RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 10:13:00)

Na dolenjskem si sicer časovno vezan max. 10min mislim, da ima na pacienta, ampak je pa najboljša drugače in pomoje če bi bilo karkoli narobe, bi se bolj posvetila. Ona opravi svoje, pove kar misli, imaš čas da vprašaš kar misliš, če rabiš pogovor se brez problema pogovoriš je pa realna. To mi je všeč. No kaj več vam povem pa po 27.10. [sm=smiley36.gif] tako hitro pa res že dolgo nisem prišla na vrsto, pa glede na to da je jesen je sploh hitro. Pomoje je res me sestra dala "prednostno" če je slučajno res kaj na [sm=nosecka.gif] včas pač moraš malo gobezdat [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 10:23:18)

Ma itak, da je treba včasih mal več povedat kot manj, kar se v tej stroki tiče ...

erika2 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 11:44:35)

Zdejle me je pa tako vsekalo po desnem jajcniku, da sem se komaj pokonc postavla. Me res zanima kaj se tam spodej dogaja

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 11:51:27)

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Zdejle me je pa tako vsekalo po desnem jajcniku, da sem se komaj pokonc postavla. Me res zanima kaj se tam spodej dogaja

Mene je tko od sobote do včeraj ... na čase me je tko špiknlo, da sm se komej zadržala, da bi zakričala ...[sm=smiley19.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 14:59:39)

A še jaz kaj napišem? Da bom še jaz malo jamrala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] P.s. trebuh raste..haha...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 15:01:41)

Ma ta mesec je itak čudn, vsaj pr men se je čudn začel ... v soboto in nedeljo špikanje spodej v jajčnikih, pol včerj popoldne je špikanje ponehalo pa me glava boli od takrat in na čase mi je slabo ... pijem pa tko kot vsak dan .. min. 2 l na dan .... in sva se lih z mojim pogovarjala, da bi šla na en preventivni pregled k osebnemu zdravniku, ker tole ni več normalno [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 15:23:54)

Pomoje je neki v zraku ker mene tudi že 2 dni hoče glava bolet..tko nekaj na pol [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 15:25:10)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pomoje je neki v zraku ker mene tudi že 2 dni hoče glava bolet..tko nekaj na pol [sm=smiley36.gif]

Ja, sej mene tud ne neki FUL .. tisto rahlo, pač vseen moteče, pa slabo mi je občasno ... ubistvu kr neki vse skupej ... pomoje zarad spremembe vremena ... [sm=zmeden.gif]
Nism navajena, ker me nikol ni to 'iztirl' al pa da bi se počutila slabo .. tko, da komi čakam, da grem zdj domov oz. po tamalo pa pol domov [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 15:33:44)

Vsak dan bi šla kar domov..brez tamale [sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 16:02:19)

Smo kar vse na istem, tudi mene glava boli. Dol spodaj nekaj špika. Pa utrujena sem za znoret. Pa še sodelavka me je prej na obrate spravila, kar neke nesmiselne obtožbe, pa kaj je kakšna luna ali kaj?! Čakam na nedeljo ali se bo pojavila [sm=hudicek1.gif]ali ne. Upam, da ne.

Kupila sem si test v Muellerju. Sem pa videla, da je CB digital tam najcenejši, 7,99 €. Ga ne kupim nikjer drugje več. DM je okoli 10 €. Samo Muellerja nimam za vsakim vogalom kot imam DM. Njihov je pa res poceni, sploh, če je res tako točen se ga splača vzet. Tiste najcenejše variante jaz ne bom kupovala, da bo potem plus, čeprav je minus. [sm=zmeden.gif]

Glede Leonišča: sem med faxom tja hodila, ker sem imela super gin., ki je šla potem v penzijo. In vedno za plačat. Sedaj ga imam drugje, ne sicer v domačem kraju, ker smo preseljeni, ampak nič ne plačujem. Pa še hitro pridem na vrsto, do sedaj se je izkazal za strokovnega. Uni v Leonišču me ne vidijo. Najprej čakaš na karton, potem pred ambulanto, vedno sem par ur tam zabila. Ne hvala.
Moj pa dela tudi v Postojni in, če je kaj treba nujno sem kar dol šla (ko sem krvavela v prejšnji nosečnosti). Tako, da zaenkrat ga ne menjam. Razen, ko bo šel v penzijo. Ampak naj počaka, da zanosim in donosim, pa še ene 10 let, potem pa lahko. [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (6.10.2015 19:27:37)

Jooj..pa še eni boleči mozoli mi sekajo ven[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Moj prej sredi trgovine "ma ti si noseča" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hahaha....ma če mi gredo pa vsi na živce [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 7:40:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Smo kar vse na istem, tudi mene glava boli. Dol spodaj nekaj špika. Pa utrujena sem za znoret. Pa še sodelavka me je prej na obrate spravila, kar neke nesmiselne obtožbe, pa kaj je kakšna luna ali kaj?! Čakam na nedeljo ali se bo pojavila [sm=hudicek1.gif]ali ne. Upam, da ne.

