RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:22:54)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Se strinjam, se ni za pritoževat. Drugače je tako super, da res nimam kaj rečt. Če bi imele vse, bi bilo pa dolgočasno [sm=smiley36.gif].
Glede "šparavnosti" pa sva midva ista [sm=smiley36.gif] res, ko sem te brala, kot da bi opisovala naju [sm=smiley36.gif]. Je pa dobro, da se tu ujamemo, ker bi zelo težko prenašala nekoga, ki bi vsepovprek zapravljal.

Tudi jaz ne prenesem tega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] če neki res ne rabš..NE RABŠ..PIKA.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:25:07)

Najprej se lepo zahvalim vsem za lep sprejem in seveda podporo [sm=bravo.gif]

pa da še jaz povem kako je blo pri nama =)

Že ko sva začela, sem mu dala jasno vedeti, da nočem živeti na koruzi in mi poroka veliko pomeni... No in ko se je bližal konec mojega šolanja sva razmišljala o tem, da bova zaživela skupaj, ker sva ravno imela šanso.

No in eno soboto on meni, da greva na večerjo. slabo sem se počutila in res nisem hotla in se še skregala z njim, če me ne pozna zadosti, da ne ve, da ne maram večerji. Naslednji dan, me je ob devetih zvečer peljal na sladoled (sredi januarja [sm=smiley36.gif] ) in nato sva šla na sprehod do železnice po snegu kot nama je bilo v navadi vsako nedeljo zvečer. in ko čakava vlak...glej ga zlomka... mi da leseno škatlico, in reče: a boš moja žena?? :) v škatlici je bil lesen prstanček z modrim diamantkom. seveda sem takoj rekla JA.. in nato mi je dal še pravi prstan, da ga lahko skozi nosim. bilo je fenomenalno, saj sploh nisem pričakovala kaj takega.
potem mi je priznal, da mi ga je hotel dati kasneje, ampak mi ga je raje dal pred izpitnim obdobjem, da sem imela motivacijo za učenje --> VSE IZPITE SEM NAREDILA V PRVO =)

čez poletje sva si uredila najino gnezdece in se septembra poročila [sm=smiley1.gif]

sedaj pa čakava [sm=rozacrtici.gif], čeprav po govoricah bi morala imeti že najmanj tri otroke, ker velja pri nas, da se ženijo tiste ki so noseče, sploh če imajo le 21 let [sm=smiley12.gif] ko bi le bilo tako..

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:25:40)

Točno tako. In posledično mi gredo na živce ljudje, ki non stop jamrajo, da nimajo denarja, vidiš pa da si vedno kupijo vsako neumnost, ki jo "nujno" rabijo.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:26:17)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Se strinjam, se ni za pritoževat. Drugače je tako super, da res nimam kaj rečt. Če bi imele vse, bi bilo pa dolgočasno [sm=smiley36.gif].
Glede "šparavnosti" pa sva midva ista [sm=smiley36.gif] res, ko sem te brala, kot da bi opisovala naju [sm=smiley36.gif]. Je pa dobro, da se tu ujamemo, ker bi zelo težko prenašala nekoga, ki bi vsepovprek zapravljal.

Tudi jaz ne prenesem tega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] če neki res ne rabš..NE RABŠ..PIKA.. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tukaj bi se samo podpisala. Imava isti pogled na to z mojim, sva bila oba isto vzgojena. Tudi sedaj ko za malega treba stvari nabavit, gledam na ceno in primerjam stvari.

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:31:09)

[sm=bravo.gif] očitno nas je tukaj kar nekaj pridnih šparavnih [sm=smiley36.gif]

madjanca super...zaroka v zimski idili [sm=smiley1.gif] čestitke tudi za poroko. Sta pa bila res pridna (mlada) za ta čas. [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:34:27)

Jaz vodim evidenco stroškov ki jih imava. Tako točno vema kam oz za kaj gre denar. Tako res fajn vidiš koliko maš stroškov in vse.

Madjanca lepa zaroka. Sedaj pa samo še otročiček in bo sreča popolna.

