madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Berem eno dobro knjigo o razmerjih in prebrala notri nekaj, kar vidim da dejansko nuca za boljse razmerje. Jaz ne pricakujem vec od njega, da me bo pokazal da me ma rad, ker vem da me ma... Pokazem pa jaz njemu veckrat da ga spostujem in mu dostikrat povem, ko kaj dobro naredi... Nekakoima moski spol vecjo potrebo po spostovanju in s tem, ko jim to jasno povemo, vejo da delajo prav in so boljlj sprosceni... Ne pričakuješ, da ti bo pokazal, da te ima rad???? ja, logično, da te ima ... samo vseeno je pa lepo, če ti to tud pokaže al kako ... jaz vem, da bi mi šlo v nos, če ne bi dobila lupčka, ko vstopi v hišo iz šihta, al pa za lahko noč...itd. Auch, tole bolš, da nism prebrala ... sm se kr naježila To je bilo brano kot, ti njemu vse, on pa nič, sej itak veš, da te ma rad .... kwaaaaaa Opala, sele zdaj sem prebrala dobro kaj sem sploh napisala... Vcasih hocem sto stvari hkrati napisat in pol polovico izpustim, da izpade cisto drugace. Upss Uglavnem ja, mora mi pokazat, da me ma rad.. Sam ponavadi prevec pricakujemo in smo na koncu jezne, ker niso taki kot v filmu... Zenske dejansko veliko vec damo na te detajle kot moski.. In ne da ne pricakujem, samo sem hitro z malenkostmi zadovoljna.. Kot je lupcek ko gre in ko pride nazaj... Ne pricakujem pa, da me bo vedno nosil po rokah, mi vsak dan povedal da meima rad, tako kot jaz njemu... Enkrat sem ga celo vprasala, zakaj mi nikoli ne rece kaj takega nazaj in je v sali rekel: enkrat sem ti ze povedal, ko bo pa drugace pa bos ze zvedla Ma sej sploh ne znam opisat dobro kaj sem hotla povedat.. Danes sem cisto zmedena..je pa dejstvo, da ko sem jaz zacela njemu bolj kazat, da ga spostujemt, je tudi on meni bolj pokazal kako me ima rad... Zato tudi vsi recejo parom, da jim zelijo ljubezni in spostovanja. Upam, da sva se sedaj pravilno razumeli... :) ko pogruntam kako bi bolj razlocno to opisala, ti pa odgovorim se enkrat ;)
|