Kupila sem si test v Muellerju. Sem pa videla, da je CB digital tam najcenejši, 7,99 €. Ga ne kupim nikjer drugje več. DM je okoli 10 €. Samo Muellerja nimam za vsakim vogalom kot imam DM. Njihov je pa res poceni, sploh, če je res tako točen se ga splača vzet. Tiste najcenejše variante jaz ne bom kupovala, da bo potem plus, čeprav je minus. [sm=zmeden.gif]

Glede Leonišča: sem med faxom tja hodila, ker sem imela super gin., ki je šla potem v penzijo. In vedno za plačat. Sedaj ga imam drugje, ne sicer v domačem kraju, ker smo preseljeni, ampak nič ne plačujem. Pa še hitro pridem na vrsto, do sedaj se je izkazal za strokovnega. Uni v Leonišču me ne vidijo. Najprej čakaš na karton, potem pred ambulanto, vedno sem par ur tam zabila. Ne hvala.
Moj pa dela tudi v Postojni in, če je kaj treba nujno sem kar dol šla (ko sem krvavela v prejšnji nosečnosti). Tako, da zaenkrat ga ne menjam. Razen, ko bo šel v penzijo. Ampak naj počaka, da zanosim in donosim, pa še ene 10 let, potem pa lahko. [sm=smiley36.gif]

Zgleda, da je nekej v zraku, da mamo razpoloženje na nuli [sm=zmeden.gif]
Ja, glede Leonišča maš prav, prvo čakaš, da te pocahnajo za karton, te napotijo, da čakaš pred ambulanto in ko si na vrsti, morš it še plačat [sm=zmeden.gif] Čeprav jaz svoje nekak ne zamenjam zdej, ker sem videla, da je edina ona vidla, da gre za IMN, drugi so mi vsi dali diagnozo spontani splav ... [sm=zmeden.gif] Tko, da itak mislva met samo še enega otročka in do takrat bom tukej, pol na vsake 3 leta ko je pregled pa pač, bom potrpela ...
Bom pa vidla kako me bojo obravnavali potem, ko bom enx nosečka ...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 7:41:07)

Marčevka2010 ja kar se tiče Mullerja, sem pa tudi jaz vidla, da je tam CB cenejši, in to kar za dost, tko, da jaz bom šla sicer po test od njih, ampak v skrajni sili bi pa tam tud kupila CB...sicer majo samo digitalnega, ki ti pokaže + ali -, nimajo unga smajlija pa kok tednov si noseč, vsaj jaz ga nisem zasledila oz. videla...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 7:58:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Marčevka2010 ja kar se tiče Mullerja, sem pa tudi jaz vidla, da je tam CB cenejši, in to kar za dost, tko, da jaz bom šla sicer po test od njih, ampak v skrajni sili bi pa tam tud kupila CB...sicer majo samo digitalnega, ki ti pokaže + ali -, nimajo unga smajlija pa kok tednov si noseč, vsaj jaz ga nisem zasledila oz. videla...

Mullerjev CB digital je v nemščini in samo napiše noseč ali ne (seveda v nemščini ampak so zraven SLO navodila da veš kaj je), brez tednov. Je pa cenejši kar je super!

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 8:19:59)

Je pa dan... se zbudiš ti je slabo, glava me boli..se vseeno odločiš da narediš test pred pregledom..in seveda nič.. Ja kaj si si pa mislila? V depresiji sem, solze tečejo, da jih ne morem ustavit.. Super dan.. kaj naj vam rečem?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 8:27:35)

Je pa dan... se zbudiš ti je slabo, glava me boli..se vseeno odločiš da narediš test pred pregledom..in seveda nič.. Ja kaj si si pa mislila? V depresiji sem, solze tečejo, da jih ne morem ustavit.. Super dan.. kaj naj vam rečem?

Jaz se zbujam z glavobolom zdej že peti dan [sm=zmeden.gif] pa po 12 uri mi bo tud kr slabo na čase ... neki more bit v zraku, ker tud tukej se sodelovke pritožujejo nad počutjem ..
Zvečer sem tud zaspana, da samo dol padem [sm=zmeden.gif]
Pa pravjo, da je september najbolj depresiven mesec v letu ... ma, mislm, da se je tud to kar malo zamaknilo [sm=smiley19.gif]
Bejba, glavo pokonc ... prvoš si neki, da se mal pocrklaš in gremo dalje [sm=bravo.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 8:32:14)

Tako kot sem danes v depresiji nisem bila že dolgo,... Pa še paše mi nič..pa takšen dan... Najraje bi se zaprla v sobo in cel dan jokala..tako se počutim.. Pa ravno danes.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 8:34:00)

Tako kot sem danes v depresiji nisem bila že dolgo,... Pa še paše mi nič..pa takšen dan... Najraje bi se zaprla v sobo in cel dan jokala..tako se počutim.. Pa ravno danes.

