|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
23.11.2015 7:40:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz sem pila krvomočnico samo en mesec, v tem ciklusu sem tudi zanosila. Mace nisem uporabljala nikoli.

Jaz sem tud v prejšnji nosečnosti pila krvomočnico samo en mesec in zanosila ... zdj pa user posted image Jo zgleda pijem že predolg časa al kaj user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
23.11.2015 8:29:33   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz sem pila krvomočnico samo en mesec, v tem ciklusu sem tudi zanosila. Mace nisem uporabljala nikoli.

Jaz sem tud v prejšnji nosečnosti pila krvomočnico samo en mesec in zanosila ... zdj pa user posted image Jo zgleda pijem že predolg časa al kaj user posted image

hm...zanimivo, zdej jo bom pa res šla kupit, če ta mesec priteče pa da vidmo, če bom tudi jaz med srečnicami.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
23.11.2015 8:31:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

hm...zanimivo, zdej jo bom pa res šla kupit, če ta mesec priteče pa da vidmo, če bom tudi jaz med srečnicami.

Ja, enim pomaga, enim pa ne vem ...

Joooj kok mam jst pestro obdobje no ... pridem na šiht, se hočem štemplat in ... ni denarnice .. in sem zvedla, da sem izgubila denarnico user posted image Zdej sem v postopku blokade, prijave kartice .... ah joj, groza res user posted image user posted image
Sm tok slabe volje user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.11.2015 8:35:54   
mojamiška

Joooj kok mam jst pestro obdobje no ... pridem na šiht, se hočem štemplat in ... ni denarnice .. in sem zvedla, da sem izgubila denarnico user posted image Zdej sem v postopku blokade, prijave kartice .... ah joj, groza res user posted image user posted image

ajoj kakšen začetek dneva in tednauser posted image   si zihr da ni ostala doma? Tko sem jaz danes zjutraj iskala ključe od stanovanja, na konc sem ugotovila, da imam luknjo v žepu, dobr, da ne še v podlogi drugač bi šli papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.11.2015 8:47:23   
Janchek81

ajoj kakšen začetek dneva in tednauser posted image   si zihr da ni ostala doma? Tko sem jaz danes zjutraj iskala ključe od stanovanja, na konc sem ugotovila, da imam luknjo v žepu, dobr, da ne še v podlogi drugač bi šli papauser posted image

Ne, spomnem se, da sem jo nazadnje mela na POšti k sm en paket poslala ... pol mi je tamala tm srala, se ob tla metala in sm bla prepričana, da sm jo na pult odložila in šla tamalo 'mirit' .... pa sm klicala na POšto pa je rekla, da je žal ni tm ... in sm šla takoj v akcijo za preklic kartice, obenem da mi naredijo novo, pa še tuki za na šiht, da mi novo dajo kartico za štemplanje ....
Ja, slab začetek tedna .. upam, da je tko kot pregovor pravi, slab začetek - dober konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.11.2015 8:50:30   
mojamiška
ja pa da ni tist " po jutru se dan pozna" ker pol je bolš, da greš kr dam pa spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.11.2015 8:52:34   
Janchek81

ja pa da ni tist " po jutru se dan pozna" ker pol je bolš, da greš kr dam pa spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Ja, jst dons že razmišljam,d a bi šla predčasno domov in kakšen dan kr doma ustala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.11.2015 8:56:10   
mojamiška

Ja, jst dons že razmišljam,d a bi šla predčasno domov in kakšen dan kr doma ustala user posted image

o ja bi pasal, sam pri meni neizvedljivo. Šele decembra pridem na svoj račun, no upam,nimam še potrjen, ker kao kdo bo pa deluuser posted image  Sej sm rekla, da če jst umrem bo pač en mogu ane, mislmuser posted image  Vsi bi sam, da se dela petek in svetek brez dopusta in plačilauser posted image  ma sem tko jezna včasih...

Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.11.2015 9:02:48   
Janchek81

o ja bi pasal, sam pri meni neizvedljivo. Šele decembra pridem na svoj račun, no upam,nimam še potrjen, ker kao kdo bo pa deluuser posted image  Sej sm rekla, da če jst umrem bo pač en mogu ane, mislmuser posted image  Vsi bi sam, da se dela petek in svetek brez dopusta in plačilauser posted image  ma sem tko jezna včasih...

