|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
20.11.2015 8:01:55   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja, sej je super tkole mal pojokcat, ... sej to ne rečem, sam vseen pomoje pa preveč razmišlam o teh stvareh, pa hočm čim bolje odklopt...
NO, zgleda, da bom plusek dočakala v decembru user posted image UPAM resnično ... danes se je moja user posted image ulila ....

user posted image user posted image

Janchek samo da ti povem meni so se cikli mal skurblal po splavu... Pa še krvavitve sem pol vmes dobila... Vse po splavu... Mogoče so se tudi temi mal spremenil ravno zaradi tega vsega.

Ne, sj jst nism mela tko zbrklane ... po zdravljenju z metatreksatom sm jo dobila na 23. dan, pol po pregledu prehodnosti sem jo dobila na 26. dan, potem pa med 27. in 32. dnevom...ni tko, da bi se mi FUL zbrklal, samo niso ble več tok točne kot prej,...no zdej že 2 mesec zaporedoma na isti dan .... maybe se more še telo kj spucat, čeprou razmišlam, sj je od pregleda neprehodnosti že 5 mesecev ... tko, da .... ma bomo vidli .... upamo na decembrski plusek user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.11.2015 8:04:38   
MauMow

Ja, sej je super tkole mal pojokcat, ... sej to ne rečem, sam vseen pomoje pa preveč razmišlam o teh stvareh, pa hočm čim bolje odklopt...
NO, zgleda, da bom plusek dočakala v decembru user posted image UPAM resnično ... danes se je moja user posted image ulila ....

user posted image user posted image

Janchek samo da ti povem meni so se cikli mal skurblal po splavu... Pa še krvavitve sem pol vmes dobila... Vse po splavu... Mogoče so se tudi temi mal spremenil ravno zaradi tega vsega.

Ne, sj jst nism mela tko zbrklane ... po zdravljenju z metatreksatom sm jo dobila na 23. dan, pol po pregledu prehodnosti sem jo dobila na 26. dan, potem pa med 27. in 32. dnevom...ni tko, da bi se mi FUL zbrklal, samo niso ble več tok točne kot prej,...no zdej že 2 mesec zaporedoma na isti dan .... maybe se more še telo kj spucat, čeprou razmišlam, sj je od pregleda neprehodnosti že 5 mesecev ... tko, da .... ma bomo vidli .... upamo na decembrski plusek user posted image

No pol pa ok. Držimo pesti da veseli december prinese en velik plusek

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.11.2015 8:09:10   
Janchek81
Ja, sej jaz tud upam na plusek, sam .... sj vemo, že kr neki časa upam na to user posted image čeprou če tko pogledamo .... sj zdj niti eno leto ni še okoli ane .... tko, da nimam sploh pravice jamrat .... res ne ....
OK, se motiviram, peteeeek jeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.11.2015 8:15:37   
MauMow

Ja, sej jaz tud upam na plusek, sam .... sj vemo, že kr neki časa upam na to user posted image čeprou če tko pogledamo .... sj zdj niti eno leto ni še okoli ane .... tko, da nimam sploh pravice jamrat .... res ne ....

Za vse bo PLUSEK enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.11.2015 8:30:29   
foxy_cat
Jaz sem pa danes totalno iz sebe...tako sem iz sebe... da si NE ŽELIM da bo ta mesec user posted image ker sem tok sesuta, da bo danes nikotin moj najzvestejši sopotnik..user posted image user posted image ne vem kaj se dogaja.. Eksplodirala bom...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.11.2015 8:32:32   
mojamiška
user posted image  za vse, ki vas je obiskala tečka.

Drugač pa nisem mislila nič slabega s tem, da temo o raznih znakcih mal damo na stran, itak, da tisti ki ji ni pač ne piše ampak kot pravijo marsikatere punce, ki dolgo ne rata, da ima psiha veliko pri tem. Pojamrat je pa tudi meni fajn, itak, bolje kot da mojemu težim. To je blo čist dobro namerno.

No važno, da je petek, jaz imam že čist prazne baterijeuser posted image  

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.11.2015 8:37:45   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz sem pa danes totalno iz sebe...tako sem iz sebe... da si NE ŽELIM da bo ta mesec user posted image ker sem tok sesuta, da bo danes nikotin moj najzvestejši sopotnik..user posted image user posted image ne vem kaj se dogaja.. Eksplodirala bom...user posted image

user posted image  taka sem bila jaz zdaj 2 dni, nevem ali je vpliv lune kriv ali vreme ali.... Me že ene 10 dni neki mori, zato niti nisem dost pisala. Mi je pa malo pomagalo, da sem si vzela prejšnjo soboto "dopust" doma in sem šla k frizerju in šoping, ta teden na nohte, čeprav si jih drugače sama delam. Mal sem se pocrkljala, sem se prec polje počutila. Pa še z mojim sva mela mal pestro, pa se je zgleda vse skup nabraluser posted image  Mogoče radiš tudi ti kaj takega...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.11.2015 8:44:13   
Janchek81

Za vse bo PLUSEK enkrat

Enkrat že, sam mene pol bolj skrbi čez kva bom še vse mogla it user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.11.2015 8:44:31   
foxy_cat
mojamiškaTudi midva sva imela včeraj zvečer zelo "pestro", pa že prejšnji teden je bilo isto v četrtek zvečer - v slabem smislu..včasih se mi zdi kot da ima "demonsko" obdobje... Pa ne mi rečt da spet ta luna???user posted image user posted image Potem mi je jasno..

