Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Žabinčica draga, tebe preberem tudi med novembrkami. Ma smo tako dolgo skupaj navijale in čvekale, da te kar malo zasledujem. Tudi ti si blizu dne, ko boß spoznala svojo princesko. Srečno tudi tebi in javi se še. Ti me kar zasleduj , jaz sem tudi vesela ko katero od vas, mojih starih čvek preberem. In vesela sem, da se še tukaj oglasiš in napišeš kako sta kaj s princesko . Prav rada sem še v stiku z vami, res . Čeprav moram priznati, da mi čas tako hitro gre...da nisem niti toliko tu. Sem se mislima na FB pridružit, pa še tukaj bolj malo čvekam, tako da mi tam še sploh ni uspelo; pa niti ne vem če ima prav smisel zdaj na koncu. Zato Chocholatecake, Shorty, moji novembrki, javite se tukaj ali na nov.temi kaj, da vidim kako sta; me res zanima. Vem da sta vidve bolj na začetku meseca na vrsti, tako da že držim pesti za čim lepši in lažji porod. Če pa najdem zdaj, ko se bliža porodniška in ko vse pripravim kaj več časa za FB, pa upam da me še dodate. Pa Asyka, midve imava praktično čisto skupaj pdp; kako si ti? In evo, ravo ta vikend sem komaj prav zares ugotovila, da se naš mesec bliža oz. je že skoraj tu. Ok, jaz imam pdp praktično zadnji dan nov., ampak bo treba začet pripravljat ker še nimam praktično nič . Kako ste ostale? MauMow, tebe je tudi fajn brati da nosečnost poteka bp; pa Bluegirl, Md in Melanie, upam da se tudi še kaj javijo. Še vedno pa seveda navijam; Janchek in vse druge, držim pesti in pošiljam veliko .
|