No, sj mislm, da je zadeva povsod približno ista user posted image Čeprou VSI vemo, da je vsak nadomestljiv ane .. pr nam je tud ena kokodakala kako ne more na dopust pa bla bla, da nima nadomeščanja, sm ji rekla enx 'ma pejd že enx na dopust pa boš vidla' ... sj ne rečem, sm gagala k zmešana, ampak del je bil narjen, poleg mojga ane user posted image in kaj se je zdej zgodil oz. se dogaja user posted image user posted image ona vsaj 1x tedensko doma ostane user posted image user posted image user posted image Prej pa kako ne more nben njenga dela furat .... ajooooj .... res je folk ratu obupen! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.11.2015 9:09:10   
mojamiška

No, sj mislm, da je zadeva povsod približno ista user posted image Čeprou VSI vemo, da je vsak nadomestljiv ane .. pr nam je tud ena kokodakala kako ne more na dopust pa bla bla, da nima nadomeščanja, sm ji rekla enx 'ma pejd že enx na dopust pa boš vidla' ... sj ne rečem, sm gagala k zmešana, ampak del je bil narjen, poleg mojga ane user posted image in kaj se je zdej zgodil oz. se dogaja user posted image user posted image ona vsaj 1x tedensko doma ostane user posted image user posted image user posted image Prej pa kako ne more nben njenga dela furat .... ajooooj .... res je folk ratu obupen! user posted image

No jaz sem mnenja, da zamenjavo imam samo šefinja ni in pol je problem. Ker jaz sem tukaj sama na tej lokaciji in imam za menjavo tisto bebjo, ki me je nadomeščala, ko sem bila na porodniški, potem je po enem letu šla drugam. In zdej se zgovarja, da že dolgo ni tukaj, da neve kaj se dela in bla bla. čeprou jaz predno grem na dopust itajk podelam kar je nujno, da ne zajebe, ker je že in sem bolj mirna. Bo pestro, ko bom šla na porodniškouser posted image  Sicer se je pa itak najlažje narest neumnega pa ti ni nič treba ane, eni se znajdejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.11.2015 9:11:10   
Janchek81
Ooo ja, eni se znajdejo in tud velix dožvim,d a nardijo po liniji najmanjšga odpora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.11.2015 9:16:35   
mojamiška

Ooo ja, eni se znajdejo in tud velix dožvim,d a nardijo po liniji najmanjšga odpora user posted image

joj ne govor, midve sve ble tuki samo 2 pa ni šlo, ker je ona enostavno mislila, da bom vse jaz naredila in ko sem prišla nazaj je nehala delat in visela na fb, če pa že kej naredila pa vse narobeuser posted image  mah sej se sploh spomnt ne smem...

Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.11.2015 10:48:54   
foxy_cat
Jaz sem bila tam kjer sem delala "deklica za vse" 4leta..zadnje leto sem še porodniško nadomeščala-katere študent nebi smel,ker je šlo za zelo odgovorno delo,no še status sem si mogla sama kupit "pogodbe ti nemormo dat,ker ni v planu zaposlovanja"ma se norca delajo nadomeščanje porodniške ni zaposlovanje..bolanu.. No ko mi je status potekel so mi pa samo vrata pokazal,tisto leto vsem 3 puncam,ki smo bile tam od 3-6let prek študenta..no 1 je ostala preko podjemne-tista 4.ta..potem so ji pa prbil da mora nadomeščat porodniško-preko podjemne in ker je sam še ona ostala,sodelovka je imela pa samo še 14dni do porodniške jim pa ni drugega preostalo,kot da ji dajo pogodbo za nadomeščanje.. Ah..pa to govorim o takifirmi,ki ima milijone.. Za vse se je razmetaval-se še zmer a za pogodbe o zaposlitvi pa ni bilo denarja-bolano.. In tako sem zdaj že 1leto doma..

Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.11.2015 10:51:52   
foxy_cat
Aja službo sem potem iskala a brez uspeha-še povabila na noben razgovor nisem dobila.. Potem sva pa tak julija se odločla da delava na dojenčku tak pa zdaj nima smisla kaj iskat ker "načrtovanje družine" je prvo vprašanje na razgovoru..nekam hodt za 3-6mescu pol če zvejo da si noseč te tak vržejo tko da niti nima smisla..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.11.2015 10:53:50   
Janchek81
Ja, to je pa naša prekrasna Slovenije ...
Pa sej kaj so vse delal s temi zaposlitvami ... pr nam so eni, res zlo pridni punci, prvo dal za pol leta, potem še enkrat za pol leta in valda, ker bi jo potem mogl sunt u rit al pa ji dat za nedoločen čas, so ji dal še enkrat za določen čas, z drugim nazivom dela...a delala je pa isto user posted image BRUH, res ... sm bla takrt tok zgoržena .. logično, da je punca sprejela tud to, samo da je mela del ane ... doma 2 fantka, itak, da sprejmeš v takih okoliščinah vse, ampak pr men vem, da bi mi motivacija za delo tok padla, da joj ... no na konc, ko se je zamnjšvalo delavcev je bla prva, ki ji niso podaljšal .. OBUP .. ene, ki so pa tle zaščitene se pa šlepajo in vedno se bojo ... res OBUP! user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.11.2015 10:55:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Aja službo sem potem iskala a brez uspeha-še povabila na noben razgovor nisem dobila.. Potem sva pa tak julija se odločla da delava na dojenčku tak pa zdaj nima smisla kaj iskat ker "načrtovanje družine" je prvo vprašanje na razgovoru..nekam hodt za 3-6mescu pol če zvejo da si noseč te tak vržejo tko da niti nima smisla..

OK, nosečnice vržt ne morjo ane, ker je po ZDR-ju zaščitena ... to VSI vemo ane ... samo, pač ko prideš iz porodniške ti ne podaljšajo, to je pa vse kar smejo ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.11.2015 11:12:46   
foxy_cat

OK, nosečnice vržt ne morjo ane, ker je po ZDR-ju zaščitena ... to VSI vemo ane ... samo, pač ko prideš iz porodniške ti ne podaljšajo, to je pa vse kar smejo ...

Pogodbo ti dajo od 3-6 mesecev, če vmes zanosiš, ti je po izteku več ne podaljšajo, če vejo da si noseč. O tem govorim. To namerno tako naredijo. Od kolegice obe sestri sta tako zdaj izgubili službo.. Tako da user posted image dan danes so umazani časi.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.11.2015 11:23:35   
Janchek81
Samo kako ti pa lahko pogodbo dajo od 3-6 mesecev???? Če je za določen čas, more v pogodbi pisat za kok mesecev ti dajejo pogodbo, drgač ONI kršijo zakon in jih lahko komot tožiš...tko, da tud mi, kot delavci imamo svoje pravice in se lahko igramo umazano igro ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.11.2015 11:51:24   
foxy_cat
Ja sej pogodba za določen čas je 3 ali 6 mesecev (to so najpogostejše opcije), vidim da si razumela narobe. V nekaterih podjetjih dajejo za 3 v drugih za 6. To pa je zgornja meja.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.11.2015 11:55:50   
Janchek81

Ja sej pogodba za določen čas je 3 ali 6 mesecev (to so najpogostejše opcije), vidim da si razumela narobe. V nekaterih podjetjih dajejo za 3 v drugih za 6. To pa je zgornja meja.

OK, sej od podjetja do podjetja se razlikujejo .. pr nam npr dajo tud za 1 leto, sicer je pa v vsaki pogodbi skor dons napisano, da je poskusna doba v tem času pol leta al pa 3 mesece user posted image
Ma ja, itak smo v tem času res pogubljena država ... skoz se govori kok je brezposelnih, na čase pa poslušam kok je odprtih delavnih mest in da je folk len ...
Obstaja tud teorija, ki se velikokrat izkaže da je isto v praksi, da npr ena, ki ima dokončano visoko izobrazbo ne bo šla delat za 'mal' dnarja, ker danes velik 'mularije' pričakuje, da bojo mel nad povprečno plačo z vstopom na šiht, kar je tud budalaščina .. jaz npr sm mogla 9 let delat, lahko rečem, da so me porabl kjerkol so me hotl, pa sm nardila in po 9 letih šele prvič napredovala .. drugi pa pričakujejo res drgač... mam npr kolegico, ki ima magisterij in ona ne bo šla NIKOL delat za 1.000€ bruto .. WTF? Pol bod pa brez šihta pa na socialni .. takih res ne maram k so optimistični in polni samga sebe, ker so pač šolanje dokončal user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.11.2015 12:24:52   
Anonimen

Samo kako ti pa lahko pogodbo dajo od 3-6 mesecev???? Če je za določen čas, more v pogodbi pisat za kok mesecev ti dajejo pogodbo, drgač ONI kršijo zakon in jih lahko komot tožiš...tko, da tud mi, kot delavci imamo svoje pravice in se lahko igramo umazano igro ...

