|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
23.10.2015 17:38:19   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Drage čveke, berem vas redno, spravit se kaj napisat je pa že večji projekt. Kot pvo sem brez računalnika, kot drugo je pa mala tečka ratala kr scrklana in se zlo težko sama zabavlja. Če mami ni na vidiku je jok in stok, se zna že tko razjezit, da glava boli. Skratka ns brzino vas pa le pozdravim. Ogromno vas je novih, se opravičujem ampak nisem si še zapomnila imen oz vzdevkov. Tako da vam sporocam da navijam za vse, zdej bodo hladnejši meseci na obzorju in se boste zihr še bolj stiskale doma kot do zdej in ni bo vse polno pluskov :). Zdaj pa k mojim "starkam".

Mawmou vidim oz berem da tvoj dečko raste, da je med večjimi. Ma kar naj, se vsi so na svet prišli. Moja baba je bla tud ornk, pa 37cm obsega glave je imela. Me je namatrala, ampak prišla ven ;). Kako gre hitro madonca. Uživaj se naprej in pobožaj bušija.

Super da si se malo oglasila. Vidim da imaš polno dela z malo princesko.

Ja naš fant orng raste. Za cel teden in pol prehiteva. Sej vem nekako bo že prišel ven. Važno da je zdrav. Zdej se mi zdi da smo v najboljšem obdobju. Mali brca 100 na uro, ampak brcike še niso boleče so pa orng. Busi pa itak razganja v vse smeri user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.10.2015 7:08:57   
Janchek81
Dobro jutro punce ...
No...včerej zvečer sem imela že v sluzi malo krvavo ... oz. je bila taka krvava nitka user posted image danes zjutraj sicer NIČ, ampak me spodej res boli, tko, da mislm, da bo pršla dons al pa jutr user posted image Tudi zjutraj me je že malo glava bolela, celo slabo mi je user posted image
Ne bom lagala, sem kr razočarana in mi gre kr na jok ... res si že želim zagledati user posted image in da bi bilo vse tako kot mora ... čudi me tudi to, da je danes šele 26. dan ... ma bomo vidli .. opažam, da čas kar teče in teče, jaz sem pa zdaj že kr razočarana, ko zagledam tele sledi user posted image
Ok, ko se ulije sporočim ... vseeno potiho še malo upam, čeprav vem, da sama sebe zavajam s tem upanjem, ko tkole zagledam sled krvi user posted image
Žalostna sem .... ne vem, zakaj nama kr ne rata in ne rata user posted image
Želim vam lep dan in prekrasen vikeeend user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.10.2015 8:07:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Dobro jutro punce ...
No...včerej zvečer sem imela že v sluzi malo krvavo ... oz. je bila taka krvava nitka user posted image danes zjutraj sicer NIČ, ampak me spodej res boli, tko, da mislm, da bo pršla dons al pa jutr user posted image Tudi zjutraj me je že malo glava bolela, celo slabo mi je user posted image
Ne bom lagala, sem kr razočarana in mi gre kr na jok ... res si že želim zagledati user posted image in da bi bilo vse tako kot mora ... čudi me tudi to, da je danes šele 26. dan ... ma bomo vidli .. opažam, da čas kar teče in teče, jaz sem pa zdaj že kr razočarana, ko zagledam tele sledi user posted image
Ok, ko se ulije sporočim ... vseeno potiho še malo upam, čeprav vem, da sama sebe zavajam s tem upanjem, ko tkole zagledam sled krvi user posted image
Žalostna sem .... ne vem, zakaj nama kr ne rata in ne rata user posted image
Želim vam lep dan in prekrasen vikeeend user posted image

Dokler se orng ne ulije ne vržt puške v koruzo. Tisti mesec ko sem zanosila, sem imela en cel dan krvave izcedke in sem rekla evo spet nič se pripravljamo na M (ker je vedno bilo tako). Hja... čez 4 dni bil +. Tako da sem imela vgn. krvavitev.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 753
24.10.2015 8:38:23   
vekybel
Janchek81
Ne obupaj še, mord je vgnezditvena krvavitev. Počakaj. Kaj pa jaz, ki mi je napovedana user posted image pred 10 dnevi in kot nora upam morda pa je in dan spet naredim test in samo enačrtica, wtf....???? Sploh ne vem kaj si mislit. Sem pisala na med.over.net. Pušenjaku v kolikem času nastopi user posted image ko ti napovejo odebeljeno sluznico in rekel v roku največ 14 dni. Zdej res ne vem ali psihadela da je ni ali kaj je???? Nisi edina tako da skupaj smo močnejše in bomo prej ali slej zagledale user posted image

