foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (29.8.2015 23:08:26)
|
Živjo punce, sem nova tukaj [sm=smiley36.gif] Sem vas prebrala, kar vas je v "novi" temi, in kaj več natipkam, ko vas spoznam [sm=bravo.gif] No odločila sem se da se malo razpišem tukaj, sej nisem ravno nekaj okoli govorila, kaj planirava. Zadevica je takšna, julija sva se odločila da začneva delat na dojenčku :D no ubistvo je bilo tako, "opustila" sva kondome (s KT sem nehala že več kot 1 leto nazaj). No rekla sem "če rata rata, nebom se s tem obremenjevala - če bo bo, nebom planirala" no..pa saj veste kako je, naslednji dan sem že študirala vse forume in prebirala raznorazne članke od računanja ovulacije ipd. No menstruacije imam redne že od kar sem nehala z KT (29.dan), razen 1* je bila kasneje zaradi stresa - ker sem imela operacijo oči, tako da sem rekla "ah to bo mala malica in sem si seveda že vse izračunala" :D ah..jaz sem že takoj mislila da sem noseča, počutila sem se kot balon že prvi mesec - tako hudo ni bilo še nikoli, in prišel je avgust M ni bilo na točen dan, sem že hitela čisto vesela po test - dan danes naj bi namreč bili zmožni že par dni po oploditvi pokazat +...hja.. seveda bil je -.. Ok M sem dobila naslednji dan, ampak je bila res bolj boga - nekaj namest, pa tudi krčev nisem imela, preden se je prikazala ta M, namreč odkar sem nehala s KT sem bila dan prej in dan ko je prišla kot mrlič ok..pa sem študirala naprej, za avgust sem si spet izračunala vse možne konbinacije, da ja nebom kaj zamudila. OV naj bi imela KAO 24.08.2015 (po izračunih), 26.08.2015 sem imela ogromno dela a sem imela tisti čuden okus v ustih pa sem si rekla "na če pa sedaj nisem noseča" :D , 27.08.2015 sem šla prvič popoldne spat, no ...tako sem bila utrujena po kosilu, da sem se ulegla in zaspala, kot ubita v momentu (nikoli ne spim popoldne že nekaj let, sem bolj deloholik). Začele so me bolet tudi prsi, srbele so me in nekakšen čuden občutek je bil. Iz četrtka na petek, celo noč nisem spala, v petek - včeraj so me prsi še bolj bolele, kot še nikoli v življenju jaz sem si jih želela kar odstranit, tudi modrčka nisem mogla nosit [sm=smiley36.gif] mojemu ni bilo nič jasno - ni ravno seznanjem s temi "podrobnostmi" No prsi imam napete in zelo boleče tudi danes, še oni večji modrček mi je premajhen, no nekako sem že 2 dni brez, razen če res kam skočim nahitro - to potrpim [sm=smiley36.gif]do M imam še 1 teden, ampak si nisem mogla pomagat sem šla vseeno po test - delala sem ga popoldne in seveda spet -... :[sm=zmeden.gif]...toliko o tem da nebom planirala in razmišljala o tem. Trebuh imam kot da sem v 3-jem mesecu, pa še ves čas bi se nažirala s hrano. Dobro mi gre [sm=smiley36.gif] No toliko da veste nekaj o meni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|