Pa ravno danes? Kaj pa je danes? [sm=zmeden.gif]
Pridejo tud taki dnevi ja, vsi jih imamo ... [sm=smiley19.gif] iz sebe daj absolutno vse, ne zadržuj v sebi ... [sm=smiley31.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 8:37:35)

Hej, ste se pa razpisale [sm=smiley36.gif] par dni nisem mela časa prebirat, tak da sem zdaj kar nekaj časa rabila, da sem se prebila skozi [sm=smiley36.gif] samo je super to, da je živahno [sm=bravo.gif]

foxy_cat, malo se pocartaj ja, da boš boljše. Potem pa pogumno naprej [sm=smiley2.gif]

Jaz pričakujem [sm=hudicek1.gif] nekje v petek. Če jo ne bo, upam da mi rata počakat do ponedeljka in takrat naredim test. Prejšnji cikel sem mela nekam krajši (dobila sem jo 5 dni prej), tako da nevem kaj pričakovati ta mesec. Se pa že od ovulacije dalje počutim nekam čudno oz skoraj vsak dan čutim rahlo bolečino spodaj [sm=zmeden.gif] to je zdaj prvič tako.

Glede ginekologinje pa ne morem kaj dosti povedati. Sem jo menjala zaradi selitve in bila pri tej novi 2x. Takrat je bila vedno ok. Bomo videli kako pa bo, ko bom [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:15:45)

Janchek81
ja danes je moj dan...no...samo eno željo sem imela za ta dan..pa še ta ni nič pokazala [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:21:43)

Janchek81
ja danes je moj dan...no...samo eno željo sem imela za ta dan..pa še ta ni nič pokazala [sm=zmeden.gif]

Vse najboljse in glavo pokonci. Bos videla plusek bo prisel takrat ko bos najmanj pricakovala.[sm=smiley31.gif]

mana12 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:21:44)

foxy_cat, če se je tvoj dan začel slabo, naj se konča najboljše [sm=smiley1.gif] vse najboljše in držim pesti, da se ti tudi ta želja izpolni čim prej. Najprej zberi moči in se poberi, potem pa v nove boje [sm=bravo.gif] moraš verjetni, da bo uspelo.

Čim lepši dan ti želim, če se da ga preživi s svojimi dragimi.[sm=smiley27.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:34:37)

Oooo foxy_cat neee bit žalostna in depresivna na svoj rojstni dan no ... [sm=zmeden.gif] Danes bo še lep dan ... pa kaj če nisi zagledala + .. kot je rekla predhodnica, zagledala ga boš ko boš najmanj pričakovala...
Vse najboljše bejbika, pa čim več zdravja in da še ta mesec zagledaš magični [sm=rozacrtici.gif] ... [sm=torta.gif]
Lupčkaaaaaa

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:38:46)

Hvala vam punce [sm=bravo.gif].. ta mesec pa zame..NI nobenega računanja niti nič. Itaq mi vse nagaja že odkar delava na tem, en mesec 28 dan, drugi mesec 30 ti dan pa še to vse skup nič..Pa nima smisla.. Pa še ta dopust, ki sem imela v mislih, nevem... To je ravno takrat ko je čas za [sm=hudicek1.gif] in s krči na dopustu..kakšen pa je to dopust? Pa še glede na to da ta mesec ni bilo nič, bo pomoje drug mesec poplava [sm=zmeden.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (7.10.2015 9:44:54)

Hvala vam punce [sm=bravo.gif].. ta mesec pa zame..NI nobenega računanja niti nič. Itaq mi vse nagaja že odkar delava na tem, en mesec 28 dan, drugi mesec 30 ti dan pa še to vse skup nič..Pa nima smisla.. Pa še ta dopust, ki sem imela v mislih, nevem... To je ravno takrat ko je čas za [sm=hudicek1.gif] in s krči na dopustu..kakšen pa je to dopust? Pa še glede na to da ta mesec ni bilo nič, bo pomoje drug mesec poplava [sm=zmeden.gif]

Ni nujno, da bo poplava ... prepust se in boš videla kako bo ... preveč spraševanja tud škodi - sem občutla na lastni koži...
Sej pr men je tud en cikel na 23.dan, drug na 28. dan, tretji na 30. dan, zdej na 32.dan ... kaj bo zdj naslednjič na 36. dan ... vse skupej je itak čist čudn .. ampak ok, tko pač more bit ... vsaka slaba stvar je za nekej dobra ... [sm=smiley1.gif]
Samo pozitivo in glavo pokonci in gremo dalje ... tukej smo, da te bodrimo, da te podpiramo, da skupaj čakamo na [sm=rozacrtici.gif], ki ga bomo kmalu dočakale...OK?

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>