Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Kok časa pa to traja? Pri nas se je to začelo lani kakšne 14 dni pred dopustom, sepravi pri 3 letih, to je blo skoraj vsak dan . Pa je bilo res groza, sem se mogla kar umaknt, ker mi je že v glavi donelo tok se je drla. no pa se je stanje izboljšalo do vstopa v vrtec zdaj septembra. drugač je pridna, uboga vse, povsod grem lahko z njo, sam ko jo pa kaj piči je pa katastrofa. To se dere, tepe, take ven meče, da sam gledava, dopovedat se ji pa itak ne da nič takrat. To je ponavad, ko so lunini vplivi pa še kdaj vmes. Kako je tvoja z vrtcem?mogoče jo tudi to dodatno daje. Nama je rekla psihologinja pri 3 letih, da to traja tam do ene 6 leta tko da se tolažim s tem kaj pa naj. Vidim pa da jih ima velik te probleme. Je pa zanimivo, da dretja pa nemara, pravi, da jo od vrtca bolijo ušesa k se tok derejo. In če midva kaj malo bolj na glas poveva, pravi, da jo že ušesa bolijo a k se ona dere, da jo cel blok posluša takrat jo pa ne bolijo pol se pa itak pride stisnt pa stokrat pove kook me ma rada, smrkl mali No ob teh ispadih me mine želja po še enem pol pa spet mine pa tko dalje Pri nam to traja ene pol leta, bo pa januarja stara 4 leta ( 21.1. ) .... in se mi zdi, da odkar je v septembra vstopila v vretc se je zadeva poslabšala in sklepam, da zato, ker tm je pridna ko miška, poslušna, ubogljiva ... potem pa doma vn meče vso tisto energijo ( negativno ) k je v vrtcu ne sme, ne more .... uuuf, ne govor o tem 'rada te mam mai' ... ampak jaz točn vem, da nekej ne štima in da ga je nekej posrala .. ful ma en tak mal čuden karakter, k da ne zna ničesar cent, da ji je za vse vseeno .... zdj jo bova res privila, da ne zbezla ane ... Sj jaz grem lahko tud posvod z njo, nobenga problema, rada gre v trgovino, rada gre na igrala, v kino, gledališče .. ma ni da ni ... ampak, takoj, ko nekej ni po njeno, se pa zna tok spremenit, da joj in začne nagajat in ne ubogat ... res groza ... v nedeljo mi je tko živc vzdignla, da če bi pršu en mim pa reku kako je luštna, bi mu jo kr dala ... v upanju, da je ne vrne nazaj ... sj mal šale, mal pa zares ... grozna je postala Pa niti enx da bi rekla, da bo pa zdj ubogala, neeee, vse drugo jo zanima, kje so igrače, kakšne bojo, kdo jih bo vzel pa bla bla .... Ja, tud naja včasih mine met še enga, po takmu razburkanem vikendu, ampak sej na čase je prou luštna in prijetna, čeprou je teh dni bore malo ampak sj se bo naučila, sam mal strožja morva bit in jo mal privit in ji porezat una krila, k misl, da lahko vse in še več ...
|