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:35:56)

Sva drugače tut midva med šparovnimi, samo je reku, da zame je pa to želel kupiti... [sm=smiley27.gif] sva mela pa poroko boljs kromno, pa smo se vseeno meli fenomenalno [sm=zz_dance.gif]

mana12 Hvala :) ja jaz sem bila, je pa on malo manj mlad.. ;)

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:42:57)

Hej punce...
Evo, včerj sm bla doma - ma tamala unete učke [sm=zmeden.gif] matr, poleg teh noris se mi zdi, da smo še vse fasal - smrkanje, kašlanje ... tko,d a zgleda smo za vse leta nazaj pokasirali k nikol nismo bli bolančkani [sm=zmeden.gif]
OK, sj stanje se izboljšuje ... [sm=bravo.gif]
No od tega šparanja ... midva tud ubistvu pregledava, da lepo pridemo čez mesec, da se lahko maybe še kj na stran da ( za slabe čase ) pa obenem, da nismo česa prikrajšani ... itak NIKOL nism šparala pri hrani, ker sem pač gurman, al pa npr za kozmetiko .... nism se pa nikol razmetavala z cunami - firmirano ... če mi je blo kj všeč, sm pač vzela, pa tud če je blo 'made in doma spackano' [sm=jezicek.gif]
Drgač se mi pa ta mesec tko nekam čudežno vleče ... sm mislla, da bom nasledn tedn konc tedna že delala testk .. pa sm vidla, da je do takrat še 14 dni [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Čeprav pa ... mam kr občutek, da bo pritekla predčasno, pa da ne bo treba nbenga testa delat ... se mal na tak način motiviram, da ne bom že spet takrat ko se ulije bla vsa depresivna in slabe volje [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:51:44)

Janchek81 lepo slišati, da je stanje vedno boljše [sm=smiley1.gif].

Kar pa se tiče testov...meni se je ta mesec tudi prej vlila, tak da nisem mela časa niti pomisliti na test. Zdaj pa spet čakanje na novo [sm=smiley13.gif]. Bi mogli bit krajši ti cikli, samo samo zdaj ko delamo na [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 8:53:34)

Janchek81 lepo slišati, da je stanje vedno boljše [sm=smiley1.gif].

Kar pa se tiče testov...meni se je ta mesec tudi prej vlila, tak da nisem mela časa niti pomisliti na test. Zdaj pa spet čakanje na novo [sm=smiley13.gif]. Bi mogli bit krajši ti cikli, samo samo zdaj ko delamo na [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ja, sej mene je v oktobru tud prej presenetla tko, da ni blo potrebe po etstu .. pa zdj isto, če bo pohitela ne bo .. če bo pa zamujala pa nardim test šele po 3 dneh zamujanja .. prej def. ne, ker sem pol samo zmedena [sm=jezicek.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 9:05:45)

jaz sem pa zdaj šla gledat koledarček in ugotovila, da ni 3 tedne ampak že cel mesec, ko mi zamuja.. testi pa kr negativni.. [sm=smiley19.gif] moja ginekologinja je pa itak ničvredna, tako da sigurno ne grem na pregled...

in spet se sprašujem, kje je tu pravica, da nekatere zanosijo ponesreči, ko majo avanturo al neki in grejo potem delat splav.. mi k smo pa pridne in se trudimo pa nič [sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 9:14:59)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

jaz sem pa zdaj šla gledat koledarček in ugotovila, da ni 3 tedne ampak že cel mesec, ko mi zamuja.. testi pa kr negativni.. [sm=smiley19.gif] moja ginekologinja je pa itak ničvredna, tako da sigurno ne grem na pregled...

in spet se sprašujem, kje je tu pravica, da nekatere zanosijo ponesreči, ko majo avanturo al neki in grejo potem delat splav.. mi k smo pa pridne in se trudimo pa nič [sm=smiley19.gif]

Pa ti prvič tkole zamuja ? [sm=zmeden.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 9:20:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pa ti prvič tkole zamuja ? [sm=zmeden.gif]

ne.. mam PCO in mam stalno neke probeleme. ma je blo zdj tri mesece kul, zdej pa spet... samo moja ginekologinja mi daje neke čudne tablete, ki zlo slabo vplivajo name in niti ji ni u interesu, da mi pomaga, ker pravi, da sem itak premlada [sm=zz_banghead.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 9:26:40)

Janchek mogoče pa bo ta mesec + [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 9:34:35)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek mogoče pa bo ta mesec + [sm=smiley1.gif]