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.11.2015 8:44:37   
Janchek81

Kaj pa je tok hudga?user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.11.2015 8:45:38   
Janchek81
A še kateri ne deljo obvestila ... men že od včerj nč ne prihaja na mail????? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.11.2015 8:50:58   
mojamiška

mojamiškaTudi midva sva imela včeraj zvečer zelo "pestro", pa že prejšnji teden je bilo isto v četrtek zvečer - v slabem smislu..včasih se mi zdi kot da ima "demonsko" obdobje... Pa ne mi rečt da spet ta luna???user posted image user posted image Potem mi je jasno..

Ja tudi midva v slabem smislu, prav tako zdej v kratkem 2x, ma pride vsake tok cajta, da se počiva, nevem ali je kriva preobremenjenost al pa pač kriza, sva skupi 12 let oz mislm,d a že 13 teče, ma sej nevem več tok cajt leti, sva glih zanč o tem debatirala moj je točno vedu js sm mogla pa mal pomisltuser posted image  je bil prou užaljen...jah kaj k mam polno glavo vsega. Komi čaka poletje in dopust, sam glede na razmere nevem kam bomo sploh loh šli. Ja prehitevam, vemuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.11.2015 8:51:53   
mojamiška

A še kateri ne deljo obvestila ... men že od včerj nč ne prihaja na mail????? user posted image

Men itak neuser posted image  tko, da nimam pojma. Drugač pa ja, tudi mene je strah, kaj vse me čaka do pluskauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.11.2015 9:21:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Men itak neuser posted image  tko, da nimam pojma. Drugač pa ja, tudi mene je strah, kaj vse me čaka do pluskauser posted image

No, pač ... počakejmo do marca, če ne bo takrt nič grem jaz do svoje G, moj bo pa šel do svoje zdravnice, da mu napiše napotnico za spermiogram, pa da vidmo ... čeprou se čudm, da bi bla njegova semenčka slaba, če je do oploditve že pršlo, sam pač na napačn jajčnik in ker je biu jajcevod neprehoden, ni šlo naprej .... čeprou je res ane, da je imel potem aprila 2 operacije v roku enega tedna, narkoze, zdravila ... lahko, da se more njegou telo tud mal sestavt in ne samo moj ... no sj zdj že drugi emsec je omega 3, C vitamin in cink + selen ... pa da vidmo kaj bo ... joj res si prevež želim ta plusek in da bo vse tko kot treba ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.11.2015 9:35:17   
foxy_cat

Ja tudi midva v slabem smislu, prav tako zdej v kratkem 2x, ma pride vsake tok cajta, da se počiva, nevem ali je kriva preobremenjenost al pa pač kriza, sva skupi 12 let oz mislm,d a že 13 teče, ma sej nevem več tok cajt leti, sva glih zanč o tem debatirala moj je točno vedu js sm mogla pa mal pomisltuser posted image  je bil prou užaljen...jah kaj k mam polno glavo vsega. Komi čaka poletje in dopust, sam glede na razmere nevem kam bomo sploh loh šli. Ja prehitevam, vemuser posted image

Pri nama vem, da je preobremenjenost iz njegove strani, in enostavno ne sfolga več... Potem pa seveda sem jaz tisti "demon", na katerega vse pade... vse tisto upitje.. Slišiš pa vse drugo, samo tisto ne kar je res krivo da je tak - služba, preveč dela, premalo spanja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.11.2015 9:37:35   
foxy_cat

Ma včas se mi po takih izbruhih zdi, da mi hoče en tm gor povedat "da sem se narobe odločila"... da moje življenje ni blo začrtano tako...da nisem tak človek, ki bo vedno prenašal nekoga "ki samo dela"... Ma vse se mi podira.. In ko do tega pride.. Ves trud in nekajenje..pade v vodo.. ŽAL.. Bolje tako kot da naredim še kaj hujšega.

Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.11.2015 10:32:20   
mojamiška

Pri nama vem, da je preobremenjenost iz njegove strani, in enostavno ne sfolga več... Potem pa seveda sem jaz tisti "demon", na katerega vse pade... vse tisto upitje.. Slišiš pa vse drugo, samo tisto ne kar je res krivo da je tak - služba, preveč dela, premalo spanja...user posted image

Ja sej to včasih je treba enostavno vse spustit in mal odklopit. Vidim pri mojem, pa ponavadi je tko, da je recimo 1 teden zatišja pol bi pa radi vsi vse takoj, po možnosti 2 ali 3 na isti dan, žal negre. In potem moj dela do nevem katere ure, včasih mu gre vse narobe. Sem že parkrat rekla, pusti, pa pejt domov pa greš jutri dalje, včasih me posluša, všasih tudi ne, ampak takrat ko me potem naslednji dan vse normalno steče.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.11.2015 10:35:53   
Janchek81

Ma včas se mi po takih izbruhih zdi, da mi hoče en tm gor povedat "da sem se narobe odločila"... da moje življenje ni blo začrtano tako...da nisem tak človek, ki bo vedno prenašal nekoga "ki samo dela"... Ma vse se mi podira.. In ko do tega pride.. Ves trud in nekajenje..pade v vodo.. ŽAL.. Bolje tako kot da naredim še kaj hujšega.

Uf, tukaj te popolnoma razumem....moj npr dela jutri, sicer samo 4 urce, samo vseeno se mi kr srce trga, da ne mormo bit skupaj .. kaj šele, da bi vsak dan delal od jutra do večera user posted image samo, lej ... tudi, če nista skupaj sta lahko srečna, in ko sta skupaj se imejta lepo ... dej pust ta 'nekajenje' in si na čase kkšnga prvoš, mal se s tem pocrklej ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.11.2015 11:08:00   
foxy_cat

Ja sej to včasih je treba enostavno vse spustit in mal odklopit. Vidim pri mojem, pa ponavadi je tko, da je recimo 1 teden zatišja pol bi pa radi vsi vse takoj, po možnosti 2 ali 3 na isti dan, žal negre. In potem moj dela do nevem katere ure, včasih mu gre vse narobe. Sem že parkrat rekla, pusti, pa pejt domov pa greš jutri dalje, včasih me posluša, všasih tudi ne, ampak takrat ko me potem naslednji dan vse normalno steče.

Moj je pa žal tak, da nebo nič "pustil" za naslednji dan..in dela po 21 ur na dan.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.11.2015 11:09:22   
foxy_cat

Uf, tukaj te popolnoma razumem....moj npr dela jutri, sicer samo 4 urce, samo vseeno se mi kr srce trga, da ne mormo bit skupaj .. kaj šele, da bi vsak dan delal od jutra do večera user posted image samo, lej ... tudi, če nista skupaj sta lahko srečna, in ko sta skupaj se imejta lepo ... dej pust ta 'nekajenje' in si na čase kkšnga prvoš, mal se s tem pocrklej ... user posted image

Žal tudi ko sva skupaj je on pod takšnim stresom, da mu rečeš "mu" pa lahko ven pade..ker ga vse toliko obremenjuje, da kar pozabi da obstaja še kaj drugega, kot samo delo, delo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.11.2015 11:19:32   
Janchek81
foxy_cat to je samo trenutno, boš videla, da prihajajo časi k bo tudi on bolj umirjen in normalno funkcioniral ... Pol so pa najbrž tud taki dnevi, da se on skrije v svojo jamo in pričakuje od tebe, da ga ne boš o nobenih stvarej spraševala ampak, da ga boš pustila na miru, tebe pa razžira ... user posted image Vedi, da je to samo odbobje ... user posted image
Glavo pokonci in se zamoti s stvarmi, ki tebe veselijo in te razveseljujejo ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.11.2015 11:42:22   
foxy_cat

foxy_cat to je samo trenutno, boš videla, da prihajajo časi k bo tudi on bolj umirjen in normalno funkcioniral ... Pol so pa najbrž tud taki dnevi, da se on skrije v svojo jamo in pričakuje od tebe, da ga ne boš o nobenih stvarej spraševala ampak, da ga boš pustila na miru, tebe pa razžira ... user posted image Vedi, da je to samo odbobje ... user posted image

Sta šla gledat predstavo a? Ženske iz venere... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.11.2015 11:48:16   
Janchek81

JA! In tam je res dobr prikazano kako je s tem k se moški skrije v jamo ... in točn tko je v realnosti! Pa kaj so to čustva ženske in kaj so čustva moških user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.11.2015 11:53:15   
foxy_cat

JA! In tam je res dobr prikazano kako je s tem k se moški skrije v jamo ... in točn tko je v realnosti! Pa kaj so to čustva ženske in kaj so čustva moških user posted image

Tudi midva sva šla...aaampak...je zgleda zeloo hitro "vse pozabil"

Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.11.2015 12:05:10   
Janchek81
SEj veš .. oni majo datoteke, eno pred drugo, mi mamo pa vse 'pomešano' user posted image
Pač je res to, da jih ne bomo NIKOL 100% razumel in oni NE nas, žal to tko je ... sj je Avdič prkazu dobre primerjave kako je, če pohvali moški žensko in kako je, če ženska moškega user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.