecjo potrebo po spostovanju in s tem, ko jim to jasno povemo, vejo da delajo prav in so boljlj sprosceni... user posted image

Ne pričakuješ, da ti bo pokazal, da te ima rad????
ja, logično, da te ima ... samo vseeno je pa lepo, če ti to tud pokaže al kako ... jaz vem, da bi mi šlo v nos, če ne bi dobila lupčka, ko vstopi v hišo iz šihta, al pa za lahko noč...itd.
Auch, tole bolš, da nism prebrala ... sm se kr naježila user posted image To je bilo brano kot, ti njemu vse, on pa nič, sej itak veš, da te ma rad .... kwaaaaaa user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.11.2015 13:37:52   
Amour
Če katero zanima, včeraj oddaja o nosečnosti :)
http://4d.rtvslo.si/arhiv/halo-tv/174372252

Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.11.2015 14:51:16   
madjanca

ja, logično, da te ima ... samo vseeno je pa lepo, če ti to tud pokaže al kako ... jaz vem, da bi mi šlo v nos, če ne bi dobila lupčka, ko vstopi v hišo iz šihta, al pa za lahko noč...itd.
Auch, tole bolš, da nism prebrala ... sm se kr naježila user posted image To je bilo brano kot, ti njemu vse, on pa nič, sej itak veš, da te ma rad .... kwaaaaaa user posted image

Opala, sele zdaj sem prebrala dobro kaj sem sploh napisala... Vcasih hocem sto stvari hkrati napisat in pol polovico izpustim, da izpade cisto drugace. Upss user posted image

Uglavnem ja, mora mi pokazat, da me ma rad.. Sam ponavadi prevec pricakujemo in smo na koncu jezne, ker niso taki kot v filmu... Zenske dejansko veliko vec damo na te detajle kot moski.. In ne da ne pricakujem, samo sem hitro z malenkostmi zadovoljna.. Kot je lupcek ko gre in ko pride nazaj... Ne pricakujem pa, da me bo vedno nosil po rokah, mi vsak dan povedal da meima rad, tako kot jaz njemu... Enkrat sem ga celo vprasala, zakaj mi nikoli ne rece kaj takega nazaj in je v sali rekel: enkrat sem ti ze povedal, ko bo pa drugace pa bos ze zvedla user posted image

Ma sej sploh ne znam opisat dobro kaj sem hotla povedat.. Danes sem cisto zmedena..je pa dejstvo, da ko sem jaz zacela njemu bolj kazat, da ga spostujemt, je tudi on meni bolj pokazal kako me ima rad... Zato tudi vsi recejo parom, da jim zelijo ljubezni in spostovanja.

Upam, da sva se sedaj pravilno razumeli... :) ko pogruntam kako bi bolj razlocno to opisala, ti pa odgovorim se enkrat ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.11.2015 15:34:17   
foxy_cat
Midva sva brala... 5 jezikov ljubezni: Gary D. Chapman...

Tudi "poučna" knjiga in z odličnimi ocenami po svetu.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.11.2015 20:43:31   
Anonimen

Ta knjiga je zakon. Jo tudi jaz pravkar berem. In tudi jaz spoznavam, da če ima mož občutek, da ga spoštujem, on bolj pokaže, da me ima rad. Smešno, a resničnouser posted image user posted image

Sicer sva midva oba taka, da si to kar pogosto poveva, a vseeno fajn vedet take stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.11.2015 7:51:42   
Janchek81
A vi si recete Rad oz rada te imam ali ljubim te?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.11.2015 8:19:43   
Amour
Jaz recem rada te imam, pa ne zato, ker ga ne bi ljubila, ampak ljubim te mi je kot beseda popolnoma tuje in je ne uporabljam nikoli.
On meni rece v svojem jeziku, v katerem pravzaprav uporabljajo eno in isto besedo za "oboje", ne poznam pa njegovega jezika dovolj, da bi poznala nianse.

Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.11.2015 8:32:02   
foxy_cat

Meni je "rad te imam" bolj za na začetku, če mu rečem zdaj "rada te imam" bo takoj mislil, da je kaj narobe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.11.2015 12:48:14   
katjesss
December ste rekle da bo vesel, upam da res, mene danes namrec "presenetil" svetlo rdec izcedek, jutri rjav, v ponedeljek pa M.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.11.2015 14:14:08   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

December ste rekle da bo vesel, upam da res, mene danes namrec "presenetil" svetlo rdec izcedek, jutri rjav, v ponedeljek pa M.