user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.10.2015 8:38:32   
Janchek81
Kako zaboga bi bla lahko vgnezditev 12 dni po O ????
Jaz nimam te sreče, da bi blo kj tazga .. sj prej k sm šla lulat sm mela pa v sluzi malo rjavkasto ...
Mislim, da se bo kr lepo ulila, ker me jajčniki bolijo user posted image
Sej se bom pobrala .. dons sm res slabe volje in razočarana user posted image
Ampak res...meseci kr minevajo ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.10.2015 8:51:53   
MauMow
Janchek nikjer ne pise da si imepa O takrat ko si mislila ne glede na O teste je lahko prisla do dva dni kasneje... tako da vgn. Pa se zgodi me 8 in 12 dni po O lahko. Pri meni je bla tam okol 10 dan pa se to ne morem bit ziher ker tocno ne morem vedet kdaj je bila O ne glede na O teste. Sej bos kmalu videla na cem si. Drzim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 756
24.10.2015 8:55:13   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek nikjer ne pise da si imepa O takrat ko si mislila ne glede na O teste je lahko prisla do dva dni kasneje... tako da vgn. Pa se zgodi me 8 in 12 dni po O lahko. Pri meni je bla tam okol 10 dan pa se to ne morem bit ziher ker tocno ne morem vedet kdaj je bila O ne glede na O teste. Sej bos kmalu videla na cem si. Drzim pesti.

Ja, mislm, da bom kmal vedla kako in kaj ... če bo pršla, bo pršla dons al pa jutr ... najkasneje v ponedeljek ... če je ne bo ... pa user posted image
Sam me tok jajčniki bolijo, da bo kr lepo pršla ... user posted image
Sem res slabe volje, mi res kr na jok hod ... ampak, bomo dali čez in šli v nove boje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.10.2015 8:59:10   
MauMow
Glavo pokonci. Tudi za tebe bo prisel plusek

Neposredna povezava do sporočila: 758
24.10.2015 9:32:29   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Kako zaboga bi bla lahko vgnezditev 12 dni po O ????
Jaz nimam te sreče, da bi blo kj tazga .. sj prej k sm šla lulat sm mela pa v sluzi malo rjavkasto ...
Mislim, da se bo kr lepo ulila, ker me jajčniki bolijo user posted image
Sej se bom pobrala .. dons sm res slabe volje in razočarana user posted image
Ampak res...meseci kr minevajo ... user posted image

Jaz sem bila tokrat res razočarana. Pri meni je krvavitev celo časovno sovpadala z vgnezditveno, pa res jo je bilo zelo zelo malo...ampak test je bil negativen 😞

Meseci minevajo tudi pri meniuser posted image

Držim pesti da bo november uspešen.

Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 759
24.10.2015 12:58:50   
vekybel
Janchek81 in Sofie
Sicer ne vem koliko časa že delata na otročku ampak ne bi šle k ginekologu pa da vama pomaga? Naprimer kot pri meni, jaz nimam dovolj velike folikle da se semenčece vgnezdi ali oplodi. Jaz sem tokrat pred terapijo probala spremljat O in sva takrat več user posted image in bom videla kaj bo in če ne pa bom začela z klomifenom.
Ko bi le lahko vse manj mislile na to bi nam zelo koristilo in vem da ne gre, podzvestno tako reagiramo.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.10.2015 13:58:50   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Janchek81 in Sofie
Sicer ne vem koliko časa že delata na otročku ampak ne bi šle k ginekologu pa da vama pomaga? Naprimer kot pri meni, jaz nimam dovolj velike folikle da se semenčece vgnezdi ali oplodi. Jaz sem tokrat pred terapijo probala spremljat O in sva takrat več user posted image in bom videla kaj bo in če ne pa bom začela z klomifenom.
Ko bi le lahko vse manj mislile na to bi nam zelo koristilo in vem da ne gre, podzvestno tako reagiramo.

