MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (9.10.2015 8:39:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Jaz sem itak cela medena ko lahko kopujem za malega. Kr komaj čakam na te orng šopinge [sm=smiley36.gif] Moj se pa križa ko ve kak čist vn padem ko vidim te male cunjice[sm=jezicek.gif] O ja mali je pravi razgrajač... Včeraj je znorel ko je dala sondo od UZ gor. Tk da je trebuh kar premetavalo sem pa tja. Pol ko mu je pa G še z doplerjem srček poslušala pa spet. No danes je pa k sreči mal bolj umirjen (je mel včeri razburljiv dan). Večina dni orng miga, pol ma pa kak dan ko je bolj u izi. Ma jaz sem rekla da nič ne berem več kolk ga moram čutit, Če ga res dolgo nebi pol bi paniko zagnala, če pa vsaj enkrat vmes brcne pa vem da je tukaj. Je pa včeraj veselo pol prst sesal, pol se je pa odloču da bo še noge sprobu in je dal še te v ustal. Tako smo se mu vsi smejal da to res ni. Pa kr naprej občudujejo na UZ njegove nogice. Vsem so fascinantni njegovi podplatki. Ma že 4cm veliko nogo, tk da ja orng fant. Me je že kr strah kak bomo tole vn spravili. A to vse ti gledajo ... iiii res kjut no .... pr men je blo ubistvu vse samo fokusirano na hrbteničko ( zarad prve napake - spina bifida ), tko, da druzga nč kj nismo gledal .. sam, da je punčka [sm=smiley36.gif] pa še to do 3D nisem verjela, no še kasnej ne ... [sm=smiley36.gif] Drgač pa ... ne sekirej se kako bo prišel ven ..,. še vsak je prišel [sm=smiley36.gif] mislm pa da sploh ni velikost tok pomembna kokr obseg glave ... naša je mela 37,5cm obseg glave, tko, da me je ornk raztrgala [sm=zmeden.gif] ampak bi še enkrat šla čez to za tako pikico ... [sm=smiley36.gif] Ej vse pregledajo, nogice, rokice (če so vsi prstki), hrbtenico, glavo, obrazne kosti, vse kosti v nogah in rokah... Ma ni da ni... Vsakič detajlno srček pa prekate pa zaklopke pa vse.... In ja nekak se vsi ti UZ dohterji zaljubijo v nogice. Sej ne rečem res so lepe. [sm=smiley36.gif] Je prav fajn videt ko ni nič sramežljiv in vedno ko mama vpraša če je res fant on pokaže kaj ma med nogicami. No zdej kaka dva meseca ne bo UZ-ja, pol pa spet. Sej sem pa zdle mela 3 v 2 mesecih skoraj. Pa vedno na 3d preklopijo pri nas da ga gledamo, samo ima tako lego da vedno obraz tišči k steni in se ne vidi tk lepo. Je veliko lepši v 2D iz profila. Vedno so moji Uz-ji cca od 20-30 min.
|
|
|
|