|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
26.10.2015 10:41:31   
foxy_cat
mana12 buu..evo mene user posted image jutri imam pregled, me zanima kaj bo teta G povedala user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.10.2015 10:48:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

mana12 buu..evo mene user posted image jutri imam pregled, me zanima kaj bo teta G povedala user posted image

Poročej jutri .. sej veš kakšni firbci smo tle user posted image user posted image
Pa seveda, srečno in da bo vse BP ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.10.2015 10:59:06   
foxy_cat
Janchek81
Ah...saj je samo navaden pregled user posted image user posted image

P.s. drugače pa danes sem čisto brez volje, nič se mi neda..

Neposredna povezava do sporočila: 778
26.10.2015 11:18:26   
Janchek81

Janchek81
Ah...saj je samo navaden pregled user posted image user posted image

P.s. drugače pa danes sem čisto brez volje, nič se mi neda..

Men tud ne ... čist sm utrujena user posted image in brez volje user posted image
Pomoje je mal vpliva že jutrišnje lune user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.10.2015 11:37:35   
foxy_cat
Pa tudi ta ura...zvečer bi šla že ob 18.00 spat...zjutraj pred 7.00 že kavico pijem..ma ni to za nikamor.

Neposredna povezava do sporočila: 780
26.10.2015 11:48:11   
mana12
Super, si končno dočakala ta pregled. Držim pesti in seveda poročaj user posted image

Janchek81 prav tak, presenečenje je najlepše user posted image .

No jaz sem danes kar dobre volje, me sonček drži pokonci user posted image , drugače pa je tudi mene ta ura malo zmedla, zvečer bi šla kar kmalu s temo spat user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 781
26.10.2015 13:23:30   
foxy_cat
mana12 v tej Ljubljani..pa še kar megla user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.10.2015 13:37:15   
mana12
Aja user posted image potem pa še to zraven vpliva na slabo voljo. No vsaj pri meni ima vreme dosti pri tem user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.10.2015 14:07:53   
mojamiška
a jutri je lunauser posted image  joj mojedva sta oba tečna takratuser posted image
pa tale premik ure tudi nevem kdo se je spomnil, obup.

Res nevem kje je  tisti sonček, ki je bil napovedan, komi čakam poletjeuser posted image

foxy_cat.... upam, da bo kaj pametnega povedala, jaz imam pa v sredo pregled.
Janchek in vekybel .....user posted image user posted image user posted image  punce glavo gor, tudi za nas bo posijal sonček, mora!!!

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 784
26.10.2015 14:30:46   
foxy_cat
mojamiška
a tudi ti imaš navaden pregled? user posted image

Luna?? Ojej..moj že 2 dni nazaj ni mogel spat, in seveda potem še jaz ne morem, ker če on ne more..nihče ne more user posted image user posted image deci...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.10.2015 14:34:00   
mojamiška

mojamiška
a tudi ti imaš navaden pregled? user posted image

Luna?? Ojej..moj že 2 dni nazaj ni mogel spat, in seveda potem še jaz ne morem, ker če on ne more..nihče ne more user posted image user posted image deci...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja teli naši moški so face

Jap, da vidim kaj se dogaja tam notri in spodaj. Naj bi bil samo posvet ampak bom kar zatežila za uz, sem itak zadnja na vrsti, tko, da me nobena nebo preganjalauser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.10.2015 15:35:18   
mana12
nisem še bila pozorna na luno, tak da težko rečem, da sva takrat kaj drugačna (tečna ali pa ne spiva :)) je pa čisto možno...moram naslednjič preverit user posted image

no sonček je na štajerskem user posted image upam, da posveti tudi k vam

Neposredna povezava do sporočila: 787
26.10.2015 17:51:05   
foxy_cat
mojamiška a misliš da te bo kar dala na UZ? user posted image kar tako..Jaz sem pa med prvimi, kot kaže, je popoldne jutri..user posted image sploh nevem, kaj naj rečem jutri.."zadnji dan user posted image " ...3.10. ampak skor 24 ur..ste delal test? Ja 3..kdaj ste delal zadnjega?..Kak teden nazaj..Blahhh user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.10.2015 17:51:46   
foxy_cat
mana12
verjemi, da bi vedela hehe...user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.10.2015 18:45:59   
mana12
Ja verjetno bi res kar vedla user posted image

foxy_cat in mojamiška želim vama en fajn pregled user posted image in sporočta kaj, kak je bilo.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.10.2015 19:32:53   
foxy_cat
mana12 eto moj je že tečn k driska user posted image user posted image kot da sem mu jaz kriva da ima gužvo user posted image na pol mi pa še prbije da mi je trebuh zrastu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.10.2015 6:37:51   
MauMow
Punce tale luna je za ustrelit. Jaz sem bila včeraj cela taka.... najraje bi vse pregriznila pa sploh ne vem zakaj..... Tako da upam da čim prej mine tale obdobje ker res nisem za nikamor

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.10.2015 7:13:49   
mana12
Foxy_cat mojga pa očitno ta luna ne premakne user posted image nič drugačen ni kot ponavadi. Spala pa sva tudi brez problema, no vsaj jaz, za njega nisem ziher, ni pa nič jamral user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.10.2015 7:35:46   
foxy_cat
MauMow sploh ne govori user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.10.2015 8:01:01   
vekybel
Dobro jutro punce.
Pri nas na obali sije sonček.
foxy_cat in mojamiska dobro opravita danes in ne pozabita na nas tukaj user posted image

Jaz imam 4.11. UZ da vidimo kako bo deloval klomifen in potem akcija in upajmo na user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.10.2015 8:33:24   
mana12
ooo sonček, pri nas na štajerskem pa ga danes ni user posted image neko oblačno-megleno je user posted image . Pošlji ga še malo na vzhod user posted image .