Delodajalci si lahko danes privoščijo marsikaj. Tudi na razgovorih te ne smejo spraševati o družini, nosečnosti itd. Pa sem sama doživela točno ta vprašanja. Še huje se je zgodilo kolegici, ki jo je delodajalka klicala na dom (v soboto dopoldan - delajo samo med tednom), samo zato, da jo je vprašala, ali načrtuje naraščaj v prihodnjem letu.

Jaz kljub načrtovanju nosečnosti pošiljam prijave in ponudbe. Itak mi je že vse dol padlo glede iskanja službe.
Zdaj sem se vpisala v poklicno šolo (pa imam prej gimnazijo in tudi faks narejen). Ker sem res obupala nad iskanjem službe v sedanjih mojih 2 poklicih.Si mislim, da bom s poklicno šolo lažje dobila delo - pa čeprav to pomeni, da bom SPET delala zastonj (praksa) - ko bi morala preživljati svojo družino.

Beda od bede. Ampak nimam druge izbire.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.11.2015 12:29:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Delodajalci si lahko danes privoščijo marsikaj. Tudi na razgovorih te ne smejo spraševati o družini, nosečnosti itd. Pa sem sama doživela točno ta vprašanja. Še huje se je zgodilo kolegici, ki jo je delodajalka klicala na dom (v soboto dopoldan - delajo samo med tednom), samo zato, da jo je vprašala, ali načrtuje naraščaj v prihodnjem letu.

Jaz kljub načrtovanju nosečnosti pošiljam prijave in ponudbe. Itak mi je že vse dol padlo glede iskanja službe.
Zdaj sem se vpisala v poklicno šolo (pa imam prej gimnazijo in tudi faks narejen). Ker sem res obupala nad iskanjem službe v sedanjih mojih 2 poklicih.Si mislim, da bom s poklicno šolo lažje dobila delo - pa čeprav to pomeni, da bom SPET delala zastonj (praksa) - ko bi morala preživljati svojo družino.

Ja, samo pri takem delodajalcu je brezveze delat, ker ko boš rabil na primer bolniško ( nego ) te bo tist čas lahko preverjal donma, bog ne daj, da si za hip skočila v trgovino user posted image Tko, da ... sicer je tako, da smo tud sami delavci 'bedni' s tem, ko se ne upamo upreti samo zato, da ohranimo svojo službo, kar pa po eni strani ni prav, ker oni se nas lahko lotijo, mi pa njih ne, kje je tukaj kakšna delavčeva pravica????
Tudi mene so na enem razgovoru vprašali o otrocih, partnerju, kakšno službo ima partner, bo lahko on šel po otroka ... pa sem jih lepo ustavila .. situacija namreč je bila tudi ta, da oče otroka ne živi z nami in se tudi ne oglasi, pol sop vseen mal drgač začel na vse to gledati, ampak službe pa nisem sprejela, ker smo imeli še vrsto 'spotikov' med razgovorem in sem videla kam pes taco moli ... tudi na zadnje sem jim pač povedala, da določenih stvari naj ne počenjajo, ker bodo naleteli na mino, ki jih bo prijavila inšpekciji ... pa so se vseen pol začel mal nazaj držat ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.11.2015 12:59:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, samo pri takem delodajalcu je brezveze delat, ker ko boš rabil na primer bolniško ( nego ) te bo tist čas lahko preverjal donma, bog ne daj, da si za hip skočila v trgovino user posted image Tko, da ... sicer je tako, da smo tud sami delavci 'bedni' s tem, ko se ne upamo upreti samo zato, da ohranimo svojo službo, kar pa po eni strani ni prav, ker oni se nas lahko lotijo, mi pa njih ne, kje je tukaj kakšna delavčeva pravica????
Tudi mene so na enem razgovoru vprašali o otrocih, partnerju, kakšno službo ima partner, bo lahko on šel po otroka ... pa sem jih lepo ustavila .. situacija namreč je bila tudi ta, da oče otroka ne živi z nami in se tudi ne oglasi, pol sop vseen mal drgač začel na vse to gledati, ampak službe pa nisem sprejela, ker smo imeli še vrsto 'spotikov' med razgovorem in sem videla kam pes taco moli ... tudi na zadnje sem jim pač povedala, da določenih stvari naj ne počenjajo, ker bodo naleteli na mino, ki jih bo prijavila inšpekciji ... pa so se vseen pol začel mal nazaj držat ...