No saj..pri meni pa bo najvrjetneje tudi tam med ponedeljkom in četrtkom user posted image me pa od danes ponoči tako prsa bolijo da sem se zbudila sredi noči, ker nisem vedela kako bi ležala user posted image user posted image

Ja nič punce sneg je user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.11.2015 15:47:16   
..noname..

Pri nama je kar oboje. Ponavadi se hecava pa reče en rad/a te imam, pol tadrug pa, js pa tebe ne, ker te ljubim
Res sva učasih malo otročja, ampak se imava pa resnično rada in izkoristiva vsak trenutek, ki ga imava skupaj. Na žalost sva zaradi njegove odsotnosti skupaj bolj kot ne samo za vikende in ponoči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.11.2015 20:57:56   
katjesss
Punce a ve vse pijete krvomočnico in maco? Jaz grem v ponedeljek nabavit, pa še s tem poizkusim. V kakšni obliki pa imate maco, gledala sem tudi kapsule..kaj menite?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.11.2015 21:00:13   
Katriss

Midva si receva ljubim te. Mi prej nikoli ni slo iz ust, s prejsnjim partnerjem, sedaj pa je popolnoma samoumevno... je prvic kar zletelo iz mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.11.2015 23:38:20   
mojamiška

Punce a ve vse pijete krvomočnico in maco? Jaz grem v ponedeljek nabavit, pa še s tem poizkusim. V kakšni obliki pa imate maco, gledala sem tudi kapsule..kaj menite?

Jaz pijem maco v kapsulah.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.11.2015 7:26:42   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Jaz pijem maco v kapsulah.

Jaz dobim maco v listih za cajcka...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.11.2015 8:26:39   
Amour
Jaz sem pila krvomočnico samo en mesec, v tem ciklusu sem tudi zanosila. Mace nisem uporabljala nikoli.

Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.11.2015 12:10:13   
katjesss
Evo M je tu, vse me boliuser posted image tako da kavc danes moj, jutri grem pa v nabavo.

Veseli december pridi ze...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.11.2015 15:25:05   
foxy_cat

Evo M je tu, vse me boliuser posted image tako da kavc danes moj, jutri grem pa v nabavo.

Oja prazniki se bližajo... Mene pa še kar prsa bolijo, moj me že 2dni čudno gleda kaj se dogaja z njimi,pa od kje so se vzele user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.11.2015 16:14:27   
katjesss

Oja prazniki se bližajo... Mene pa še kar prsa bolijo, moj me že 2dni čudno gleda kaj se dogaja z njimi,pa od kje so se vzele user posted image

foxy_cat drzim pesti, da se pri tebi obratno izide, kot pri ostalih user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.11.2015 16:31:12   
lizz
Jaz pijem maco v kapsulah(pol leta) pa po novem od krvomocnice tinkturo, ki je sicer ful nagravzna ampak ok..
Tintkuro sem si narocla prek neta, kapsule pa kupla v eni trgovino ob planet bio. Se mi je pa ciklus v nulo uredil pa tudi koza po maci..

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.11.2015 16:44:01   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: lizz

Jaz pijem maco v kapsulah(pol leta) pa po novem od krvomocnice tinkturo, ki je sicer ful nagravzna ampak ok..
Tintkuro sem si narocla prek neta, kapsule pa kupla v eni trgovino ob planet bio. Se mi je pa ciklus v nulo uredil pa tudi koza po maci..

Jaz pijem eno bio maco (prah). Je kar znosen okus. Upam da pomaga. Začela sem jo piti kakšen teden nazaj.
Drugače imam pa jaz toook močno menstruacijo,,,kot bi imela čiščo. To od poroda dalje, prej je bila pa kar nekaj.

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.11.2015 19:24:48   
foxy_cat

foxy_cat drzim pesti, da se pri tebi obratno izide, kot pri ostalih user posted image

Ah težko vrjamem,..ker takrat nisva bila najbolj pridna. Po moje so to spet samo ene bolj hard priprave na user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.