Tudi ti drugi teden fajn odpravi pregled in potem v akcijo user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.10.2015 8:41:52   
mojamiška

mojamiška a misliš da te bo kar dala na UZ? user posted image kar tako..Jaz sem pa med prvimi, kot kaže, je popoldne jutri..user posted image sploh nevem, kaj naj rečem jutri.."zadnji dan user posted image " ...3.10. ampak skor 24 ur..ste delal test? Ja 3..kdaj ste delal zadnjega?..Kak teden nazaj..Blahhh user posted image

Ja nevem zakaj me nebiuser posted image  Sej če pridem na posvet mi je nekak logično, da to paše zraven, drugač ne vidim smisla pregleda. Nekak on do zdej ni kompliciral, tudi ko sem bila noseča mi je brez problema naredil uz, tudi nazadnje ko sem bila in pojamrala da mi m nagaja, nobenega problema.

foxy_cat.... tvojega daj malo za ušesa, kakšna izjavauser posted image  dobro opravi danesuser posted image
Ja ko so tečni jih ponavadi  zmeraj me pokasiramo. Pri nas je bla včeraj tamala obupna, prav tako danes zjutraj, da je mojega čisto iz tira vrgla, se mu je še danes poznalouser posted image  Midva sva kar zvozila, bomo vidli kaj bo danesuser posted image
mana12...ne pritožuj se, da te danes ne preseneti, moški to znajo, bodi vesela dokler je mir pri hišiuser posted image
vekybel.....mene čaka jutri pregled, bom pa javila itak.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.10.2015 14:25:41   
Janchek81
No lunin ščip je mim .... tko, da .. upam, da bom zdej vsak dan boljše volje...

mojamiška uuuu ne govor glede tamale...midva sva v nedelo živčnga fasala....kva je bla to nesramna, žleht, ... tko, da za kazen je bla v svoji sobi eno uro .. in pol po vsem tem k sva se mal 'omehčala' in ji rekla, da gre lahko v dnevno nama prbije, da je tkoooo luštno tuki in nej jo pustiva .. halooo? otrok božji, kva teb ni jasn nooooo .....

Neposredna povezava do sporočila: 798
27.10.2015 14:40:44   
mojamiška
Janchek....ja nevem kaj jim je. pri nas je bla fora sam to, da je hotla risanke, ko je glih začel dnevnik in sva rekla, da zdajle bova to pogledala, da kasneje. Itak ni več niit vidla tok je bla zmatrana. In je bil alarm pol ureuser posted image  da o njenem besednem zakladu ne govorim, nima pojma od kje ji to. Mi je moj reku dans "srečno" , to pomen, da bo delal naprej, sem rekla naj kar sanja in pride domovuser posted image  Brez zamere, se bolš počutim, ko vidim, da nisem edina, ker se že sprašujem kaj delam narobeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
27.10.2015 14:54:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Janchek....ja nevem kaj jim je. pri nas je bla fora sam to, da je hotla risanke, ko je glih začel dnevnik in sva rekla, da zdajle bova to pogledala, da kasneje. Itak ni več niit vidla tok je bla zmatrana. In je bil alarm pol ureuser posted image  da o njenem besednem zakladu ne govorim, nima pojma od kje ji to. Mi je moj reku dans "srečno" , to pomen, da bo delal naprej, sem rekla naj kar sanja in pride domovuser posted image  Brez zamere, se bolš počutim, ko vidim, da nisem edina, ker se že sprašujem kaj delam narobeuser posted image

Sam, vsi me tolažjo s tem, da naj bi bil to obdobje, sam nisem več tega mnenja ... pr nam se to vleče že kr lep čas ... tko, da sva jo privila do konca ... naša prcka, res, prou dobesedno drka ( sory za tak besedni zaklad, sam ne morm lčep napisat ) v glavo ... mi reče, da bo jedla nutelo, ji naštimam in me vpraša 'zakaj si mi dala nutelo' ... pol hoče risanke, ji rečem, da ne, ona men da jaaaa in se dere, ma veš da ji iz principa ne dam ... če bi še kako lepš rekla bi ji dala ... potem začne kao risat in pobarva eno pobarvanko ( za največ 10min ) in reče, da zdj bi se pa ona z mano igrala, ji povem, da ne, ker ni pridna in ne uboga in se grdo obnaša in me kr brcne, za brezveze, jo vprašam zakaj je to nardila, mi reče, da ni zanalaš .. halooo? da ne govorim o tem, da skoz res, ampak res skoz provocira in gleda do kam lahko gre .... ji rečem, da nej posprav igrače k jih je razmetala, jih kao neki s silo pospravlja, na kar eno kr vrže na tla in ji moj reče oz. jo vpraša, če posprav on igrače v smeti in mu zanalaš reče, da nej jih, in še enx lepo vpraša, če jih vrže v smeti in ona z nasmehom, da ja .. in se valda tega lot in jok in stok in vik in krik .... in pol čez en čas sprašuje, če so v smeteh igrače, da bojo pa zdj smrdele in ble grde ... in da je njej itak vseeno ... haloooo? pa kje se to naučijo .. od naja se ne more, v vrtcu tud dvomim ... ej tok sivih las nama bo ta otrok naredu, da joj ... dobr moj, ker ubistvu ni njegova pa ma več živcev kt jaz user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.