No ... midva sva letos marca že uspela videti user posted image ampak je šlo za IMN ... potem nama je G dala zeleno luč, enkrat julija, da lahko delava na otročku ... tko, da ubistvu neki FUUUL časa ni minilo, a vseeno me kar potre in potre ... pač želja je velika ... upaš in upaš ... pa ko zagledaš sledi user posted image sm kr sesuta ... danes pa sploh .... tud slabo mi je za znort .... spala sem od 12h do zdaj ... pa še bom šla čez kakšno urco, ko bosta moj in tamala šla ven ... sicer izcedka ni več oz. sledi ni .... upanje sicer ostaja, a vseeno me tok bolijo jajčniki, da nočem več UPATI ... tko, da jo kr pričakujem dons al pa jutr ...
Aja pa še to .. pr men je problem, ker mam en jajcevod neprehoden, pa me vseeno niso hotl dat na laparoskopijo, ... če bo pa še enx prišlo do IMN me bojo pa dal...dokler mam pa en prehoden jajcevod pa ne ... je treba poskuškušat in to me že počas ubija ... tud ne čutm kdaj bi mela O iz dobrega jajčnika in kdaj ne user posted image vse skupej je en drek ... in mi gre že počas na živce, ker meseci minevajo ... na konc nama bo pa npr decembra uspelo, bova pa zvedla, da je šlo ponovno do IMN in kaj pol .... še več čakanja in čakanja???? To naše zdravstvo je res za en drek user posted image

Ok, pač sm dons sesuta in slabe volje ... ne morm si pomagat ... sej ko bo prišla user posted image bom sprejela in potem v nove boje user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.10.2015 14:51:00   
foxy_cat
Janchek81 ne bodi slabe volje, vikend je, sonček je, raje ga izkoristi...da nebo v ponedeljek spet slabe volje, da je nov delovni teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
24.10.2015 16:22:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 ne bodi slabe volje, vikend je, sonček je, raje ga izkoristi...da nebo v ponedeljek spet slabe volje, da je nov delovni teden user posted image

Ja sonček je zunej, oz. kmal ga ne bo več, jaz pa cel dan že doma ležim in spim ... mislm, da sm se naspala, me je minila slabost in utrujenost, tko, da .... bo tud una smotana tečka kmal pršla user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.10.2015 17:35:44   
Sofie

Janchek81 in Sofie

Jaz sem v juliju zanosila a je bil SS. Sem se pa včeraj naročila na UZ pregrade. V koliko do januarja ne zanosim ponovno pa dobim napotnico za neplodnostno. Ampak temu bi se res rada izognila.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.10.2015 7:36:50   
Janchek81
user posted image user posted image user posted image
Danes je prišla ... že na 27.dan .,..
Upam, da nam kmalu uspe zagledati user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 765
25.10.2015 8:04:03   
foxy_cat
Janchek81
:*** pa veselega decembra glavo pokonci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
25.10.2015 8:57:03   
vekybel
Janchek81 kaj pa pomeni IMN? Probaj sierit temperaturo, da bos vedela kdaj imaš O. Če ne pa zamenjaj ginekologa, niso vsi isti.

Sofie kaj pa je pregrada? Nekaj kar ovira verjetno? Držim pesti tudi zate da cim prej zagledaš user posted image .

Jaz sem žal dobila user posted image učeraj, tako da začnem z klomifenom in upam na november. Upam na november za vse nas.user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 767
25.10.2015 10:20:02   
Janchek81

Janchek81 kaj pa pomeni IMN? Probaj sierit temperaturo, da bos vedela kdaj imaš O. Če ne pa zamenjaj ginekologa, niso vsi isti.

Sofie kaj pa je pregrada? Nekaj kar ovira verjetno? Držim pesti tudi zate da cim prej zagledaš user posted image .

Jaz sem žal dobila user posted image učeraj, tako da začnem z klomifenom in upam na november. Upam na november za vse nas.user posted image

Imn pomeni izvenmaternicna nosecnost..imela sem jo marca 😢
G ne morem kr menjat...vseen je moja kr expert...je bila edina ki je videla da se nosecnost nahaha v desnem jajcniku 😢

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.10.2015 8:58:50   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica draga, tebe preberem tudi med novembrkami. Ma smo tako dolgo skupaj navijale in čvekale, da te kar malo zasledujem. Tudi ti si blizu dne, ko boß spoznala svojo princesko. Srečno tudi tebi in javi se še.

