Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Janchek....ja nevem kaj jim je. pri nas je bla fora sam to, da je hotla risanke, ko je glih začel dnevnik in sva rekla, da zdajle bova to pogledala, da kasneje. Itak ni več niit vidla tok je bla zmatrana. In je bil alarm pol ure da o njenem besednem zakladu ne govorim, nima pojma od kje ji to. Mi je moj reku dans "srečno" , to pomen, da bo delal naprej, sem rekla naj kar sanja in pride domov Brez zamere, se bolš počutim, ko vidim, da nisem edina, ker se že sprašujem kaj delam narobe Sam, vsi me tolažjo s tem, da naj bi bil to obdobje, sam nisem več tega mnenja ... pr nam se to vleče že kr lep čas ... tko, da sva jo privila do konca ... naša prcka, res, prou dobesedno drka ( sory za tak besedni zaklad, sam ne morm lčep napisat ) v glavo ... mi reče, da bo jedla nutelo, ji naštimam in me vpraša 'zakaj si mi dala nutelo' ... pol hoče risanke, ji rečem, da ne, ona men da jaaaa in se dere, ma veš da ji iz principa ne dam ... če bi še kako lepš rekla bi ji dala ... potem začne kao risat in pobarva eno pobarvanko ( za največ 10min ) in reče, da zdj bi se pa ona z mano igrala, ji povem, da ne, ker ni pridna in ne uboga in se grdo obnaša in me kr brcne, za brezveze, jo vprašam zakaj je to nardila, mi reče, da ni zanalaš .. halooo? da ne govorim o tem, da skoz res, ampak res skoz provocira in gleda do kam lahko gre .... ji rečem, da nej posprav igrače k jih je razmetala, jih kao neki s silo pospravlja, na kar eno kr vrže na tla in ji moj reče oz. jo vpraša, če posprav on igrače v smeti in mu zanalaš reče, da nej jih, in še enx lepo vpraša, če jih vrže v smeti in ona z nasmehom, da ja .. in se valda tega lot in jok in stok in vik in krik .... in pol čez en čas sprašuje, če so v smeteh igrače, da bojo pa zdj smrdele in ble grde ... in da je njej itak vseeno ... haloooo? pa kje se to naučijo .. od naja se ne more, v vrtcu tud dvomim ... ej tok sivih las nama bo ta otrok naredu, da joj ... dobr moj, ker ubistvu ni njegova pa ma več živcev kt jaz
|