Lej, se čist strinjam s tabo. Ampak ... ko ti voda teče v grlo (finančno)pač ne moreš izbirat. Meni na srečo (še) ni treba kimat za vsako tako stvar ... Ker ima pač mož službo za ndč, nadpovprečno plačo. Vendar pa njihovo podjetje tud ne stoji ravno rožnato, tako da ...

Pa prej ko si rekla, da eni ne bi šli delat za mali denar ... Mogoče bi pa vsi morali tako razmišljati. Potem bi delodajalci MORALI povišati plače. Če pa sprejmemo vsako službo za žepnino, se pa res ne bo nobene sekiral. Pa ne pravim, da sama ne bi sprejela dela za minimalca, ampak samo v razmislek.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.11.2015 13:09:12   
Janchek81
Ja v razmislek tud to, da ne more en k pride z visoko šolo in manj delavnih izkušenj oz. NIČ delavnih izkušenj dobit plače kot tisti, ki delajo npr že vsaj 5 let ... jah žal to tko ne gre user posted image Kam bi pa pršli, če bi nekdo brez izkušenj in visoko šolo dobil že takoj plačo kot tisti, ki so že vrsto let tle .. na konc koncev pa ta, ki je šele prišel bi vse spraševal onega drugega ... jah ... s tem se ne strinjam pač user posted image
Ko ti voda teče itak sprejmeš VSE, to je 1x1, ampak ko pride do problema, ti pa lahko tko lepo rečejo 'adijo', potem se vprašaš, ali je bilo vredno ali ne ... veliko delodajalcev žal ne razume, da ima otrok prednost pred službo, če je seveda bolan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.11.2015 13:40:10   
peregrina

Ja v razmislek tud to, da ne more en k pride z visoko šolo in manj delavnih izkušenj oz. NIČ delavnih izkušenj dobit plače kot tisti, ki delajo npr že vsaj 5 let ... jah žal to tko ne gre user posted image Kam bi pa pršli, če bi nekdo brez izkušenj in visoko šolo dobil že takoj plačo kot tisti, ki so že vrsto let tle .. na konc koncev pa ta, ki je šele prišel bi vse spraševal onega drugega ... jah ... s tem se ne strinjam pač user posted image
Ko ti voda teče itak sprejmeš VSE, to je 1x1, ampak ko pride do problema, ti pa lahko tko lepo rečejo 'adijo', potem se vprašaš, ali je bilo vredno ali ne ... veliko delodajalcev žal ne razume, da ima otrok prednost pred službo, če je seveda bolan user posted image

V mojem osnovnem poklicu je približno tako. user posted image Ko sem dobila službo, sem sicer samo nadomeščala bolniško, ampak plačo sem imela enako (osnovo, ne tist ko se štejejo leta itd) kot tista, ki sem jo nadomeščala. Ker sem pač pokasirala še vso njeno dodatno delo.

Se pa strinjam ja, da začetnik ne more imeti enake plače.

Ampak ...user posted image user posted image če jaz delam 2 leti v eni firmi, pa potem sem na zavodu, pa grem na drugo firmo, kjer delam ISTO (ne zdej, da ne morem delat istega - ja, v mojem poklicu lahko) se mi pa mal butasto zdi, da me spet obravnavajo kot začetnico. In ker se pač selim iz firme na firmo (ker pač nihče ne da pogodbe za več kot pol leta) pol bom jaz začetnica še tik pred penzijo. Vidiš, to pa ni pošteno.

In verjemi, ko 5 zamenjaš firmo, pa imaš delovno mesto isto te mine entuziazem in pripravljenoist, da boš od jutra do noči na firmi, čez par mesecev te pa bodo odslovili, ker kao ne rabijo več koga, ker ni nihče več na porodniški in bolniški.

Pa se jaz lahko 100x dokažem kako sem pridna, delovna, zavzeta ... lej ... malomorgen pa napredovanje, če ni službe. Tega ne boste nikol zastopili tisti, ki ste zaposleni 5 ali 10 let skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.