Ja, to si vsak mesec govorim ane [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Nočm pač tko razmišlat ... prepustmo se toku dogajanj .... bi blo pa super ja za plusek ... samo, midva sva itak vsak mesec pridna ... tud zdej se nisva držala okol unih dnevov, da bi na 2 dni skakala, sva lih vsak dan spet ... razen pol v pondelk nisva, sva u tork, včerej tud nisva [sm=jezicek.gif] sam so itak uni dnevi že mimo bili ... [sm=jezicek.gif]
ma pustmo se presenetiti ... mam zdj tok enih drugih zadev ( služba, noricasta in zabuhla tamala... ) ... tko, da bomo lepo počakal vsaj do 27. [sm=jezicek.gif] no .. pa če je do takrat še vedno ne bo ( predvidena je 24. ) bom pa pomoje že vedla kr na pamet rezultat [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:00:59)

madjanca o še obstajajo takšni fantje [sm=bravo.gif] lepo od njega, se je potrudil, jaz poznam enega takega..no samo nama ni bilo usojeno.. No.. zapletena zgodba pač.. Drugače pa..uh...mlada leta, jaz takrat še nisem bila niti z enim delom možganom "tam"...

mana12 joooj imam eno kolegico tako, ki vse kupi, ker vse "rabi"...zadnjič se je pa selila in ojoooj ko sem jaz videla, koliko enih novih stvari še z listki, nedotaknjenih me je kar srce bolelo.... koliko denarja v "luft"...

MauMow moj je tudi tak...ma vse spletne strani preveri če je mooogoččče kje še kak cent ceneje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 jaz glede na to da se ukvarjam nekako s prodajo cunj...zase nimam NIČ..imam en mini kupček, pa se ne hecam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] p.s. praviš zima se še začela nit vi pa po celi črti šmrkasti..ah..to je zaradi tega čudnega vremena.. PREvroče je za ta čas...bacili kar letijo povsod... joj..jaz pa niti ne vem kdaj bi jo ta mesec lahko pričakovala...ma zdaj moram pa "pogledat"...po novem med 22.11. in 27.11. glede na moj hudo dober cikel zadnje mesece [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] katastrofa..tko da ko bo bo presenečenje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] če je nebo bo pa še večji čudež [sm=bravo.gif] kljub včerajšni sitaciji sva se znašla brez kakršne koli slabe vesti "en v drugem" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ups... ta mesec pa nevem kaj se dogaja zmano [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:13:22)

foxy_cat ha ha, ma ne morm verjet, da maš mejhn kupčk cunj ... [sm=smiley36.gif] Pr nama je tko dobr ... jaz mamo celo omaro cunj, moj pa en delček [sm=smiley36.gif] da ne govorimo o čevljih, ks m usekana na njih [sm=smiley36.gif]
Drgač pa mi smo zdj to vse pokasiral zarad noric .. nism vedla, da ko ma otrok norice, da mu imunski sistem pade in s tem se poveča možnost, da otrok dobi vročino, začne smrkat, ma lahko vnete oči...itd ... no, mi razen vročine, mamo vse ... pa ok, sj nimamo kj .. sj smo navajeni zdj od vrtca, da je blo skoz to smrkanje in kašelj ... če ne bo druzga, bo ok ..
Se pa včerej začela razmišljati, da jo dam cepit proti klopnemu meningitisu ...
Kaj se s tabo dogaja .. a pohota te daje al kaj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:17:03)

Janchek81
pr nama ma on več cunj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] drugače pa ja ta mesec me nekaj daje hahah,...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:17:54)

Janchek81
pr nama ma on več cunj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] drugače pa ja ta mesec me nekaj daje hahah,...

Kaj te pa daje?

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:21:42)

No pri nama mam js malenkost več cunj kot moj. Ko sem ga spoznala je mel sam ene 3 majčke, ene hlače ene 5 gat in to je to... No pol sem ga pa js uredila, da ima sedaj dovolj vsega in da se da izbirat kaj bo oblekel. [sm=smiley36.gif] In sedaj je ugotovil da je to super. [sm=jezicek.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 10:29:43)

foxy_cat hotel me je že na večerji, pa mi je všeč, da me ni.. dejansko si bom ta dogodek bolj zapomnila, kot karkoli drugega [sm=smiley1.gif] moram pa js najdit en tak zanimiv način, ko bo enkrat[sm=modricrtici.gif], da mu povem malce drugače..

oh cunje.. mam jih ogromno, in jih kar pridno nosim.. jih ma pa ogromno tudi moj, samo on nosi ene hlače in ene tri majce. ostalo pa prekladam v omari sem in tja [sm=smiley1.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 11:51:13)

Janchek81

Kaj te pa daje?