Ti me kar zasleduj user posted image , jaz sem tudi vesela ko katero od vas, mojih starih čvek preberem. In vesela sem, da se še tukaj oglasiš in napišeš kako sta kaj s princesko user posted image . Prav rada sem še v stiku z vami, res user posted image .
Čeprav moram priznati, da mi čas tako hitro gre...da nisem niti toliko tu. Sem se mislima na FB pridružit, pa še tukaj bolj malo čvekam, tako da mi tam še sploh ni uspelo; pa niti ne vem če ima prav smisel zdaj na koncu. Zato Chocholatecake, Shorty, moji novembrki, javite se tukaj ali na nov.temi kaj, da vidim kako sta; me res zanima. Vem da sta vidve bolj na začetku meseca na vrsti, tako da že držim pesti za čim lepši in lažji porod. Če pa najdem zdaj, ko se bliža porodniška in ko vse pripravim kaj več časa za FB, pa upam da me še dodate. Pa Asyka, midve imava praktično čisto skupaj pdp; kako si ti?

In evo, ravo ta vikend sem komaj prav zares ugotovila, da se naš mesec bliža oz. je že skoraj tu. Ok, jaz imam pdp praktično zadnji dan nov., ampak bo treba začet pripravljat ker še nimam praktično nič user posted image .

Kako ste ostale? MauMow, tebe je tudi fajn brati da nosečnost poteka bp; pa Bluegirl, Md in Melanie, upam da se tudi še kaj javijo.

Še vedno pa seveda navijam; Janchek in vse druge, držim pesti in pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.10.2015 9:15:40   
mana12
Janchek81 tudi jaz upam, da nam novembra uspe. Meni je ta mesec zamujala, sem jo dobila šele na 31. dan...tako da me je fajn hecala. Mislim, da je boljše, da če že misli pridet, da pride čim prej. Če zamuja, potem vedno bolj upaš in si potem vedno bolj razočaran, če ni nič :(.

Foxy_cat kako je s tabo? Že kaj novega?

No jaz sem imela v teh dneh O in sva bila kar pridna, tako da upam, da bodo novembra user posted image user posted image . Je pa zdaj na vrsti to tečno čakanje user posted image . Upam, da čimprej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 770
26.10.2015 9:17:29   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Janchek81 tudi jaz upam, da nam novembra uspe. Meni je ta mesec zamujala, sem jo dobila šele na 31. dan...tako da me je fajn hecala. Mislim, da je boljše, da če že misli pridet, da pride čim prej. Če zamuja, potem vedno bolj upaš in si potem vedno bolj razočaran, če ni nič :(.

Foxy_cat kako je s tabo? Že kaj novega?

No jaz sem imela v teh dneh O in sva bila kar pridna, tako da upam, da bodo novembra user posted image user posted image . Je pa zdaj na vrsti to tečno čakanje user posted image . Upam, da čimprej mine.

Ja, to je res, da je boljš, da pride prej ... sam pride prej in se mi tok uliva ... wtf? user posted image
Ful sm dons res brez volje in vsega .. sm se podala v delo, da ne mislm na NIČ .. pomoje, da me mal ta luna zafrkava user posted image
Upam, da kmal zagledamo user posted image , bi bil že čas nooo user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.10.2015 9:27:02   
mana12
Čudni so tej cikli. Enkrat tak, drugič drugače...samo da nas zmede user posted image

Če se prav spomnim, nas je tukaj kar nekaj škorpionk, tak da bi bil november res lahko naš mesec user posted image pa pozitivno energijo prenesemo seveda še na vse ostale ne-škorpionke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
26.10.2015 9:32:54   
Janchek81

Čudni so tej cikli. Enkrat tak, drugič drugače...samo da nas zmede user posted image

Če se prav spomnim, nas je tukaj kar nekaj škorpionk, tak da bi bil november res lahko naš mesec user posted image pa pozitivno energijo prenesemo seveda še na vse ostale ne-škorpionke user posted image

Aja, nas je pol več škorpijonk? user posted image
No ja, ... sj ko bom jaz zvedla kako in kaj, bo ta 'znak' škorpijona že mimo ... bo že na vrsti strelc ... a ma, da me vsaj pol v znaku strelca nastrela tko k treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.10.2015 9:41:34   
mana12
Ja mislim, da nas je več, če se prav spomnim. No vsaj dve očitno user posted image .

Bosta pa aktivna še v škorpijonu user posted image , potem pa strelec samo še pristrelja pozitivne novice user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 774
26.10.2015 10:29:33   
Janchek81

Ja mislim, da nas je več, če se prav spomnim. No vsaj dve očitno user posted image .

Bosta pa aktivna še v škorpijonu user posted image , potem pa strelec samo še pristrelja pozitivne novice user posted image .

Včerej sm se tok strla, da sploh nočem več razmišljat o tem in upat .. pustimo se presenetiti ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.