Puberteta hahah... čak..ne ne to je že mimo..no mogoče jih pa lahko doživimo več [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca
če se spomniš kakšnega dobrega načina za presenečenje sporoči, ker jaz bi to tudi rada malo drugače povedala...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 11:55:44)

Janchek81

Kaj te pa daje?

Puberteta hahah... čak..ne ne to je že mimo..no mogoče jih pa lahko doživimo več [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca
če se spomniš kakšnega dobrega načina za presenečenje sporoči, ker jaz bi to tudi rada malo drugače povedala...

Jaz sem pri bivšem nardila juho .. notr pa same pluske - namreč sm zagledala, da prodajajo take nudlčke v obliki pluska [sm=jezicek.gif] in sm notr nametala in mu postregla za jest ... pa na začetku nč ni zakapčiu ... pol pa tko k je jedu, pa on 'a so to notr pluski' in jaz da ja .. pol se je zavedu ... sam on je biu itak mal 'čudn' in sj je biu vesel....samo drug dan mi je pa eno tok nizko prbil, da sm mislla, da ga bom vrgla čez balkon [sm=smiley19.gif] sej ni čudn, da nism dolg časa zdržala pol z njim ... sprašujem se samo, kako mu je uspelo, da dokler nism zanosila, da je biu še dokej normaln, pol pa k da bi gledala čist enga druzga človeka .. od njegouga kolega sm pa zvedla ( bla sm noseča nekje pol leta ), da je prbiu, da sem zdj samo njegova in da lahko počenja kar želi, ker ga itak ne bom pustila in bla sama z otrokom - na, pa se je zmotu [sm=smiley36.gif] On pa taka gnida k je, že eno leto ni svoje lastne hčere ne poklicu, ne vidu, nč od nč...še za RD ji no čestital...da ga ni sram [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 11:56:24)

NO pr taprvem, sm pa itak naknadno test delala, pa sm mu sam rekla, da sm zanosila - pač ni blo načrtovano ... pa je sam pozjal kokr češ 'ka pa zdj' .. čeprou ko sva malčka zgubila sva pa oba jokala ... [sm=smiley19.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (12.11.2015 12:07:28)

Jaz sem pri bivšem nardila juho .. notr pa same pluske - namreč sm zagledala, da prodajajo take nudlčke v obliki pluska [sm=jezicek.gif] in sm notr nametala in mu postregla za jest ... pa na začetku nč ni zakapčiu ... pol pa tko k je jedu, pa on 'a so to notr pluski' in jaz da ja .. pol se je zavedu ... sam on je biu itak mal 'čudn' in sj je biu vesel....samo drug dan mi je pa eno tok nizko prbil, da sm mislla, da ga bom vrgla čez balkon [sm=smiley19.gif] sej ni čudn, da nism dolg časa zdržala pol z njim ... sprašujem se samo, kako mu je uspelo, da dokler nism zanosila, da je biu še dokej normaln, pol pa k da bi gledala čist enga druzga človeka .. od njegouga kolega sm pa zvedla ( bla sm noseča nekje pol leta ), da je prbiu, da sem zdj samo njegova in da lahko počenja kar želi, ker ga itak ne bom pustila in bla sama z otrokom - na, pa se je zmotu [sm=smiley36.gif] On pa taka gnida k je, že eno leto ni svoje lastne hčere ne poklicu, ne vidu, nč od nč...še za RD ji no čestital...da ga ni sram [sm=zmeden.gif]

ma kajjj?? nisem fouš. dobro se drži, boljše ti bo sami, kot s takim butlom... in upam, da se najde kakšen, ki te bo bolj cenil [sm=smiley1.gif] samo [sm=bravo.gif] ti lahko, za tako pogumen korak..

drugače sem pa razmišljala o skodelici: https://img0.etsystatic.com/041/1/6873431/il_570xN.609495792_hy48.jpg ali pa tejle knjigici: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=13940
(sem jo videla v živo in moram reči, da je celo zelo uporabna [sm=smiley36.gif]

me zanima pa še nekaj... dosti sem slišala o tem, da se nosečkam svetijo očki.. kot da bi bili malo vlažni. je kateri to bolj znano? sicer verjetno pri meni dela psiha, ampak očki mi žarijo za znoret [sm=zz_redface.png]

Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>